eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : 1/5 کیلو گوجه فرنگی 300 گرم فلفل سبز ریز یک لیوان سرکه انگور 6 یا 7 حبه سیر 2 ق غ نمک دریا نخود خام یه مشت اول پوست گوجه ها رو گرفته و تو میکسر اونا رو خورد میکنیم . دم فلفل ها رو چیده در ظرف تمیزی ریخته و سرکه و نمک و سیرهای خورد شده و چند عدد نخود خام و پوره ی گوجه فرنگی رو هم افزوده درون شیشه های تمیز پر میکنیم و روش حدود یک ق غ روغن زیتون اضافه میکنیم و چند برگ جعفری روش قرار میدیم . این ترشی رو حتما در یخچال بزارید و بعد از حدود3 هفته آماده سرو هست . نوش جونتون 🌟
سالاد
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 فیلم آموزشی 🌸 شیک شکلات کافی شاپ
🥩 😋 ▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه ▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه ▫️سیر رنده شده: دوحبه ▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد ▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری ▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم 🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد. در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود. تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم
🌸 موادلازم برای قسمت ژله ای: 3 لیوان آب پرتقال نصف استکان شکر 5-3 ق.غ نشاسته طرز تهیه ژله: هر سه مواد بالا را به هم مخلوط کرده و میپزیم. بعد از پخت در قالب مورد نظر میریزیم.25 دقیقه داخل یخچال میگزاریم تا لابه نازکی روی دسر تشکیل بشه. مواد لازم برای دسر پرتقال 1 لیتر شیر 1لیوان شکر 3 ق.غ آرد 3 ق.غ نشاسته به مقدار لازم وانیل 1 ق.م مارگارین(کره) طرز تهیه .دسر پرتقال همه مواد بالا را مخلوط کنید و بپزید. بعد از پخت دسرآنرا را روی مواد ژله ای که قبلا درست کردید آرام آرام بریزید. 3-4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.بعد از ساعت نگهداری از یخچال خارج کرده و قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کم کردن فاصله ت با خدا ، امروز قدمی بردار خدا همیشه منتظره برگشتنت هست تو هم میتونی مورد لطف و رحمت بیکرانش واقع شی سلام روز بخیر 🌸🌿
داخل نان تست و خالی کنید،فلفل دلمه سبز و قرمز،سوسیس،سیب زمینی سرخ شده بریزید و روش تخم مرغ بشکنید😍
گوشت چرخڪرده را در پیاز خلالے تفت دهید و مزه دار ڪنید با (زیره سبز+گرام ماسالا+ پودر سیر+ فلفل تند قرمز+ فلفل سیاه+ زردچوبه و نمک ) هویج رنده شده درشت+ ڪلم پیچ نوارے خرد شده+ فلفل دلمه اے نگینے را اضافه ڪنید و مدام روے شعله هم بزنید تا مواد مزه دار شوند در آخر هم یک دسته گشنیز تازه را درشت خرد ڪنید و از روے اجاق بردارید و در خمیر فیلو (یوفڪا) آماده به هر فرمے ڪه دوست دارید بپیچید . فقط از این جاے ڪار باید سریع و روے دور تند ڪار ڪنید 😄 چرا ڪه خمیر فیلو بسرعت خشک میشود و در یک ظرف روغن جوش تا نصفه روغن بریزید و دونه دونه سمبوسه ها را سرخ نمایید.