فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁ســـــــــلام
🌼صبح زیبای پاییزیتون بخیر🍁
🍁امروزتون توام با موفقیّت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کیک خرمالوی پاییزی🍂
🥧 🥧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پاستیل خونگی🤪
🍬 🍬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش باسلوق ژله ای😍
🍡 🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش خورشت لوبیا سبز😊
🥘 🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش دلمه کلم و برگ🧐
🥬 🥬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سیب زمینی و قارچ پفکی🍄
🍟 🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش دمنوش ضدویروس و ضدکرونا😷
🍵 🍵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کرانچی با پاستا فوری🤩
🍝 🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سیب زمینی رستورانی😆
🥔 🥔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش رول ژامبون پنیری🤩
🧀 🧀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کله پاچه خونگی🤪
🫕 🫕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش ژله رنگین کمان🤩
🌈 🌈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش خورشت فسنجون🍚
🥫 🥫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر (قابلمه ای)🍫مواد لازم👇🏻
🍪بیسکوییت شکلاتی کرمدار ۴۰ عدد (بسته به اندازه ی بیسکوییت هاتون ممکنه این عدد کم یا زیاد تر بشه)
🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ
🥛شیر ۲۵۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه
💠قابلمه رو چرب کنید، کفش کاغذ شیرینی پزی بندازین، دربش رو بذارین و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه بدین بپزه.
این کیک زیاد پف نمیکنه.
💠میتونید روش رو با هر چیزی که دوست داشتین مثل گاناش شکلاتی و چیپس شکلات تزیین کنید.
🍫گاناش (گنش) شکلاتی:
۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه رو روی گاز بذارین تا داغ بشه (اندازه نصف خامه صورتیا میشه، کل پاکتش ۲۰۰ میلی لیتره) ، اما قبل اینکه بجوشه و قل بزنه از روی حرارت برش دارین چون فقط باید گرم بشه که شکلات رو داخلش حل کنه و بعد با ۸۰ گرم شکلات مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.
هرچی بیشتر بمونه و خنک بشه، سفت تر میشه، بعد از حدود ۱۰ دقیقه میتونید روی کیک بریزین، اگر بیشتر بمونه (حدود نیم ساعت) و همدمای محیط بشه ، مثل خامه ی فرم گرفته حالت کرمی به خودش میگیره و میتونین روی کیک بمالید😋😋