10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_بلغور_گندم
#آش_بلغور_گندم
.
🔵 همین الان حبوبات رو خیس کنید برای فردا درستش کنید
.
مواد لازم برای هشت تا ده نفر:
نخود نصف لیوان
عدس نصف لیوان
لوبیا چیتی نصف لیوان
بلغور گندم ۲ لیوان
سبزی آش ۳ لیوان ( شامل تره و گشنیز و اسفناج و چند شاخه سیر )
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
پیاز داغ فراوان😋
.
حبوبات را با آب گرم و کمی نمک از شب قبل خیس بدید و در این فاصله دو سه مرتبه آبش رو عوض کنید.
دو لیوان بلغور گندم را به همراه ده لیوان آب بریزید توی قابلمه تا به جوش بیاد
عدس را جدا گانه و لوبیا و نخود را با هم بذارید بپزن
بعد از اینکه بلغور گندم به جوش آمد نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و بذارید با حرارت کم یک ساعت بلغور پخته شه در طول این زمان چند بار هم بزنید تا بلغور ته نگیره.
بعد از این زمان سبزی آش را به بلغور اضافه کنید اگه آبش کمه بهش اضافه کنید. بعد حبوبات پخته شده را اضافه کنید
و نیمی از پیاز داغ را به آش اضافه کرده و هم بزنید. ادامه در قسمت نظرات
✦••┈❁🍟🍔❁┈•
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش آش شله قلمکار🍓
#کلیپ_آموزش_آش_شله_قلمکار😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاپوی_اسفناج
با صدا ببینید🔈
• اسفناج ۱ کیلو
• پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
• پنیر فتا ۵۰ گرم
• پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
• نمک و فلفل سیاه
• پول بیبر ۱ قاشق چای خوری
• کره ۱۰ گرم
• جعفری ۲ قاشق چای خوری
• روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
• سیر ۱ حبه
ویدیو رو ببینید و قدم به قدم با من این عصرونه لذیذ و سالم رو درست کنین. کل زمان پخت رول کاپو ۲۰ دقیقهاس و باید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنین و بعد از ۱۰ دقیقه، روغن و جعفری رو به رول بزنین و دوباره به فر برگردونین.
راستی اگه پول بیبر نداشتین میتونین به جاش از پاپریکا استفاده کنین
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زولبیا
نشاسته گل (درشت) صد گرم معادل یک پیمانه کاملا سرخالی
ماست پر چرب. نود گرم. معادل یک دوم پیمانه کمی سرخالی
زعفران دم کرده یک ق مرباخوری
آرد یک ق مرباخوری
کره یا روغن جامد. یک ق مرباخوری
بکینگ پودر نصف ق چایخوری
وانیل. نوک ق چ
#سمبوسه_رولی 🫔 😋
▫️مرغ ۲ پیمانه
▫️پیاز ۱ عدد
▫️فلفل دلمه قرمز ۱عدد
▫️فلفل هالوپینو ۱ عدد
▫️پیمانه پنیر موزارلا ۱ و ۱/۲ پیمانه
▫️پیمانه پنیر چدار ۱ و ۱/۲ پیمانه
▫️پیمانه آب لیمو ۱/۴ پیمانه
🔸ابتدا در یک ظرف ۲ پیمانه مرغ آب پز ریش ریش شده را با ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱ عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده، ۱عدد فلفل هالوپینو خرد شده، ۱/۲ پیمانه پنیر چدار، ۱/۲ پیمانه پنیر موزارلا، ۱/۴ پیمانه آب لیمو، ادویه تاکو مکزیکی یا ادویه هایی که با ذائقه شما سازگار است به مقدار لازم را خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خرد گوشت رفته و کاملا یک دست شوند سپس مقداری از مخلوط آماده شده را بر روی نان گذاشته و نان را رول می کنیم، در صورتی که رول شما بزرگ باشد می توانید آن را برش زده و به دو قسمت تقسیم کنید. برای زیباتر شدن نانها را به صورت دایره ای می چینیم و بر روی آنها ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده و ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده می ریزیم سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه ساننتگراد قرار می دهیم تا پخته شود سپس سرو می کنیم
#سالاد_سيب_زميني_با_جعفري_وریحان
طرز تهيه:ده عدد سيب زميني كوچولو رو با بُرِس شستشو خوب بشوريد چون ميخوايم با پوست استفاده كنيم(البته میتونید بدون پوست هم استفاده کنید).حالا داخل فر(حدودا چهل و پنج دقيقه )يا داخل ماكروفر(دو تا پنج دقيقه،يعني ده دقيقه)يا روي شعله با آب و كمي نمك(فقط روي شعله در آب و نمک)بپزيدشون.بعد بذاريد خنك بشن.
يك ليوان ماست موسير+نصف ليوان جعفري ساطوري+دو سه قاشق ریحان خرد شده+نمك رو مخلوط كنيد،ميتونيد يدونه سفيده تخم مرغ آبپز شده هم خرد و بهش اضافه كنيد كه دلخواهه.حالا سيب زميني ها رو خرد و سس رو باهاشون مخلوط كنيد.نيم ساعت داخل يخچال بذاريد و بعد سرو كنيد.
#کوکو_بادمجان 🍆
ابتدا برای هر نفر سه عدد بادمجان متوسط را شسته پوست کنده درشت رنده زده داخل یه صافی بریزید سپس نمک بزنید پس از حدود بیست دقیقه با قاشق رویرنده بادمجانها فشار بدید تا آب اضافیشون خارج بشه و کم حجم بشن و کاملا بی آب بشن.
سپس یک عدد پیاز متوسط را رنده کرده آب پیاز را بگیرید سه عدد تخم مرغ اضافه کنید و به همراه بادمجانها و دو قاشق غذاخوردی پودر جو دوسر(یا دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا آرد نخودچی) ٬ دو قاشق جعفری یا پیازچه ی خرد شده ٬ دو قاشق مرباخوری کنجد(در صورت تمایل) ٬ نمک ٬ فلفل سیاه ٬ زردچوبه ، پودر پاپریکا خوب مخلوط کنید.
در ماهی تابه ای مقداری روغن بریزید و اجازه بدید تا روغن خوب داغ بشه سپس قاشق قاشق از مواد کوکو داخل تابه بریزید و سرخ کنید.نوش جان
#کتلت_بادمجان
بادمجان دلمه ۱عدد/ ۱۰۰گرم ژامبون/۱۵۰گرم پنیر موزارلا/۲ عدد تخم مرغ /پودر سوخاری/ نمک /روغن سرخ کردنی
بادمجان را بشوییدو به ورقه های نازک با ضخامت حدود نیم سانتی متر برش دهید. سعی کنید تعداد برشهای زوج تهیه کنید. بر روی یک برش بادمجان یک تکه ژامبون و یک ورق پنیر قرار داده و با یک برش بادمجان دیگر بپوشانید. و با کف دست فشار دهید. تخم مرغ ها را با نمک در یک ظرف بزرگ بزنید. کتلت ها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بزنید و مطمئن شوید کاملاً چسبیده است. سپس دوباره در تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید. روغن را گرم کرده و کتلتها را از دو طرف سرخ کنید. در آخر ، آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه کرفته شود.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#رول_املت_ژامبون_و_موزارلا
مواد لازم
۵عدد تخم مرغ
۴۰ گرم پنیر رنده شده
نمک، فلفل ،جعفری خرد شده
برای پر كردن:
۱۵۰ گرم ژامبون
موزارلا تازه
کاهو
در یک کاسه ، تخم مرغ ها را با پنیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، جعفری خرد شده با چنگال خوب مخلوط کنید. یک قالب مستطیل شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط را بریزید. مخلوط را خوب صاف کرده و در فر گرم گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۱۵-۲۰دقیقه بپزید. پس از پخته شدن ، آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا خوب خنک شود. با ژامبون، کاهو و موزارلا برش خورده پر کنید. به آرامی از باریک ترین قسمت رول کنید. رول را در کاغذ پخت بپیچید و بگذارید حداقل ۱ ساعت قبل از سرو در یخچال بماند. وقتی آماده سرو شد ، آن را به برش های دوتایی حدود ۱/۵ سانتی متر یا ۲ سانتی متر برش دهید .