eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍁ســـــــــلام 🌼صبح زیبای پاییزیتون بخیر🍁 🍁امروزتون توام با موفقیّت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر (قابلمه ای)🍫مواد لازم👇🏻 🍪بیسکوییت شکلاتی کرمدار ۴۰ عدد (بسته به اندازه ی بیسکوییت هاتون ممکنه این عدد کم یا زیاد تر بشه) 🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ 🥛شیر ۲۵۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه ‌ 💠قابلمه رو چرب کنید، کفش کاغذ شیرینی پزی بندازین، دربش رو بذارین و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه بدین بپزه. این کیک زیاد پف نمیکنه. ‌ 💠میتونید روش رو با هر چیزی که دوست داشتین مثل گاناش شکلاتی و چیپس شکلات تزیین کنید. ‌ 🍫گاناش (گنش) شکلاتی: ۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه رو روی گاز بذارین تا داغ بشه (اندازه نصف خامه صورتیا میشه، کل پاکتش ۲۰۰ میلی لیتره) ، اما قبل اینکه بجوشه و قل بزنه از روی حرارت برش دارین چون فقط باید گرم بشه که شکلات رو داخلش حل کنه و بعد با ۸۰ گرم شکلات مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه. ‌ هرچی بیشتر بمونه و خنک بشه، سفت تر میشه، بعد از حدود ۱۰ دقیقه میتونید روی کیک بریزین، اگر بیشتر بمونه (حدود نیم ساعت) و همدمای محیط بشه ، مثل خامه ی فرم گرفته حالت کرمی به خودش میگیره و میتونین روی کیک بمالید😋😋
❖ و "پاییز"...🍂 این زیبای "دوست داشتنی" با کوله باری از "خاطرات" چمدانی پر از "بغض و دلتنگی"... و دستانی مملو از "احساسِ بارانی" آرام و سر به زیر از راه رسید.... پیشاپیش پاییزتون مبارک🌼🍂
طرز تهیه پست بعدی کانال👇