#بستنی_آلبالو_و_گردو
مواد لازم
بستنی وانیلی ۱ پیمانه
گردوی خورد شده نصف پیمانه
مربای آلبالو ۱/۳ پیمانه
موز ۱ عدد
شکلات آب شده نصف پیمانه
طرز تهیه
درون دستگاه مخلوطکن، بستنیها، مربای آلبالو و گردوی خورد شده را ریخته و به مدت زمان ۵ دقیقه با یکدیگر مخلوط کنید. سپس با قاشق اسکوپ، به تعداد دلخواه بستنی برداشته و درون ظرف مخصوص دسر قرار دهید. موزها را به صورت حلقهای برش زده و روی بستنیها قرار دهید. سپس شکلات آب شده را نیز روی بستنیها ریخته و با بیسکویت فرمی آن را تزئین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_بامیه
شکر ۲ و۱/۲ پیمانه(۵۰۰گرم)
آب ۲ پیمانه(۴۰۰گرم)
آب لیمو ترش تازه ۱ق چ یا جوهر لیمو ۱/۴ ق چ
گلوکز ۱ق غ (نداشتین حذف کنید کمی زمان قوام آمدن بیشتر میشه)
زعفران دم کرده مقداری
👈شکر و آب را درون ظرفی بریزید یه هم کوچولو بزنید
وروی حرارت کم گاز قرار بدین (بدون هم زدن) اجازه بدین تا آب به جوش بیفته وشکر خودجوش حل بشه
به محض جوش زدن اب لیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنید
وزمان دهید تا شکر حل شود وشربت کمی قوام آید
(تقریبا حدود نیم ساعت) در نهایت کمی زعفران دم کرده بریزید وپس از چند جوش شعله را خاموش کنید
شربت را کنار بگذارید تا ولرم رو به خنک شود (کمی دما داشته باشه )
✔غلظت شربت پس از خنک شدن از عسل روان تره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه_گوشت
گوشت چرخ کرده
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
رب 1 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای به میزان لازم
از باقی سبزیجات مثل قارچ ذرت هویج
تخم مرغ 2 عدد
روغن یک سوم پیمانه
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سرپر
آرد 1 پیمانه
نمک یک قاشق مربا خوری
کنجد به میزان لازم
#اشکنه 🍵
پياز دو عدد متوسط
سيب زميني يك عدد متوسط
تخم مرغ …دوعدد
شنبليله خشك…يك قاشق غذاخوري
نعناخشك… يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم.
🍲طرز تهیه اشکنه :
اول پيازها رو خورد كرده و توي روغن يكم زياد سرخ ميكنيم چون خوشمزگي اشكنه به چرب بودنشه و زردچوبه و فلفل و نمك رو ميريزيم و تفت ميديم سيب زميني رو حبه كرده توي پيازداغ يكم سرخ ميكنيم حالا نوبت سبزيجات خشكه وقتي اضافه كرديم يه هم كه زديم عطر سبزي دراومد كافيه اب رو اضافه ميكنيم و نيم ساعتي ميزاريم بپزه. در اخر هم تخم مرغها رو هم ميزنيم و اضافه ميكنيم ده دقيقه زمان ميديم تا باهم جا بيوفته.
#ژله_خرده_شیشه
مواد لازم:
پودر ژله در چند رنگ مختلف
آب جوش یک لیوان برای هر ژله+۳/۴ لیوان آب سرد
برای ژله بستنی یا ژله سفید زمینه:
ژله آلوئه ورا یک بسته
بستنی وانیلی یک لیوان
دستور تهیه:
ابتدا ژله های رنگی رو تهیه می کنیم. به این صورت که هر بسته ژله رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل می کنیم بعد ۳/۴ لیوان آب سرد اضافه می کنیم. در قالب مستطیلی ریخته و میگذاریم یخچال تا ببندد. بعد از اینکه ژله ها خوب گرفتند از قالب جدا کرده و برش های یک یا دو سانتی میزنیم و درون ظرف مورد نظر میریزیم.
برای زمینه مات یک بسته ژله آلوئه ورا رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل می کنیم و میگذاریم کمی خنک بشه و بعد بستنی که در دمای محیط نرم شده رو بهش اضافه میکنیم و کاملا مخلوط می کنیم (زیاد هم بزنید تا یکدست بشه).
ژله بستنی رو روی ژله های رنگی ریخته اونقدری که کامل روی ژله ها رو بگیره و بعد هم یه تکون میدیم تا ژله بستنی به ته قالب هم بگیره یا هوای اضافی ته قالب گرفته بشه و میگذاریم یخچال تا ببنده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک بدون فر😋
مواد لازم:
۲عدد تخم مرغ
۸قاشق غذاخوری آرد
۸قاشق غذاخوری شکر
۱۰قاشق غذاخوری شیر
۶قاشق غذاخوری روغن
۱قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
۱قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳قاشق کشمش+۱قاشق آرد
کمی وانیل
عزیزان وقتی مواد کیک رودرست کردین از نصف کمتر داخل فنجون رو پر کنید
💕واب جوش داخل قابلمه باید تا نصف فنجون ها بیاد اگر بیشتر اب بریزین خمیری میشه کیکتون
💕میتونیدکشمش اضافه نکنید و همرو کاکائویی درست کنید یا بلعکس
💕فنجون هارو داخل قابلمه گذاشتین حتما شعله پخش کن بزارین حرارت رو کم کنید وحتما دمکنی بزارین
💕بعد از بیست وپنج دقیقه کیک امادست
💕وتا پنج دقیقه فنجون هارو از قابلمه درنیارین و در قابلمه رو ورندارین
.
#سوپ_گشنیز 🍲 😋
▫️گندم یا جو پوست کنده
▫️عصاره قلم
▫️پیاز
▫️گشنیز فراوون
▫️ماست محلی یا یونانی
🔸جو رو با پیاز به همراه عصاره قلم بار گذاشتم.حدود ۲ساعت زمان برد تا جو کاملا دونه اش باز بشه وهلیم پس بده!!عصاره قلم طعم سوپ رو خیلی خیلی خوشمزه میکنه!اما اگر نداشتین از عصاره گوشت الیت استفاده کنید،میتونه جایگزین خوبی باشه.بعد از پخت ماست محلی یا ماست یونانی اضافه کنید وهم بزنید ،مقدار ماست به قوام ومقدار جو شما بستگی داره.من دوباره به سوپ گشنیز استفاده میکنم.فقط هم برگ گشنیز،ساقه نریزید!!!.باردوم لحظه ای که میخوام گشنیز رو داخل کاسه برای سرو بریزم.تا برگ گشنیز رنگ خودش رو حفظ کنه!!من اندکی سیرهم میریزم.به اندازه۱تا ۲حبه
#ماهی_شکم_پر 🦪 😋
ماهی سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم
مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش
.
#بسبوسه 🍰 😋
▫️ايرميك1/5ليوان (آرد سمولینا)
▫️تخم مرغ 3عدد
▫️ماست 1ليوان
▫️شكر 1ليوان
▫️بكينگ پودر ١ق غ
▫️وانيل 1ق م
▫️روغن مايع 1ليوان
🔸براي شهد
▫️شكر نصف ليوان
▫️آب نصف ليوان
▫️زعفران 2ق غ
🔸ابتدا ايرميك و ماست و شكر روغن را باهم قاطي كرده بعد ب ترتيب تخم مرغارو يكي يكي اضافه كرده بعد وانيل و بكينگ پودر را اضافه كرده بمدت 5دقيقه با همزن برقي هم ميزنيم بعد داخل قالب كاغذ روغني انداخته و مايع كيك را داخل قالب ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 45دقيقه قرار داده و توي اين ميان شكر و اب و زعفران را باهم مخلوط كرده و با مخلوط كن كاملا هم ميزنيم وقتي بسبوسه را از فر در اورديم شربت ك خنك هستتت روي بسبوسه داغ ميريزيم ميزاربم تا شهد جذب بشه بعد برش بدید
#نوشیدنی_فرانسوی_با_کاکائو 🧋😋
▫️فرانسوی 2 ق م
▫️شیر خشک 3 ق م
▫️پودرکاکائو 1 ق م
▫️شکر 3 ق م(به دلخواه)
▫️آب جوش 1 لیوان
▫️وانیل کمی
▫️دارچین کمی
🔸ابتدا شکر و کاکائو و وانیل و دارچین و شیر و را با آب جوش مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. مواد بدست آمده را در جوش ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم و هم می زنیم تا اینکه جوش بیاید. سپس را از روی آتش برداشته و در لیوان می ریزیم. روی آن را می توانیم با کمی شکلات تخته ای تزئین کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام
5 بادمجان را در مکعب های کوچک خرد کرده و آنها را سرخ کنیم 1 قاشق غذاخوری روغن و 1 پیاز خرد شده خرد شده را در قابلمه ریخته. 300 400 گرم گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. به بادمجان سرخ شده اضافه کرده و پخت و پز را روی حرارت کم ادامه دهیم ، در آخر نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، را اضافه کرده و بپزید
.4 خمیر یوفکا
برای خیس کردن خمیر:
1 فنجان آب
نصف لیوان روغن
1-2 قاشق غذاخوری سرکه خمیر را روی یک سطح صاف پهن کنیم و آن را با آب روغنی مرطوب کنیم ... خمیر دیگر را روی آن بگذارید و همه جا را با آب روغنی خیس کنید. .
سس بشامل:
1 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید ، 1.5 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و به مدت 1 الی2 دقیقه در حرارت کم سرخ کنید.
در صورت وجود می توانید جوز هندی بسیار کمی رندهو اضافه کنید.
در آخر ،1.5 فنجان شیر اضافه کرده و هم بزنید.در فر با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزید ، آن را از فر خارج کنید ، پنیر رنده شده را اضافه کنید و مجدداً به مدت 2 یا 3 دقیقه در فر بپزید.
از غذای خود لذت ببرید
نوش جان😘
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت نون لواش و مرغ☝️😋
800 گرم مرغ چرخکرده
2 عدد نان لواش
2 عدد پیاز
📌 2 قاشق غذاخوری خامه ترش(مخلوط۱ ق غ ماست+۱ ق غ خامه صبحانه)
۲ عدد گوجه فرنگی میکس شده
نصف قاشق چایخوری پودر سیر خشک
📌 نمک ، فلفل برای مزه دار کردن
.
بهتره پیاز را در غذاساز میکس کنید. تمام مواد تشکیل دهنده (به جز نان لواش) را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
نیمی از مواد گوشت چرخ کرده را روی یک نان لواش بریزین ، یک نان لواش دیگه بذارین و باقی مانده مواد رو نیز بریزید ،رول کنید و با سس گوجه فرنگی رومال کنین
ودر فر ۱۸۰ درجه 30 دقیقه.
بپزید
نوووش جاننن
✅قرابیه بستنی😋
✍مواد لازم:
۲۰۰ گرم کره(به دمای محیط رسیده باشه)
۱ استکان کمر باریک(ترک)روغن مایع (۸۵گرم)
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان پودر قند (لیوان دسته دار فرانسوی )
۱ لیوان نشاسته ذرت(لیوان دسته دار فرانسوی )
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱ پاکت وانیل شکری(۵ گرمی)
۱۰۰ گرم شکلات چیپسی
آرد تقریبا(۳/۵تا۴ لیوان)
🥣طرز تهیه:
ابتدا کره ،شکر،روغن مایع، تخم مرغ ونشاسته رو داخل ظرف گودی ریخته و با همزن خوب مخلوط میکنیم تا حجمش دو برابر بشه آرد ،وانیل، بکینگ پودر رو الک کرده اضافه کرده و ورز میدیم در آخر هم شکلات چیپسی را اضافه کرده و کمی مخلوط کرده
ومواد قرابیه رو با اسکوپ بستنی بر میذاریم وداخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم
ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰درجه تا جایی که روی قرابیه خشک بشه میپزیم ی قرابیه ترد وخوشمزه میشه
#دسر _موس_مکعبی 😍
شیر 1لیوان .شکر نصف لیوان.نصف لیوان خامه. پودر ژلاتین 1قاشق غذا خوری
ابتدا شیر رو بجوشانید بعد شکر ژلاتین رو اضافه کردم بعد میذاریم دوباره بجوشه بعد از جوش آمدنش زیرش رو خاموش کنید وخامه رو اضافه کرده وبا همزن دستی مخلوط کرده تا ذوب بشه،
🍮همه موادوبه رنگ دلخواه رنگـ زدم بعدتوقالب ریختم وداخل فریز گذاشتم باید ۵تا۶ساعت توفریزباشه چون اینجوری راحت ازقالب جدامیشه ونمیشکنه بعدازشکلات تلخ آماده برای مابین مکعب ها استفاده کردم وبه اندازه ابعاد مکعب ها شکلاتو برش دادم تو سه ردیف وبه دلخواه رنگاروکنارهم چیدم یه تزیین کوچولوهم روشو با ترافل وپسته کردم
#سالاد_روسی 🥗 😋
▫️هویج ۱ عدد
▫️مرغ پخته و خرد شده یک پیمانه
▫️خیارشور ۲۵۰ گرم
▫️سیب زمینی ۴عدد بزرگ
▫️نخود فرنگی نصف پیمانه
▫️پیازچه در صورت تمایل مقداری
▫️نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
▫️شوید و سس مایونز به اندازه کافی
🔸هویج رو مکعبی خرد و میپزیم سیب زمینی هم مکعبی خرد کرده اب رو رو حرارت میزاریم تا بجوشه بعد سیب زمینی رو با مقداری نمک رو داخلش ریخته میزاریم تا بپزه ولی مواظب باشید که له نشه و زود تو ابکش خالی کنید خیارشور رو هم خرد کرده مرغ رو هم پخته و خرد میکنیم و در انتها تمومی مواد رو با هم مخلوط کرده و ترجیحا یک شب داخل یخچال میزاریم تا مواد به خورد هم برن و خوشمزه تر بشن من دو ق غ سرکه سفید هم به این سالاد اضافه کردم که طعمش رو بی نظیر میکنه میتونیم از ماست پرچرب به نسبت مساوی با سس مایونز برای این سالاد استفاده کنیم در ضمن این سالاد رو با کالباس درست میکنن ولی از اونجایی که کالباس مصرف نمیکنم مرغ پخته رو جایگزینش کردم
#محلبى_شكلاتى_پرتقالى
اول محلبى شكلاتى رو اماده مى كنيم،ابتدا يك ليتر شير رو با دو و نيم ق غ خورى نشاسته ،دو و نيم ق غ خورى ارد مخلوط مى كنيم تا حل بشن و بعدچهار ق غ خورى پودر كاكائو رو اضافه مى كنيم و تو شير مخلوط مى كنيم،روى شعله ى گاز ميداريم با شعله ى كم شير رو هم مى زنيم تابه غلظت فرنى برسه ،در اين مرحله يك ليوان شكر و ى ق غ خورى كره اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا شكر حل بشه،محلبى شكلاتيمون اماده شده توى ظرفامون ميريزيم وميريم سراغ محلبى پرتقاليمون
دو نيم ليوان اب پرتقال طبيعى رو با دو و نيم ق غ خورى نشاسته حل مى كنيم و روشعله ى كم ميذاريم و هم ميزنيم تاغليظ بشه و در اخر نصف ليوان شكر و ى ق غ خورى كره اضافه مى كنيم و تا حل شدن شكر محلبى رو هم ميزنيم (اگه پرتقالتون ترش بود مى تونيد شكرش رو بيشتر بريزيد)و بعد از اماده شدن
محلبى شكلاتى ميريزيم و روش رو تزيين مى كنيم داخل يخچال ميذاريم تا خنك بشه.
پيشنهاد مى كنم اين محلبى رو حتما امتحان كنيد حتما عاشقش ميشيد
#خوراک_گوشت_چرخکرده 🧆 😋
▫️گوشت چرخکرده: 200 گرم
▫️پیاز خردشده: یک شماره کوچک
▫️فلفل دلمهاي: 3برش
▫️ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
▫️سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری
▫️سیبزمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک
▫️دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری
🔸گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات رابه ان اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهاي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه می کنیم.
#پن_کیک_ساده
موادلازم:
آرد 1 و 1/2 لیوان
شیر 1 و 1/4 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
کره 3 قاشق
شکر 1 قاشق
طرز تهیه:
در ظرفی تخم مرغ، شکر ،شیر و کره ذوب شده را بزنید،سپس بکینگ پودر و ارد الک شده را نیز به مخلوط اضافه کنید. آنقدر مخلوط پن کیک را هم بزنید تا یکدست شود.
تابه ی نچسب را روی حرارت قرار دهید و کمی ته آن را چرب کنید. با اسفاده از ملاقه از مخلوط پن کیک بردارید و به صورت دایره ای روی تابه بریزید. پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا پخته شود.
این پن کیک را می توانید با عسل و خامه صبحانه میل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ مخصوص ترك (lebeniye)
تهيه:
2 قاشق غذاخوری برنج را شسته و در قابلمه بریزید و آب اضافه کرده و بجوشانید. وقتی برنج پخت، 1 پیمانه نخود پخته شده اضافه کنید.
در ظرفی جداگانه 1.5 فنجان ماست، 2 قاشق غذاخوری آرد، آب 1 عدد لیمو، 1 حبه سیر را رنده کرده و خوب مخلوط کنید. 4 لیوان آب به آن اضافه کنید. این را خوب مخلوط می کنیم و روی برنجی که پخته بريزيد آن را با هم مخلوط کنید و مرتب هم بزنيد تا بجوشد در این فاصله 1 پیمانه آب مرغ نيز اضافه كنيد
مواد لازم قلقلي ها :
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
نمک
فلفل سیاه
همه را ورز می دهیم و به اندازه فندق کوفته درست می کنیم.
این کوفته ها را در 2 قاشق غذاخوری کره سرخ می کنیم. نعناع را به آن اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم.
و روی سوپ پخته می ریزیم.
در آخر نمک بپاشید و مخلوط کنید. (از اول درب قابلمه را نميبنديم)نوش جان
#نان_قندي 🧇 😋
▫️شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي)
▫️روغن مايع ١/٤ پيمانه
▫️ارد ١/٥ پيمانه
▫️بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر
▫️جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين)
▫️ماست ١/٤ پيمانه.
🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره
خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ماکارونی_گیاهی👩🍳
مواد لازم
ماکارونی ۴۰۰گرم
گوجه ۲عدد
فلفل دلمه یک چهارم
قارچ ۸ عدد
پیاز ۱عدد بزرگ
زیتون
رب ۲ ق غ
روغن زیتون ۴ ق غ
نمک فلفل سیاه یا پول بیبر
آب به مقدار کافی
#جواهر_پلو 🍛 😋
🔸غذای اصیل ایرانی و فوق العاده رسمی
ترکیبی از زرشک، کشمش، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم)، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ، خلال پسته و بادام و دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼صبح است و
🌿سلامی دگر از دور به دوست
🌼جانم به فدای
🌿آن که عشقش نیکوست
🌼باید که از
🌿احساس خدا مست شویم
🌼هر شام و سحر
🌿از کَرم و رحمت اوست
🌼سلام صبحتون بخیر