#تهچین_اسفناج
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر
برنج ۴ پیمانه
اسفناج نیم کیلو
پیاز دو عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب یک قاشق
روغن ، نمک، فلفل با میزان لازم
⬅️اول اسفناج ها میشوریم خرد میکنیم میپزیم و کمی سرخ میکنیم
⬅️در یک قابلمه یک پیاز خرد میکنیم کمی سرخ میکنیم اسفناج اضافه میکنیم و کنار میزاریم
⬅️در یک قابلمه دیگه گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم و یک قاشق پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و یک قاشق رب اضافه میکنیم نمک و فلفل میزنیم کنار میزاریم
⬅️ برنج که از قبل خیس کردیم رو روی حرارت میزاریم کمی که نرم شد آبکش میکنیم و کنار میزاریم
⬅️حالا کف قابلمه تهدیگ دلخواه میزاریم روش ی لایه برنج میریزیم بک لایه اسفناج یک لایه مواد گوشتی من چند تکه فیله هم اضافه کردم میشه حذفش کرد
⬅️ روی حرارت کم میزاریم روی در قابلمه هم دم کنی میزاریم و حدود دوساعت میپزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_شب_چلهای 😍
#تزیین_آجیل_و_میوه_خشک😋
نمونه هایی از تزیین آجیل و میوه خشک برای شب یلدا
در صورتی که ظرفهای مخصوص تزیین آجیل دردسترستان نبود میتوانید از این مدل ها ایده بگیرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_شب_چلهای 😍
#پاناکوتا😋
#نکات_فوت_و_فن
نکات کلیدی تهیه پاناکوتا :
برای تهیه سس میوه روی پاناکوتا میوه های مورد نظر را از قبل در فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس میوه های یخ زده را با ۲ قاشق غذاخوری پودر قند در مخلوط کن یا میکسر بریزید تا یک دست شود .سس شما حاضر است و موقع سرو روی پاناکوتا بریزید .
۲_ممکن است دو مسئله باعث دردسر شود
اول، بریدن شیر موقع مخلوط کردن با ژلاتین و دوم، گلوله شدن ژلاتین در دسر ، به همین دلیل ما در این دستور تهیه مقدار شیر را با پودر ژلاتین روی حرارت مخلوط کردیم تا هم پودر ژلاتین به خوبی در شیر حل شود و هم شیر، هنگام مخلوط کردن با ژلاتین نبرد.
۳_پاناکوتا با خامه خیلی خوشمزه می شود پس در صورت امکان خامه را از دستور حذف نکنید و با شیر یا ماست جایگزین نکنید.
#کیک_یزدی_اصیل_خوشمزه😊
مواد لازم: تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱۵۰ گرم معادل سه چهارم لیوان
ماست ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
گلاب یک چهارم لیوان
پودر هل نصف قاشق چایخوری، اسانس هل یا عرق هل معادل ده قطره
آرد ۲۷۰ گرم معادل دو لیوان سر پر
روغن یک لیوان
تخم مرغ ها را با شکر حدود ۱۰ دقیقه با دور تند هم میزنیم تا وقتی که رنگش روشن شود و حجمش دوبرابر بشود ماست را با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و میگذاریم کنار تا بکینگ پودر عمل کند و حجم ماست زیاد شود و پفکی بشود.
حالا روغن مایع را همراه گلاب و عسل به مایمون اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم اسانس هل و ماست را اضافه میکنیم و بعد از اینکه مخلوط کردیم آرد را روی مایمون الک میکنیم و با کمک لیسک مواد را با هم مخلوط می کنیم وقتی که مایمون کاملاً یکدست شد داخل قیف می ریزیم تا راحت تر توی کپسول ها راپر کنیم .
داخل قالب مافین کپسول میگذاریم و مایه کیکمون را داخل شان با کمک قیف یا با قاشق پر می کنیم به طوری که نیم سانت از سر کپسول ها خالی بماند و در آخر هم رویش را کنجد می ریزیم .
دستگاه مون رو روی حالت کانکشن می گذاریم و با دمای ۱۹۰ درجه از یک ربع قبل گرم می کنیمو قالب را داخلش می گذاریم و بعد از ۲۰ دقیقه کیک های خوشمزه ما آماده می شود.
#تزیین_شب_چلهای 😍
#دسر_برفی_یلدا ❄️
مواد لازم:
شیر لیوان ۲ لیوان
شکر ۵ قاشق
آرد سفید یا آرد گندم ۳ قاشق
نشاسته ذرت در صورت تمایل یک قاشق
خامه ۲ قاشق
پودر نارگیل به اندازه لازم
بیسکویت پتی بور نصف بسته
وانیل نوک قاشق
شیر، شکر، آرد، وانیلو نشاسته ذرت را با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم و روی حرارت کم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسد و از فرنی غلیظ تر شود و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم حالا داخل ظرف مورد نظر کمی از مواد را می ریزیم بعد بیسکویت میچینم و دوباره مواد را روی بیسکویت ریخته و پودر نارگیل را نیز روی مواد میریزیم این کار را تکرار میکنیم تا تمام مواد تمام شود و در آخر هم مقدار زیادی پودر نارگیل روی سطح آخر میریزیم و سه ساعت در یخچال قرار می دهیم و در آخر برش می زنیم و با هر برش کارد را تمیز کرده و دوباره برش میزنیم و تزیین می کنیم.
نوش جان😊
#ترشی_انار_و_لبو
لبو ۵عدد
سیب ۲ عدد
انار دون شده ۲ عدد
گلپر ۱ ق چ
سیاهدونه ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
شکر ۱/۲ پ
سرکه قرمز به مقدار لازم
لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه
بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید
#شربت_دارچینی 🧉 😋
▫️شکر قهوه ای 1 فنجان
▫️آب 1 فنجان
▫️چوب دارچین 1عدد
همه مواد را باهم در ظرف مورد نظر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جون بیاید. اجازه بدهید تا شربت مدتی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از 10 دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود این شربت را میتوانید به همراه آب لیمو میل کنید و یا به عنوان طعم دهنده برای نوشیدنی ها و یا کیک ها استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_كنگر
بعد ازاينكه تيغ كنگر رو پاك كردين،ده دقيقه خيس كنيد شستُشو بدين اگه پوست ضخيم داشت بكنيد ،به هر اندازه اي كه دوست دارين قطعه قطعه كنين وبعد سرخ كنين،
نسبت نعنا به جعفري يك به سه باشه،بعد از شستن بزارين خوب خشك بشه و تو تابه داغ بريزين وسرخش كنين كه آب نندازه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غوره_مسما
۲ عدد ران کامل مرغ
۲ عدد پیاز
۱ قاشق رب گوجه
۱ لیوان غوره
۳عدد بادمجون
۳ عدد گوجه
نمک و فلفل و زردچوبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بستنی
بستنی وانیلی. ۱ لیتر
موز خورد شده. ۱ عدد
شلیل خورد شده ۲ عدد
بیسکویت خورد شده. نصف بسته
کیک رولی آماده. ۶ عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼💫سلام صبحتون بخیر
🍁💫امروز براتون 4 تا
🌼💫آرزوی قشنگ دارم
🍁💫اول سلامتی و
🌼💫دوم کانونی گرم از عشق و محبت
🍁💫سوم آرامـش
🌼💫و چهارم دل خـوش
🍁💫امیدوارم خداوند هر دو را
🌼💫به شماخوبان عنایت بفرماید
🍁💫روزتون پر از موفقیت
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرتوپی
کیک شکلاتی آماده:۲ بسته
خامه برای کیک:۴ ق غ
شیر:۱/۵ لیوان
شکر:۵ ق غ پر
وانیل:نوک قاشق
آرد گندم:۶ ق غ
موز:۱عدد
گردو خرد شده:۳ ق غ
خامه:۴ ق غ
#ترفند_آشپزی
سرکه سفید شوری خورشت را برطرف میکند
سرکه را به خورشت اضافه کرده 10 دقیقه بگذارید بجوشد تمام شوری را برطرف میکند
📌 غذا مزه سرکه نمیگیره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_ترشک_انار (ایده یلدا )
حتما درستش کنید فریز کنین و شب یلدا سفره هاتونو باهاش قشنگ کنین 🤗🤌
سلام دوستان .حال دلتون چ طوره؟😘 فصل انار هست و ترشکای عالیش😍😍
آب دهنتون قورت بدین و پاشین دست به کارشین این ملس جان خونگی رو درست کنید😋😋💃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نخود_پلو
مواد لازم برای ۵ نفر:
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده مخلوط ۲۵۰ گرم
رب گوجه ۱ ق م
نخود سبز ۲ پیمونه
شوید ۱ مشت
برنج ۳ پیمونه
محلول زعفران ونمک به مقدار لازم
🧂ادویه ها:
سیر رنده ۱ حبه کوچک
زردچوبه ۱،۵ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
زیره ۱ ق چ
پودر دارچین ۱ ق چ
تخم گشنیز ۱ ق چ
.
طرز تهیه:
تابه حسابی داغ بسه، بعد پیازو اضافه کنید، یکم که آبش کشیده شد روغن، سبککه شد ادویه ها و سیر اضافه بشه و ی تفت چندثانیه ای بدین.
حالا گوشتو بریز و بلافاصله نمک تا آب گوشت کشیده بشه. کاملا که تغییر رنگ داد، رب اضافه بشه و تفت بدین تا از خامی دربیاد، بعد نخود پخته شده و سوید اصافه بشه، در حد مخلوط شدن هم بزنید، یکم آب اضافه کنید تا مزه ها از کف تابه جدا بشه و این مرحله تمام!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷#سوپ گیاهی🌷
مواد لازم :
پیاز - 1 قطعه
فلفل دلمه ای- 1 قطعه
عدس - 1/2 قاشق غذاخوری
سبز (جعفری) سیر تازه یا ادویه دار
شیر - 1/2 قاشق غذاخوری
آب - 1/2 فنجان (اگر سوپ غلیظ نمی خواهید) گوجه فرنگی پوره شده - 250 میلی لیتر
ادویه جات ترشی جات: پاپریکا ، گشنیز ، مخلوط فلفل ، نمک ⠀
#قهوه_سفید ☕️ 😋
▫️شیر چرب 3 فنجان
▫️دانه قهوه خرد شده یک فنجان
▫️چوب دارچین 7 الی 8 سانت
▫️هل سبز 4 دانه
▫️عسل یک چهارم فنجان
برای تهیه قهوه سفید باید شیر و دانههای قهوه را درون قهوهجوش ریخته و به مدت 7 دقیقه روی شعله تقریبا زیاد قرار دهید تا بجوشد. پس از اتمام این مدت، آن را از روی اجاق برداشته و اجازه دهید در گوشهای به مدت 15 دقیقه، دانههای قهوه درون شیر خیس بخورند. سپس به کمک صافی، مخلوط بالا را درون مخلوط کن بریزید تا دانههای قهوه جدا شوند. سپس چوب دارچین ، هل و عسل را به آن اضافه کنید و با دور تند به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید تا کاملا مواد به خورد هم بروند. در این مرحله دوباره به کمک صافی مخلوط بدست آمده را درون قهوه جوش بریزید تا مواد تهنشین شده ادویه جدا شوند. قهوه طعمدار را مجددا روی شعله تقریبا زیاد حرارت دهید تا زمانیکه به مرحله جوش برسد و فورا نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا فوری
ابتدا نون باگت ها رو از وسط برش داده سس قرمز زده پنیر پیتزا ریخته و به ترتیب سوسیس فلفل دلمه و ذرت و مجددا پنیر پیتزا گذاشته و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ گذاشته تا وقتی روی پیتزا طلایی بشه
دوستان مواد داخلی سلیقه ای هستش شما میتونید از گوشت چرخ کرده یا مرغ و ....استفاده کنید
#ترشی_پیاز_قرمزباکلم_بنفش 🧅 😋
▫️پیاز ترشی ۲ کیلوگرم
▫️کلمبرگ قرمز (خردشده) ۵۰۰ گرم
▫️نمک ۲ قاشق سوپخوری
▫️سرکه سفید به مقدار لازم
پیاز را پوست کنده، بشویید و روی حوله کاغذی پهن کنید تا آبِ اضافی آن گرفته و کاملاً خشک شود.
پیاز ترشی و کلمبرگ قرمز را داخل شیشه مخصوص ترشی بریزید، لابهلای آن، نمک بپاشید و روی آن را کاملاً با سرکه بپوشانید و درِ آن را محکم ببندید. ترشی پیاز، پس از یک ماه آماده مصرف است