eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🔴مواد لازم 👇 آرد 2 پیمانه کره 2 ق غ روغن یک چهارم پیمانه نمک نصف ق چ بکینگ پودر نصف ق چ شیر به مقدار لازم
16.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 خلال بادام (و یا هر آجیلی که دوست دارین) يك فنجان پر شكر يك فنجان روغن يك چهارم فنجان عسل ٣ قاشق پر غذا خورى آب ٣ قاشق غذا خورى زعفران كمى
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 نون همبرگر ژامبون پنير گودا پنير موزارلا اويشن فلفل دلمه .
4.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 بیکن ( ۳۰۰ گرم ) خیار شور ( ۱۰۰ گرم ) گوشت چرخ کرده ( ۴۰۰ گرم ) نمک ( ۱۰ گرم ) فلفل سیاه ( ۵ گرم ) نان تست ( ۱۵۰ گرم - ۴ عدد ) شیر ( ۷۰ میلی لیتر ) پیاز ( ۱۰۰ گرم ) جعفری ( ۱۰ گرم ) تخم مرغ ( ۲ عدد ) پودر سیر ( ۲ گرم )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
990.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام 🌷🍃 صبحتان بخیر برایتان صبحی زیبا پراز رحمت و کرامت الهی پراز🌷🍃 خیر و برکت پراز عشق و مهربانی و خالی از غم و غصه و نامهربانی آرزومندم🌷🍃
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍞 😋 جایگزین کرم(پودر تارتار) سرکه یا آبلیمو بریزیید ترکیبات نان کتوژنیک -پودر بادام 2/1 پیمانه -سفیده تخم مرغ 6 عدد –کرم تارتار (پودر تارتار) نوک ق چ نکته: پودر تارتار یا کرم تارتار در صنعت شیرینی پزی بسیار مورد استفاده می باشد. موارد استفاده آن در این دستور غذایی کمک به فرم دهی بیشتر سفیده تخم مرغ و همپنین کمک به پف کردن کیک در کنار بیکینگ پودر است. -بیکینگ پودر 4/3 3 ق چ -پودر نارگیل 3 ق غ
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
برنج: ۲ لیوان نخود فرنگی: ۲ لیوان گوشت چرخ شده: ۲۰۰ گرم پیاز: ۳ عدد متوسط شوید خشک: به مقدار لازم نمک و ادویجات: فلفل سیاه، پودر سیر، زنجبیل، کاری، دارچین زعفرون: به مقدار لازم 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 طرز تهیه: پیاز رو خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم، نمک و زردچوبه میزنیم تا طلایی بشه(مقدار پیاز زیاد باشه خیلی خوشمزه تر میشه) بعد گوشت چرخ شده رو به همراه ادویجات اضافه کرده و یک قاشق هم زعفرون آبشده اضافه میکنیم و کنار میزاریم. نخود فرنگی رو با یه مقدار آب و نمک میپزیم و لحظه ایی که برنج رو میخوایم آبکش کنیم، نخود فرنگی پخته شده رو اضافه میکنیم. کف قابلمه روغن و زردچوبه ریخته ریخته، و ته دیگه مورد نظر رو میچینیم(من نون لواش رو سه گوش برش زدم و چیدم) بعد یه مقدار از برنج ریخته و روش شوید خشک و بعد هم مواد گوشتی، به هم ترتیب ادامه میدیم و در آخر یه قاشق زعفرون آبشده روش ریخته و دم میزاریم.