فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همسرم کلی انگور خریده بود که تو یخچال مونده بود رو دستم همه شو ریختم تو آبمیوه گیری وآبشو گرفتم.وگفتم ی پودینگ خوشمزه هم باهاش درست کنم که عالی شد☺من انگورو بخاطرهسته هاش دوست ندارم بخورم نمیدونم چرا زورم میاد اون هسته ها رو بجووم 😂انارم همینطور ، اگه مثل من هستید آب انگورو بگیرید وبخورید خیلی خوشمزه ست🤗راحت طلب کی بودم من😜
#پودینگ_انگور_سیاه_فرشته_پز
یک پودینگ بسیار خوشمزه با رنگ طبیعی😋
من برای این پودینگ از انگورسیاه سردشت که ارگانیکه استفاده کردم بهترین نوع انگور سیاه مال شهرستان سردشته که به دلیل سازگاری با اقلیم منطقه بصورت دیم وبدون استفاده از سموم کشاورزی تهیه میشه طعمش با انگورای دیگه زمین تا آسمون فرق داره 😍
موادلازم:
آب انگور سیاه ۲پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۴پیمانه
شکر ۱/۲پیمانه
آب ۱پیمانه
وانیل مایع ۱ق چ
با آب میوه گیری آب انگور را بگیرید
نشاسته وشکر را با آب خوب مخلوط کنید تا یکدست شه ووانیل وآب انگور را اضافه ،روی حرارت مدام هم بزنید تا بجوشه وبه غلظت برسه
داخل لیوان بریزیدوبزارید یخچال تا خودشو بگیره.
باانگور ومارشمالو وبرگ نعناتزیین کردم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته قلقلی بهمراه پوره سیب زمینی و سس
برای کوفته ها:
500 گرم گوشت چرخ کرده پرچرب
1 پیاز😳
نمک، فلفل سیاه و قرمز
یک کاسه کوچک، جعفری خرد شده
برای پوره سیب زمینی:
4 سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل سیاه
یک مشت، پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا رنده شده
همه مواد کوفته هارو 5 دقیقه ورز بدین. بعد با یک قاشق غذاخوری کره سرخ کنید، بعدش روی دستمال بزارین روغن و آب اضافی اش بره.روغن و آب مونده رو نندازین بیرون.
برای سس گوجه فرنگی:
روغن و آب مونده از سرخ کردن کوفته ها
1 گوجه فرنگی رنده شده بدون پوست
1 حبه سیر
پودر فلفل قرمز
همه مواد سس رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا غلیظ شه.
روی پوره کوفته هارو بچینین و کمی فشار بدین و روش سس بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 15 دقیقه بپزین.بعد دربیارین و پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا بهمراه مقداری جعفری بریزین روش و دوباره بدین فر.غذا حاضره.
میتونین پنیرهارو کلا حذف کنین کمتر روغن بندازه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دسر کاستردبا ژله
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ۲عدد
شكر۸ق.غ
وانيل ١/٢ ق چ
روغن مايع ۸ق.غ
آرد ۸ق.غ
بیكينگ پودر ۱ق.چ
آب يا شير ۸ق.غ
رنگ خوراكي سبز و قرمز
اول از همه تخم مرغ ،شكر و وانيل رو باهمزن دستی یا برقی حسابی بزنید که کرمی و کشدار بشه بعد روغن اضافه کنید مخلوط شدن رنگ خوراکی سبز و اضافه کنید و هم بزنید
حالا آرد و بكينگ پودر الك شده اضافه ميكنيد
و اروم هم بزنید در خد این که ترکیب بشن
تو این مرحله شير رو اضافه کنید و ترکیب کنید (اگر شیر ندارید آب هم میتونید بریزید )
حالا چندتا فنجون تو قابلمه بچينيد و تا ۱/۳ فنجان اب داخل قابلمه پر كنيد
فنجان هارو برداريد و و بذارید اب داخل قابلمه جوش بیاد
تو این فاصله فنجون هارو چرب کنید و ۱/۳ فنجونتون رو از مواد كيك پر کنید
آب که جوش اومد مجدد فنجون هاتون رو داخل قابلمه بچینید ،در قابلمه دم کنی و در بذارید تا کیک ها با شعله متوسط(نباید کم باشه)بپزن.
حدودا ۱۵تا۲۰دقیقه زمان میبره تا بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ ویژه
😍مواد لازم:
سینه ی مرغ
گوجه
پنیر چدار
😍مواد سس:
روغن زیتون
نمک
فلفل
سبزی خشک
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
ابتدا سینه های مرغ رو برش بزنید و برای سس؛ روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط و روی سینه ی مرغ زده، گوجه و پنیر چدار مانند ویدیو داخل برش ها بزارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا قهوه ای رنگ بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرما پنیر خونگی با قرص😋شما با چی درست میکنید؟؟
مواد لازم:
شیر دو لیتر
نصف قرص پنیر (عطاریا دارن)
نمک یک قاشق چایی خوری
آب چهار قاشق غذاخوری
.
.
طرز تهیه:
مرحله اول
شیر اگر محلی هست بجوشونید بعد بزارید ولرم شه که دستو نسوزونه
.
مرحله دوم
آب، نمک و قرص پنیر رو توی یک ظرف بریزید و اجازه بدین تا قرص در آب حل بشه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک اسفنجی خوش بافت 🤩🤩🤩
مناسب خامه کشی یا عصرانه
مواد اولیه:
تخم مرغ چهار عدد
شکر ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۴۰گرم
آب ولرم ۴۰گرم
آرد۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۴ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده 🙄
سفیده ها در کاسه همزن کاملا خشک و تمیز میریزیم و فرم میدهم🥰
( آنقدر باید هم بزنید تا اگر کاسه همزن را برگردانید سفیده از آن بیرون نریزد )
( تخم مرغ ها هم دمای محیط باشد )
زرده تخم مرغ و شکر و روغن را در کاسه همزن میریزم پنج دقیقه هم می زنیم و وانیل را به آن اضافه میکنیم و دوباره یک دقیقه میزنیم😃
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 صبحتون عالی
💜دلتون شاد
🌸 عاقبت تون بخیر
🌸 زندگیتون بدون حسرت
💜 روزگارتون پر از معجزه
🌸 در لحظه لحظه ی
💜زندگیتون خدا کنارتون باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان شکم پر😍
موادلازم:
3 عدد بادمجان
250 گرم گوشت گاو چرخ کرده
1عدد پیاز
½ قاشق غذاخوری نمک
½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری
برای تزیین:
2 عدد سیب زمینی
6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
4عددفلفل سبز
برای سس:
2 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه:
بادمجان هارا بصورت عمودی برش دهید و نمک بزنید(همانطوری که تو فیلم نشان داده شده)
گوشت ،نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سوخاری را مخلوط کنید و ورز دهید وتوپهای گوشتی را باهاش درست کنید. ابتدای بادمجونا رو جدا کنید. وتوپ های گوشتی را داخل بادمجان هابگذارید و بصورت یک گل دراورید.
بادمجان های پر شده را داخل ظرف بچینید سیب زمینی ها و فلفلهای خرد شده را بین بادمجونها قراربدید. فلفل های سبز را کنار توپهای گوشتی داخل بادمجون بگزارید. سس گوجه فرنگی را (1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، 2 فنجان آب) آماده کنید و روی بادمجان ها بریزیدو 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت بپزید.
نوش جان❤
.
.
.
.
#بادمجان_شکم_پر
#نان_شیر 🥖🥖🥖
مهربونا ... این نون خیلی خوشمزه و خوش عطر رو سیو کنید خیلی طعم لذیذی داره.😋😋😋
مواد لازم نان شیر
آرد نول ۴ الی ۵پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰گرم
نمک نوک ق غ
شکر ۱۰ق غ
خمیرمایه ۲ق غ
شیرولرم ۱پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
(زرده تخممرغ +یه ق شیر+۱ ق زعفران غلیظ+یه ق کره یا روغن+کنجد یاخرفه↔️رومال کردن)
ابتدا خمیرمایه را با نصف پیمانه شیر ولرم و ۱ ق غ شکر ترکیب کنید ۱۰دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد
مرحله بعد کره +روغن مایع+شکر+تخم مرغ +نمک را باهم مخلوط کنید سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید خوب باهم میکس کنید و بتدریج آردی که از قبل الک شده را اضافه کنید تا خمیر بدست نچسبه و کاملا لطیف بشه روی خمیر را سلفون بکشید بمدت ۲ساعت در جای گرم استراحت بدین و بدلخواه خمیر را فرم بدین و ۱۵ دقیقه مجدد استراحت ، سپس رومال کنید و در فری که ازقبل ۱۵دقیقه گرم شده با حرارت ۱۸۰بمدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه پخت میشه وقتی لبه های خمیر طلایی شد بعد گریل کنید .(دمای فرها باهم متفاوته بهتر خودتون تنظیم کنید.یه ظرف آب بزارید داخل فر تا نون خشک نشه )نوش جان😋😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دونات هم خیلیییی فوری آماده میشه و موادش تو همه خونه ها هست
پس پاشو درست کن و لذت ببر♥️
برای درست کردن این دونات فوق العاده احتیاج داریم فقط به:
۲/۵لیوان دسته دار فرانسوی آرد
۲لیوان ماست به دمای محیط رسیده
۲/۵ق چ بکینگ پودر
آرد الک شده رو با بکینگ پودر و ماست به دمای محیط رسیده با هم مخلوط میکنیم با قاشق و داخل کیسه میریزیم و توی قابلمه با روغن داغ سرخ میکنیم و با عسل یا شکلات بن ماری شده نوش جان میکنیم😋😋😋
به همین راحتی و خوشمزگی❤️🍀
حتما درست کنید چون بچه ها عاشقش میشن بسکه دلبره🥺🥺😋😋
🍃من تمام مواد را نصف کردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای دوست داشتنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یه شام خوشمزه، واقعا از خوردنش سیر نمیشید انقدر طعمش بی نظیره
5 بادمجان
5-6 سیب زمینی
250 گرم گوشت گاو
2 عدد پیاز
5 گوجه فرنگی
4 فلفل چارلستون
1 فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
روغن مایع
1/2 (نصف) لیوان آب
قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
اول از همه ، بادمجان و سیب زمینی هاتون رو پوست بگیرید حلقه حلقه کنید و سرخ کنید
پیاز نگینی و گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم
سیب زمینی و بادمجان ها رو میچینیم کف قابلمه و گوشت چرخ شده رو میریزیم روش
با 1 لیوان آب و 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، نمک ، ریحان خشک شده هم میزنیم و میریزیم روی مواد
فلفل دلمه و گرجه فرنگی های خرده شده رو میچینیم روش
و میزاریم در فر با دمای 200 درجه بپزید تا رویه ها سرخ شود.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی خوشمزه
مواد مورد نیاز :
سینه مرغ
1 رنده پیاز
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آرد
جعفری
فلفل سیاه
زیره
آویشن
فلفل قرمز
نمک.
.
مواد مورد نیاز سس:
1عدد گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری روغن
آویشن
نعناع خشک
فلفل قرمز
نمک
.
دستور این ماکارونی خوشمزه رو با صدا هم توضیح دادم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜بعد از سرد شدن خیلی راحت پوستشو جدا کنید و خرد کنید و مجددا داخل آبش بجوشونید کمی دیگه تا طعم بگیرن یا داخل ظرفی بذارید با آب یک ربع بمونن
💜هر جوری که دوست داشتید سرو کنید من برای زیبایی اونها رو به سیخ چوبی زدم
امیدوارم دوست داشته باشید دوستای عزیزم😘😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلیا سوال میکردید که چرا لبو های ما خوشرنگ نمیشه تصمیم گرفتم پست بذارم به نکاتی که میگم دقت کنید تا یک لبوی خوش رنگ داشته باشید❤️❤️😘
💜اولین نکته اینکه لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پر رنگ باشه لبوهایی که قرمز کم رنگ هستن معمولا وسطشون سفیده و رنگ جالبی ندارن اگر لبو کوچکتر باشه زودتر پخته میشه و اگر بزرگتر دیرتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای دوست داشتنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی کوفته برنجی(تره_جعفری_شنبیله_شوید_مرزه.....در صورت کمبود مرزه میتونید از مرزه خشک استفاده کنید)برنج ۱پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی و گوساله ۲۵۰ گرم _ادویه (نمک..فلفل سیاه...زردچوبه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین ترب برای دیزاین سبزی🎥🔝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر وانیل به مدت ۷ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه 🍁
بعد شیر و روغن اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید🍁
ارد و بکینگ پودری که از قبل ۳ بار الک کردین طی دو مرحله اضافه کنید و دورانی هم بزنید 🍁
موادتون رو به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید به ی قسمت رنگ خوراکی قرمز و به قسمتی دیگه رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا ی دست بشه🍁
فنجون یا ظرف مد نظرتون رو با روغن جدا کننده چرب کنید و اول مایع کیک سبز رنگ بزیزن بعد سفید و بعد قرمز تا نصف فنجونتون رو پر کنید 🍁
داخل ی قابلمه اب بریزیدو کاپ کیک هارو داخلش قرار بدین دمی بذارین به مدت ۴۵ دقیقه روی گاز با شعله ملایمبپزه 🍁
بعد ۴۰ دقیقه با ی سیخ چوبی تست کنید اگه چیزی به سیخ نچسبیده بود کاپ کیکتون اماده است🍁
🚫بذارین کاپ کیک ها کمی خنک بشن بعد از فنجون جدا کنید🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه قنادی انواع مختلفی داره ،الان چون پودر خامه خارجی تو بازار نیست خامه منجمد ها هم معمولا خوبن فقط حتما مثل بستنی اب که شد ۱۰ ،۱۲دقیقه با دور متوسط باید هم بزنید تا خوب فرم بگیره (من مارک کولاک استفاده کردم)
برای رنگ قرمز هندونه به خامه تون رنگ خوراکی قرمز (بهتره ژله ای باشه) اضافه کنید
طرز ماسوره زدن خامه هم کاملا داخل فیلم مشخصه
🍉🍉ببینم امسال با عکساتون زخمیم میکنید یا نه😂😂😂🍉🍉
#ایده_یلدایی #کیک_فنجونی