#ساندویچ_مرغ
سینه مرغ ۱ عدد کامل
دارچین ۱ قاشق مرباخوری پر
زعفران ۲ قاشق غداخوری غلیظ
نمک ۲ قاشق مرباخوری( باید خوش نمک بشه)
آب ۴ لیوان یا ۱ لیتر
تمام مواد رو ترکیب کرده میزاریم روی اجاق تا بپزه (باید مقداری از اب مرغ بمونه) بعد مرغ را ریش ریش کرده و در آب مرغ ریخته و زمان میدیم تا اب مرغ تبخیر بشه. و بعد میل کنید
#باقالی_پلو_با_ماهیچه 🍗🥘
یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم
#سالاد_پاستا_با_مرغ_و_ريحون
.
روزتون بخير دوستان؛
اين غذا ميتونه يك وعده رژيمي باشه:هر ليوان پاستا آبكش شده ١٥٠ تا ١٨٠ كالري،هر فيله مرغ ٣٠ كالري،هر قاشق روغن زيتون ١٢٠ كالري
پاستاي آبكش شده+سينه مرغ پخته و مكعبي خرد شده+ريحان درشت خرد شده+گوجه فرنگي سفت خرد شده+خيار (من استفاده نميكنم)
براي سس:آبليموي تازه+روغن زيتون+ادويه سالاد كه تركيب سبزيجات خشكه و از سوپرماركتها ميتونيد تهيه كنيد+نمك وفلفل
#کتلت_گوشت_و_سویا 🥙
▫️3 تا سيب زميني متوسط
▫️2 تا پياز متوسط
▫️1 و نيم پيمانه سوياي از قبل شسته شده (آبشم قشنگ ميگيريم)
▫️1/2 پ گوشت چرخ كرده( گوشت رو ميتونين اضافه نكنيد كاملاً اختياريه)
▫️1/2 پ جعفري خورد شده
▫️1 پيمانه قارچ
▫️2 ق.غ آرد گندم
▫️نمك،فلفل،زرچوبه به ميزان لازم
🔸اول پياز و سيب زميني رو باهم ميكس ميكنيم،
بعد سويا،گوشت،قارچ و جعفري رو اضافه و يه كوچولو ميكس ميكنيم
آرد و ادويه رو اضافه كرده و با دست ورز ميديم
ربع ساعت به خمير كباب استراحت ميديم و بعد با حرارت ملايم سرخ ميكنيم
🍅🍕پورهی سه تا گوجهفرنگی متوسط، ۲ حبه سیر، ٢٠٠ گرم پنیر پیتزا، خمیر پیتزا، ٥٠ گرم ریحان تازه، نمک و فلفل و آویشن رو حاضر کنید و برای یک غذای بسیار لذیذ و فوری آماده بشید.
گوجه رو حرارت بدید تا آبش کشیده شه. سیر رنده شده، نمک، فلفل، آویشن و ریحان رو بهش اضافه کنید. حالا این سس غلیظ شده رو روی خمیر بریزید، روش پنیر بذارید و بفرستیدش توی فر تا پنیر آب بشه
🍅#گوجه_خورشت_گیلانی
اول روی گوجه فرنگی ها آب جوش ریختم و نیم ساعت گذاشتم ، بعد روی اون اب سرد ریختم ، پوست اونها رو به راحتی جدا کردم و ریز خرد کردم .
توی تابه ریختم و پختم تا آب اون کاملا جمع شد . روغن ، نمک ، فلفل و زردچوبه زدم و کمی سرخ کردم .
وسط تابه رو خالی کردم و سیر خرد شده رو کمی تفت دادم بعد با گوجه ها مخلوط کردم .
در آخر ، باز وسط تابه رو خالی کردم و تخم مرغ رو اونجا انداختم . به آرومی هم زدم تا تخم مرغ ، کاملا پخت . بعد گوجه ها و تخم مرغ رو مخلوط کردم.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🥄#نکته_تهیه_ژله 🥣
🍮برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .
🍮اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دَم کردن زعفران با ماندگاری بالا که عطر و رنگ بیشتری داره
به این روش زعفران دم کنید
یخ : ۱ لیوان سر پر
زعفران سابیده شده : ۱ قاشق چایخوری
کلیپ رو ببینید چیز خاصی نداره فقط چند تا نکته داره که اینجا مینویسم👇👇
❌زعفران رو با قند یا شکر نسابید ، چون باعث میشه رنگش تیره و کدر بشه و ماندگاریش پایین بیاد.
🍴#کاپ_پیتزا 🍕🥓
🫔سه ونیم تا چهار پیمانه آرد سفید الک شده را با یک ق غ شکر و یک ق چ نمک و دو ق غ پودر مخمر فوری مخلوط کرده و یک عدد تخم مرغ و یک چهارم لیوان روغن زیتون و یک لیوان شیر اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم خمیر نسبتا چسبناکی بدست میاد روی خمیر را پوشانده و در یک جای گرم به مدت دو تا سه ساعت استراحت می دیم و بعد از خمیر به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم به خصور لبه ها را ناز کتر میکنیم کمی رب گوجه و مواد گوشتی به دلخواه و پنیر پیتزا ریخته و وور تا دور خمیر را روی هم میاریم و به هم میچسبونیم و توی قالب کاپ کیک می ذاریم و بعد از پانزده دقیقه استراحت دوم با تخم مرغ و کنجد یا سیاهدانه رومال کروه و در فر به مدت بیست دقیقه قرار میدیم