eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میزان ادویه ها کاملا به سلیقه شما بستگی داره من همیشه به جای پودر سیر از سیر ورقه شده استفاده میکنم چون قدرت بیشتری برای گرفتن بوی زُهم ماهی و میگو داره حتما از سرکه یا آب لیمو ترش برای طعم دار کردن استفاده کنید و البته نباید در حدی باشه که میگو ها ترش مزه بشن...دقت کنید بسته به حجم میگو اضافه کنید ...من برای سی عدد میگوی درشت از دو قاشق غذاخوری پر سرکه سفید استفاده کردم. یا به جای سرکه از آب لیموترش تازه استفاده کنید چون آبلیموی مونده روی طعم میگو اثر میذاره و طعمشو تغییر میده. سرکه یا آب لیمو ترش تاثیر زیادی در رفع بوی زُهم میگو داره و گوشت میگو رو ترد میکنه بهتره نمک رو بعد از پایان زمان استراحت(قبل از اینکه شروع به سرخ کردن کنید) به میگوها اضافه کنید سرخ کردن میگو نیاز به زمان زیاد نداره چون اگه بیش ازحد سرخ کنید سفت و لاستیکی میشه...معمولا در روغن داغ و با حرارت متوسط حدود 5 دقیقه کافیه و میگو خیلی زود میپزه ک سرخ میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر بود پنج دقیقه ای آوردم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😍😍
🥪کوکو سبزی با نان باگت🥪 🍃نان باگت بلند: 1 عدد 🍃سبزی مخصوص کوکو: 200 گرم 🍃تخم‌مرغ: 4 عدد 🍃روغن مایع: به میزان لازم 🍃نمک وادویه: به میزان دلخواه 🥪طرزتهیه: سبزی کوکو را خوب بشویید و پس از این‌که آب آن رفت، خردکنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفرایید و نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید. 🥪نان باگت را به برش‌های 2 سانتی از عرض ببرید و با احتیاط داخل آن را خالی کنید تا حلقه‌ای شود. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. حلقه‌های باگت را در روغن بگذارید و داخل آن را با قاشق از مواد کوکو بریزید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر نیمه آماده کوکی چاکلت چیپس کاپو یک بسته شکلات صبحانه نصف پیمانه (۲ ق غ) پنیر خامه ای ۷۵ گرم (۲ ق غ) برای استفاده از خمیر نیمه آماده کوکی کاپو ، باید اونو حدود یک ساعت و نیم در دمای محیط قرار بدین تا یخ زدایی بشه. بعد از یخ‌زدایی خمیر رو به اندازه یک گردو برش دادم . خمیر ورز دادن هم نمی خواد به راحتی با دست شکل می گیره ، ورز هم ندید که به روغن نیفته . برای مواد میانی شکلات صبحانه و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم . یک عدد از خمیر باز شده رو برداشتم و مواد میانی قرار دادم و خمیر دیگه رو دوباره روش قرار دادم و لبه ها رو به هم فیکس کردم . داخل سینی با فاصله چیدم . فر هم از یک ربع قبل روشن کردم که گرم بشه . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم . مدت زمان پخت بستگی به فر شما هم داره . روی این کوکی وقتی از فر بیرون میاد نرم هست و بعد از خنک شدن نرمی برطرف میشه. با توجه به این که کف کوکی تغییر رنگ داد میتونید متوجه پخت بشید و نیازی نیست صبر کنید تا روی کوکی رنگ بگیره. من شکلات صبحانه رو کمی گرم کردم و داخل قیف یکبار مصرف ریختم و روی کوکی ها ریختم و به همین راحتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان میخواید با فر درست کنید. فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت چهل الی ۴۵دقیقه آرد سفید شیرینی پزی دو لیوان دسته دار فرانسوی تخم مرغ سه عدد شیر گرم یک لیوان(داغ نباشه فقط گرم وقتی انگشت میزارید توش تحمل کنید) شکر یک لیوان کمتر (به اندازه بند انگشت کمتر) روغن مایع دو سوم لیوان بیگینک پودر یک قاشق سوپ خوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری کاکائو یک قاشق سوپ خوری آرد یک قاشق سوپ خوری قبل از هرچیز یک قابلمه رو بزارید رو گاز رویی ویا چدن باشه تفلون نمیشه چون خراب میشه حدود یک ربع رو گاز باشه شعله متوسط رو به بالا باشه ویه چیز وسطش بزارید تا قالب کیک از قابلمه جدا شه از هر چیز‌نسوزی میتونید استفاده کنید حتی یک کاسه آگه قالب مستقیم رو قابلمه باشه کیک میسوزه
مواد میانی( گوشت چرخ کرده ، پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای) رو مث مایه ‌ماکارونی درست کردم. خمیر یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن مایع به کمک فرچه نرم کردم و از مواد داخلش گذاشتم و رول کردم. داخل سینی چرب شده فر ‌چیدم. روی بورک ها رو با مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع رومال کردم و گذاشتم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه تا زمانی که روی بورک ها طلایی شه. البته چند دقیقه هم گریل و روشن‌کردم. نوش جان 💖
🌮 شامی بادمجان 🌮 گوشت چرخ‌شده ۳۰۰ گرم بادمجان متوسط ۲ عدد پیاز متوسط ۱ عدد جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری سر پر نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم روغن سرخ‌کردنی 🍱طرز تهیه پیاز را رنده کرده و آبش را دور می‌ریزیم و با گوشت مخلوط می‌کنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و جعفری خردشده را هم ریخته و با هم ورز می دهیم. بادمجان‌ها را با رنده درشت رنده کرده و آبش را می‌گیریم و با مواد مخلوط می کنیم. در انتها آرد سوخاری را اضافه کرده و مواد را خوب ورز می‌دهیم. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا مواد کمی استراحت کند. روغن را در تابه ریخته و گرم می‎‌کنیم. از مواد به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و در دست‌مان صاف می‌کنیم و در سینی می‌چینیم. شامی‌های آماده شده را درون تابه حاوی روغن داغ چیده و با حرارت ملایم سرخ می کنیم. زمانی که یک طرف سرخ شد طرف دیگر را برگردانده و سرخ می کنیم.
🌼🌼 🌼🌼 صبح یعنی عشق و عشق یعنی سلامتی شما و سلامتی شما یعنی قشنگی این دنیا و من امروز دنیایی قشنگ آرزو دارم برای شما 🌤 صبحتون بخیر 🌤 🎀 🌸 🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا