فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#لواشک👩🍳
مواد لازم برای یک کیلو آلبالو🍒
آب ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
نمک ۱ ق م خ
آبلیمو ۱ ق م خ
نکته ۱:میزان شکر و نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#غذا_خوشمزه 👩🍳
خمیر هزارلا
جعفری ساطوری نصف پیمانه
سیر رنده شده ۴ عدد
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
شیر برای رومال خمیر
نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#اسنک_سیب_زمینی👩🍳
سیب زمینی بزرگ 4 عدد
نشاسته ذرت نصف پیمانه
پیازچه خرد شده
نمک ،فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کباب_ترکیه_ای👩🍳
500 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط
1 عدد پیاز متوسط
3 حبه سیر
1 عدد جعفری
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
فلفل قرمز آسیاب شده، پاپریکا، فلفل سیاه، زیره سبز، نمک
🔺️بقیه مواد
بادمجان 3-4 عدد
فلفل قرمز 1 عدد
3-4 فلفل سبز
2 حبه سیر
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک، فلفل
کره ۲ قاشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بادمجان👩🍳
پنج عدد بادمجون
کمی نمک
داخل کاسه
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد تخم مرغ
سه حبه سیر رنده شده
نمک، فلفل سیاه و شوید خشک
سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#نان_سبزیجات👩🍳
60 گرم کره نرم شده (۲/۵ق با توجه به بزرگی نان میتوانید مقدار کره را بیشتر کنید)
2 حبه سیر
2_1 مشت جعفری خرد شده
2_1 مشت ریحان خرد شده
2_1 ق م آویشن
فلفل سیاه و نمک
و همچنین:
2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
1 مشت زیتون سیاه (بدون هسته)
پنیر پیتزای رنده شده (مقدارش به خودتان بستگی دارد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#غذا_فوری 👩🍳
پنج عدد تخممرغ
با همزن دستی بزنین تا یکدست بشه
سیصد گرم سبزی کوکو
دو قاشق غذاخوری آرد
نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر
سه قاشق غذاخوری کاهوی خرد شده بریزین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سالاد_ماکارونی👩🍳
مواد لازم:
۱-پاستا فرمی ۴۰۰ گرم
۲-کالباس ۴۰۰ گرم
۳-خیار شور ۵۰۰ گرم
۴-کنسرو ذرت ۱ پیمانه
۵-هویج متوسط ۲ عدد
۶-فلفل دلمه ای ۱ عدد
۷-سس مایونز ۴۰۰ گرم(یا ترکیب ماست و مایونز و خامه)
۸-آبلیمو ۲ ق.غ
۹-نمک، فلفل قرمز به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_خونگی👩🍳
3 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری پودر قند
3 قاشق غذای خوری شکر قهوه ای
3 قاشق غذا خوری آب
روزی 3 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته وانیل
برای شربت (نه جوشانده)
شیر 400 میلی لیتر
شکر نصف لیوان
شیرینی_ساق_عروس 🧇 😋
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
آرد ۱/۵ پیمانه
روغن مایع ۱ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد داخل شیرینی
پودر بادام ۱ پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
گلاب ۲ ق غ
هل ۱ ق چ
شربت بار به مقدار لازم
🔸تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر، وانیل، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. پس از سپری شدن این زمان، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید. سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید. بعد خمیر را به تکه های ۲ سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید. مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید. بعد از سرخ شدن خمیر، نی داخلش را بردارید و جایگاه نی را از مواد میانی پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید
دسر پودینگ-موزی
دسر
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .
بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .
اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید.
نوش جان🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت_پنیر و گوجه 😍😋
👈موادلازم برای خمیر تارت👇🥣
1عدد تخم مرغ🥚
2لیوان آرد 🍚
3قاشق غذاخوری ماست
نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر
توک قاشق چایخوری نمک
👈موادلازم داخل تارت👇🥣
1قالب پنیر سفید
15تا20عدد گوجه فرنگی گیلاسی
👈موادلازم برای سس👇🥣
3عدد تخم مرغ🥚
200گرم معادل یک لیوان خامه صبحانه
1استکان شیر
فلفل سیاه و نمک از هر کدام یک قاشق چایخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر هویج خوشمزه😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ران_مرغ_فری😍😋
سیر
فلفل قرمز ( پاپریکا)
فلفل قرمز تند (پرک)
آویشن
نمک
ماست
مایونز
روغن زیتون
همه مواد را با ران های مرغ خوب ورز میدیم
روش فویل میکشیم از یک ساعت تا یک شب( بستگی به زمان خودتون داره) تو یخچال استراحت میدیم تا ران ها مزه دار بشن
بعد در فر 235 درجه به مدت 1 ساعت ( تا وقتی مرغ ها کاملا پخته و نرم بشه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ماهی_جنوبی👩🍳
برای ۱ دونه ماهی سرخو
۱ دونه پیاز رنده شده (آبش رو سوا کنین)
۳ تا گوجه فرنگی رنده شده
۳-۴ قاشق غذاخوری سبزی قرمه سبزی
۳۰ گرم کره آب شده
زعفران دم کرده
نمک-فلفل-پودر کاری-فلفل قرمز-پاپریکا-...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_دبل_چاکلت😍😋
میزان مواد در ویدئو مشخصه
دقت کنید حتما برای پیمانه کردن مواد از پیمانه استاندارد قنادی و قاشق استاندارد استفاده بشه
من از شکلات تلخ کارات استفاده کردم...اگه در دسترس نبود شکلات 65 تا 70 درصد واسه این دستور مناسبه
همه مواد باید به دمای محیط برسند...و فقط شیر رو ولرم به مواد اضافه کنید(دقت کنید ولرم نه داغ😻)اگه سرد باشه شکلات داخل مواد میبنده و اگه داغ باشه باعث بسته شدن تخم مرغ و خراب شدن نتیجه کار میشه
تایم پخت مثل همیشه به فر شما بستگی داره...هر وقت خلال دندان تمیز خارج شد کیک آماده ست
برای فر برقی یا توستر دما رو 20 درجه کمتر تنظیم کنید
این کیک رو در تابه روی گاز میشه به راحتی پخت
سایز قالب 25 سانت هست
#نان_قندي 🧇 😋
▫️شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي)
▫️روغن مايع ١/٤ پيمانه
▫️ارد ١/٥ پيمانه
▫️بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر
▫️جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين)
▫️ماست ١/٤ پيمانه.
🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره
خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_خوشمزه😍😋
1 فنجان شیر گرم؛
2 عدد تخم مرغ؛
1 فنجان پنیر ت خرد شده؛
1/2 فنجان جعفری ، خرد شده؛
پیازچه های فنجان ، خرد شده؛
نمک ، فلفل ، را برای طعم دادن؛
3 ½ فنجان آرد؛
2 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
تمام مواد ذکر شده را ترکیب کنید تا خمیر صاف و کمی چسبنده شودسطح کار را با ارد پر کنید ، خمیر را ورز دهید ، آن را به نصف بریزید و هر یک از آن ها را درون مربع ضخیم 2 سانتی متر تشکیل دهیدهر مربع را به 9 قطعه کرده و آنها را برای 5-6 دقیقه از هر دو طرف سرخ کنید ، یا تا زمانی که طلایی ، پف کرده و پخته شوند ، سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_بادمجان😋😍
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره و نمک هم بزنین
.
#گراتن_بادمجون😍😋
بادمجونا رو یا حلقه ای کنین و سرخ کنین (حتما روغن اضافی رو بگیرین ) و یا کبابی کنین و بعدش ساطوری کنین ( من سرخ کردم ) . پیاز رو نگینی خرد کنین و تفت بدین و گوشت چرخ کرده و ادویه و کمی رب گوجه ونمک ودر صورت تمایل کمی سبزیجات معطر بهش اضافه کنین و بزارین کاملا بپزه . سس سفید یا بشامل هم درست کنید . چون گراتن رو با همون ظرفش باید سرو کنید و سر سفره ببرین ، ظرف نسوز مورد نظرتونو انتخاب کنید . کف ظرفو کمی چرب کنید . اول یه لایه خیلی نازک سس سفید بریزین و بادمجونارو کف ظرف بچینین و بعد روش یه لایه گوشت و قارچ خرد شده بریزین و بعد روش رو با سس سفید بپوشونین و روش پنیر پیتزا بریزین و دوباره یه لایه بادمجون و بعد یه لایه گوشت و قارچ و سپس سس سفید و در آخر روشو کاملا یه لایه با پنیر پیتزا پوشش بدین.... توی فر بزارین تا حدی که پنیرها آب بشن و روش طلایی بشه . چون موادش پخته هستن و نیاز به زمان پخت زیاد نداره . برای طلایی شدن روش میتونیل چند دقیقه گریل رو روشن کنین
.