eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
38.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کامل با تمام نکات👌 پیج اینستاگرام 👇 🟠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💗💫روزتون زیبا و عالی 🌷💫برای امروزتون از خدا 🌸💫یه دل بی غم و غصه 💗💫یه لب خندون 🌷💫یه روز آروم 🌸💫یه دعای مستجاب 💗💫یه عبادت نورانی و 🌷💫یه زندگی پراز عشق خواستارم 🌸💫طاعات و عباداتتون قبول 💗💫روزتون زیبـا و در پنـاه خـدا 🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین تهرانی 🎥🔝 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈•
تخم مرغ ۳عدد شکر دانه ریز۱لیوان آرد ۱لیوان و نیم ماست۳/۴لیوان روغن مایع نصف لیوان وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری برای رویه کیک👇 پنیر خامه ایی و آلبالو به مقدار دلخواه ابتدا تخم مرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.بعد روغن را اضافه میکنیم و کمی مخلوط کرده. بعد ماست را افزوده و هم میزنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم و در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا یکدست شود بعد مایه کیک رو در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته و روی مواد کیک را با آلبالو که از قبل هسته ی آن را درآورده و پنیر خامه ایی گذاشته و در فر با دمای ۱۷۰درجه به مدت۴۵دقیقه قرار داده.
دسری مقوی مواد لازم برای ۵ نفر : خرما بدون هسته : یک پیمانه گردو : یک پیمانه پودر نارگیل : یک پیمانه گلاب : ۳ قاشق غذاخوری شکلات : ۵۰ گرم بیسکوییت کاکائویی : یک بسته ۱- بیسکوییت‌ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. ۲- شکلات تخته‌ای سفید را رنده‌ و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. ۳- پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند
🥯 😋 ▫️ماست سفت 60 گرم ▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری ▫️آرد 40 گرم ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری ▫️آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخوری ▫️نمک 1/8 قاشق چایخوری ▫️وانیل 1/4قاشق چیخوری 🔸شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در مایکروفر 160 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند. بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید. در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید