#ته_چین_انگشتی 🍮
مواد لازم برای۲ نفر
برنج ۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
زعفران آب کرده ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
ماست چکیده ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
مرغ (پخته و خرد شده) ۱/۲ پیمانه
●طرز تهیه
۱- برنج را در ظرفی به مرحله آبكشی برسانید.
۲- در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس به آن ماست ادویه و نیمی از روغن زیتون وزعفران و همه مرغ را اضافه كنید و خوب بزنید.
۳- حالا برنج آبكش شده را به آن بیفزایید و خوب مخلوط كنید.با بقیه روغن زیتون قالب های کوچک رو چرب کنید و مواد ته چین رادر آنها بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده شان كنید.
۴- سپس آن را داخل فر داغ با دمای 180 درجه زمان 30 دقیقه در طبقه وسط فرقرار داده تا كاملا بپزندبرای خروج از قالب اگر آنها به راحتی جدا نشدند تكه ای یخ به دور فالب بزنید و آنگاه به راحتی خارج كنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#استیک_هاوایی
مواد لازم :
نیم کیلو گوشت ورقه ای
دو قاشق سوپ خوری سرکه
یک فنجان سویا سس
سه حبه سیر له شده
نصف فنجان روغن زیتون
طرز تهیه :
تمام مواد را به جز استیک ، در یک کاسه بزرگ ریخته و با هم مخلوط میکنیم . استیک را در آن فرو ببرید به طوری که دو طرف آن کاملا آغشته شود . یک شب آن را در همین سس بخوابانید سپس آن را روی کباب پز کباب کنید .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
اگر خورشت شما خیلی چرب شده از این #ترفند استفاده کن و روغن اضافی را از روی خورشت در حال پخت جدا کن.👌
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_رولی_دولایه
بفرستید واسه همه کدبانوها😍
#سری_جدید کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدیو_آموزشی
#وافل_کیک_بستنی
فوروارد به دوستان یادتون نره😉☺️
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شامی_سیب_زمینی_هندی
مواد لازم
سیب زمینی 900 گرم
آرد نخود 75 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
لپه پخته شده و میکس شده 2 پیمانه
نعناع و جعفری 3 قاشق س
تخم مرغ کامل 1 عدد
نمک - فلفل - فلفل قرمزتند- زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
سیب زمینی را پخته و لپه را هم پخته به هم اضافه می کنیم و میکس می کنیم سپس زرده را اضافه کرده و سبریجات معطر و آرد نخود 75 گرم بعلاوه ادویه جات مخلوط کرده به اندازه یک کلوچه برداشته داخل تخم مرغ و آرد نخود زده و داخل روغن سرخ می کنیم این شامی یا سس تمیز هندی هم قابل سرو است.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت_در_آشپزی
ببینید با یه تخم مرغ و کمی پیاز و گوجه و کالباس و پنیر پیتزا چه صبحانه وسوسه انگیزی درست میکنه!
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#طعم_خوش_آشپزی
طرز تهیه این #همبرگر خوشمزه
نون همبرگر رو یکم از بالا برش میزنید توش رو خالی میکنید بعد با موادی که مدنظرتونه پرش میکنید اینجا از تخم مرغ استفاده کرده بعد روش رو پنیر پیتزا میزارید اون قسمت از مورو هم که برش زدید میزارید روش دورش رو فویل میپیچید و میزارید توی فر تا پنیر پیتزا تون آب بشه اگرم تخم مرغ میزارید میزارید تا پخته بشه بعد میل میکنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#ترفند_آشپزی🍴🍽
💢فوت و فن قرمه سبزی خوشمزه
1⃣سبزی خوب سرخ شده باشد (البته نه که بسوزه رنگش بد بشه)
2⃣از لوبیا چیتی استفاده کنی نه لوبیا قرمز چون هم لعاب بیشتری داره هم خوشمزه تره
3⃣گوشتش درشت خرد بشه نه ریز مثل قیمه توش حتما یه قلم هم باشه (همون قلم گوسفند)
4⃣نصف قاشق رب گوجه هم بعد از اینکه گوشتش سرخ شد بزنی
5⃣حتما آب جوش بریزی
6⃣زیرش هم کم باشه تا با حرارت کم پخته بشه و جا بیافته( تقریبا 6 ساعت زمان میبره)
7⃣چاشنی هم رب غوره و لیمو عمانی باشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#بشقاب_سبزيجات_باسس_مخصوص_رژيمي
🔸سس مخصوص رژيمي:در ابتدا شير سرد رو با ارد مخلوط كنيد بزاريد روي گاز تا يكم غليظ بشه،،قارچ رو خورد كنيد و سير رو رنده كنيد بريزيد توي ماهيتابه و بزاريد روي حرارت تا قارچ حسابي اب بندازه و سير مزه اش رو به اب قارچ بده،،نمك بريزين و بزاريد اب قارچ كشيده بشه،،وقتي كشيده شد شير رو بهش اضافه كنيد و بزاريد كاملا غليظ بشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سمبوسه_جنوب
مواد لازم
سيب زمينى پخته و له شده. ٣ الى ٤ عدد
تره و جعفرى و كمى پيازچه ( خرد شده ) نصف پيمانه
نان لواش مخصوص سمبوسه. ١ بسته
گوشت چرخ كرده. ٢٥٠ گرم
پياز. ١ عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
گوشت چرخ كرده. را با پياز رنده شده و مقدارى روغن خوب تفت دهيد نمك و فلفل را اضافه كنيد و بعد از سرد شدن با سيب زمينى پخته شده و له شده مخلوط كنيد سبزى را نيز اضافه كنيد .
نان را از طول به پهناى ده سانت برش بزنيد طورى كه مستطيلهايى به عرض ده سانت و طول حدود ٤٠ سانت داشته باشيد روى هر برش به اندازه دو قاشق از مواد را در قسمت پايين نان قرار دهيد و به صورت سه گوش تا بزنيد و اين تا كردن سه گوش را تا بالاى نان ادامه دهيد باقيمانده بالاى نان را روى مثلث برگردانده و به داخل مثلث هدايت كنيد تا درب مثلث كاملا بسته شده و مواد از آن خارج نشود . تمام مواد را به همين صورت آماده كنيد ، سپس داخل قابلمه كوچكى روغن ريخته و روى حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود سمبوسه ها را داخل روغن فراوان سرخ كنيد و به همراه سس مخصوص سرو كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ژله خورده شیشه 😍😍
سه رنگ ژله را به دلخواه درست كنيد توي سه ظرف جدا ريخته و (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید.
و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید. حالا
يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه و حسابي مخلوط کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره( اگه دوست داشتید مقداری ژله سیز یا رنگ خوراکی سبز بزنید که متمایل به سبز بشه)
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کباب_تابه_
برای درست کردن کباب تابه دوتا پیاز متوسط رو رنده میکنم و با چهارصد گرمگوشت چرخکرده مخلوط میکنم و بهش زردچوبه،نمک، فلفل و ادویه میزنم و خوب ورز میدم و بعد به شکل دلخواه فرممیدمو تو تابه میچینم.وقتی گوشت کمی آب انداخت سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده روی گوشتها میچینم..آب گوجه فرنگی که به خورد کبابها بره خیلی خوشمزه ترش میکنه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#بهترین_روش_نگهداری_سیر
بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ميگو_پلو
من همراه با كمي روغن زيتون ،پودر سير،پودر پياز و نمك و فلفل مرينيت كردم)و با كمي زعفران دم كرده تفت داد و همينطور كه ميدونيد ميگو رو نبايد خيلي تفت داد باعث ميشه سفت بشه و يه نكته اينكه مثل من اين اشتباه رو نكنيد از اين بسته هاي ميگوهاي پلويي استفاده نكنيد چون ميگو بعد از پخت جمع و كوچيك ميشه حتما از سايز درشت ميگو استفاده كنيد تا شكيل تر و مجلسي تر باشه . برنجتون رو آبكش كنيد و بعد ميگو رو همراه با سبزي لابلاي برنج دم كنيد. ميتونيد در كنارش از سيب زميني نگيني سرخ شده استفاده كنيد .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#خورشت_ترش_واش
مواد لازم براي ٣نفر
٢٥٠گرم سبزي ترش واش
مرغ ٣تكه متوسط
پياز ١عددمتوسط
گوجه ۳عدد
بادمجان۳عدد
رب گوجه فرنگي ١قاشق چايخوري
نمک به میزان لازم
آبغوره به میزان دلخواه
سیر در صورت تمايل به میزانی که دوست دارید
به تكه هاي مرغ نمك وزردچوبه زده ودر روغن سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم.
پياز را کاملا ریز نگيني خرد میکنیم ،
پياز های خرد شده را در روغن تفت مي دهيم تا سبك بشه و تغيير رنگ بده.
۲ عدد گوجه كه پوستش رو جدا كرده وبه صورت نگين خرده كرده ايم به پياز اضافه ميكنيم و تفت مي دهيم.
رب و سبزي را اضافه
كرده وچند دقيقه تفت ميدهيم.
مرغ سرخ شده و سیر خرد شده و تفت داده شده را به سبزي اضافه كرده تقريبا نيم ليتر اب و به میزان لازم نمک به آن اضافه كرده با
حرارت ملايم حدودا دو ساعت ونيم روي شعله گاز گذاشته تا خورشت جا بيفته.
در صورت تمايل بادمجان را پوست كرده و نمك بهش ميزنيم و يك ساعت كنار مي گذاريم تا تلخي بادمجان از بين بره.و بعد سرخ میکنیم .
در ده دقیقه آخر مقدار دلخواه آبغوره و بادمجان سرخ كرده و یک گوجه که برش میزنیم و سرخ ميكنيم رو به خورشت اضافه ميكنيم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد
مواد لازم: (می توانید مواد را افزایش یا کاهش دهید )
کلم (حداکثر 500 گرم)
2 هویج
برای سس
2 -3 قاشق سس مایونز
3 قاشق ماست
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق غذاخوری
2 قاشق روغن زیتون
کلم رو ریز و خورد کنید ، هویج ها را در یک کاسه بزرگ رنده می کنیم و اضافه میکنیم مواد و سس رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده جالب برای دسر خوشگل😍😍
داخل گریپ فروت رو خالی کنین و ژله انار بریزید بعد تخم هندوانه رو برای تزیین بهش اضافه کنید 🍉😍
#فیلم_آموزشی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani