مسقطی 😍😍
✍مواد لازم:
نصف لیوان نشاسته گل
سه و نیم لیوان آب سرد
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف ق چ
زعفرون دم کرده چهار ق غ
شکر یک لیوان
خلال بادم به میزان دلخواه
🍜 طرز تهیه:
ابتدا آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم
مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو آضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک تا دو ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه بعد اینکه بست تزیین کنید .
آشپزی ایرانی 🍕🍰
@ashpazy_irani 👩🍳
✅پای آناناس😋
✍مواد لازم:
آرد:۲پ
بکینگ پودر:۲ق چ سرخالی
شیر یا آب کمپوت آناناس:۱/۳پ
روغن مایع:۱پ
شکر:۱پ
پودر نارگیل:۳_۴ق س
وانیل:کمی
کمپوت آناناس : به میزان لازم
تخم مرغ: ۴عدد
🍛طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود.روغن مایع را افزوده و با دورکند همزن مخلوط میکنیم.شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دورکند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و یک حلقه آناناس روش قرار میدهیم. پای را در فر۱۷۵درجه به مدت تقریبی۲۵_۳۰دقیقه میپزیم.روی کیک شربت بار زدم (از عسل هم میشه استفاده کرد).
نصف دستور۶تا پای آناناس داد .
آشپزی ایرانی 🍕🍰
@ashpazy_irani 👩🍳
کیک شکلاتی قابلمه ای
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی قابلمه ای
تخم مرغ : 2 عدد
آرد سفید : 1/5پیمانه
پودرکاکائو : 3 قاشق غذاخوری
شکر : 3/4 پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
شیر : نصف پیمانه
پکینک پودر : 1 قاشق مرباخوری
وانیل : مقداری
خامه شکلاتی : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا حجم آن 2 برابر شود.
سپس به ترتیب روغن و شیر را اضافه کنید.
در این مرحله خامه شکلاتی را هم اضافه کرده وکمی هم بزنید.
آرد و پودر کاکائو را سه بارالک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
مواد را داخل قالب که از قبل چرب کرده و آرد پاشی کرده بودید بریزید.
قالب را داخل قابلمه آب جوش قرار داده و روی شعله قرار دهید. دقت کنید روی شعله باید شعله پخش کن قرار داده و درب قابلمه را دم کنی بگذارید.
به مدت 40 دقیقه کیک شما حاضر می شود و می توانید با خامه شکلاتی یا شکلات سفید آن را تزیین کنید.
@ashpazy_irani
🔷#سینه_مرغ_سوخاری
سینه مرغ رو نواری برش های طولی زدم به مدت یک ساعت با روغن زیتون،زردچوبه، پاپریکا،نمک،فلفل،کمی آبلیمو مرینیت کردم و فرستادمش تو یخچال استراحت کنه..بعد همونطور که توی استوریم هست به ترتیب توی آرد،تخم مرغ و 3 مدل پودر سوخاری غلت دادم ، نیم ساعت گذاشتم بمونه تا خودش رو بگیره تا توی روغن پودر سوخاریش کنده نشه ..با روغن زیاد به شکل شناور و حرارت نسبتا بالا سرخش کردم..نگران پخته نشدنش نباشید با همون چند دقیقه که داره سوخاری میشه
پخته هم میشه..
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#پاستا با گوجه و بادمجون
موادلازم
پنه
بادمجون
گوجه
نمک، فلفل سیاه، سیر، آویشن
روغن زیتون
پنیر پارمزان
ریحون
طرزتهیه
گوجه رو رنده کنید و تفت بدین نمیخوایم زیاد اب گوجه رو از دست بدیم کمی ابدار باشه
نمک، فلفل و دوحبه سیر خورد یا رنده شده بهش اضافه کنید
بادمجون رو خوب بشورید و حلقه حلقه کنید و سرخ کنید(نکته؛ وقتی به بادمجون سفیده ی تخم مرغ بزنید بعد سرخ کنید روغن کمتری به خودش میگیره خوشمزه ترم میشه نترسید بوی تخم مرغ نمیگیره)
پاستا رو بریزید داخل قابلمه ای که اب در حال جوشیدنه داخلش اویشن، روغن زیتون، نمک و فلفل اضافه کنید بعد از ده دقیقه ابکشش کنید روی پاستا اب نریزین تا طعمشو از دست نده
حالا پاستا رو داخل ظرف سرو بریزین و روش سس گوجه ای که درست کردین و بادمجون بزارید کمی هم پنیر پارمزان بزنید با روغن زیتون (یا اینکه پاستاروبا سس گوجه مخلوط کنید تا طعمها به خورد هم برن بعد داخل ظرف بریزین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani