فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و بعد مواد را داخل قیف پلاستیکی بریزید سرش رو ببرید و روی نونای میکادو پایپ کنید به مدت ۲ ساعت بزارید داخل یخچال تا خودشُ بگیره.
شکلات تخته ایُ روی بخار کتری بذارید تا آب بشه بعد روغن مایع هم بهش اضافه کنید. حالا شکلات آب شده که از داغی افتاده با قاشق روی بستنی ها بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂#توری_خوراکی☂
آب:۴ق غ
روغن:۲/۵ق غ
ارد:نصف ق غ
رن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:
با کاتر ۳ یا ۵ سانتی یا یک لیوان نون میکادو رو کاتر بزنید بذارید کنار (حدوداً ۱۲ الی ۱۵ تا کاتر بزنید)
سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا کمی حجم بگیره بعد پودر قند الک شده، وانیل و سرکه سفید را اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید.
حالا ظرف رو بذارید روی بخار آب کتری (که آب در حال جوش و شعله هم روشنه، ظرف تون ولی نباید به آب برخورد کنه،باید فاصله داشته باشه) سفیده ها رو روی بخار آب به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه با همزن بزنید تا سفیده از خامی دربیاد و کاملاً فرم بگیره از روی حرارت که برداشتید بذارید کنار.
سریعا و بلافاصله یه قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رو با یک قاشق غذاخوری گلاب ترکیب کنید و روی بخار آب بذارید بن ماری کنید تا ذرات ژلاتین حل بشه حالا ژلاتین حل شده را به مخلوط سفیده فرمگرفته اضافه کنید(این کارو از قبل انجام بدید بهتره چون شاید طول بکشه) یه دقیقه در حد مخلوط شدن بزنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️#کباب-سرداشی
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
سیب زمینی چرخ شده یا رنده ۱عدد
پیاز چرخ شده یا رنده ۱عدد
نمک
فلفل سیاه
فلفل سبز
زعفران
گوجه فرنگی ورقه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خرد کردن مرغ🔝🎥
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آش دوغ قدیمی نهاوند
۵لیوان دوغ ترش محلی رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم اگر دست ازش بردارین به اصطلاح دوغ میبره اینقدر هم بزنید تا دوغ به جوش بیاد و اطرافش شروع کنه به حباب زدن بعد زردچوبه حدودا نصف ق چایخوری.نعناع داغ ۲ ق غ.پیازداغ ۲ ق غ.سیرداغ ۱ ق غ.پودرفلفل قرمز در حدیکه کمی تند بشه سبزی آش خورد شده(سبزی آش شامل: جعفری- تره- گشنیز- اسفناج (اگر فصل اسفناج نبود کمی برگ چغندر)۱ لیوان یا اگر فقط اسفناج خورد شده بهش اضافه کنید خوشمزه تره.کمی بجوشه در این زمان رشته آشی حدودا ۱لیوان و نیم بریزید داخلش و حرارت رو کم کنید تا آروم اروم بپزه.هم بزنید تا رشته ها بهم نچسبن و ته نگیره .اگر اواسط پخت آش سفت شد و رشته هنوز نپخته بود بهش آب جوشه جوش اضافه کنید
🍑بیشتر بدانید از خواص هلو
🔸طبیعت میوه هلو سرد است و برای افراد گرم مزاج بخصوص آنانکه طبیعت گرم و خشک دارند مفید است. برخی از مهمترین خواص هلو و فواید درمانی آن به طور خلاصه عبارتند از:
🔸هلو دارای خاصیت ملین بوده، به دلیل فیبر فراوان برای درمان یبوست مفید میباشد. همچنین همانند سایر میوه ها و سبزیجات، مصرف هلو برای افرادی که تمایل به لاغری و کاهش وزن دارند بسیار مفید میباشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم :
تخممرغ 1 عدد
پودر قند 100 گرم
روغن صاف نرم (لادن 50) یا کره 125 گرم
آرد گندم 75 گرم
آرد برنج حریری 60 گرم
آرد نخودچی 70 گرم
پودر هل یک قاشق چایخوری
عسل یا شربت بار 1 قاشق چایخوری
مواد رومال :
زرده تخممرغ 1 عدد
پودر قند 1 قاشق چایخوری
محلول زعفران یکدوم قاشق چایخوری
پودر پسته و کنجد مقدار کمی برای تزیین
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لیمو🍋
- آبلیمویی که توی ترشی استفاده میکنید حتما طبیعی باشه
- هسته های لیمو رو کامل در بیارید
- ادویه های اصلی نمک و فلفل هستن .باقی ادویه جات سلیقه ایی هستن
- میتونید بصورت حلقه ایی برش بزنید یا از وسط نصف کنید🥑
- مدت زمان آماده شدن ترشی بستگی به دمای محیط داره
- اگر ۱۰ روز اول زیرآفتاب باشه ترشی مون یک ماهه جا میفته
- در غیر اینصورت زمان بیشتری نیاز داره
- میتونید ترشی رو توی کابینت و در دمای محیط بگذارید تا کاملا جابیفته
- این ترشی رو در مثل یه معجزه گر توی وقتایی که سرماخوردین استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا شوید را بچینید خوب بشورید خشک کنید و بصورت ریز خردید کنید
بزارید در مکان درون ظرفی کاملا خشک بشه
بعد درون بطری نگهداری کنید
نکته حتما شوید هاتون خشک باشه بعد بزارید درون بطری
روی کلیپ صداگذاری شده ، با صدا گوش بدین🔊
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#فینگرفودکوفته_رولی👩🍳پارت دوم
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده(آب پیاز رو کامل بگیرید)
۱ عدد تخم مرغ
یک فنجان آرد سوخاری
۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک یا تازه
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه و پول بیبر و آویشن و پرک سیر بمقدار لازم
۱ بسته خمیر هزارلا
کمی روغن برای سرخ کردن گوشت
یک عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده برای رومال خمیر
برای سس گوجه:
۱۰ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۳ حبه سیر خورد شده
نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم
یک شاخه رزماری در صورت دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#فینگرفودکوفته_رولی👩🍳
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده(آب پیاز رو کامل بگیرید)
۱ عدد تخم مرغ
یک فنجان آرد سوخاری
۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک یا تازه
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه و پول بیبر و آویشن و پرک سیر بمقدار لازم
۱ بسته خمیر هزارلا
کمی روغن برای سرخ کردن گوشت
یک عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده برای رومال خمیر
برای سس گوجه:
۱۰ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۳ حبه سیر خورد شده
نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم
یک شاخه رزماری در صورت دلخواه
🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 ســـلام صبح زیباتون بخیر 🌹
🌸سه شنبه تون
✨پر از مهربانی
🌸روزگارتون پر از امید
✨دنیاتون پر از محبت
🌸رزق تون پر از برکت
✨لحظه هاتون پر از شادی
🌸عشق هاتون پر از پاکی و
✨زندگیتون پر از آرامش باشه
#روزتون_به_شیرینی_عسل🌸❣
#سیب_زمینی_خلالی
با رنده مخصوص خلال کردن سیب زمینی رو نازک خلال کردم همشون اندازه هم. برای هویج و خیار برای روی سالاد هم کاربرد داره.
بعد یک ساعت داخل آب نمک گذاشتم بعد شستمش. بعد حتما حتما خشکش کنید و داخل روغن فراوان بریزید و سرخ کنید ولی مقدارشو زیاد نریزید. کم کم بریزید که شناور باشن و یکدست سرخ و ترد بشن. به جای خلالی کردن میتونید ورقه ای برش بدید .
64.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_بادمجان_ترکیه🍆
بادمجان یک کیلو
فلفل دلمه ای قرمز نیم کیلو
فلفل سبز تند به دلخواه
سرکه سیب یا انگور نصف لیوان
روغن مایع یا زیتون یک لیوان
آب یک لیوان ( من نریختم ولی اضافه کنید بهتره)
نمک به میزان لازم
جعفری خرد شده چهار ق غ
سیر پنج الی شش حبه
طرز تهیه:
توی یک ظرف، سه نمونه ارد ، ادویه جات و نمک رو خوب مخلوط کنید، به اندازه سه قاشق غذا خوری از مخلوط رو بریزید توی ظرف دیگه و اب بریزید روش و مخلوط کنید ، مایه تقریبا رقیقی مثل ماست باید بشه، پیازها رو حلقه حلقه ببرید، بین دوحلقه پیاز پنیر موزارلا بزارید، پیاز رو توی مخلوط ارد بغلطونید ، بعد توی مایه خمیری بعد ارد سوخاری و بعدش سرخش کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷#نان گزلمه🌷
مواد لازم:
خمیر:
300 میلی لیتر (1 ¼ پیمانه)دوغ کفیر یا دوغ محلی پرچرب ترش
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
430 گرم(3 پیمانه) آرد
½ قاشق چایخوری نمک
وسط خمیر:
300 گرم پنیر کاتیج یا خامه ای
300 گرم سیب زمینی آبپز
سبزیجات معطر (در اینجا شوید استفاده شده)
کمی نمک
فلفل سیاه
20 گرم کره
☘👩🍳
#سوپ قارچ و شیر
یک عدد پیاز و هویج نگینی رو تفت دادم با قارچ اسلایس شده رو اضافه کردم نصف قاشق آب لیمو ترش ریختم که قارچ ها سیاه نشن.نمک و فلفل سیاه و یک لیوان جو پرک خیس شده ریختم .مرغ پخته و ریش شده و چندلیوان آب مرغ اضافه کردم.نصف فنجون ذرت.و اجازه میدیم تا سوپ کمی بپزه .اواخر پخت دولیوان شیر و کمی جعفری ساطوری شده وقتی سوپ جا افتاد نصف پاکت خامه ریختم و چندتا قلزد و خاموش کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه سوسيس تخم مرغ متفاوت و باحال🙏👌🌹🌹
مواد لازم :
تخم مرغ
سوسيس
نان لواش يا تافتون
پنير پيتزا
كره
نمك و فلفل
.
نكته :
سوسيس ها رو خوب ريز كنيد كه برجسته نشه. .
اين غذا مناسب وعده صبحانه و عصرانه هست 😋
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همسرم کلی انگور خریده بود که تو یخچال مونده بود رو دستم همه شو ریختم تو آبمیوه گیری وآبشو گرفتم.وگفتم ی پودینگ خوشمزه هم باهاش درست کنم که عالی شد☺من انگورو بخاطرهسته هاش دوست ندارم بخورم نمیدونم چرا زورم میاد اون هسته ها رو بجووم 😂انارم همینطور ، اگه مثل من هستید آب انگورو بگیرید وبخورید خیلی خوشمزه ست🤗راحت طلب کی بودم من😜
#پودینگ_انگور_سیاه_فرشته_پز
یک پودینگ بسیار خوشمزه با رنگ طبیعی😋
من برای این پودینگ از انگورسیاه سردشت که ارگانیکه استفاده کردم بهترین نوع انگور سیاه مال شهرستان سردشته که به دلیل سازگاری با اقلیم منطقه بصورت دیم وبدون استفاده از سموم کشاورزی تهیه میشه طعمش با انگورای دیگه زمین تا آسمون فرق داره 😍
موادلازم:
آب انگور سیاه ۲پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۴پیمانه
شکر ۱/۲پیمانه
آب ۱پیمانه
وانیل مایع ۱ق چ
با آب میوه گیری آب انگور را بگیرید
نشاسته وشکر را با آب خوب مخلوط کنید تا یکدست شه ووانیل وآب انگور را اضافه ،روی حرارت مدام هم بزنید تا بجوشه وبه غلظت برسه
داخل لیوان بریزیدوبزارید یخچال تا خودشو بگیره.
باانگور ومارشمالو وبرگ نعناتزیین کردم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته قلقلی بهمراه پوره سیب زمینی و سس
برای کوفته ها:
500 گرم گوشت چرخ کرده پرچرب
1 پیاز😳
نمک، فلفل سیاه و قرمز
یک کاسه کوچک، جعفری خرد شده
برای پوره سیب زمینی:
4 سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل سیاه
یک مشت، پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا رنده شده
همه مواد کوفته هارو 5 دقیقه ورز بدین. بعد با یک قاشق غذاخوری کره سرخ کنید، بعدش روی دستمال بزارین روغن و آب اضافی اش بره.روغن و آب مونده رو نندازین بیرون.
برای سس گوجه فرنگی:
روغن و آب مونده از سرخ کردن کوفته ها
1 گوجه فرنگی رنده شده بدون پوست
1 حبه سیر
پودر فلفل قرمز
همه مواد سس رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا غلیظ شه.
روی پوره کوفته هارو بچینین و کمی فشار بدین و روش سس بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 15 دقیقه بپزین.بعد دربیارین و پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا بهمراه مقداری جعفری بریزین روش و دوباره بدین فر.غذا حاضره.
میتونین پنیرهارو کلا حذف کنین کمتر روغن بندازه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دسر کاستردبا ژله
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ۲عدد
شكر۸ق.غ
وانيل ١/٢ ق چ
روغن مايع ۸ق.غ
آرد ۸ق.غ
بیكينگ پودر ۱ق.چ
آب يا شير ۸ق.غ
رنگ خوراكي سبز و قرمز
اول از همه تخم مرغ ،شكر و وانيل رو باهمزن دستی یا برقی حسابی بزنید که کرمی و کشدار بشه بعد روغن اضافه کنید مخلوط شدن رنگ خوراکی سبز و اضافه کنید و هم بزنید
حالا آرد و بكينگ پودر الك شده اضافه ميكنيد
و اروم هم بزنید در خد این که ترکیب بشن
تو این مرحله شير رو اضافه کنید و ترکیب کنید (اگر شیر ندارید آب هم میتونید بریزید )
حالا چندتا فنجون تو قابلمه بچينيد و تا ۱/۳ فنجان اب داخل قابلمه پر كنيد
فنجان هارو برداريد و و بذارید اب داخل قابلمه جوش بیاد
تو این فاصله فنجون هارو چرب کنید و ۱/۳ فنجونتون رو از مواد كيك پر کنید
آب که جوش اومد مجدد فنجون هاتون رو داخل قابلمه بچینید ،در قابلمه دم کنی و در بذارید تا کیک ها با شعله متوسط(نباید کم باشه)بپزن.
حدودا ۱۵تا۲۰دقیقه زمان میبره تا بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ ویژه
😍مواد لازم:
سینه ی مرغ
گوجه
پنیر چدار
😍مواد سس:
روغن زیتون
نمک
فلفل
سبزی خشک
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
ابتدا سینه های مرغ رو برش بزنید و برای سس؛ روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط و روی سینه ی مرغ زده، گوجه و پنیر چدار مانند ویدیو داخل برش ها بزارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا قهوه ای رنگ بشه.