فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش ساندویچ بمب خونگی😱
🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش شیرینی پفکی گردویی☺️
🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پودر سیر خونگی🤓
🧄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش الویه توپی🤯
🟠
پیج اینستاگرام 👇
🟠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین تهرانی 🎥🔝
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈•
#کیک_آلبالویی_پنیری
تخم مرغ ۳عدد
شکر دانه ریز۱لیوان
آرد ۱لیوان و نیم
ماست۳/۴لیوان
روغن مایع نصف لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
برای رویه کیک👇
پنیر خامه ایی و آلبالو به مقدار دلخواه
ابتدا تخم مرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.بعد روغن را اضافه میکنیم و کمی مخلوط کرده. بعد ماست را افزوده و هم میزنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم و در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا یکدست شود بعد مایه کیک رو در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته و روی مواد کیک را با آلبالو که از قبل هسته ی آن را درآورده و پنیر خامه ایی گذاشته و در فر با دمای ۱۷۰درجه به مدت۴۵دقیقه قرار داده.
#تزیین
#کاکائو_خرمایی دسری مقوی
مواد لازم برای ۵ نفر :
خرما بدون هسته : یک پیمانه
گردو : یک پیمانه
پودر نارگیل : یک پیمانه
گلاب : ۳ قاشق غذاخوری
شکلات : ۵۰ گرم
بیسکوییت کاکائویی : یک بسته
۱- بیسکوییتها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
۲- شکلات تختهای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
۳- پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند
#خاگینه_قالبی_لیمویی 🥯 😋
▫️ماست سفت 60 گرم
▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
▫️آرد 40 گرم
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری
▫️آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخوری
▫️نمک 1/8 قاشق چایخوری
▫️وانیل 1/4قاشق چیخوری
🔸شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در مایکروفر 160 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند.
بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید.
در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید
#نكته ى كليدى درباره ى ژله
بعضى از دوستان خواستن بدونن كه چرا نميتونن سالم ژله رو از ظرف برگردونن ؟
روش تهيه ى ژله رو همه ى دوستان ميدونين ولى مجدداً توضيح ميدم .
به ازاى هر بيته پودر ژله يك ليوان اب را در ظرفى ريخته و بگذاريد تا جوس بيايد سپس پودر ژله را داخل ان ريخته و خوب هم بزنيد تا كاملاً حل شود و خوب هم بزنيد بعد نصف ليوان اب سرد را به ان اضافه كنين و خوب مخلوط كنيد ⚜و نكته ى كليدى ⚜اينجاست كه بايد ١ قاشق غذاخورى پودر ژلاتين را در ١/٢پيمانه اب معمولى بريزيد و بعد در مايكرو به مدت چند ثانيه قرار دهيد تا محلول اب و ژلاتين خوب حل شود و بعد به ظرف محتوى ژله اضافه مى كنيم و خوب هم ميزنيم و داخل ظرف مورد نظر منتقل ميكنيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_خانگی
مواد لازم برای شربت فالوده 👇🏻
آب ۴ لیوان
شکر ۲ونیم لیوان
گلاب ۵ ق غ
هل نوک قاشق
#تاتلی_موز
مواد لازم:
4 لیوان شیر
نصف لیوان آرد
2 قاشق غذا خوری نشاسته(گندم یا ذرت)
4-5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 لیوان شکر
1 عدد تخم مرغ
1 عدد موز
طرز تهیه:
شیر ، نشاسته و تخم مرغ را در ظرفی ریخته هم بزنید پودر کاکائو ، آرد ، موز خوب له شده یا پوره شده در غذا ساز و شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و روی اجاق گاز با شعله متوسط مدام هم زده بپزید وقتی جوشید از روی اجاق بردارید و داخل قالب سیلیکون کوچک بریزید میتوانید داخل قالب کیک که سلفون کشیدید بریزید و 8/10ساعت داخل یخچال بذارید. سپس از قالب بیرون آورید و رویش شکلات آب شده به روش بنماری بریزید. میتوانید طبق سلیقه خودتان تزئین کنید. سرد سرو کنید
#رشته_پلو_با_مرغ 🍚🍚🍗🍗
مرغ رو با دو قاشق روغن سرخ کردم
باپیازونمک وفلفل وزردچوبه وزعفران
میپزیم بعدبرنج روهم آبکش میکنیم
دقیقه آخررشته پلویی رو میریزیم وآبکش میکنیم برای تهدیگش سیبزمینی استفاده میکنیم و دم میزاریم.
یدونه پیاز کوچک ریزخلال میکنیم وتفت میدیم کشمش وخلال پسته وقیسی را هم تفت میدیم وروی برنج برای تزیین میریزیم درآخر من ازدونه های انارهم استفاده کردم.نوش جان😋😋
و اين تركيب جذابِ ماست و گرانولا
جو دوسر پرك ٢٠٠ گرم
روغن كنجد ٥ ق غ
عسل ٥ ق غ
مغزيجات ( از نوع دلخواه و اينكه اختياري هست من بادام زميني استفاده كردم و پودر نارگيل )
ابتدا همه مواد رو با هم مخلوط كرده كف سيني فر پهن ميكنيم در فر ١٨٠ درجه به مدت ٤٠ دقيقه قرار ميديم و هر ٥ دقيقه يك بار درب فر را باز كرده هم ميزنيم و زير و رو ميكنيم سپس داخل فر قرار ميديم شما بعد از اين تايم يه گرانولا كريسپي شده دارين بعد از خنك شدن داخل ظرف بريزيد و با اين ماست مفيد يه تركيب فوقالعاده داشته باشين 🤤😍
#رفع_نفخ_حبوبات
شنیده بودم خیارنفخ حبوبات رومیگیره
باورنکرده بودم
چندبارامتحان کردم متوجه شدم کاملادرسته
حتی ازخیس کردن هم بهتره
خیاررابه درازا برش میدیم میریزیم توحبوبات وقتی پخت خیارودورمیریزیم
همین
#حلوا_خرما
🔸حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم (بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)، ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم و نوش جان كنيد
#میرزاقاسمی😍😍
👈سه حبه سیر رو رنده میکنم وبا کره داخل مایتابه تفت میدم تا یکم طلایی شه .سه عدد گوجه فرنگی رو پوست کنده وخرد کرده وداخل سیر تفت داده شده ریخته تا سرخ بشه وآبش کشیده شه ونمک وفلفل ویک قاشق رب رو افزوده وقبلش هم دو عدد بادمجان رو روی اجاق گاز کبابی میکنم پوستشو میگیرم ساطوری کرده وبه مواد اضافه میکنم با هم مخلوط کرده چند دقیقه رو حرارت بمونه وبعد موقع سرو تخم مرغ را جداگانه نیمرو میکنم وروش میزارم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یزدی 🧁
تخم مرغ:۱عدد کوچک
شکر:۱۰۰گرم(نصف پ)
پودرهل یا اسانس هل کمی
عسل:۱ق س
مخلوط آب و گلاب با هم:۱۰۰گرم(تقرییا نصف پ سرخالی)
روغن مایع:۵۰گرم(یک چهارم پ)
آرد:۱۵۰گرم(یک پ +یک قاشق سوپخوری)
ب پ(بیکینگ پودر):۱ق چ
نمک :۱/۸ق چ
#کوکی بدون تخم مرغ شکلات موز گردو
۲عدد موز رسیده
۱/۲پ کره
۲ پ ارد
۱ ق غ نشاسه ذرت
۱/۲ق چ جوش شیرین
۱ ق چ نمک
۱ پ شکر قهوه ای
وانیل
۱/۲ پ شکلات تلخ خرد شده
۱/۲پ گردو خرد شده
۱/۲پ جو دو سر پرک
ابتدا ارد جوش شیرین نشاسه ذرت نمک را مخلوط و کنار گذاشته.
کره موز پوره شده شکر را مخلوط کنید.تا پف دار و روشن شود.وانیل را اضافه کنید.مخلوط ارد را اضافه کنید.بعد شکلات گردو و جو دوسر را.خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
و بعد روی سینی فر کاغذ انداخته و از مواد روی کاغذ اسکوپ کنید و برای ۱۰ الی۱۲ دقیقه تا جایی که یکم طلایی شود در فر گذاشته...
بعد از خنک شدن از روی کاغذ جدا کنید.
نکته☝️☝️
این کوکی هاکاملانرم وبافت خوبی داره