5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پیراشکی👩🍳
🔴مواد لازم 👇
آرد 2 پیمانه
کره 2 ق غ
روغن یک چهارم پیمانه
نمک نصف ق چ
بکینگ پودر نصف ق چ
شیر به مقدار لازم
16.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سوهان_عسلی👩🍳
خلال بادام (و یا هر آجیلی که دوست دارین) يك فنجان پر
شكر يك فنجان
روغن يك چهارم فنجان
عسل ٣ قاشق پر غذا خورى
آب ٣ قاشق غذا خورى
زعفران كمى
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پیتزا_لقمه_ای👩🍳
نون همبرگر
ژامبون
پنير گودا
پنير موزارلا
اويشن
فلفل دلمه
.
4.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#رول_گوشت👩🍳
بیکن ( ۳۰۰ گرم )
خیار شور ( ۱۰۰ گرم )
گوشت چرخ کرده ( ۴۰۰ گرم )
نمک ( ۱۰ گرم )
فلفل سیاه ( ۵ گرم )
نان تست ( ۱۵۰ گرم - ۴ عدد )
شیر ( ۷۰ میلی لیتر )
پیاز ( ۱۰۰ گرم )
جعفری ( ۱۰ گرم )
تخم مرغ ( ۲ عدد )
پودر سیر ( ۲ گرم )
990.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام 🌷🍃
صبحتان بخیر
برایتان صبحی زیبا
پراز رحمت و
کرامت الهی پراز🌷🍃
خیر و برکت
پراز عشق و مهربانی
و خالی از غم
و غصه و نامهربانی آرزومندم🌷🍃
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_کتویی 🍞 😋
جایگزین کرم(پودر تارتار) سرکه یا آبلیمو بریزیید
ترکیبات نان کتوژنیک -پودر بادام 2/1 پیمانه -سفیده تخم مرغ 6 عدد –کرم تارتار (پودر تارتار) نوک ق چ
نکته: پودر تارتار یا کرم تارتار در صنعت شیرینی پزی بسیار مورد استفاده می باشد. موارد استفاده آن در این دستور غذایی کمک به فرم دهی بیشتر سفیده تخم مرغ و همپنین کمک به پف کردن کیک در کنار بیکینگ پودر است. -بیکینگ پودر 4/3 3 ق چ -پودر نارگیل 3 ق غ
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#پلو_مخلوط_نخودفرنگی
برنج: ۲ لیوان
نخود فرنگی: ۲ لیوان
گوشت چرخ شده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد متوسط
شوید خشک: به مقدار لازم
نمک و ادویجات: فلفل سیاه، پودر سیر، زنجبیل، کاری، دارچین
زعفرون: به مقدار لازم
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
طرز تهیه:
پیاز رو خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم،
نمک و زردچوبه میزنیم تا طلایی بشه(مقدار پیاز زیاد باشه خیلی خوشمزه تر میشه) بعد گوشت چرخ شده رو به همراه ادویجات اضافه کرده و یک قاشق هم زعفرون آبشده اضافه میکنیم و کنار میزاریم.
نخود فرنگی رو با یه مقدار آب و نمک میپزیم و لحظه ایی که برنج رو میخوایم آبکش کنیم، نخود فرنگی پخته شده رو اضافه میکنیم.
کف قابلمه روغن و زردچوبه ریخته ریخته، و ته دیگه مورد نظر رو میچینیم(من نون لواش رو سه گوش برش زدم و چیدم) بعد یه مقدار از برنج ریخته و روش شوید خشک و بعد هم مواد گوشتی، به هم ترتیب ادامه میدیم و در آخر یه قاشق زعفرون آبشده روش ریخته و دم میزاریم.