فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 🌷🍃
صبحتان بخیر
برایتان صبحی زیبا
پراز رحمت و
کرامت الهی پراز🌷🍃
خیر و برکت
پراز عشق و مهربانی
و خالی از غم
و غصه و نامهربانی آرزومندم🌷🍃
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کتویی 🍞 😋
جایگزین کرم(پودر تارتار) سرکه یا آبلیمو بریزیید
ترکیبات نان کتوژنیک -پودر بادام 2/1 پیمانه -سفیده تخم مرغ 6 عدد –کرم تارتار (پودر تارتار) نوک ق چ
نکته: پودر تارتار یا کرم تارتار در صنعت شیرینی پزی بسیار مورد استفاده می باشد. موارد استفاده آن در این دستور غذایی کمک به فرم دهی بیشتر سفیده تخم مرغ و همپنین کمک به پف کردن کیک در کنار بیکینگ پودر است. -بیکینگ پودر 4/3 3 ق چ -پودر نارگیل 3 ق غ
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#پلو_مخلوط_نخودفرنگی
برنج: ۲ لیوان
نخود فرنگی: ۲ لیوان
گوشت چرخ شده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد متوسط
شوید خشک: به مقدار لازم
نمک و ادویجات: فلفل سیاه، پودر سیر، زنجبیل، کاری، دارچین
زعفرون: به مقدار لازم
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
طرز تهیه:
پیاز رو خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم،
نمک و زردچوبه میزنیم تا طلایی بشه(مقدار پیاز زیاد باشه خیلی خوشمزه تر میشه) بعد گوشت چرخ شده رو به همراه ادویجات اضافه کرده و یک قاشق هم زعفرون آبشده اضافه میکنیم و کنار میزاریم.
نخود فرنگی رو با یه مقدار آب و نمک میپزیم و لحظه ایی که برنج رو میخوایم آبکش کنیم، نخود فرنگی پخته شده رو اضافه میکنیم.
کف قابلمه روغن و زردچوبه ریخته ریخته، و ته دیگه مورد نظر رو میچینیم(من نون لواش رو سه گوش برش زدم و چیدم) بعد یه مقدار از برنج ریخته و روش شوید خشک و بعد هم مواد گوشتی، به هم ترتیب ادامه میدیم و در آخر یه قاشق زعفرون آبشده روش ریخته و دم میزاریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# خمیر _جادویی( همه کاره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده میوه آرایی با هندوانه، طالبی، خربزه، گرمک 😍😍😍
هوا دیگه خیلی گرمه حتی از تابستونم گرمتر
تا می تونید از میوه های تابستونی مثل هندوانه و طالبی بیشتر استفاده کنید تا گرمازده نشید
امروز یه ایده ساده براتون آوردم که راحت میشه درست کرد و ازش لذت برد بعضی از دوستان پرسیده بودن این هندونه ها رو چطوری مثل توپ در میارن 😐اینم یه کلیپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_کروی
عزیزان داخل ویدیو کامل توضیح دادم. فقط تنها نکته ای که باید بگم اینکه مقدار آب تخم شربتی و خاکشیر باید خیلی کم باشه
امیدوارم خوشتون بیاد و استفاده کنید 😍 .
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پارچه تمیز و خشک پهن کنید،
برنجها رو پهن کنید روش طوری که روی هم انباشته نشن وگرنه بهم میچسبن.
بسته به گرمای محیط بعد یکی دو روز خشک میشه.
بزارید روغن داغ بشه ، الک بزاربد داخلش و بعد یه مقدار کمی برنج بریزید داخل الک سریع پف میکنه، و بعد بریزید داخل ابکش تا روغن اضافیش گرفته بشه، بعد از اینکه کامل خنک شد و از گرما و داغی افتاد داخل پلاستیک یا ظرف در بسته بریزید و در دمای محیط بزارید تا هوا نکشه و نرم نشه
❌نکات
🎀برنج حتما باید خشک شده باشه وگرنه یا میسوزه یا پف نمیکنه.
🎀روغن حتما باید داغ و زیاد باشه.
🎀بهتر که برنج هندی باشه که قشنگ قد بکشه و پف کنه ، برنج ایرانی تپل میشه و نثل بازاریا نمیشه.
🎀برنج باید روی پارچه پهن بشه و روی هم اصلا نریزید که بهم بچسبن.
🎀برنج نباید زیادی بجوشونید ، مثل برنج معمولی که میخواین آبکش کنید در همون حد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برنجک داریم خونگی و ترد و خوشمزه😍
برنج هندی. به میزان لازم. از ما حدودا نیم کیلو بود (حدودا دو لیوان)
نمک
روغن به میزان لازم
❌بچه ها میتونید برنج ایرانی هم استقاده کنید ولی تپل میشه و قد نمیکشه.
برنج چند بار بشویید .
دوزاده ساعت بزارید خیس بخوره،
اب بزارید جوش بیاد ، نمک اضافه کنید در حدی که برنج مزه دار بشه نه شور چون قرار نیست بعد ابکش کردن برنج شسته بشه.
حالا برنج به مرحله ابکشی که رسید ،زمان مشخصی نمیشه داد چون برنجا و جنسشون متفاوته، مثل وقتی که برنج برای پلو میخواین ابکش کنید نهایت یکی دو تا جوش بیشتر بخوره ولی نباید خیلی نرم و له بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رنگینک
🌀طرزتهیه:
ابتدا خرماهارو شستم (سه جعبه خرما)وهسته هاشو دراوردم وداخلش گردو گذاشتم ودریک ظرف بصورت عمودی وفشرده چیدم .
حالا نیم کیلو ارد سنگک ودرمقداری روغن وکره اب شده الک کردم وباشعله ملایم تفت دادم. به اندازه تفت میدهیم که نه زیاد تیره ونه زیاد روشن باشه سپس روی خرماها میریزیم و سپس کمی پودر هل میریزیم وکمی پودر قند روش الک میکنیم .
وبادارچین وگل محمدی وخلال پسته وپودر پسته تزیین میکنیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام متفاوت با سیب زمینی 🥔😍👌🏼
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد جذاب😍👌🏼
مواد لازم:
کاهو🥬
خیار🥒
پیاز🧅
گوجه فرنگی 🍅
گشنیز و جعفری🍀
فلفل سبز خوراکی🌶
نان پیتا🥖
برای سس:
روغن زیتون 🫒
نعناع 🌱
سیر له شده🧄
نمک 🧂
به این ترکیب می تونید لیمو ترش هم اضافه کنید🍋
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بنیه_مرغ
مرغ 500 گرم مرغ (فیله)
برای سس:
1 بطری آب گازدار
5 قاشق غذاخوری آرد
1 عدد تخم مرغ
● 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
● 1-2 حبه سیر
● نمک ، فلفل سیاه ، فلفل چیلی ، آویشن ، کاری (من از یک قاشق چای خوری پر از ادویه استفاده کردم)
#ژله_رنگی 🍭🍭🍭
ابتدا از هر رنگ ژله که خواستین از هر کدوم نصف بسته بردارید هر کدام رو جدا با نصف لیوان آب جوش کامل حل میکنید تا شفاف بشه.
بعد وقتی خنک شدن ۱/۳ لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهشون اضافه میکنید.
هر رنگ رو داخل یک خونه از قالب ریختم میزارم یخچال تا نیم بند بشه.
یک بسته ژله آلورا با یک لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه وقتی خنک شد یک لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید.
وقتی ژله رنگی ها بسته شد ژله آلورا میریزین دوباره میزارین داخل یخچال تا ببنده بقیه مرحله سلیقه ای من ژله قرمز ریختم دوباره گذاشتم یخچال وقتی بست در مرحله آخر ژله آلورا ریختم نصف روز بزارید داخل یخچال تا کامل ببنده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_متفاوت😍😋
2 لیوان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)
تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)
1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
8 لیوان آرد قنادی
یک کف دست شوید خورد شده
چند قاشق کره برای مالیدن
مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای ساده و خوشمزه بدون فر 🥔
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل😍😋
نودل یک بسته با طعم قارچ خوشمزه تره
پنیر ورقه ای(گودا)دو ورق
شیر دو سوم لیوان
سس کچاپ یک قاشق پر
کره ۱۵ گرم
خیلی کم نمک،فلفل،پاپریکا
دو لیوان اب بریزید داخل قابلمه جوش که اومد ادویه نودل ونودل رو اضافه کرده حدود ۵ الی ۷ دقیقه بزارید با شعله کم بپزه حدود نصف لیوان اب ازش،باقی.بمونه( روی بسته نوشته شده سه دقیقه ولی سه دقیقه نودل هنوز سفته)
بیست گرم پنیر داخل ماهی تابه اب کرده شیر بریزید
شیر که جوش اومد پنیر،سس کچاپ،وادیه ها رو اضافه کنید.چند ثانیه ای ثنیر اب میشه
پنیر که اب شد نودل پخته رو بهش اضافه کنید.
ومخلوط کرده رو حرارت بمونه تا با هم چند جوش بزنن وسس کمی غلیظ بشه حرارت رو خاموش کرده ونوش جان بفرمایید😋
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_خوشمزه👩🍳
سیب:۲عدد
موز:۲عدد
تخم مرغ:۳عدد
وانیل:نصف ق.چ
شیر:نصف لیوان
شکر:دوسوم لیوان
عسل:۲ق.غ
خامه صبحانه:۱۰۰گرم
آرد:یک و نیم لیوان
بکینگ پودر:۱ق.غ
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکن_کباب 😍😋
سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم
زنجبیل :۱ق غ
سیر:۱ق غ
فلفل قرمز:۲ق غ
نمک:۱ ق چ
ماست:۱۸۰ گرم
ارد تفت داده:۲ ق غ
پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم
پودر جوز هندی:۱/۴ق چ
پودر هل:۱/۲ق چ
روغن:۲ ق غ
در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان میدهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید مزه فوق العاده ای پیدا میکنه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلوا_فرنی😍😋
مواد لازم برای شهد:
شکر یک پیمانه
آب یک پیمانه
لیمو ۱/۴ یک لیموترش
مواد میانی:
شیر ۲لیوان
نشاسته ۶_۷ قاشق
شکر ۴قاشق
گلاب ۲_۳قاشق
خمیر باقلوا
کره ذوب شده
نکته ها
*مواد میانی رو روی حرارت متوسط رو به بالا قرار بدین تا طعم خامی نشاسته کامل از بین بره.
*قبل از پخت باقلواها کاملا به کره آغشته بشن
*بهتره از ۳ لایه خمیر باقلوا استفاده کنید اگر میخواهید ترد تر بشه. پیشنهاد من کلا استفاده از ۳ لایه خمیر هست مخصوصا اگر میخواهید سرخش کنید.
*مواد میانی کاملا غلیظ و سرد شده باشه و بعد میان ورقه یوفکا قرار دهید. اگر شل باشه از خمیر میزنه بیرون موقع پخت و خراب میشه.
*تا زمانی که روی شیرینی ها کاملا طلایی شود در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده قرار میدهیم پس مدت زمان معینی نداره.
*شربت رقیق باید باشه و شربت داغ رو به باقلوای داغ اضافه کنید.
*بعد از اصافه کردن شربت باقلوا رو حتما به ظرف دیگه انتقال بدید و داخل یخچال بزارید حتما بعد از اون میتونین هم به صورت گرم شده هم سرد نوش جان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_سوخاری😍😋
ران يا سينه مرغ به مقدار لازم
سس خردل و سس كچاپ از هر كدام يك الى دو قاشق غذاخورى
نمك مقدارى
پودر پاپريكا و ادويه مورد دلخواهتون مقدارى
دو تخم مرغ
روغن به مقدار لازم
نكات قابل توجه اين سمبوسه:
ميتوان بجاى سس ها از سس بشامل استفاده كرد
جايگزين سس:
سس بشامل دو قاشق غذاخورى
(تركيب دو قاشق غذاخورى آرد سفيد و مقدار كمي كره و يك ليوان شير و نمك و فلفل سياه و در صورت دلخواه كمي زردچوبه يا زعفران را ٥دقيقه روى حرارت درست كنيد تا مثل فرني شود)
مواد لاى سمبوسه را ميتوانيد بسته به ذائقه خودتون تغيير دهيد مثل مايه كاكارونى درست كنيد يا سيب زمينى آبپزو سبزيجات معطر را براى لاى نان استفاده كنيد پنيرپيتزا سليقه اى هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی😍😋
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید
#کراکت_سیب_زمینی 🥔 😋😍
🔸سیب زمینی رو آبپز کنید بذارید سرد بشه رنده کنید بهش یه دونه پیاز رنده شده اضافه کنید و ادویه جات و یک عدد تخم مرغ، کامل مخلوط کنید و یکساعت بذارید داخل یخچال، برای مواد داخل کراکت هم گوشت چرخ کرده و پیاز نگینی سرخ شده و فلفل دلمه ای و قارچ و ادویه جات و کمی رب گوجه،به اندازه مورد نظر از سیب زمینی بردارید و وسطش از مواد گوشتی بذارید و پنیر پیتزا و کامل جمع کنید و در آخر کراکت هارو به ترتیب داخل آرد سفید، تخم مرغ که با شیر رقیق شده و در نهایت پودر سوخاری پانکو بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید،نوش جان