#بولانی
مواد لازم
آرد یک کیلو گرام
پودر خمیر مایه فوری یک قاشق مربا خوری
نمک یک قاشق مربا خوری
آب شیر گرم «ولرم» ابتدا ارد مواد خشک را در ظرفی ریخته و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیری رقم نانوایی بدست بیای،نه سخت نه نرم،خمیر ره پنج دقیقه ورز بدهید و روی آنرا پوشانده برای یک ساعت استراحت بدهید تا حجم خمیر دو برابر شود،حالا خمیر را پفش را بخوابانید و زواله کنید( چونه بگیرید)و روی زواله ها را پارچه ای تمیز هوار«پهن» کنید تا خشک نشود.
حالا گندنه( تره )را ابتدا ریز ریز کرده بعد میشوریم در چلوصاف مانده تا آبش گرفته شود،نمک و مرچ سرخ( فلفل) زده و خمیر را با آشکز هموار کرده به شکل دایره،مواد را یکطرف خمیر می ریزیم و طرف دیگر خمیر را روی مواد بر میگردانیم،در تابه روغن ریخته و سرخ می کنیم،روغن هم بسیار کم.
سس_سالاد_انارومرکبات 🍥
#سس_سالاد_رژیمی
ترکیب این سس با انواع سالادهای زمستانی مثل سالاد اسفناج و جوجه گریل شده و سالادهای دیگر بسیار خوشمزه و عالی است.
مواد لازم:
آب انار، ½ پیمانه
آب مرکبات، ¼ پیمانه (من از ترکیب 1 عدد لیمو و 1 عدد پرتغال استفاده کردم)
روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
شربت افرا، 2 قاشق چایخوری (می توانید به جای آن از دو نیم قاشق چایخوری عسل استفاده کنید)
نصف یک پیاز کوچک (ساطوری)
سیر، 1 حبه (ساطوری)
نمک و فلفل به میزان لازم
طرزتهیه:
همه مواد را داخل یک شیشه بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند و داخل یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
#شیرینی_نوستالژی
روغن صاف 110گرم
پودرقند ...200گرم
ماست...200گرم
تخم مرغ...2عدد درشت
بکینگ پودر و جوش شیرین با هم...نصف ق م
آرد...400گرم
روغن مایع 30 گرم
هل ..وانیل مقداری
اول روغن صاف و پودر قند انقدر بزنید تا سفید و شبیه خامه بشه و کم کم بهش روغن مایع می زنیم و هر چقدر نرم و پفکی بشه کیفیت بهتری به ما میده،،دونه دونه تخم مرغ اضافه میکنیم.حدود ۵ دقیقه با همزن میزنیم همه تخم مرغ که به خوردش رفت
ماست و بکینگ پودر هل وانیل با هم مخلوط شود و به خمیر اضافه میکنیم به هم زدن ادامه دهیم
حال حساس ترین جای کار ریختن آرد.. آرد رو داخل یه ظرف الک می کنیم و با لیسک به آرامی هم می زنیم این عمل با احتیاط کامل انجام بشه و زیاد هم نزنید چون باعث تسمه شدن خمیرمون میشه خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و قیف بزنید اندازه قیف زنی هم اندازه نان کشمشی می باشد از پودر پسته، کنجد یا خرفه برای تزیین استفاده کنید و روی خمیرهایی که قیف زدین بریزید
درجه فر....180خانگی
مدت پخت 10دقیقه اما وقتی دیدین کنار شیرینیاتون دارن سرخ میشن از فر در بیارین..
بافت این شیرینی نرم و عالی هست.
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین_گوشت_و_بادمجان
مواد لازم:
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز 2 عدد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.
پس از سرد شدن قابلمه ته چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است .
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این صبح اول هفته زیبـاو مبارک🌸
براتون شکوفه های🌸
شادی رو آرزو میکنم
و یک بغل اتفاقات خـوب 🌸
برای امروزتون🌸
اول هفتهتون گلبارون🌸
┏━━✨✨✨━━┓
🍃 🍃
┗━━✨✨✨━━┛
✨✨✨
🌸
✨✨✨
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پیتزا_ماکارونی🧑🍳🍕🍝
ماکارونی:به اندازه کافی
پنیر چدار:به اندازه کافی
سوسیس
ذرت
زیتون
برای سس:
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری
سیر:1 حبه
آب :بسیار کم
نمک
ریحان خشک یا آویشن
🍀🍀🍀🍀
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳# عصرونه_خوشمزه🍱
3 تخم مرغ
1 فنجان پودر قند
2 یا 3 خرمالو (من از 2 قطعه استفاده کردم)
1 فنجان روغن
نصف لیوان گردو خرد شده
نصف لیوان شکلات چیپسی
1 قاشق چای خوری دارچین
2 و نیم فنجان آرد الک شده
کمی وانیل
کمی پودر بیکینگ
تخم مرغ و شکر را خوب همبزنیدپوره خرمالو
روغن
🍀🍀🍀🍀
👩🍳#قهوه_یونانی
🍀🍀🍀🍀