eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍩 تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری شیر ۱/۲ لیوان روغن مایع ۴۰ گرم شکر ۱/۳ لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری آرد ۱۴۰ گرم 🍀🍀🍀🍀
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳🍕🍝 ماکارونی:به اندازه کافی پنیر چدار:به اندازه کافی سوسیس ذرت زیتون برای سس: رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری سیر:1 حبه آب :بسیار کم نمک ریحان خشک یا آویشن
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 خرمالو ۴ عدد خامه ۲ قاشق غذاخوری شکر ۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری شیرنصف لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری 🔶طرز تهیه برای تهیه دسر خرمالو ابتدا خرمالوها را شسته و پوست آن‌ها را بگیرید.اگر هسته داشت هسته آنها را خارج کنید. خرمالوها را داخل مخلوط‌کن بریزید. شکر، خامه و وانیل را به خرمالوها اضافه کنید. مخلوط‌کن را روشن کرده و همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید. حالا ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با شیر مخلوط کرده و روی کتری درحال جوش قرار دهید و به روش بن‌ماری پودر ژلاتین را حل کنید.  بعد از اینکه ژلاتین کاملا در شیر حل شد،شیر و ژلاتین را به مواد داخل مخلوط‌کن اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را کمی روشن کنید. قالب مورد نظر را چرب کنید و دسر را داخلش بریزید و قالب را حدود ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد،برای برگرداندن این دسر داخل ظرف سرو، ابتدا قالب رو چند ثانیه داخل آب گرم قرار دهید بعد لبه‌های دسر را از قالب جدا کرده و بعد یک بشقاب روی قالب قرار داده و به آرامی دسر را در ظرف سرو برگردانید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍طرزتهیه : گوشت پیازجعفری گوجه سیرنمک فلفل پاپریکارب گوجه روغن زیتون همه رومخلوط کنیم وطبق فیلم داخل خمیریوفکا درست میکنیم برای سس این رول 1عددزرده تخم مرغ یک استکان شیر1استکان ماست دوقاشق روغن زیتون😋 🍀🍀🍀🍀
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 3 عدد سیب زمینی 400 گرم گوشت چرخ کرده 2 عدد پیاز جعفری 1 تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری پودر سوخاری (آرد سوخاری) 1 قاشق غذاخوری رب فلفل نمک ، فلفل سیاه ، زیره ،پودرفلفل قرمز 🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه دستور روتوفیلم نوشتم👆 نکات: با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم. 🍀🍀🍀🍀