eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕ حال دلتون خوب خوب😍 رزق وروزیتون زیاد👌 تن وجانتون سلامت و☺️💪 زندگیتون غرق درخوشبختی باشه🌺🍃
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 این نوع صبحانه مقدار زیادی پروتئین در اختیار شما قرار می دهد. سه عدد تخم مرغ تازه بردارید، زرده ها را از سفیده های آن ها جدا کنید، سفیده ها را هم بزنید و با مقداری گوشت کم چربی، مثل گوشت بوقلمون یا مرغ مخلوط کنید. اگر گوشت نمی خورید، به جای آن از لوبیا، پنیر کم چرب، یا سبزی تازه و یک قاشق سس سالسا استفاده کنید. ترجیحاً از یک نان گندم سالم و کم کالری استفاده کنید.
آیا می‌دانید مصرف فرنی چه خواصی برای بدن دارد !؟🤔 فرنی خون‌ساز، مقوی اعصاب، گرمی بخش است و مناسب فصل پاییز و زمستان می‌باشد. در تقویت عمومی بدن تخصص داشته و مصرف یک پیاله کوچک از آن در وعده صبحانه برای تناسب اندام نیز مناسب می ‌باشد
🍎طرز تهیه لواشک سیب بدون فر 🔻مواد لازم: ▫️سیب ۲.۵ کیلوگرم ▫️آب ۱ لیوان ▫️نمک به مقدار لازم ▫️شکر به مقدار لازم 🍎مراحل تهیه : ابتدا سیب ها را بشویید و سپس هسته آن را جدا کنید و خرد کنید شما بسته به ترشی و شیرینی سیب های خود می توانید نمک و شکر بزنید اگر سیب ها شیرین بودن می توانید شکر را حذف کنید در این مرحله اگر تمایل دارید می توانید میوه دیگری را به همراه سیب داخل قابلمه بریزید.در ادامه آب را روی سیب ها ریخته و حرارت را روشن کنید و برای ۱ الی نیم ساعت بستگی به مقدار سیب های صبر کنید تا سیب ها کاملا پخته و نرم شوند در انتها نمک و یا شکر را اضافه کنید و با کمک گوشتکوبی برقی یا پشت قاشق خوب سیب ها را له کنید.سپس سیب های له شده را داخل صافی ریخته سپس خوب فشار دهید تا آب سیب خارج شود و تفاله هاش در صافی باقی بماند.داخل یک سینی فلزی نایلون انداخته و خیلی کم با قلمو چرب کنید سپس لواشک را به طور یکنواخت داخل سینی ریخته و خوب صاف کنید سپس جلو آفتاب قرار دهید تا زمانی که خشک شود به همین راحتی لواشک سیب ما حاضر است.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ▫️قارچ ورقه‌ شده و زیتون بدون هسته:از هر کدام دو پیمانه ▫️موسیر: 1 پیمانه ▫️سیر: 1 پیمانه ▫️نمک : به میزان لازم ▫️فلفل سبز : چهار عدد ▫️پودر کاری :یک قاشق غذاخوری ▫️پودر انبه : چهار قاشق غذاخوری ▫️روغن زیتون : پنج قاشق غذاخوری ▫️سرکه :به میزان لازم ▫️فلفل سیاه و زردچوبه : از هر کدام یک قاشق چایخوری طرز تهیه .خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.نکته .این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 تخم مرغ 6 عدد . شکر 1/5 پیمانه . شیر 1 پیمانه . روغن 1/2 پیمانه . وانیل کمی . بگین پودر 2 قاشق مربا خوری . آرد 4 و نیم پیمانه _اول زرده وسفیده رو جدا کنید سفیده رو با دور کند همزن میزنیم بعد مقداری شکر به اون اضافه کرده وبا دورتند مخلوط میکنیم تا آنجایی که از کاسه سفیده بیرون نریزد آن داخل یخچال گذاشته. سپس زرده را کمی زده بعد با شکر و وانیل به مدت 5 دقیقه هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود بعد روغن را اضافه کنید کمی مواد کیک را هم زده و شیر رادرون مایه کیک میریزیم آنوقت موادخشک را 3 بار الک کرده که شامل آرد بگین پودر را در 3 مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم البته بصورت دورانی و در آخر سفیده کیک را هم به داخل مایه ریخته و به آرامی که پف سفیده نخوابه با همدیگر مخلوط کرده و قالبمان را کاغذ روغنی انداخته و همه مواد را درون قالب میریزیم ودر فر به مدت 50 دقیقه و با 180 درجه فارنهایت روشن کنید بعد از پختن و سرد شدن کیک آن را به دلخواه تزیین کنید
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 طرز تهيه.ژله ي تمشك و موز و طالبي را هر كدام را جدا گانه آماده كنيد و داخل ظرف بريزيد تا جدا جدا ببندد و آماده شود،وقتي آماده شد با چاقو ژله ها را برش بزنيد و به قطعات ريز و خرد درآوريد.دو بسته ژله آلوئه ورا را داخل آب داغ حل كرده و بجاي آب سرد دو ليوان شير بريزيد،قالب را چرب كنيد ژله آلوئه ورا را داخل قالب مورد نظر بريزيد و خرده ژله ها را داخل آن بريزيد و كمي قالب را تكان دهيد تا خرده ژله ها به همه جاي ژله برسد.سپس ژله را بمدت دوساعت داخل يخچال قرار دهيد تا ببندد.نكته:براي اينكه شير بريده بريده نشود اجازه دهيد ژله به دماي محيط برسد بعد شير را بيافزاييد.براي اينكه ژله راحت از قالب جدا شود و وا نرود به ازاي هر بسته ژله يك قاشق چاي خوري پودر ژلاتين بيافزايد.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 توت فرنگ يخ زده ١٠ عدد درشت بلوبري يخ زده حدود ٣٠ عدد بستني وانيلي ٨ اسكوپ سيروپ ( عصاره) توت فرنگي و بلوبري ١ ق چ از هر كدوم ابتدا توت فرنگي يخ زده و چند تيكه يخ رو در ميكسر ميزنيم تا پوره بشه بعد ٤ اسكوپ بستني و سيروپ توت فرنگي رو بهش اضافه ميكنيم و ميكس ميكنيم ( ميتونيد سيروپ رو حذف كنيد ) سپس بلوبري يخ زده و چند تيكه يخ رو در ميكسر ميزنيم تا پوره بشه بعد ٤ اسكوپ بستني و سيروپ بلوبري رو بهش اضافه ميكنيم و ميكس ميكنيم من برش نازك از موز و توت فرنگي رو به ليوان چسبوندم ١٠ مين در فريزر گذاشتم سپس از اسموتي داخل ليوان رو پر كردم واسه زيباتر شدنش از كمي تخم شربتي استفاده كردم براي تزيين از بيسكوييت ارئو ، بلوبري ، توتفرنگي ، فيساليس استفاده كردم
🌟🌟🌟🌟🌟 موادلازم.ژانبون ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد سس مایونز ۲ قاشق پر پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم نان باگت دوعدد بزرگ آویشن نمک فلفل طرزتهیه:ژانبون و فلفل دلمه را ریز خرد میکنیم وبا هم مخلوط کرده.بعد سس و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم.ودر آخر پنیر را اضافه کرده خوب مخلوط کرده و در دستگاه میزاریم گرم بشه.در این فاصله نون رو از وسط برش میدیم.داخلش مواد رومیریزیم. و داخل دستگاه میگذاریم تا آماده شود
🍧دسر های لیوانی انتخاب خیلی خوبی برای مهمانیها هستن. به سادگی میتونید خوشمزه ترین دسرها رو درست کنید. مثلا ترکیب این دسر خوشگل از پایین به این صورته:یک برش کیک یا بیسکویت خرد شده+کرم پنیری(ترکیب مقدار مساوی خامه صبحانه سفت و‌پنیر خامه ای،مقداری پودر قند و وانیل)+میوه+روشم میتونید از همون کرم پنیری یا خامه فرم گرفته استفاده کنید یا کلا روی میوه چیزی نریزید.
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی سرخ شده سبک آسیایی😋 🍟 🍟