eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕🍗 آرد ۵ لیوان ،خمیر مایه ۲ ق چ ،شکر ۲ چ اب هم دمای محیط ۲ لیوان ،سس، فلفل دلمه ۱ عدد ،پیاز ۱ عدد فلفل چیلی ۳ عدد ،گوجه ۲ عدد نمک فلفل قرمز و سیاه و اویشن و پولبیبر به اندازه ذائقه خودتون روغن مایع یا زیتون ۵ ق غ مرینیت مرغ سینه مرغ ۲ عدد ،پیاز ۱ عدد ،ابلیمو ۱/۴ فنجون ،زعفرون دم کرده ۱ ق غ ،نمک فلفل قرمز و سیاه و پولبیر هرکدام ۱ ق چ ،سس خردل ۴ ق غ پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از خوشمزه ترین و گوارا ترین نوع شربت👌 خب بچه ها شربت آوردم براتون چه شربتی خوشمزه، خوش عطر پیشنهاد میکنم حتما حتما امتحان کنید👌👌👌🍀🍀🍀 . ❎اگر خواستین شربت طعم امروزی تری داشته باشه میتونید موقع سرو مقداری آب گاز دار بهش اضافه کنید😊 پارت دوم
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکبارم تخم مرغ اینطوری بپز😍😍 6 تخم مرغ اب نمک روش حدود 1 قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه کوچک بریزید ، سپس تخم مرغ را اضافه کنید. آب را در ظرف بخار آب بجوشانید و سپس کاسه ها را روی بخارپز قرار دهید. به مدت 8 دقیقه بپزید امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید♥️
ببینید😘 😉 ‌الهی هیچ سفره ای بدون نون نمونه🙏 🍞‌ ‌. ‌ مواد لازم:👇‌ تخم مرغ ۱ عدد آب ۱ لیوان ماست شل یا شیر ۱ لیوان آرد نونوایی ۱ لیوان نمک‌ ‌ طرز تهیه:👇‌ همه مواد رو باهم مخلوط کرده،هم بزنید. کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید.یک ملاقه از مایه رو بریزید.بعد برش گردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.‌ ‌ ◀‌دوستان کرپ استفاده زیادی داره هم برای غذا و هم برای صبحانه
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ خوشمزه و آسون 🌯👌🏻🔥 ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح است و بخیر بودنش فقط بستگی به این دارد ، ڪه تو یک لیوان چاے بریزے و لبخند بزنے ، به دنیایے ڪه ارزش غصه خوردن را ندارد . پس بخند ؛ نترس . زندگے ڪن . صبحتون پرنشاط در کنار عزیزانتون انشالله سلامت و تندرست باشید الهی به امید خودت نه خلق روزگار
🍢 😋😍 🔸ابتدا سينه ي مرغ بدون استخوان رو بصورت مكعبي برش ميديم و در ظرفي ريخته سپس يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه اي و دو تا سه قاشق روغن مايع و كمي نمك و زردچوبه و دو تا سه قاشق غذاخوري أدويه تندوري بهش اضافه ميكنيم و مخلوط كرده و به مدت يك تا دو ساعت در يخچال قرار ميديم تا مزه دار بشه (اين أدويه نارنجي رنگ و تند رو ميتونيد از عطاري ها تهيه كنيد و ديگه نيازي به اضافه كردن فلفل نيست) سپس مرغ هارو در سيخ چوبي بزنيد در تابه با كمي روغن و حرارت ملايم تفت بديد كه هم مغز پخت بشن و هم كمي حالت سرخ شده پيدا كنند شما ميتونيد روي آتش هم كباب كنيد
١٠٠گرم كره، ٥٠ گرم پنير خامه‌اي و ٩٠گرم شكر را با همزن برقي خوب بزنيد تا به شكل كرم در بياد يك زرده تخم مرغ و ١/٨ ق چ وانيل را بهش اضافه كنين وخوب مخلوط كنيد ١٥٠گرم آرد و ١/٢ ق چ دارچين را با هم مخلوط كنين و به موادتون اضافه كنين مواد آماده شده را داخل قيف با ماسوره شكوفه بريزين و با فاصله ٢سانتيمتر از همديگر روي سيني كه كاغذ روغني انداختين بريزين تو فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه بزارين تا زير شيريني ها طلايي بشه
بادمجون كبابي كنيد،تخم مرغ با كمي نمك و فلفل سياه با چنگال هم بزنيد و داخل بادمجون رو بامايه ماكاروني پركنيد توى تابه بزاريد وبعد تخم مرغ روش بريزيد وبزاريد تا سرخ بشه
🥘نیم کیلو مرغ رو نمک وزرد چوبه زدم داخل روغن سرخ کردم بعد داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد یک بسته برگ سیر سبز خرد شده که نیم کیلو بود رو اضافه و سرخ کردم مرغ سرخ شده رو به همراه یک پیمانه لپه که از قبل نیم پز کرده بودم رو اضافه و همه مواد رو با هم یه تفت دادم نمک وزرد چوبه ویک قاشق چای خوری گرد غوره واب تا جایی که روی مواد خورشت رو بگیره ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ودر آخر یک عدد تخم مرغ رو جدا داخل کاسه با چنگال زدم تا لختگی در امد وبه خورشت اضافه کردم وده دقیقه زمان دادم تا حسابی جا افتاد برای چاشنی کنار غذا از نارنج تازه استفاده کنید👌🏼