eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 👈🏻برای کرم 1 عدد تخم مرغ شکر 50 گرم یا یک چهارم پیمانه نصف ق غ آرد کمی وانیل شیر 125 میلی لیتر یا نصف پیمانه 25 گرم کره 👈🏻برای مایه کیک 2 عدد تخم مرغ 120 گرم شکر یا سه پنجم پیمانه شیر 40 میلی لیتر یا یک ششم پیمانه خامه ترش یا خامه صبحانه 80 گرم یا کمی کمتر از نصف پاکت 80 گرم کره یا 90 میلی لیتر یا یک سوم پیمانه روغن مایع آرد 220 گرم بکینگ پودر 8 گرم یا یک ق غ سرصاف کمی وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم یک و نیم بسته بیسکوئیت پتی بور ۵ ق غ پودر قند ۲ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ کره ۱ لیوان شیر یک بسته وانیل .
🍨 😋 ▫️پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری ▫️شیر ۲لیوان ▫️شکر (برحسب ذائقه کم یا زیاد کنید) 1 پیمانه ▫️وانیل کمی ▫️بیسکویت پتی پور ۱بسته 🔸پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید. کاسترد آماده است،حالا لبه های بیسکویت رو داخل مواد فرو کنید وچهارتایی بهم وصل کنید که شکل مربع بشه، حالا بیسکویت رو به مواد آغشته کنید بندازید داخل مربع😉 من با روبان بستم که محکم بشه، بزارین یخچال تا خنک بشه ومیل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سلام کیک یخچالی ، فوری و سه سوته ، با مواد کم 🤗😍 بیسکویت پتی بور ۲۰۰ گرم (۲ بسته) شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم شیر ۲۰۰ گرم (سه چهارم لیوان) بیسکویت رو خرد کردم . شکلات رو خرد کردم و روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب یا ماکروفر) قرار دادم تا شکلات آب بشه . بیسکویت و شکلات رو ترکیب کردم . شیر رو کم کم اضافه کردم .‌شیر کمی ولرم باشه . اگر دوست داشتید می تونید مغزی هم اضافه کنید من کمی فندق خرد شده ریختم . ظرف مورد نظرم رو داخلش سلفون انداختم و مواد رو ریختم و فشرده کردم . نیم ساعت در فریزر قرار دادم . بعد از ظرف خارج کردم و سلفون رو برداشتم و برش دادم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ✅مواد لازم: گوشت چرخکرده ۴۰۰گرم پیاز ۲عدد متوسط جعفری خرد شده ۴ق غ فلفل دلمه ایی ۱/۴ (دو تا رنگ) ادویه: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر 🔴اونایی که از بوی گوشت بدشون میاد این مدل کباب خوش عطرش میکنه 🔴موقع سرخ کردن کمی آب و آبلیمو بریزین بینظیرش میکنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ ۵ عدد فلفل سبز ۱ عدد قرمز ۱ عدد روغن زیتون ۳ قاشق سس مایوکادو‌ فیلفیل ۶ قاشق پیاز ۱ عدد پولبیبر ۱ قاشق چای خوری مایوکادو جایگزین جذاب مایونز بچه ها و چربی خیلی کمی داره و بافت و رنگ پوره آووکادو رو داره و همین طور مناسب انواع سالادها و ساندویچ ها ست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ دو عدد شیر ولرم سه چهارم لیوان کره ۷۰گرم (دمای محیط) شکر دو ق غ خ نمک نصف ق چ خ خمیر مایه یک ق خ سر خالی آرد تقریبا سه و نیم لیوان ............................. برای داخل پیراشکی می تونید از گاناش و انواع مارمالاد استفاده کنید..... 🥐🥐🍩🍩 می تونید از این کرم هم‌استفاده کنید👇 شيرسه ليوان ارد سه ق غ خ نشاسته دو ق غ خ شكرپنج ق غ خ وانيل نصف ق م خ كره ٥٠گرم شير رو با همه ى مواد مخلوط مى كنيم به جز وانيل،روى اجاق ميذاريم و هم ميزنيم تا بجوشه و در اخر وانيل و كره رو اضافه مى كنيم و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد داخل پیراشکی ها استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه 😍😋 درست کنید حتما خوشتون میاد. گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم (من برای این غذا ۲ بار چرخ میکنم) پیاز درشت ۱عدد زردچوبه ۳ قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم پیاز رو رنده میکینم و آب پیاز رو جدا میکنیم . گوشت رو با پیاز مخلوط میکنیم و زردچوبه رو هم اضافه کرده و ورز میدیم مقدار کمی نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم و خیلی خوب ورز میدیم چون اگر خوب ورز ندیم موقع پخت جدا و تیکه تیکه میشه و یکدست نمیشه . بعد روی گاز میزاریم و روغن میریزیم و میزاریم کمی با روغن بپزه و سرخ بشه (خیلی نمیخوایم سرخش کنیم ) به آب پیاز رب و نمک و فلفل و آب اضافه میکنیم هم میزنیم و میریزیم تو ماهیتابه در ماهیتابه رو میزاریم و حدود ۱۵ دقیقه با شعله کم میزاریم بپزه بعد از این مدت کباب ها رو پشت و رو میکنیم و گوجه ها رو میزاریم روش و کمی شعله رو زیاد میکنیم تا این سمت کباب هم برشته بشه . و در کنار برنج و سبزی خوردن والبته پیییاز نوش جان کنید . . .
خشک کردن میوه در فر 🍎 😋 🔸سینی فر را برداشته و کاغذ روغنی پهن کنید. میوه ها را روی کاغذ روغنی طوری بچینید که با یکدیگر تماس نداشته باشند . دمای فر را روی کمترین حالت ممکن قرار دهید ( ۵۰ درجه سانتی گراد ) 🔸 ۴ تا ۸ ساعت نسبت به میوه ای که میخواهید خشک کنید زمان نیاز دارد . حواستان به میوه ها باشد و آنها را هر چند وقت یکبار چک کنید . میوه خشک شده باید جویدنی باشد نه اینکه مثل چیپس خشک شود.
🥙 😋 ▫️گوشت چرخ کرده 250 گرم ▫️نخود 1 فنجان ▫️لپه 1 فنجان ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️پیاز رنده شده 1 عدد ▫️آرد سوخاری 1 ق غ ▫️پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده ▫️نمک… فلفل …زردچوبه….روغن….به مقدار لازم 🔸ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید. در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم
🥞🥞این نون خیلی خیلی ساده تهیه میشه و نیاز به خمیر مایه هم نداره،ولی به همین دلیل ممکنه زود خشک بشه و باید بعد از پخت سریع لای پارچه و داخل ظرف دردار بذارید تا نرم بمونه. مواد لازم براي چهارده تا نون کوچیک:آرد گندم سه پيمانه(يا ليوان دسته دار)،آب يك پيمانه،بيكينگ پودر يك ق چايخوري،نمك يك ق چايخوري،روغن مايع يا زيتون يك سوم پيمانه طرز تهيه:مواد خشك رو باهم مخلوط كنيد بعد روغن و آب رو اضافه و ورز بديد يا در دستگاه غذاساز خمير كنيد.با توجه به جذب رطوبت مختلف آردها ،ممكنه مقداري آب يا آرد اضافه لازم باشه. توصيه ميكنم از آرد گندم كامل،مثل آرد نون سنگك استفاده كنيد که سبوس و ارزش غذایی بیشتری داره. حالا خمير رو به چهارده قسمت تقسيم کنید و يكربع استراحت بديد. بعد با وردنه نازك باز کنید و در تابه ي كاملا داغ (بدون روغن)با حرارت كم دو طرفشو بپزيد،زود ميپزه.وقتی روش حباب زد باید برگردونید.تابه های چدن برای پخت نون خیلی مناسبن. نوش جان🌹
صبح آغاز دوباره زیستن است. تنفسی عمیق از تازه ترین هوای زندگی، یک قدم نزدیک تر به رؤیاهای دیروزت... پس نفس بکش امروز را وجاری کن عشق رادربند بند وجودت... صبح بخیر زندگی 🪴
🍓🍮🍡🍮🍡🍓 شیر ۳ لیوان شکر ۶ ق غ پودر ژلاتین۳ ق غ دنت توت فرنگی ۳ بسته رنگ‌خوراکی در صورت تمایل چند قطره ژله توت فرنگی ۱ بسته طرز تهیه : شکر و پودر ژلاتین مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم و شیر را اضافه میکنیم و زود هم میزنیم تا ژلاتین گلوله نشد و قتی شیر داغ شد و ژلاتین حل شد خاموش میکنیم کمی که از حرارت که افتاد دنت ها را اضاف میکنیم و در قالب مورد نظر میریزیم میتونید بعد از چند ساعت که کرم بست ، سرو کنید یا اینکه مثل من هنوز که در قالب هست وسط کار با کمک قاشق کوچک و به آرامی خالی کنید و ژله ای را که با یک لیوان آبجوش حل کرده و سرد شده را داخل آن ریخته .
🍞🫒کوکو سیب زمینی با طعم پیتزا: سه چهارتا سیب زمینی رو پوست گرفتم وتو آب ونمک پختم وبعد با گوشتکوب لِه کردم ومقداری کالباس حدودا یه لیوان پُر رونگینی کرده واضافه می کنیم و همینطور مقداری پنیر پیتزا که اونم یک لیوان پُربود ریختم ویه عدد هویج رورنده درشت کردم ونمک وفلفل زدم، چون کالباس مزه داره دیگه ادویه دیگری لازم نیست، اگه فلفل دلمه ای وگوشت مرغ داشتید هم اضافه کنید،اما با همین مواد هم خیلی خوشمزه میشه، طعم پیتزا داره همسرو بچه های من که خیلی خوششون اومد،مواد روبادوتا تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم وتوتابه کمی روغن ریخته ومثل کوکو درست می کنیم، نوش جان . .
مربای به:🥮🥮 به پوست گرفته و خرد شده= ۱ کیلو شکر= یک کیلو آب = ۶ لیوان به ها رو پوست بگیرید و خرد کنید میتونید مربای به رو با پوست هم درست کنین این بستگی به سلیقه و ذائقتون داره من همیشه پوست میگیرم به های خرد شده رو داخل قابلمه مسی بریزید ( اگه قابلمه مسی ندارید ایرادی نداره توی قابلمه های دیگه هم امتحان کردم رنگش خوب شد) و آب رو روی به ها بریزید در قابلمه رو بذارید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا نیم ساعت بجوشه بعد شکر رو بهش اضافه کنین و دوباره در قابلمه رو بذارین و حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان بدین تا جایی که به ها رنگ گلبهی پیدا کنن و شیره به قوام متوسط برسه در این مرحله دم کنی بذارین و حرارت رو کم تر کنین تا حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بجوشه رنگش کاملا قرمز بشه و شیره به قوام برسه زمان پخت کلی مربای به ممکنه براتون سه تا چهار ساعت زمان ببره اما حواستون باشه و مدام چک کنین در آخر یک قاشق چ آبلیمو و اگه اسانسی مد نظرتون هست اضافه کنین من چون عطر و طعم خود به رو دوست دارم هیچ اسانسی نمیزنم حرارت رو که خاموش کردین بذارین با دم کنی داخل قابلمه خنک بشه.. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ۳ کیلو گوجه فرنگی ۱.۵ کیلو فلفل تند خیار ۱ کیلو نمک ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری سرکه ۱ لیوان سیر ۱ گل کامل شوید خرد شده به مقدار لازم . طرز تهیه : ابتدا گوجه هارو خرد می کنیم و سپس روی شعله قرار می دهیم تا جوش بیاد شکر و نمک و سرکه را به گوجه ها اضافه می کنیم بعد فلفل ها و خیار های خرد شده را به سس گوجه اضافه می کنیم. سپس شوید را به آن اضافه می کنیم. می تونید از سبزیجات معطر دیگر هم در این ترشی استفاده کنید که به ذائقه شما بستگی داره. بعد یک گل سیر کاملو رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم. فقط نباید فلفل ها زیادی شل بشن باید تردی خودشونو تا حدی داشته باشن اگر تندی دوست ندارید می تونید از فلفل شیرین استفاده کنید. ترشی خوشمزه آتیشی آمادس.
🥓 😋 🔸سه تا سیب زمینی درشت رو بزارین بپزه وقتی پخته شد پوستشونو جدا کنید و با گوشتکوب له کنید تا یکنواخت شه سینه مرغ رو بزارین بپزه وقتی پخته شد ریش ریش کنید سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده رو به همراه یه مقدار جعفری یا شوید و نمک و فلفل حسابی ورز بدین بعد به اندازه دلخواه از مواد بردارین و شکل بدین کراکت هارو اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید کراکت های کاور شده رو بمدت نیم ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد درشون بیارین و توی روغن داغ سرخ کنید میتونید سیب زمینی و مرغ رو باهم مخلوط نکنید و مرغ یا گوشت یا پنیر رو وسط سیب زمینی قرار بدین و بعد شکلش بدین .
🧆 🔸سینه مرغ چرخ شده رو با پیاز رنده شده و جعفری ساطوری شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفلو کمی دارچین و پودر پیاز اضافه کنید و خوب ورز بدید. از مایه گلوله هایی برداشته و داخلش کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید. بعر داخل روغن سرخشون کنید. برای سس هم پیازو داخل همون تابه ای که کوفته هارو سرخ کرده بودیم تفت میدیم، بعد رب اضافه میکنیم و سرخ می کنیم و بعد کمی زردچوبه و نمک و فلفل میزنیم و آب میریزیم تا خوب بجوشه بعد از ده دقیقه جوشیدن کوفته ها رو داخلش میریزیم. من داخل سسش هم چند تا دونه آلو برای چاشنی اضافه کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالادسزار🥙 فیله مرغ ۱۰ عدد تخم مرغ ۳ عدد سس تند ۲ قاشق غذا خوری پودر پانکو‌۲ پیمانه زعفرون ۲ قاشق غذا خوری خردل ۱ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه لیمو تازه نصف سس سزار مهرام ۵ قاشق غذا خوری پنیر پارمزان ۲ قاشق غذا خوری نون تست ۴ عدد آویشن روغن زیتون فیله مرغ و مزه دار کنید و سرخ کنید ،نون تست رو داخل فر ۱۸۰ درجه ۷ الی ۱۰ دقیقه برشته کنید🤗