eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ کس مجبور نیست انسان بزرگی باشد ... تنها، انسان بودن کافیست. 🍂🍃🍁🍂🍃🍁🍂🍃🍁🍂🍃🍁 درود بیکران بر شما🕊🌸 صبح یکشنبه تون به نیکی امیدوارم معجزه یزدان پاک بر سقف آرزوهای🕊🌸 زیبایتان بنشیند و در آسمان دل انگیز رؤیاهایتان🕊🌸 پر و بال بزند یک روز عالی برایتان آرزو دارم🕊🌸
ایده ی تزیین و سرو دیس برنج و خورشت
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر را با پوشش چند ساعت (ترجیحاً یک شب) در یخچال قرار دهید، سپس آن را روی سطحی که کمی آردپاشی شده ورز داده و به ضخامت 4 تا 5 میلی‌متر باز کنید و با قالب شیرینی زبان، قالب زده و در سینی فر بچینید. زرده تخم‌مرغ، پودرشکر و محلول زعفران را با هم مخلوط کرده و با قلم‌مو روی خمیرهای قالب‌خورده را رومال کنید، با یک چنگال روی شیرینی‌ها خطی رسم کنید به طوری که فشار ناشی از آن باعث نازک‌تر شدن شیرینی‌ها هم بشود، حالا روی شیرینی‌ها را کنجد پاشیده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر از پیش گرم‌شده با دمای 175 درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط یا یک طبقه بالاتر طبخ کنید. اگر روی شیرینی‌ها طلایی تیره نشد چند ثانیه از گریل فر استفاده کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
من اول پیاز رو خرد کردم و دو تا سیر رنده کردم توش و توی روغن تفت دادم همین که گوجه ها رو تو پیاز داغ تفت دادم و عطرش بلند شد، زردچوبه و آویشن و دارچین وپاپریکا و کاری و ادویه دودی و یه دونه عصاره ی مرغ زدم بهش و گذاشتمش لای برنجی که با زردچوبه و یه قاشق رب و کمی زعفرون پخته بودم و با کلی سیب زمینی سرخ شده دم کردم و آماده شد؛ نوش جاان!
🍜 ماکارونی های رنگین کمون رو با چند قطره رنگ مجاز خوراکی رنگی کردم و بچه ها ذوق زده زل زده بودن به جادوی رنگ - اصلا روی طعم ماکارونی تاثیرنداره - مایه ماکارونی رو جدا درست کردم و مثل اسپاگتی میریزم روی ماکارونی 🍜
با تزیین مینی سیگارت اسفناج، سینه مرغ پخته، کنسرو ذرت، ماست یونانی، سیر رنده شده یوفکا برای تهیه سیگارت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝🎥 طرز تهیه کیک گوره خری ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: شکر:۵۰۰ گرم ارد:به مقدارلازم شیر:یک کیلوگرم تخم مرغ:۳ عدد سیاه دانه:۱ ق غ کنجد:۱ ق غ مایه خمیر:۱ ق غ نمک: ۱ ق م زردچوبه: ۱ ق م روغن مایع:۱/۲ لیوان طرزتهیه: شکر شیر روغن مایع و تخم مرغ رو روی حرارت مخلوط میکنیم و اونقدرهم میزنیم تا شکر مخلوط و کاملا حل بشه و ولرم بشه. ارد رو کم کم به مخلوط اضافه میکنیم سیاه دانه کنجد نمک مایه خمیر و زردچوبه روهم اضافه میکنیم و ورز میدیم ریختن ارد و ورز دادن رو ادامه میدیم به طوری که خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم که به دست نچسبه. روی خمیر رو پوشونده و برای و برای ۲تا۳ ساعت جای گرم قرار میدیم .پس از ور اومدن خمیر پف خمیر رو با ورز دادن میگیریم . چونه های یک اندازه از خمیر جدا میکنیم و با وردنه چونه هارو پهن میکنیم .با قاشق یا چنگال روی فتیرهارو تزئین و سوراخ میکنیم . روی فطیر رو با مخلوط زردچوبه و تخم مرغ رومال میکنیم کف سینی رو با کمی روغن چرب میکنیم و فتیرهارو روی سینی میزاریم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میپزیم نوش جان 💖 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
مواد لازم کلم برگ سفید نصف یک عدد. انار ملس دو عدد. سینه ی مرغ نصف یک عدد. مغز گردوی نگینی ریز شده نصف پیمانه. سس مایونز 2 قاشق غذاخوری. ماست 1 قاشق غذاخوری. آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه ابتدا سینه ی مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم، دو تا انار بزرگ ملس را دون کرده به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف میریزیم، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه می کنیم، سپس‌ سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را خوب هم میزنیم تا آغشته به سس شوند، سپس‌ چند ساعت در یخچال قرار داده تا سالاد ما جا بیفتد و آماده ی میل کردن شود. به همین راحتی به همین خوشمزگی نوش جان 💖 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه: ابتدا پوست پیازها رو بگیرید و بشوید روی پارچه ای پهن‌کنید تا کاملا خشک بشه پیاز ها رو خلالی خورد کنید سیرها رو خورد کنید کلم بنفش رو خورد کنید همه ی مواد از جمله سیر و فلفل رو لایه به لایه تو‌شیشه تمیز و خشک بریزید تا شیشه پر شود داخل یه ظرف جداگانه سرکه و نمک و شکر رو مخلوط کنید و روی کلم و پیازها بریزید تا جایی که ظرف پر بشه درب شیشه رو محکم ببندید و بعد از ۴۸ ساعت می تونید از این ترشی خوشمزه استفاده کنیدیا نهایت یک هفته ترشی آمادست این ترشی برای تزیین سالاد و غذا استفاده میشه به سالاد طعم بینظیری میده و به عنوان ترشی کنار غذا هم خیلی خوشمزست 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه قیمه بالوبیاسبز🎥🔝 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🧆کباب تابه‌‌ای جگر🧆 🥩این غذا به دلیل داشتن جگر سفید و گوشت چرخ‌کرده حاوی پروتئین زیادی است و به همین دلیل برای رشد بدن و عضلات مفید است. در ضمن مراحل طبخ این غذا بسیار آسان است و براحتی می‌توان این غذای لذیذ را در منزل درست کرد. 🥓مواد اولیه: 💭جگر سفید گوسفند یک عدد 💭هویج رنده‌ شده آب‌پز دو لیوان 💭گوشت چرخ‌کرده 200 گرم 💭پیاز رنده‌شده یک لیوان 💭آرد نخودچی چهار قاشق غذاخوری 💭نمک، فلفل و زرد چوبه و روغن به میزان لازم 🧆طرز تهیه: ابتدا جگر سفید را چرخ کرده و با سایر مواد خوب مخلوط می‌کنیم. سپس در یک تابه کوچک آن‌ها را به شکل گرد درآورده، سرخ می‌کنیم. این غذا را با نان و سبزی میل کنید و لذت ببرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن گل برای بشقاب با دستمال های کاغذی به همین آسونی شیک پذیرایی کن متفاوت باش
١/٥ل بلغور ١عدد پياز ٢ عدد هويچ ٢عدد فلفل قرمز ٢ق كره نمك و فلفل ١ل نخودپخته جعفري و پيازچه و شويد (🍀كه مثله استانبولي خودمون تهيه ميشه)
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝نکته :میتونید بجای شربت یا عسل از شهد مربای که رنگ نداره استفاده کنید . ☝مدت پخت این شیرینی با درجه استاندارد گفته شده و ارتفاعی شیرینی مناسب گفته شده باید در همین حدود پخته بشه اگر حرارت شما استاندارد نباشه یا ارتفاع شیرینی تون بیشتر از حد یا کمتر باشه مدت پخت کمتر یا بیشتر خواهد شد . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک را داخل قابلمه بریزید و حرارت را ملایم کنیدو حدود ۱۰ دقیقه تا یک ربع بجوشانید تا پخته شود.از روی حرارت بردارید ، دمکنی بزنید 🌹این مربا هم برای صبحانه مناسب است هم به عنوان دسر بعد از غذا می چسبه و هم وقتی عجله دارید لای برنج هم میتوانید بریزید وبه عنوان زرشک پلو نوش جان کنید سایر نکات مربای زرشک در طول پخت مربا ،آن را هم نزنید.چون زرشک ها له شده و شکل خود را از دست می دهد. از گلاب هم در این مربا استفاده نکنید که بوی شیرینی می گیرد .البته دلخواه است. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
روي اسفنج هاي توپي كه با نايلون رنگي و سفيد پوشش دادي ميتوني ماشمالو و يا پاستيل هاي خوش رنگ رو با خلال دندان پر كني و براي ميز تولد يه تزيين شيك بچيني 👈🏽 براي ديدن نوزاد براي اتاق زايمان هم ميتوني درست كني و يا دندوني و سيسموني
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و بعد مواد را داخل قیف پلاستیکی بریزید سرش رو ببرید و روی نونای میکادو پایپ کنید به مدت ۲ ساعت بزارید داخل یخچال تا خودشُ بگیره. شکلات تخته ایُ روی بخار کتری بذارید تا آب بشه بعد روغن مایع هم بهش اضافه کنید. حالا شکلات آب شده که از داغی افتاده با قاشق روی بستنی ها بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه: با کاتر ۳ یا ۵ سانتی یا یک لیوان نون میکادو رو کاتر بزنید بذارید کنار (حدوداً ۱۲ الی ۱۵ تا کاتر بزنید) سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا کمی حجم بگیره بعد پودر قند الک شده، وانیل و سرکه سفید را اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید. حالا ظرف رو بذارید روی بخار آب کتری (که آب در حال جوش و شعله هم روشنه، ظرف تون ولی نباید به آب برخورد کنه،باید فاصله داشته باشه) سفیده ها رو روی بخار آب به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه با همزن بزنید تا سفیده از خامی دربیاد و کاملاً فرم بگیره از روی حرارت که برداشتید بذارید کنار. سریعا و بلافاصله یه قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو با یک قاشق غذاخوری گلاب ترکیب کنید و روی بخار آب بذارید بن ماری کنید تا ذرات ژلاتین حل بشه حالا ژلاتین حل شده را به مخلوط سفیده فرم‌گرفته اضافه کنید(این کارو از قبل انجام بدید بهتره چون شاید طول بکشه) یه دقیقه در حد مخلوط شدن بزنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️-سرداشی گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم سیب زمینی چرخ شده یا رنده ۱عدد پیاز چرخ شده یا رنده ۱عدد نمک فلفل سیاه فلفل سبز زعفران گوجه فرنگی ورقه ای
دوغ قدیمی نهاوند ۵لیوان دوغ ترش محلی رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم اگر دست ازش بردارین به اصطلاح دوغ میبره اینقدر هم بزنید تا دوغ به جوش بیاد و اطرافش شروع کنه به حباب زدن بعد زردچوبه حدودا نصف ق چایخوری.نعناع داغ ۲ ق غ.پیازداغ ۲ ق غ.سیرداغ ۱ ق غ.پودرفلفل قرمز در حدیکه کمی تند بشه سبزی آش خورد شده(سبزی آش شامل: جعفری- تره- گشنیز- اسفناج (اگر فصل اسفناج نبود کمی برگ چغندر)۱ لیوان یا اگر فقط اسفناج خورد شده بهش اضافه کنید خوشمزه تره.کمی بجوشه در این زمان رشته آشی حدودا ۱لیوان و نیم بریزید داخلش و حرارت رو کم کنید تا آروم اروم بپزه.هم بزنید تا رشته ها بهم نچسبن و ته نگیره .اگر اواسط پخت آش سفت شد و رشته هنوز نپخته بود بهش آب جوشه جوش اضافه کنید
🍑بیشتر بدانید از خواص هلو 🔸طبیعت میوه هلو سرد است و برای افراد گرم مزاج بخصوص آنانکه طبیعت گرم و خشک دارند مفید است. برخی از مهمترین خواص هلو و فواید درمانی آن به طور خلاصه عبارتند از: 🔸هلو دارای خاصیت ملین بوده، به دلیل فیبر فراوان برای درمان یبوست مفید میباشد. همچنین همانند سایر میوه ها و سبزیجات، مصرف هلو برای افرادی که تمایل به لاغری و کاهش وزن دارند بسیار مفید میباشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : تخم‌مرغ 1 عدد پودر قند 100 گرم روغن صاف نرم (لادن 50) یا کره 125 گرم آرد گندم 75 گرم آرد برنج حریری 60 گرم آرد نخودچی 70 گرم پودر هل یک قاشق چای‌خوری عسل یا شربت بار 1 قاشق چای‌خوری مواد رومال : زرده تخم‌مرغ 1 عدد پودر قند 1 قاشق چای‌خوری محلول زعفران یک‌دوم قاشق چای‌خوری پودر پسته و کنجد مقدار کمی برای تزیین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋 - آبلیمویی که توی ترشی استفاده میکنید حتما طبیعی باشه - هسته های لیمو رو کامل در بیارید - ادویه های اصلی نمک و فلفل هستن .باقی ادویه جات سلیقه ایی هستن - میتونید بصورت حلقه ایی برش بزنید یا از وسط نصف کنید🥑 - مدت زمان آماده شدن ترشی بستگی به دمای محیط داره - اگر ۱۰ روز اول زیرآفتاب باشه ترشی مون یک ماهه جا میفته - در غیر اینصورت زمان بیشتری نیاز داره - میتونید ترشی رو توی کابینت و در دمای محیط بگذارید تا کاملا جابیفته - این ترشی رو در مثل یه معجزه گر توی وقتایی که سرماخوردین استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا شوید را بچینید خوب بشورید خشک کنید و بصورت ریز خردید کنید بزارید در مکان درون ظرفی کاملا خشک بشه بعد درون بطری نگهداری کنید نکته حتما شوید هاتون خشک باشه بعد بزارید درون بطری روی کلیپ صداگذاری شده ، با صدا گوش بدین🔊 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦