#کیک_شیفون_نسکافه
سلام براتون یه کیک خوشمزه و کافی شاپی آوردم . از اون کیک هایی که از خوردنش سیر نمیشی ☺️😍
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۴۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
روغن مایع ۶۰ گرم (حدود۱/۴ لیوان)
شیر ۶۰ گرم (حدود۱/۴ لیوان)
نسکافه گلد ۱ ق غ
بیکینگ پودر ۴ گرم ( ۱ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
کرم پنیری
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
کافی میکس نصف بسته
نسکافه رو با شیر گرم ترکیب کردم .
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . زرده رو نیمی از شکر با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . دورگیری کردم و وانیل ریختم و روعن مایع رو اضافه کردم . یک دقیقه با همزن زدم . شیر نسکافه که کمی از دما افتاده رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
سفیده تخم مرغ رو با همزن شروع به زدن کردم و مابقی شکر رو هم ریختم و با دور تند همزن تا زمانی که فرم بگیره ، زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و این ترکیب رو ۳ بار الک کردم .
داخل مواد نسکافه ای ، طی دو تا سه مرحله از مواد آردی و سفیده کم کم ریختم و به صورت دورانی ترکیب کردم .
قالب من به قطر ۲۲ سانت هست ، کفش رو کاغذ روغنی انداختم ، مایه کیک رو ریختم و در فر از پیش گرم شده دمای ۱۸۰ درجه ،۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دادم .
بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم تا کامل خنک بشه . بعد از اینکه خوب خنک شد از ارتفاع به دو قسمت تقسیم کردم .رویه کیک رو هم برداشتم و این رویه کیک رو پودر کردم .
برای کرم پنیری : خامه قنادی رو از فریزر بیرون آوردم و وقتی که کمی نرم شد و همچنان یخمکی هست اول با دور کند کمی زدم و بعد دور همزن رو تند کردم ، پنیر ماسکارپونه رو هم اضافه کردم و زدم و وقتی فرم گرفت اواخر بهش کافی میکس اضافه کردم .
لایه اول کیک رو گداشتم و کمی با شیر مرطوب کردم ، از کرم پنیری روش قرار دادم و مجدد لایه بعدی و کمی مرطوب کردن و کرم پنیری و روی اون از کیک پودر شده ریختم . برش دادم و برای تزیین از آلبالو و خلال بادام استفاده کردم .
پ.ن : بدون فر داخل تابه روی گاز یا فر دست ساز می تونید درستش کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_خرمالو😍😍
خرمالو ۴ عدد
خامه ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
شیرنصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
🔶طرز تهیه
برای تهیه دسر خرمالو ابتدا خرمالوها را شسته و پوست آنها را بگیرید.اگر هسته داشت هسته آنها را خارج کنید.
خرمالوها را داخل مخلوطکن بریزید.
شکر، خامه و وانیل را به خرمالوها اضافه کنید.
مخلوطکن را روشن کرده و همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
حالا ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با شیر مخلوط کرده و روی کتری درحال جوش قرار دهید و به روش بنماری پودر ژلاتین را حل کنید.
بعد از اینکه ژلاتین کاملا در شیر حل شد،شیر و ژلاتین را به مواد داخل مخلوطکن اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را کمی روشن کنید.
قالب مورد نظر را چرب کنید و دسر را داخلش بریزید و قالب را حدود ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد،برای برگرداندن این دسر داخل ظرف سرو، ابتدا قالب رو چند ثانیه داخل آب گرم قرار دهید بعد لبههای دسر را از قالب جدا کرده و بعد یک بشقاب روی قالب قرار داده و به آرامی دسر را در ظرف سرو برگردانید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام
مواد لازم:
پیاز 2 عدد
سیر 1 عدد
ماکارونی 1 بسته
گوجه
بادمجان
روغن
نمک ، نعناء
دستور پخت:📖
ابتدا پیاز و سیر را کاملا خورد کرده و درون روغن سرخ کنید.💓
حال بادمجان ، گوجه و نعنا را نیز کاملا خورد کرده و درون ظرفی که پیاز های سرخ شده قرار دارند اضافه کنید و شروع به سرخ کردن نمائید.
سپس ماکارونی را اضافه و مخلوط و آب داغ را نیز اظافه نمائید.
حال اجازه دهید کاملا پخت شود و در آخر نعناع هارا نیز اضافه نمائید.😙😙
نوش جانتون💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کوفته_قبرسی👩🍳
3 عدد سیب زمینی
400 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز
جعفری
1 تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری پودر سوخاری (آرد سوخاری)
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
نمک ، فلفل سیاه ، زیره ،پودرفلفل قرمز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کیک_یخچالی👩🍳
۳۵۰ گرم بیسکویت پتی بور و یا ساقه طلایی⠀
۱۲۰ گرم کره ذوب شده⠀
۷۰ گرم شکر(۴.۵ قاشق غذاخوری)⠀
۶۰ گرم نشاسته ذرت(نصف لیوان)⠀
۱ عدد زرده تخم مرغ⠀
۴۰۰ میلی لیتر شیر سرد(تقریبا دو لیوان معمولی)⠀
۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه⠀
⠀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی شکلاتی
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░
#پنیر_خانگی 🧀
🔸شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری
درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم
اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید.
#املت_پیتزایی
داخل تابه مقداري ژامبون+فلفل دلمه اي+قارچ و پياز رو در يك ق كره تفت بديد بعد تخم مرغهاي هم زده شده رو روش بريزيد و نمك و فلفل سياه و آويشن روش بپاشيد و درِ تابه رو بذاريد تا با حرارت ملايم بپزه.وقتي تخم مرغ پخت مقداري پنير پيتزاي رنده شده يا ورقه اي روش بذاريد و باز هم در تابه رو بذاريد تا پنير ذوب بشه.بعد با نان تُست شده يا نان دلخواهتون سرو كنيد.
🧇شلهخرمایی🍴🍴
🥮دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه ممکنه هر کسی به روش خودش درست کنه توی کشورهای عربی هم درست می شه به اسم قصیده که دقیقا همین شله خرمایی است درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید
یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردارید واماده سرو است.
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
•••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاس کباب سنگی 😊😋😋
مواد لازم
500 گرم گوشت گوساله
3 عدد بادمجان متوسط
3 عدد سیب زمینی متوسط
250-300 گرم لوبیا سبز
10 عدد پیاز کوچک
3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز
6-7 عدد گوجه فرنگی
سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم
1 قاشق رب گوجه فرنگی
1 فنجان روغن
یکی دو تا از پیازها رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رودر ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل وروغن با فویل آلومینیومی روی ظرف رو بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدن طلوع هر صبح
یعنی:
فرصتی دوباره که
خدا بهت هدیه داده
توکل کن بر خودش و
یک روز جدید رو آغاز کن🌹
صبحتون بخیر 😊
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 گلوکز خونگی
اگر به گلوکز احتیاج داشتید و مثل من شرایط رفتن به لوازم قنادی رو نداشتید میتونید خودتون خونگی درست کنید ولی آمادش هم داخل فروشگاه لوازم قنادی موجوده بریم درست کنیم❤️❤️😘
✔️مواد لازم:
💜یک لیوان شکر
💜یک لیوان آب
💜1/4قاشق چایخوری جوهر لیمو جایگزین نصف قاشق غذاخوری ابلیمو
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک دل و دنبه
✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬
مواد لازم:
دل مرغ ۱ کیلو
دنبه ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک کوفته قلقلی و سبزیجات
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
مواد لازم:
3 عدد بادمجان 🍆
4 عدد سیب زمینی🥔
5 عدد فلفل سبز
2 عدد گوجه فرنگی(رنده شده)🍅
1 حبه سیر🧄
برای کوفته:
400 گرم گوشت چرخ کرده🥩
1 عدد پیاز رنده شده🧅
1 حبه سیر 🧄
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی🥫
1 و نیم قاشق غذاخوری آرد سوخاری🍘
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز🧂🌶
برای سس:
1 لیوان آب 💧
1 قاشق غذاخوری رب 🥫
نمک 🧂
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩طرز تهیه گراتن اسفناج و سیب زمینی
یه شام خوشمزه😋😋😋
🔹مواد لازم:
5-6 سیب زمینی متوسط
2_3 مشت اسفناج
1 پیاز بزرگ
2 حبه سیر
2 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه
4 قاشق غذاخوری روغن
نمک،فلفل سیاه ،فلفل چیلی طبق ذائقه
150 گرم پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
مواد سس بشامل👇
2 لیوان شیر
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
مقداری نمک ، جوز هندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پنیری فوری
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
کره🧈
سیر🧄
خامه🥣
شیر🥛
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
آویشن🍃
پنیر پارمسان🧀
پاستا🍝
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩اگه فر نداری، شیرینی گل رز درست کن🌹
🔹مواد لازم: آرد سفید ۱۴۰ گرم معادل یک لیوان دسته، کره ۱۰۰ گرم، پودر قند ۵۰ گرم تقریبا نصف کمتر لیوان، تخم مرغ ۲۵ گرم معادل نصف تخم مرغ، وانیل یک چهارم ق چ
🔹به دلخواه رنگ خوراکی یا رنگ غذا مایع یا زعفران غلیظ یا یک ق م پودر کاکائو
🔹این مقدار برای ۱۲ عدد رز است. اگه شکوفه بزنید ۲۵ عدد میشه.
🔹ابتدا کره با پودرقند ۵ دقیقه هم بزنید بعد تخم مرغ داخل یک ظرف کوچک بشکنید با چنگال هم بزنید نصفش به مواد اضافه کنید ،بهمرا وانیل ،وبه دلخواه رنگ غذا اضافه کنید،چند دقیقه هم بزنید ،بعد ارد الک شده اضافه کنید با لیسک هم بزنید توی قیف با ماسوره بریزید،کف تابه یا سینی فر کاغذ پوستی بزارید ،رزت یا شکوفه بزنید 🌸🌸
🔹برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه برای فر برقی دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه برای تابه با شعله پخش کن روی حرارت ملایم ۱۵ دقیقه از ماسوره 2d یا m1 استفاده کنید.
🔹وزن یک تخم مرغ متوسط ۶۰ گرم هست ،ما به نصفش احتیاج داریم.
.
#نخود_عسلی
مواد لازم :
🍯روغن مایع 2 قاشق چایخوری
🍯دارچین 1 قاشق چایخوری
🍯نخود (پخته(در صورت تمایل پوست آنها را بگیرید)) 400 گرم
🍯شکر 1 قاشق غذاخوری
🍯عسل 1 قاشق غذاخوری
🍯نخود با روکش عسل دارچینی
طرز تهیه:
🥢برای درست کردن تست نخود ابتدا فر را در دمای 375 فارنهایت گرم می کنیم.نخودها را روی دستمال خوب خشک می کنیم. روغن را با شکر و دارچین در ظرفی قاطی می کنیم. نخودها را داخل این مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم .نخودها را در سینی فر می چینیم 35 تا 40 دقیقه در فر قرار میدهیم تا کاملا ترد شود.
🥢نخودهای برشته را درحالی که هنوز داغ است در کاسه ای ریخته و عسل را روی نخودها می ریزیم و هم میزنیم و دوباره در سینی قرار می دهیم و میگذاریم خشک شود.در ظرف دربسته در دمای اتاق نگه می داریم.
#سالاد_الویه شیک برای سرو تک نفره
من الویه رو با سینه مرغ و سیب زمینی و خیار شور وتخم مرغ و ذرت و نخود فرنگی و هویج خام رنده شده وفلفل دلمه و سس و نمک وفلفل و کمی آبلیمو درست می کنم این دفعه به جای اینکه سیب زمینی رو بکوبم ساتوریش کردم برای اینکه وانره و شکلش رو حفظ کنه نباید زیاد سس داشته باشه بعد از آماده کردن سالاد الویه اونها رو گرد کنید و در جعفری ساتوری هویج خام ریز رنده شده کلم بنفش ریز خرد شده بغلطانید
#تست_سیب
🍎مواد لازم برای 1 نفر:
🍎کره مقداری
🍎سیب (کمپوت) به میزان لازم
🍎نان تست 2 عدد
🍎شکر 1 قاشق غذا خوری
🍎دارچین 1/2 قاشق چای خوری
🍎عسل به میزان لازم
طرز تهیه:
🥪برای درست کردن این تست ابتدا نان تست را کمی گرم کنید و روی آن را کاملا با کره چرب کنید.سپس مقداری سیب کمپوت شده را با عسل و دارچین قاطی کرده و تا حد ممکن ریز ریز کنید.بعد مواد را بین نان تست چرب شده بگذارید.نان تست دیگری را چرب کرده و روی نان قرار دهیدبگذارید.حال نان را داخل ساندویچ ساز قرار دهید تا تست شود.