#کباب مرغ با کرفس
این کباب مرغ را می توانید با سیخش بخورید.
مواد لازم :
سینه مرغ چرخ شده : یک عدد
هویج : یک عدد
برگ کرفس خرد شده : به میزان دلخواه
پیاز متوسط : یک عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، آب زعفران : به میزان دلخواه
ساقه کرفس : برای این مقدار مواد حدود ۸عدد (تا جایی که می توانید از ساقه های باریک و تازه استفاده کنید)
طرز تهیه :
پیاز را رنده کنید و با مرغ چرخ شده، هویج رنده شده و برگ کرفس خرد شده مخلوط کنید.
( من همه مواد را در غذاساز ریختم و خرد کردم)
سپس نمک و ادویه ها و زعفران را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم .
سپس مقداری از مواد را مثل کباب سیخ دور کرفس ها قرار می دهیم مواد را در مقداری روغن سرخ می کنیم. این غذا را می توانید با سس سفید میل کنید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_آسان🍦🍦🍦
#ترفندآشپزی
یه روش جالب 🙌😉
با بیسکوییتهای شکسته و خرد شده بستنی درست کنید
کرم وسط بیسکوییتها را با خامه چرب مخلوط کنید و به هم بزنید بعد مثل ویدئو این مخلوط را روی بیسکوییتهای شکسته شده بریزید وسط آن کیک براونی (یا هر کیکی که دارین )بذارید سپس تو فریزر بزارید تا خودش رو بگیره ودر آخر آنها را باشکلات سفید آب شده با روش بن ماری رو کش کنید.
@ashpazy_irani
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای ساده و خوشمزه با مرغ و سیب زمینی😋🍗
.
"مرغ با سیب زمینی در فر" 🍗
مرغ-1 کیلوگرم
سیب زمینی 1 کیلوگرم
سس مایونز یا خامه 100 گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز،
سبزی خشگ معطر
شما می تونید از هر ادویه دیگه استفاده کنید
.
خب سیب زمینی بشورید و خشک کنید وبا پوست برش بزرگ به ۴یا۶ قطعه بزنید و مرغ و اضافه کردن سس مایونز یا خامه ترش، نمک، ادویه جات ترشیجات (رب گوجه یا انار)خب، همه چیز مخلوط است، با فویل پوشیده شده و برای مدت 30 دقیقه به دمای 180 درجه پیش گرم می شود.بعد 30 دقیقه داخل فر پخته شود بعد فویل برداشته تا زمانی که قهوه ای شود.
@ashpazy_irani
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک غذای پر از رنگ و خوشمزه
ابتدا سینه مرغ خرد شده ونمک وفلفل سیاه وپونه کوهی وپودر سیر ورزماری وپودر پیازرا باهم مخلوط می کنیم سپس مراحل سوخاری کردن را برای هر یک اجرا می کنیم یعنی ابتدا هر تکه را در آرد سپس تخم مرغ ودر نهایت ارد سوخاری می زنیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرارمی دهیم تا سرخ شود سپس فلفل دلمه ای های رنگی را در ظرف فر می چینیم ودرون آنها را باسس سپس پنیر پارمزان ومرغ های سوخاری ومجدد سس ودر نهایت پنیرپارمزان پرمی کنیم وروی آنها را با پنیر موزارلامی پوشانیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرار می دهیم
@ashpazy_irani
#گوجه_فرنگی
#تجربه
من همیشه گوجه هایی که خیلی تو یخچال مونده و پلاسیده شده رو رنده میکنم بعد میریزم تو تابه با کمی روغن و ادویه تا آبش کشیده شه، بعدش میریزم تو قالب و میزاریم تو یخچال تا چند روز صبحونه واسه املت ازش استفاده میکنم، یا میتونید فریز کنید و تو غذا ازش استفاده کنید(چون گوجه طول میکشه تا آبش تبخیر شه و من همیشه عجله دارم از این راه استفاده میکنم)
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
یه روزایي هست؛
آدم اینقدر حالش خوبه
ڪه هیچ اتفاقي نمیتونه
حال خوبشو خراب ڪنه!!!
آرزو میکنم
امروز همون روز
برای شما باشه
صبحتون بخیر❤️
#ترفند_آشپزی
اگر #مرغ را چند ساعت پيش از پختن، در محلولی از آب وسرکه بيندازيد گوشت آن ترد و در عين حال خوشمزه تر خواهد شد
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#دسر_زبرا 😍😍
شیر سه لیوان
شکر سه چهارم لیوان
آرد سفید ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۲ ق غ
وانیل نصف ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
پودر ژلاتین دو ق غ
ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید ، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، هر قسمت را درون قابلمه ای جدا گانه ای بریزید، به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید. سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد، پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید .نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید، قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود، سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد ،سپس از لبه ها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید.
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄