تست مرغ و پيازچه 😍😋
سینه مرغ
پیاز
زردچوبه
فلفل سیاه
پبازچه
پنیرخامه ای
نان تست یا باگت
پودر سیر
پودر آویشن
سینه مرغو به همراه زردچوبه،فلفل سیاه،نمک آب پز کنید ،و بعدش ریش ریش کنید با آب یا عصاره مرغی که داخل قابلمه درست شده مخلوط کنید تا مزه دار بشه ،
حالا مرغو با پنیر خامه و پیازچه خرد شده،آویشنو پودر سیر مخلوط کنید
ترکیب بالارو بین نان تست یا باگت یا هر نونی که دوس دارید بذارید و تست کنید
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کورن داگ😋😍
مواد لازم🔻
نان تست یک (۱) عدد
جعفری یه کوچولو
فلفل پاپریکا یه کوچولو
آرد یه کوچولو
سس خردل یک (۱) قاشق غذا خوری
سس کچاپ یک (۱) قاشق غذا خوری
سوسیس هات داگ یک (۱) عدد
پنیر موزارلا بیست (۲۰) گرم
دستور پخت🔻
یدونه نون تست رو چهار طرفشو میگیریم بعد با وردنه صافش میکنیم بعد روی نون یه کوچولو جعفری ، فلفل پاپریکا ، آرد ، میریزیم بعد از اینه روشو سس خردل و سس کچاپ میمالیم میزاریم کنار
سوسیس هاتداگمون رو تو دو قاشق روغن سرخ میکنیم بع روی نون پنیر موزارلا میریزیم سوسیس رو روی نون میزاریم بعد رولش میکنیم و توی یک قاشق کره سرخش میکنیم و تمام.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_گوشت😍😋
مواد لازم:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
6 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک
2 گرم (1 قاشق چایخوری) فلفل قرمز
فلفل سیاه به مزه
15 گرم (1 قاشق غذاخوری) سس گوجه فرنگی
1 عدد پیاز (100 گرم / 0.4 فنجان)
2 عدد فلفل قرمز (200 گرم / 1.7 فنجان)
1 بسته تورتیلا یا نان لواش (300 گرم)
سالاد:
سیب زمینی سرخ کرده
سس مایونز
ماست
دستور:
پیاز و فلفل دلمه قرمز را خورد کنید ، به گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل و کمی پودر سیر اضافه کنید.
حسابی ورز بدید بزارید داخل یخچال خودشو بگیره بیارید بیرون دوباره ورز بدید و به سیخ چوبی بکشید
آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شود (40 دقیقه) ، بالا و پایین.
پیشنهاد :در تورتیلا یا نان لواش، همراه با سالاد ، سیب زمینی سرخ کرده ، سس مایونز و ماست نوش جان کنید
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلوا_سه_آرد👩🍳
مواد لازم
آرد سفید ۱ لیوان
آرد نخودچی نصف لیوان
آرد برنج نصف لیوان
روغن مایع به مقدار لازم
مواد لازم شهد
آب ۳ لیوان
شکر ۳ لیوان
گلاب نصف لیوان
پودر هل ۱ ق چ
زعفران به مقدار لازم
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
#برش_مرغ_مثلثی 🥪 😋😍
▫️سینه مرغ چرخ شده ۴۰۰ گرم
▫️سس خردل یک ق س
▫️سیر رنده شده سه حبه
▫️فلفل دلمه رنگی خردشده ۱۰۰ گرم
▫️نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
▫️نان تست دوعدد
▫️شیر یک چهارم پیمانه
▫️پودر سوخاری رنگی ۲۰۰ گرم
🔸ابتدا نان تست ها را در شیر خیس کرده و کنار می گذاریم سپس سینه مرغ چرخ شده را با سیر، نمک، فلفل، سس خردل و فلفل دلمه ای های رنگی مخلوط می کنیم شیر اضافی نان تست ها را هم گرفته و به مواد اضافه میکنیم سپس مواد را خوب با هم مخلوط کرده سطح سینی فر را با پودر سوخاری رنگی پوشانده مواد مرغ را روی پودر قرار داده و به شکل هرمی فرم می دهیم سپس با پودر سوخاری تمام زوایای هرم را پوشش می دهیم و سینی را طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت سی دقیقه اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود سپس از فر خارج کرده و پس از کمی خنک شدن برش می زنیم و برش های مثلثی را در ظرف سرو می چینیم
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_دورنگ 😍😋
4 لیوان شیر
15 قاشق غذاخوری شکر
یه پاکت 200 گرمی خامه صبحانه
(اگه خامه قنادی میریزین مقدار شکرو کمتر کنین)
4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
نصف لیوان اب سرد
مقداری وانیل
خامه رو روی بخار اب جوش هم بزنین تا رقیق بشه (بنماری)
پودر ژلاتین رو با اب سرد مخلوط کنین و بعد از اسفنجی شدن بنماری کنین تا شفاف بشه
شیر و شکر رو روی حرارت ملایم بذارین تا شکر حل بشه
کمی از شیر گرم توی خامه بریزین و هم بزنین تا یکدست بشه و دوباره خامه رو برگردونین تو قابلمه شیر
اینجوری خامه دون دون نمیشه و نمیبره
ژلاتین بنماری شده خنک رو اضافه کنین
کمی وانیل بریزین
مایه دسر رو از صافی رد کنین و بریزین تو قالب
بذارین تو یخچال سفت بشه
دو بسته ژله با طعم دلخواه رو با 3 لیوان اب جوش بنماری کنین و بذارین سرد بشه
وقتی پاناکوتا تو قالب سفت شد اطرافش رو آزاد کنین تا دسر کامل از قالب جدا بشه
ژله رو طوری تو قالب بریزین که به زیر دسر نفوذ کنه و دسر تو ژله شناور بشه
و قالب رو بذارین تو یخچال تا ژله سفت بشه
بعد از سفت شدن ژله، اونو چند ثانیه تو اب گرم نگهدارین و ژله رو برگردونین تو ظرف سرو
به دلخواه تزئین کنین
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوری🍮☕️😍😋
.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
#هاسل_بک_پنیری 🍲 😋
▫️۶ سیب زمینی متوسط
▫️۳ ق غ روغن، تقسیم شده
▫️نمک
▫️چدار
▫️خامه ترش
▫️پیازچه
▫️بیکن خرد شده
🔸سیب زمینی ها را برش بزنید اما کاملا نبرید. ۱.۵ قاشق روغن زیتون را به برس روی آن بزنید؛ سپس تا دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت برای ۳۰ دقیقه بپزید.
باقیمانده روغن زیتون را با برس روی آن بزنید. مقداری نمک بپاشید. برای ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه نرم شود بپزید.
چدار را بین برش های نازک سیب زمینی بریزید تا ذوب شود. در صورت تمایل خامه ترش، پیازچه و بیکن را برای چاشنی اضافه کنید.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استیک_پنیری_با_آرد_مخصوص😍😋
1عدد تخم مرغ
100میلی لیتر شیر یا دو پنجم لیوان فرانسوی
1ق چ سر پر کره
50گرم پنیر فتا
100گرم پنیرچدار یا پیتزا رنده شده
جعفری خرد شده
10گرم یا یک ق غ بکینگ پودر
نصف ق چ نمک
2پیمانه آرد چندمنظوره
روغن
شیر ،تخم مرغ، نمک و کره را با هم در ظرفی بریزیر و با ترکیب کنید و سپس بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید .آرد در فیلم به یکباره اضافه شده شما برای کنترل نرمی خمیر کم کم اضافه کنید تا خمیری به نرمی ویدئو به دست آورید.
سپس پنیر فتا و پنیر جدار و جعفری خرد شده را اضافه و خمیر را ورز بدید .بعد از آماده شدن خمیر روی سطح کار و خمیر را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را مانند ضخامت ویدئو باز کنید و سپس با چاقو یا کاتر رولی خمیر را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و در روغن سرخ کنید
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول لازانیا😋😍
مواد لازم🔻
لازانیا
گوشت چرخ کرده
پیاز
هویج
سیر
فلفل دلمه
گوجه فرنگی له شده
کره
سس گوجه یا رب گوجه
پنیر موزارلا یا پیتزا
نمک،زیره،فلفل سیاه
مواد داخلش و ادویه ها به دلخواه شماست.
بذارین توی فر گریل بشه و وقتی روش طلایی شد کافیه.
🔸میتونین بجای سس گوجه با سس بشامل (سس سفیذ لازانیا) هم درست کنید.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
#لوز_نارگیلی 🥟 😋
▫️پودر نارگیل 2 پیمانه
▫️شکر نصف پیمانه
▫️آب نصف پیمانه
▫️شیر نارگیل 2 ق س
▫️گلاب 2 تا 3 ق غ
▫️پودر هل یک هشتم ق غ
▫️پودر پسته نصف پیمانه
🔸آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم می زنیم تا شکر حل شود سپس چند دقیقه صبر کرده تا شربت قوام بیاید و غلیظ شود سپس از روی حرارت برداشته و هم می زنیم تا خنک شود سپس پودر نارگیل و گلاب و شیر نارگیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و مجدد روی حرارت کم گذاشته حدود 5 دقبقه و خوب مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مستطیل مناسب ریخته و روی آن پودر پسته پاشیده روی آن را پوشانده و در یخچال برای مدت 3 تا 4 ساعت قرار می دهیم و سپس با چاقو به صورت لوزی برش می زنیم و در ظرف پذیرایی می چینیم.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
#دونات_پیتزایی 😋
▫️آرد ۴۵۰ گرم (ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه)
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری
▫️شیرولرم ۱/۲ لیوان
▫️اب ولرم ۱/۲لیوان
▫️روغن مایع ۱/۴ لیوان
▫️نمک ۱ قاشق مرباخوری
▫️شکر ۱ قاشق غذاخوری
▫️کالباس حدود دو لیوان خرد شده
▫️فلفل دلمه به میزان لازم و کمی جعفری خرد شده
🔸ابتداخمیر مایع رو با آب وشکر مخلوط واجازه میدیم ده دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد.
در ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن،نمک و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم و بعد خمیر مایع رو اضافه میکنیم و آرد را کم کم میریزیم ومخلوط میکنیم و بعد کالباس وفلفل دلمه ای و جعفری رو اضافه ومخلوط کرده انقدری ارد الک میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم زیاد نریزید که خمیر سنگین بشه تا حدی که خمیر بدست نچسبه
خمیر رو به مدت ۱ساعت استراحت داده تا دوبرابر شه.
خمیر رو ورز داده پهن می کنیم به قطر یک سانت وبا کاتر دونات قالب می زنیم یا اگه کاتر دونات نداشتین
با کاتر گرد قالب زده وسطش هم با یه کاتر کوچیکتر قالب میزنیم تا شکل دونات شه بعد دوباره ۱۵ دقیقه استراحت میدیم روشو با حوله می پوشونیم وبعد در روغن داغ حرارت رو به بالا سرخ 5میکنیم
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس سرکه ای بدون روغن😍😋
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#قارچ_شکم👩🍳
قارچ بزرگ 8 عدد
سینه مرغ 2 تیکه
سیر 2 حبه
پیاز یک عدد
خامه صبحانه(مخلوط شیر و خامه) به مقدار دلخواه
سس مایونز به مقدار دلخواه
نمک
فلفل سیاه
ادویه دلخواه
.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
اقا ردای سَبزِ اِمامَت مُبارک 🌸
پوشیدَنِ لِباسِ خِلافَت مُبارَک 🌸
اِی آخَرین ذَخیرهِ زَهراییِ حَسَن 🌸
آغاز روزِگار اِمامَت مُبارَک... 🌸
🌺 آغاز امامت منجی عالم بشریت حضرت #امام_زمان (عج) خجسته باد 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#نان_صبحانه👩🍳
مواد مورد نیاز 👇
یک ق دانه چیا
یک ق آرد نارگیل
یک ق پودر پروتئین
یک ق پودر سنجد
یک عدد تخم مرغ
یک عدد سفیده تخم مرغ
یک ق چ وانیل
پنج ق آب یا شیر
نصف ق چ شیرین کننده رژیمی
.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
#خورش_ریواس_با_مرغ 🍲 😋😍
▫️ریواس 500 گرم
▫️سینه مرغ 4 تکه
▫️پیاز 2 عدد
▫️جعفری 200 گرم
▫️نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید؛ 1 عدد پیاز را خرد کنید و همراه با تکه های مرغ، 4 لیوان آب و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید مرغ بپزد.
جعفری را بشویید و ریز خرد کنید، 1 پیاز باقی مانده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، جعفری خرد شده و نعنا خشک را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس به مرغ در حال پخت اضافه کنید و 1 ساعت دیگر اجازه دهید خورش بجوشد.
پس از پخت خورش ریواس های خرد شده را اضافه کنید، نمک و فلفل را اندازه کنید و 15 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش به آرامی بجوشد و جا بیفتد سپس همراه با برنج خورش ریواس را سرو کنید.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#آش_رشته👩🍳
سبزی آش ۱ کیلوگرم(گشنیز+جعفری+تره+اسفناج)
👈نسبت سبزی به اینصورت باشه= اسفناج ۵۰۰گرم + تره ۲۰۰گرم + گشنیز ۱۵۰ گرم + جعفری ۱۵۰ گرم
پیاز درشت ۲ عدد
سیر ۱ حبه
رشته آش به مقدار لازم
لوبیا قرمز یا چیتی نیم پز ۱ لیوان
نخود نیم پز ۱ لیوان
عدس خام ۱/۲ لیوان
بلغور گندم خام ۱/۲ لیوان
نمک
زردچوبه
فلفل سیاه+قرمز
نعناع خشک
کشک
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
👩🍳#میلک_شیک👩🍳
توتفرنگی:۲۵۰ گرم
بستنی:۵ تا۶اسکوپ
شیر :۱ لیوان دسته دار فرانسوی
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیراشکی_سیب_زمینی👩🍳
مواد لازم👇
سیب زمینی ۵ عدد
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
نمک یک ق چ
بکینگ پودر یک ق مرباخوری
آرد یک لیوان
شوید ۳_۴شاخه
پنیر پیتزا یک لیوان
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#قیمه👩🍳
گوشت چرخ کرده
نمک، فلفل، کمی دارچین، زردچوبه و پیاز رنده و آب گرفته شده رو با هم ورز بدین و به اندازهی یه گردو
.
☕️@ashpazy_irani🍖🥙🥘