eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به تمامی کسانی🌹🍃 که ماه میهمانی خدا را درک کردند..🙏 🌹عید سعید فطر مبارک باد🌹 🎬 ༺🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ صبح است و صبا مشک فشان می‌گذرد دریـاب که از کـوی فلان می‌گذرد برخیــز چه خسبی کـه جهان می‌گذرد بـويی بستـان که کاروان می‌گذرد... صبحتون زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 نون لواش ۲ عدد تخم مرغ ۳ عدد پیاز قرمز متوسط قارچ ۴ عدد گوجه‌فرنگی نصف عدد سیر ۲ حبه ژامبون ۴ ورقه پنیر پیتزا، فلفل قرمز شیرین و فلفل دلمه‌ای به مقدار دلخواهت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ”😍😋 حدود ۲ کیلوگرم سینه مرغ نان باگت ۱ روزه خرد شده ۴ عدد تخم مرغ ۴ حبه سیر خرد شده ۱ فنجان آرد ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ دسته جعفری تازه تقریبا خرد شده و ساقه ها دور ریخته می شوند ۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه روغن زیتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این مقدار مواد برای 3 نفر . ابتدا 300گرم گوشت گوسفندی چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده که آبش را گرفته بودم به همراه نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وپودر زنجبیل خوب مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کند وبعد به شکل گرد درآورده ودر روغن داغ سرخ کردم وگذاشتم کنار 🤓 در تابه ای جداگانه دو تا پیاز رو رنده درشت زدم وکمی تفت دادم ویک عددبرگ بو ونمک وفلفل وزردچوبه وپودر زنجبیل وگشنیز اضافه وهمگی را تفت دادم تا بوی ادویه جات بلند شه وبعد 3تا4 عدد گوجه فرنگی را پوره کردم وبه همراه 2عدد فلفل سبز اضافه وگذاشتم کمی آب گوجه کشیده شود،(من رب نریختم) بعد کوفته ها را اضافه ویک لیوان آبجوش وچند عدد گوجه فرنگی نصف شده را اضافه کردم تا کوفته ها در آب گوجه پخته شوند ونیم ساعت آخر یک استکان آبغوره ریختم وگذاشتم با حرارت کم خوراکمون جا بیفتد 😋🤗 من این کباب تابه ای را کمی آب دار درست کردم شما میتونید آب اضافه نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: بیسکویت پتی بور: ۶۰ عدد شیرسرد: ۱ لیتر شکر: ۵ ق غ آرد: ۲ ق غ نشاسته ذرت: ۳ ق غ سر پر وانیل: به میزان لازم شکلات: ۱۰۰ گرم خامه : نصف پیمانه پوست رنده شده لیمو ترش یا پرتقال: ۱ ق غ 👈حواستون باشه قسمت سفیدش رو رنده نکنید 👈میزان شکر‌رو به ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید طرز تهیه: ۱. شیر+ شکر+ آرد+ نشاسته ذرت+ وانیل رو با هم ترکیب کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید به جوش که اومد پوست لیمو رو اضافه کنید و سریع مدام هم بزنید تا غلیظ بشه‌و به غلظت فرنی برسه ۲. بیسکویت ها رو داخل شیر بزنید و کف قالب بچینید سپس ؛ کرم داغ رو روی بیسکویت بریزید 🔊 میتونید داخل قالب رو با سلفون بپوشونید و برای خارج کردن دسر با کمک سلفون دسر رو از قالب بیرون بیارید ۳. دو تا سه بار‌دیگه مرحله قبل رو تکرار کنید صبر کنید کمی خنک بشه و رویه ببنده ۴. خامه و شکلات روی روی حرارت کم بذارید تا یکدست بشه و بعد شکلات رو روی دسر بریزید و حدود ۴ ساعت بذارید داخل یخچال سفت بشه و بعد قالب رو خارج کنید سپس برش بزنید و با پرک بادام تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۱قاشق غ تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن نصف فنجان نمک ۱ قاشق چ شکر ۱قاشق غ اگه ازتازه بودن خمیر مایتون ازمینان ندارین حتما مستقیم نریزین داخل آرد ابتدا با کمی از آب وشکر مخلوط کنین و۱۰دقیقه بهش زمان بدین اگه پف کرد وسالم بود استفاده کنین. آرد وبقیه ی مواد بجزآب رو باهم مخلوط کنین آب رو کم کم اضافه کنین ومخلوط کنین تا خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبندس اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل کاسه بزارین روشو سلفون وپارچه بکشین و۱ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین .
😍😋 🌸مواد لازم: گوشت چرخ كرده: ٣٠٠ گرم مرغ چرخ كرده : ٣٠٠ گرم پياز : ٢ عدد ( متوسط) نمك و فلفل و پاپريكا و زردچوبه :به مقدار لازم پودر گشنيز : ١ ق س كره : براى سرخ كردن 🌸طرز تهيه : 1️⃣پياز ها رو رنده كنيد و آبش و بگيريد . 2️⃣نصف پياز و به گوشت چرخ كرده و نصفش و به مرغ چرخ شده اضافه كنيد . 3️⃣ادويه ها رو به مقدار لازم به هر كدوم اضافه كنيد . 4️⃣كاملا ورز بديد و به مدت يك ساعت داخل يخچال قرار بديد تا كاملا مزه دار بشه . 5️⃣تابه رو با كمى روغن چرب كنيد و طبق فيلم داخل تابه شكل بديد و در اخر كره رو اضافه كنيد و با حرارت متوسط سرخ كنيد . 6️⃣بعد از پخت يك طرف ، برش بزنيد و برگردونيد تا طرف ديگه سرخ بشه .