eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍮 شیر ۲ پیمانه خرمای بدون هسته ۱پیمانه نشاسته ذرت۴قاشق غذاخوری سر پر خامه دو سوم یک خامه صبحانه شیر ۲ پیمانه پودر و هل دارچین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🌮🫔 مواد لازم فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم خمیر آماده پیراشکی: ۱۵ عدد جعفری : یک پیمانه فلفل دلمه : نصف پیمانه پودر سیر : ۲ ق چ پودر آویشن : ۱ ق چ پاپریکا: ۱ ق چ نمک : مقدار لازم رب گوجه: یک ق غ سینه مرغ و جعفری و فلفل دلمه و ادویه جات با استفاده از دستگاه همه رو یه دست میکنیم به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم میتونید استفاده کنید داخل کمی روغن تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه یک قاشق رب گوجه به ترکیب مون اضافه میکنیم خمیری که یخ اش باز شده از مواد وسط خمیر میزاریم با استفاده از برس اطراف خمیر آب میزنیم به دو حالت یکی حالت بقچه ای و حالت صدفی که در فیلم کاملا مشخص خمیر حالت میدیم داخل روغن قرار داده سرخ میکنیم تا طلایی بشه میتونید داخل فر هم قرار دهید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 ســـــلام و درود بر شما 🍃صبحتون به نیکی و عـافیت 🌸عشق و‌ زیبایی طبیعت 🍃گوارای وجودتان باد 🌸گذرثانیه های عمرتون توام 🍃با آرامش و عشق و سلامتی 🌸روز زیبا و خوشگلتون پراز 🍃خبرهای خوب و عالی ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری خوشمزه با سس مخصوص😋 ۲ عدد سینه ی مرغ ۱ ق چ فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک ۱ حبه سیر ۲ عدد تخم مرغ ۱ لیوان اب معدنی گازدار ۵ ق غ آرد ۱ ق غ بکینگ پودر سینه ی مرغ هارو به ضخامت کم خورد میکنیم و تخم مرغ و آب معدنی گازدارو آرد و بکینگ پودر و فلفل قرمز و سیاه و نمک‌ و حبه سیر رنده شده رو مخلوط کرده و سینه های مرغ رو داخل مواد میریزیم و نیم ساعت میذاریم و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥖🥖 با ما همراه باشید برای آموزش نان باگت ایرانی آسون و نرم 😋 مواد لازم: ۱ کیلو آرد ۱.۵ قاشق شکر ۱ قاشق نمک ۱ قاشق خمیر مایع فوری نصف قاشق بهبود دهنده فوری نیم لیتر آب گرم ۴۰ گرم کره به دمای محیط رسیده بزارید داخل فر با دمای ۲۵۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه توجه داشته باشید زمانی که گذاشتید داخل فر روی خمیر نان ها آب اسپری کنید 🥦 1⃣ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مکزيکي 🌽🌽 آموزش مرحله به مرحله 👌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🥪 🌀نان تست را بهمراه ژامبون و كره در دستگاه گريل كنيد همراه تخم مرغ عسلى و سيب زمينى سرو كنيد كمى سبزى هم روى ان بريزيد ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخچالی بصرفه و جذاب درست کن داخل قابلمه دو لیوان شیر سرد یک سوم پیمانه آرد یک دوم پیمانه شکر یک قاشق غذاخوری هم کره با هم مخلوط کنین و هم بزنین تا گلوله های آرد باز بشن روی حرارت کم بذارین و مدام هم بزنین تا کرم ،غلیظ بشه و بوی خامی ارد گرفته بشه وقتی به این مرحله رسید یک دوم قاشق چایخوری وانیل اضافه و هم بزنین موادمون نباید، زیاد شل و نه زیاد سفت باشه کف ظرف مناسبی نایلون بزارین یک ردیف بیسکوییت بچینید یک لایه مواد کرمیِ گرم ،روی بیسکوئیت ها بزنین دوباره یک لایه بیسکوییت میتونین یکی در میون بیسکوییت ساده و شکلاتی هم بزارین نایلون رو روی مواد بکشید دو ساعت داخل یخچال استراحت بدین تو این مدت یک بسته ژله موز رو درست کنین ظرف بیسکویت رو از یخچال خارج کنید دو عدد موز رو برش بدین و روی دسر بچینید ژله نیم بند شده رو ،هم بزنین و روی موزها بریزین دیگه لازم نیست روش نایلون بکشید دوباره دو ساعت داخل یخچال بزارین از قالب خارج کنین به اندازه دلخواه برش بزنین و داخل کپسول های کاغذی بزارین 💫انقد جذذابه که حتما عاشقش میشید💫 نوش جان😍
چطور بفهمیم روغن کیفیت دارد یا نه؟👇👇 👈راه اول : موقع سرخ کردن سبزی یک حبه سیر درون روغن بیندازید! اگر روغن به رنگ قرمز درآمد میزان مسمومیت آن بسیار بالاست و اگر روغن سفید ماند مرغوب است! 👈 راه دوم: روغن خوراکی را برای دو ساعت توی فریزر قرار بدید. اگر حباب هایی سفید رنگ یا کف مشاهده کردید، شک نکنید که این روغن از مواد زاید روغن های بازیافتی تهیه شده است و بیماری زاست!😬🤭
ميتونيد براى اينكه چاى تون🍮🌸 خوش عطر تر و خوشمزه تر بشه غنچه گل محمدى رو موقع دم كشيدن چاى بهش اضافه كنيد علاوه بر خوش عطر شدن خواص بى نظيرى به چاى شما ميده👌🏻 💕 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍜🥣🍵 دستورش توفیلم واضحه😍😋 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪
برای من 19 تا کاپ کیک به این اندازه شد . تخم مرغ 3 عدد شکر 120 گرم (حدودا نصف لیوان) کره 100 گرم شیر 60 میلی (حدودا یک چهارم لیوان) شکلات صبحانه 100 گرم (3 ق غ) پودر کاکائو 2 ق غ آرد سفید 150 گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر 4 گرم (حدودا 1 ق م) وانیل 1/4 ق چ همه مواد به دمای محیط برسه. کره و شکر رو با همزن 4 الی 5 دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم . مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم . داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم . طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند 3 دقیقه زدم و بعد دور تند 3 الی 4 دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه . داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂. پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه 🌟