#شکلات_مغزدار_و_آجیلی
مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید.
در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید.
تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید
سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید
#گراتن_مرغ_سیب_زمینی
سیب زمینی و نگینی متوسط کردم و تو سرخ کن سرخش کردم یکدونه سینه مرغم نگینی و با نمک و فلفل و کمی حریره سیر پاپریکا و آویشن و یک قاشق ابلیمو طعم دار و با روغن زیتون سرخشون کردم
بعدش ده دوازده تا قارچ و اسلایس و با کره و کمی ابلیمو تفت دادم آب قارچ ها که کشیده شد یک قاشق آرد و با قارچ ها تفت دادم یک لیوان شیر اضافه کردم کمی نمک و آویشن و پاپریکا زدم مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی رسید یک مشت پنیر پیتزا به سس قارچ اضافه کردم و از رو حرارت برداشتم
سیب زمینی های سرخ شده رو کف ظرف ریختم کمی پنیر پیتزاروش ریختم مرغ های سرخ شده رو ریختم رو سطح مرغ ها تمام سس قارچ و ریختم و مرحله آخر با پنیر پیتزا روش و پوشوندم یک ربع تو فر بگذارید و بعد گریل زدم روش طلایی شد .
#میلک_شیک_کیت_کت
شیر
موز
شکر
یخ
بستنی لیوانی وانیلی یا شکلاتی ۱ عدد
قهوه فوری نستله یا پودر قهوه ۱ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق غ
کیت کت ۴ تکه
من دو رنگه کردم اول شیر و موز و شکر یخ رو داخل میکسر ریختم بعد شیرموز رو نصف کردم و باقی مواد رو بهش اضافه کردم.بجای موز میتونین نصف پاکت خامه صبحانه بدین اصل دستور خامه بود ولی دیدم موز ها رو به سیاهی میرن گفتم اینو بریزم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پرتقالی
یه کیک پرتقالی خیلی راحت و خوشگل
توضیحات کامل توی فیلم❤️👆🏻
#خورش_بامیه_با_مرغ 🥘🍗
⭕️👈اول از همه پیاز رو داخل ظرف ریختم تا کمی سبک شده بعد بهش روغن رو اضافه کردم و تکه های مرغ اجازه دادم باهم دیگه سرخ شدن بهش زردچوبه ام اضافه کردم و بعد رب ریختم تفت دادم که رنگش باز شه بعد روی تکه های مرغ زعفرون دم شده ریختم و دو لیوان آب داغ ،گذاشتم روی شعله ملایم تا بپزه
بامیه ها رو از قبل با روغن تفت دادم وقتی مرغ تقریبا پخت بامیه و غوره رو بهش اضافه میکنم و مقدار دلخواه اب غوره، و روی حرارت ملایم میذارم بپزه و جا بیافته نمک یادتون نره
#ته_ديگ_خوشمزه_براي_لاغري👇
برای لاغر شدن "ته دیگ" بخورید!
منظور از ته ديگ، ته ديگ بدون چربي و برشته (نسوخته) است. خوردن ته دیگ به حدی مفید است که توصیه میشود افرادی که دندان خوردن آن را ندارند حتما بگذارند تهدیگ نرم شده و سپس استفاده کنند.ته دیگ سالم ته دیگی است که رنگ آن طلایی و یا قهوهای روشن باشد.
#ته_انداز_مرغ_زعفرانی👇🏻
تکه های مرغ رو از یکی دو ساعت قبل با نمک و زعفرون و کمی فلفل و لیمو ترش تازه و فلفل دلمه ای و کمی روغن زیتون و پیاز خلال شده مزه دار کردم و داخل یخچال گذاشتم.برنجی رو که از قبل خیس کردم رو آبکش میکنم و کمی زنده تر بر میدارم مرغ های مزه دار شده رو که حتما خلال های پیاز رو ازش جدا کنید کف قابلمه که کمی روغن ریختم میچینم بعد جاهای خالی رو با سیب زمینی های خلال شده درشت میپوشونم بعد برنج آبکش شده رو روی آن میریزیم (من برنجم رو زعفرونی کردم)و با ته قاشق فشار میدم و سطح برنج رو صاف میکنم و روی آن رو مخلوط از کره و زعفرون میریزم (آب احتیاج نداره )قابلمه رو روی شعله پخش کن و با شعله کم به مدت تقریبا یک و نیم ساعت میزاریم بپزه .سطح روی برنج رو هم به سلیقه خودتون میتونین از زرشک تفت داده شده استفاده کنید.
ک
#مرغ_تانتونی
500 گرم مرغ (سینه باش بهتر)
1 قاشق کره
فلفل قرمز فلفل سیاه آویشن نمک 1
گوجه فرنگی بزرگ
1 پیاز
سماق
نصف دسته جعفری
3 لواش
مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. به اندازه کافی آب داغ در قابلمه بریزید. جوجه ها را در آب بجوشانید. مرغ آب پز شده بعد از پخت و نرم شدن. کره را در یک تابه عمیق ذوب کنید. مرغ ها و ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید. نان لواش داخل مواد بزنید تا ساندویچ خوشمزه تر بش مقداری از مرغی را که تفت دادین روی لواش تفت بریزید. پیاز سماق ، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بپیچید. مطابق تصویر در کنار آن با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جان.
#جوجه_سبزینه
برگ ریحان تازه
برگ جعفری تازه
آب پیاز
روغن زیتون
خامه یا ماست چکیده
نمک و فلفل سیاه پودر سیر
اب لیمو تازه
سبزیجات رو میکس کنید بقیه مواد رو اضافه کنید تیکه های مرغ رو هشت ساعت داخل این مواد مرینت کنید سپس به سیخ بکشید و کباب کنید
#بستنی_عربی 👌
مواد لازم:👇
یک لیتر شیر چرب
یک پیمانه خامه غلیظ
پنج قاشق غذاخوری ثعلب
نصف پیمانه شکر یا عسل
مغز پسته خردشده به میزان لازم
طرز تهیه:👇
همه مواد را درون قابلمه ای سرد ریخته و روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم.تا یکدست شود. بعد در قالب بریزید و به مدت حداقل 12 ساعت در فریزر بزارید.
#سینه_مرغ_شکم_پر
ابتدا استخوان سینه های مرغ رو جدا کرده سینه های مرغ رو با پودر پیاز ، پودر سیر ، پودر فلفل دلمه ای ، پودر هویج ، پودر پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه ، آبلیمو و روغن زیتون مرینیت کنید و روی ظرف سلفون بکشید و دو تا سه ساعت تو یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه یک عدد پیاز رو خلالی ریز کرده با روغن تفت بدید تا سبک بشه قارچ و فلفل دلمه ای رنگی خلالی ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و آبلیمو اضافه کنید و تفت بدیدسینه های مرغ مرینیت شده رو از یخچال خارج کنید و یه برش داخل سینه مرغ مثل جیب با چاقو ایجاد کنید و با سبزیجات سرخ شده پر کنید و سینه های مرغ پر شده رو تو ماهی تابه با دو قاشق روغن و نصف استکان زعفران دم شده روی شعله ی کم گاز قرار بدید و در ماهی تابه رو ببندید و نیم ساعتی زمان بدید تا سینه های مرغ ، مغزپخت و سرخ بشن.سپس با نان یا برنج زعفرانی نوش جان کنید. فوق العاده معطر و خوشمزه اس حتما امتحان کنید.