eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍧 😋 ▫️بستنی ۲۰۰ گرم ▫️خامه ۳ ق غ ▫️پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی ▫️نشاسته ذرت ۷ ق غ ▫️شیر ۳ لیوان ▫️وانیل نوک ق چ ▫️گلاب ۲ ق غ ▫️شکر ۱۱ ق غ 🔸شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه عین فرنی و بعد از روی حرارت بردارید و بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه 🍎
😋 🔸 غوره هارو داخل ظرفی ریخته کمی اب ریختم و گذاشتمش روئ حرارت تا نیم پز بشه بعد داخل صافی ریخته با دست خوب همش زدم تا تمام موادش از صافی رد بشه و فقط پوست و هسته هاش میمونه مواد رد شده از صافی رو دوباره داخل ظرفی ریخته روئ حرارت زیاد گذاشتم تا جوش بیاد بعد حرارت رو ملایم کردم تا کم کم بجوشه هر از گاهی هم زدم تا ته نگیره و غلیظ بشه در آخر کمی نمک زدم باید شبیه رب گوجه غلیظ بشه بعد داخل شیشه در دار نگهداری کنین من داخل قالبهای سیلیکونی شکل انگور و هر مدل قالبی که داشتم ریختم و داخل فریزر نگهش میدارم کنار مرغ و اردک فوق العادس
_کلم بروکلی ۴ پیمانه _سیب کوچک سبز و قرمز دو عدد_ بادام هندی یا گردو ۴الی ۵قاشق،کشمش نصف فنجان _پیاز قرمز کوچک ۱ عدد کلم بروکلی را بعد از خرد کردن و شستن به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در آب جوش قرار داده و آبکشی کنید و اجازه دهید تا خنک شود و با پیاز ، کشمش ، گردو و سیب مخلوط کنید. برای سس : _ماست یک استکان ، مایونز ۱ ق غ،آبلیمو ۲ ق،شکر یک قاشق چایخوری ،نمک و فلفل به دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه تند و آتشین🌶 پیاز : ۲ عدد فلفل دلمه‌ای: ۲ عدد سیر: ۵ حبه گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم جعفری: ۳ دسته (اندازه سلیقه‌ای- مشابه فیلم) ادویه: فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری (قابل حذف) فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری (قابل حذف) نمک: ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری رب گوجه: ۱ قاشق چای‌خوری . بعد از درست کردن مایه سمبوسه، اون رو داخل نون لواش یا خمیر یوفکا بریزید و سرخ کنید. ۷-۸ دقیقه بعد از اضافه کردن جعفری ها، مایه سمبوسه آماده هست. . شما می‌تونید سمبوسه رو بعد از پیچیدن(سرخ نکنید)، بسته بندی کنید، داخل فریزیر قرار بدید و موقع مصرف اون رو سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 نون تافتون کوچیک ۴ عدد تخم مرغ ۵ عدد شیر ۱/۴ پیمانه کره گیاهی مهگل ۳۰ گرم سالامی یا ژامبون ۱۰ ورق گوجه ۲ عدد مایونز کم چرب ۲ قاشق کچاب ۲ قاشق خردل ۱ قاشق پنیر ورقه ای ۴ عدد تردیلا ۱۰ عدد بچه ها اگه دنبال یک کره ی خوشمزه و سالم هستین من کره گیاهی مهگل و بهتون پیشنهاد میدم ،خودم چند سالی هست که ازش استفاده میکنم ،چون علاوه بر عطر و طمع مطبوعش فقط از روغن آفتابگردان تهیه شده و و غنی از ویتامین D است و میزان کالری مصرفی را تا 20% درصد کاهش می ده.
در این دستور هر لیوان 200 میلی لیتر هستش برای کیک: 4 تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری فندق له شده(اگه نمیزنین بجاش فندق یا گردو خرد شده بریزین و شکر هم دو قاشق بیشتر بزنین) 2 لیوان آرد 1/2 پیمانه شکلات چیپسی وانیل 10 گرم بکینگ پودر برای کیک،ابتدا شکر ،وانیل و تخم مرغهارو 8-10 دقیقه با همزن برقی بزنین بعد بترتیب روغن -شیر-فندق له شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین ، سپس آرد ،پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین بعد در آخر شکلات چیپسی هارو که داخل کمی آرد غلطوندین و آرد اضافیشون رو جدا کردین رو اضافه کنین و مخلوط کنین.اصلا زیاد مخلوط نکنین مایع کیکو بعد از اضافه کردن آرد. در قالب 25 سانتیمتری که چرب کردین و ارد پاشی کردین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین.حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، اونقدر که خلال چوبی داخل کیک کنین تمیز دربیاد. . نوش جان
🍈 😋 🔸یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم . نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم ) یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم . یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره ) 🔸مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد نباید سرکه خیلی زیاد باشه ♦️این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده است 🍎
🍲 😋 ▫️برنج 1 لیوان ▫️سبزی آش 1 کیلو ▫️لپه نصف لیوان ▫️دانه انار 2 کیلو ▫️پیاز سرخ کرده 4 ق غ ▫️گوشت چرخ کرده نیم کیلو ▫️گلپر 2 ق غ ▫️روغن 3 ق غ ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🔸لپه را با پیاز سرخ کرده و 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد. گوشت چرخ کرده را با 2 پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و پس از سرخ کردن داخل آش بریزید. سبزی را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید سپس به مایه آش اضافه نمائید و بگذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد ، باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را اضافه کنید, برای سرو کردن آش را در ظرف ریخته و با کمی دانه انار روی ان را تزئین کنید. در صورت دلخواه بجای دانه های انار از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید اما دقت کنید که در اینصورت بجای 2 کیلو دانه انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید، انار هرچه ترش تر باشد اش شما خوشمزه تر خواهد شد
مواد لازم: گلابی یک کیلو شکر یک کیلو آب سه لیوان آب لیمو ترش دو ق غ بستگی به ذائقه تون میتونیدکم وزیادش کنید زعفران به میزان کافی طرز تهیه:آب و شکر رو روی اجاق گذاشته تا بجوشه و کمی قوام پیدا کنه. گلابی را پوست بکنید ولی دم آنها رو نگیرید. داخل شهد ریخته و اجازه بدید تا پخته شه. برای اینکه متوجه بشید گلابی ها پخته یا نه میتونید با نوک چاقو امتحان کنید. وقتی گلابیها پخته شد، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه به آن فرصت بدید و بعد دمکنی گذاشته و زیر اجاق را خاموش کنید. یک شب تا صبح(۱۲ساعت) به آن کاری نداشته باشید تا شهد هم کامل سرد شه و هم به خورد گلابیها بره. اگر دیدید شهد شما به اندازه کافی غلیظ نشده گلابیها رو از آن خارج کرده و دوباره به شهد اجازه بدید تا بجوشه و غلیظ شه. ولی من معمولا این کار را نمیکنم بلکه شهد اضافه را در شیشه جدا ریخته و برای شربت سر سفره نهار یا شام استفاده میکنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋ صبح زمستانی تون زیبا و پر انرژی ☕️❄️ ❄️به پنجشنبه خوش آمدید ❄️سلام به خداى مهربون ❄️سلام به صبح ❄️سلام به زندگى ❄️سلام به مهربانى ❄️سلام بر عشق ❄️سلام به تمام خوبان خدا ❄️روزتون پر از معجزه الهى •••🌹❄️JOiN👇🏻 ‌‌❤️
🥘 😋 🔸سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و‌ حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه ها رو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته نکته: این خوراک با نان سرو میشه حتما ترخون و مرزه یادتون نره سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید
🍛 😋 🔸یه پیاز بزرگ رو خلالی خرد می کنیم و دو دقیقه تفت میدیم،میگوهای پاک شده رو‌اضافه می کنیم و ادویه جنوبی و پودر سیر و نمک رو اضافه می کنیم و تفت میدیم و درب تابه رو‌میذاریم تا آب پیاز کاملا خشک بشه،یه قاشق رب اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم و با حرارت کم میذاریم تا بپزه،در آخر سیب زمینی مکعبی خرد شده رو سرخ می کنیم و بهش اضافه می کنیم و با نون یا برنج سرو می کنیم
رسپی زیادی برای پخت خورشت بامیه هست. برای لزج نشدن بامیه ها داخل خورشت، قسمت دم بامیه رو از ته نبرید، و اینکه زیاد داخل روغن تفت ندید که به حالت چروک و سفت میشه. برای چاشنی هم از تمرهندی ، یا آبلیمو و آبغوره میشه استفاده کرد ، من غوره رو جایگزین کردم. برای خوشمزه تر شدن و اینکه خورشت خیلی آبکی نباشه ، پوره گوجه اضافه کنید. ابتدا دو تا پیاز متوسط رو نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت میدیم ، یک قاشق چایخوری سیر رنده شده اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم ،250گرم گوشت تکه ایی به همراه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه و تفت میدیم. حالا یک قاشق رب گوجه+4عدد گوجه رنده شده اضافه و حدود 15 دقیقه تفت میدیم دو لیوان آب جوش به همراه یک تکه دارچین اضافه کرده و زمان میدیم تا گوشت بپزه بامیه ها و غوره ها رو داخل کمی روغن حدود 5تا7 دقیقه تفت میدیم (میتونید کمی گوجه گیلاسی هم اضافه کنید) بعد پخت گوشت نمکش رو اندازه میکنیم، و20 دقیقه آخر مقداری زعفرون آبشده به همراه بامیه و غوره به خورشت اضافه میکنیم در نهایت یه خورشت بامیه فوق العاده خوش طعم و جاافتاده دارید. 💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🍲 😋 طرز تهیه 🔸بادمجونارو کبابی کنین له کنین ۲تا پیاز بزرگ رو خلال کنید با روغن سرخ کنید ۲تاحبه سیرهم اضافه کنید تا تفت بخوره زردچوبه و فلفل و ۲ ق غ خوری نعنا خشک بریزین بادمجونارو اضافه کنید بذارید یکم با مواد تفت بخوره بعد کشک رو ب همراه نصف لیوان آب اضافه کنید درشو بذارید تا جابیوفته. 🔸اواسط پخت نمکشو تست کنید و نصف لیوان گردو خرد شده هم اضافه کنید.زمان بدید تا خوب جا بیوفته و روغن بندازه. کنارشم پیازداغ و سیرداغ فراوون فراموش نشه 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
کیمچی مواد لازم: ۴ عدد کاهو چینی متوسط ۸،۹ تا دونه پیازچه کامل یک ترب کره ای ۲ عدد هویج بزرگ ۱ کیسه نمک بزرگ ۲پیمانه فلفل کره ای ۱/۲ پیمانه سس ماهی مواد لازم برای پوره: نصف پیمانه سیر نصف یک پیاز سفید بزرگ ۲ قاشق غذا خوری زنجبیل تازه مواد لازم برای مایع سس کیمچی: ۲پیمانه آب ۲ق غ آرد گلوتینوس ۲ ق غ شکر قهوه ای ‌ 💖💖
آشپزی ایرانی🍔
کیمچی مواد لازم: ۴ عدد کاهو چینی متوسط ۸،۹ تا دونه پیازچه کامل یک ترب کره ای ۲ عدد هویج بزرگ
خب اول کاهو هارو 4 قاچ میکنین و زیر اب سرد میگیرن در‌ حدی که اشغال های ظاهری شسته بشه بعد هر تیکه کاهو رو برمیدارین و بین هر ورق کاهو نمک میریزید و همه رو‌کنار هم توی یک تشت بذارید به مدت 2 ساعت و هر نیم ساعت کاهو هارو جا به جا کنین تا تمامشون نرم بشن و کف تشت اب جمع بشه. 🥬 بعد یک تشت رو پر از اب سرد کنید و کاهو هارو خوب توی ای سرد بشورید تا نمک ها پاک بشن، اگر کاهوتون خیلی شور بود یه 15 الی 30 دقیقه ای بذارید توی اب بمونه و بعد ابکش کنید و بذارید خوب ابشون گرفته بشه. در حین اینکه اب ‌کاهو ها گرفته میشه، 🥬 آب و آرد گلوتینوس رو روی شعله بذارید تا یه قل کوچیک بزنه، بعد شکر رو اضافه کنید و حدود 10‌دقیقه اجازه بدین اروم بپزه تا کمی قوام پیدا کنه و بعد میذارید به دمای محیط برسه. برای پوره هم سیر و زنجبیل و پیاز رو بریزید داخل غذا ساز و پوره شون کنید. 🧅🧄 خب حالا پوره ای که درست کردیم رو با مایع سس که ارد و اب و شکر بود قاطی میکنیم و 2 پیمانه پودر فلفل کره ای و 1/2 پیمانه سس ماهی رو اضافه میکنیم و هم‌میزنیم، یک حالت خمیری میگیره ترب و هویج و پیازچه رو خلالی خرد میکنیم و به خمیر بالا اضافه میکنیم. 🥕در اخر کاهو هایی که ابشون خوب گرفته شده رو لا به لای هر پر کاهو از این خمیر کیمچی میزنید و میپیچید کاهو رو و میذارید توی یک ظرف در بسته. شما دستکش یبار مصرف دستتون کنید اگر نکنین دستتون میسوزه 🖐🏻 کیمچی رو‌میتونین همون موقع سرو‌کنید یا اجازه بدین مدتی بمونه. من خودم کیمچی تازه رو بیشتر دوست دارم تا تخمیر شده 🤗 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
‌ 🍥تاتلی (دسر) تلی بابا🍥 مواد لازم: 100 گرم کره 1 استکان روغن مایع 1 استکان ماست 1 استکان شکر 1 عدد تخم مرغ نصف پاکت (5 گرم) بکینگ پودر 1 پاکت (5 گرم) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی آرد به مقداری که به دست نچسبد مواد داخل تاتلی: 1 کاسه تل کادایف خرد شده 2 قاشق غذاخوری پودر پسته مواد لازم شربت: 3 لیوان شکر 5/2 لیوان آب نصف یک لیمو طرزتهیه: برای تهیه خمیر همه مواد به جز خمیر را داخل کاسه ی همزن بریزید و خوب هم بزنید. خمیر را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی با دست درست کنید. از طرف دیگر کادایف خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و 2 قاشق پودر پسته را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و داخل ظرف آبلیموگیری که سلفون کشیده اید بریزید وسط خمیر را باز کنید از مواد کادایف وسط آن بگذارید و بعد از اینکه روی خمیر را پوشانیدید قالب را برگردانید و داخل سینی فر بگذارید. شیرینی ها را در فر 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده در حد طلایی شدن بپزید. به محض خارج کردن شیرینی ها از فر روی آنها شربت خنک را بریزید. من روی شیرینی پودر پسته ریختم شما دوست داشته باشید می توانید به جای آن پودر نارگیل بریزید. ‌ 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
سالاد هویج شرقی کشورهای خاور دور از این سالادهای رشته‌ای رنگی جذاب زیاد دارن... این یکی از خوشمزه‌هاست... لازم نیست حتما از مغز بادوم هندی استفاده کنید، انواع تخمه کدو ، آفتابگردون ، گردو ، بادام زمینی و این مغزهای بو داده‌ای که تو بسته‌های کوچیک جلوی فروشگاهها میفروشن عالیه و به همون اندازه مقوی! به جای سویا سس هم میتونین از ترکیب کمی نمک و یکی دو قاشق آب معمولی تو ترکیب سس استفاده کنین!توجه کنین که سویا سس خودش شوره و نمک اضافی برای سالاد لازم نیست! هویج 5 تا 6 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد پیازچه 1 دسته کوچک گشنیز 1 دسته کوچک لیموترش 2 تا 3 قاشق سوپخوری سیر له شده 1 حبه شکر یا عسل 2 قاشق چایخوری سویا سس 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن کنجد یا روغن سالاد 4 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز به مقدار لازم دانه آجیل دلخواه 3 قاشق سوپخوری کنجد بو داده 1 قاشق سوپخوری هویج ها رو پوست بگیرید و به صورت رشته خرد یا رنده کنید.فلفل دلمه‌ای، پیازچه و گشنیز را خرد کنید و به همراه هویج داخل ظرفی بریزید. لیموترش، سیر، سویا سس، شکر، روغن، پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. سس را به کاسه سبزیجات اضافه و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.مغزهای دلخواه خرد شده و کنجد را روی سالاد بپاشید و سرو کنید.
آلو مسما سینه یا ران مرغ۴ تکه قیسی۱۰ عدد آلو سیاه۱۰ عدد شکر۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری پیاز۳ عدد متوسط نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی روغن و زردچوبهبه اندازه کافی طرز تهیه: ابتدا روی قطعات مرغ کمی نمک و فلفل سیاه می پاشیم سپس داخل یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. پس از اینکه روغن داغ شد قطعات مرغ را داخل تابه می چینیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم سرخ شوند،پس از اینکه دو طرف مرغ ها طلایی شد، آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه آلوها و قیسی ها را به مدت 15 دقیقه در آب می خیسانیم تا کمی نرم شوند. حالا پیازها را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم.. در این مرحله پیازها را به همراه کمی روغن داخل قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته ایم تفت می دهیم تا سبک شوند. پس از سبک شدن پیازها مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. حالا قیسی و آلو سیاه را آبکشی می کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم، حدود 5 دقیقه آلو و قیسی را تفت می دهیم سپس وسط قابلمه را باز می کنیم و رب گوجه فرنگی را وسط قابلمه دو دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد، مرغ های سرخ شده را به همراه شکر، فلفل سیاه و مقداری نمک اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا خورش روغن بیندازد. حدود 40 دقیقه زمان نیاز است تا خورش آماده سرو شود.
لوبیا_سبز گوشت 400 گرم لوبیا سبز 300 گرم گوجه فرنگی 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه رب گوجه فرنگی 2 ق غ نمک و فلفل وزردچوبه به مقدار لازم گردلیمو یا آبلیمو به مقدار لازم سیبزمینی هم بدلخواه ابتدا پیاز رو به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس سیرها رو رنده کرده و اضافه میکنیم. پس از اینکه سیر و پیاز شفاف شدند کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم.تفت دادن رو ادامه می دهیم تا مواد با هم یکدست شوند سپس گوشت خورشتی رو اضافه می کنیم. گوشت رو هم چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد آب جوش رو به قابلمه اضافه می کنیم و درش رو می بندیم. حرارت زیر قابلمه رو کم می کنیم و اجازه می دهیم که گوشت با حرارت ملایم بپزد.پس از 1 ساعت که گوشت کمی نرم شد رب گوجه فرنگی رو با کمی روغن تفت میدهیم و به خورشت اضافه میکنیم. لوبیا سبز تمیز و شسته شده رو به صورت تکه های 1 الی 2 سانتی برش می زنیم 15دقیقه بخارپز میکنیم سپس لوبیاسبز ها رو با مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا فقط کمی سرخ شوند.وقتی گوشت خورش کاملا پخت نمک، لوبیا سبز و گوجه های خرد شده رو به خورشت اضافه می کنیم در قابلمه رو میزاریم تا خورشت کاملاً جا بیفته و روغن بندازه (40 دقیقه کافیه). آخرای پخت گردلیمو رو هم اضافه می کنیم. سپس به همراه برنج سرو میکنیم😋 میتونید مقدار گوشت و لوبیای خورش رو کم و زیاد کنید. استفاده از گوجه فرنگی سلیقه ایه اضافه کردن 2-3 عدد لیمو عمانی طعم بهتری به خورش لوبیا میدهدمیتونید بجای گوجه از هویج استفاده کنید
🍝 مواد لازم پاستای آبکش شده پوره گوجه فرنگی ورب گوجه پیاز و سیر رنده شده زیتون و روغن زیتون ادویه (نمک فلفل زردچوبه آویشن پاپریکا) فلفل دلمه ای، ذرت و پنیر پیتزا دستور تهیه ● ابتدا پیاز و سیر رنده شده رو با کمی روغن ‌زیتون تفت میدیم، فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم. بعد پوره گوجه، رب گوجه و ادویه ها رو اضافه میکنیم و میذاریم تا آب گوجه کشیده بشه. ● سس که به غلظت دلخواه رسید پاستای آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم و با شعله خیلی کم میذاریم پنج دقیقه بمونه. پاستا رو به ظرف مورد نظرمون اضافه میکنیم روش پنیر پیتزا میریزیم و با ذرت و زیتون تزیینش میکنیم و میذاریم تو فر تا پنیر آب بشه. 😋
براى ٤٠ نفر برنج رو چند ساعتى خيس كنيد،توى ابجوش بريزيد و باقالى هارو هم اضافه كنيد و ابكش كنيد،بعد شويد تازه خرد شده ياشويد خشك لابلاى برنج بريزيد و مخلوط كنيد و در اخر كمى روغن رو برنج بديد و دم بزنيد،مى تونيد كمى هم دارچين موقع اضافه كردن سويد بريزيد كه ديگه محشر ميشه😌براى مايه ى گوشتى هم پياز رو نگينى ريز كنيد و تو روغن تفت بديد،نمك و فلفل سياه و زردچوبه و دارچين اضافه كنيد و هم بزنيد ،بعد گوشت چرخ كرده رو اضافه كنيد و تفت بديد،كمى زعفران اضافه كنيد و بعد چند قاشق رب رو اضافه كنيد و تفت بديد،نصف ليوان ابجوش توش بريزيد و اجازه بديد تا كامل بپزه و ابش خشك بشه....باقالى پلو هر چقدر چربتر خوشمزه تر😋
🍟 😋 🔸برای این خوشمزه ها سیب زمینی رو با پوست یا بی پوست قاچ کنید،تو یه قابلمه آب جوش بیارین سیب زمینی ها رو به مدت 4دقیقه بریزین تو آب جوش وقتی ریختین تو صافی خنک که شد با روغن زیتون پاپریکا، پودرسیر، آویشن، نمک و فلفل مزه دار میکنیم. تو فر 180درجه به مدت نیم ساعت میذاریم طلایی بشن.بعد نوش جان میکنیم.میتونین تو فرم نذارین تو تابه سرخ کنین فر برقی یا توستر 160درجه،حرارت بالا و پایین هم زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا