eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
‍ _مارمالاد_پرتقال😍😍 مواد لازم: پرتقال بدون پوست: یک کیلوگرم رنده پوست پرتقال: به میزان لازم شکر: ۲ کیلو‌گرم اسانس پرتقال: یک قاشق چای‌خوری ژلاتین: ۶ ورق گلوکز: ۲ قاشق غذاخوری جوهرلیمو: ۲ قاشق چای‌خوری ✍طرزتهیه : ابتدا پرتقال‌ها را که پوست کنده‌ایم خرد کرده و هسته می‌گیریم و داخل پارچ میکسر ریخته و مقداری شکر به آن اضافه می‌کنیم. بعد از میکس‌کردن مایه کاملا یکدست آن را داخل قابلمه‌ای مسی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم؛ بقیه شکر را به مواد اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا مارمالاد بجوشد و بلوری شود. قبل از اینکه مارمالاد قوام آید کف شکر را نیز می‌گیریم تا مارمالاد کدر نشود. در‌نهایت ژلاتین نرم شده را به همراه جوهر لیمو و اسانس و گلوکز روی حرارت به مواد اضافه کرده و آنقدر به هم می‌زنیم تا گلوکز ذوب شود. مارمالاد را در دمای محیط می‌گذاریم تا خنک شود. در این زمان در صورت دلخواه مقداری رنده پوست پرتقال را به آن اضافه می‌کنیم. سپس آن را در شیشه‌های مخصوص مارمالاد ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم.
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه رژیمی ‌ و خوشمزه ک مطمعنم عاشقش میشی حتما امتحان کن🤩 عناصر • 10 عدد ران مرغ • 4 سیب زمینی • 1 فلفل قرمز برای سس؛ • روغن زیتون • آب لیمو • نمک • فلفل • رزماری • زنجبیل • فلفل قرمز • ادویه کاری تمام مواد لازم را برای سس مخلوط کنید. ران مرغ ، سیب زمینی و فلفل قرمز را به صورت کلیپ فرم دهید. و سس زده 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‍‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌
خواص تخم تربچه👇 در گذشته هنگام مسمومیت غذایی مقداری تخم ترب را همراه با سکنجبین به بیمار می‌دادند که موجب پاکی معده و درمان مسمومیت می‌شد. خوردن تخم تربچه، ترشح شیر مادر را زیاد می‌کند. تخم تربچه اشتها آور است. تخم ترب همچنین ضد یبوست است.
# تزیین _کدو
يك عدد پياز و ٤ حبه سير و رنده كرده توي تابه با روغن زيتون تفت ميديم بعد از ٥ دقيقه ٥ عدد گوجه رنده شده رو بهش اضافه ميكنيم حرارت و زياد ميكنيم تا ابش كشيده بشه ٣ ق غ اب ليمو ترش تازه، ٣ عدد برگ بو، اويشن، فلفل ، نمك ،اسانس دود و رنده يه عدد فلفل دلمه (براي رنگ بهتر اگر دوست داشتيد زعفرون بزنيد) رو بهش اضافه ميكنيم و شعله رو كم ميكنيم حدود ٣٠ دقيقه تا جابيفته بعد ازين مدت برگ بو هارو از توش جدا ميكنم مايه رو توي مخلوط كن ميريزم تا يكدست بشه، مجدد روي شعله گذاشته مقداري جعفري و ريحون تازه خرد كرده بهش اضافه ميكنم و حدود ٢ ق غ كره، اجازه ميدم حدود ١٠ دقيقه ديگه جا بيفته
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍮 😋👆 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⚘‌࿇༅┅┅ به نام دوست گشاییم دفتر دل را به فر عشق فروزان کنیم محفل را به نام خدای حسابگر ، حسابساز حسابرس و حسابداره زمیـن و آسـمان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🕊 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ࿐ᭂ⸙🕌⸙ᭂ࿐
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 این کباب یا کوفته یک غذای ترکی هست و خیلی راحت درست میشه مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط یک عدد رنده شده جعفری خرد شده یک دسته کوچیک نعنا یک قاشق غذاخوری که ما نریختیم چون من دوست ندارم زردچوبه یک قاشق مربا خوری زعفران دم کرده یه کوچولو😂 پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم پودر نان سوخاری یک مشت