eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت ماست میوه ای کانال🍩🍪آشپزی ایرانی🍪🍩 @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
موادلازم برای خمیر تارت آرد250گرم کره150گرم پودرقند2ق غ شیر2ق غ زرده تخم مرغ1عدد نمک1/8ق م وانیل نصف ق م طرز تهیه👇👇👇 کره سرد (حتما باید سرد باشه )رو به چند قسمت برش بدید وپودرقند ونمک وآرد رو بهش اضافه کنید وبانوک انگشت مخلوط کنید تا بصورت خرده نان درآیدوسپس زرده و وانیل وشیر سرد رو اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن بادست هم بزنید توجه داشته باشید خمیر رو ورز ندید چون باعث سفتی تارت خواهد شد پس درحدی که مواد مخلوط شوند وشبیه خمیر شه. خمیر رو در کیسه فریزر قرار دهید وداخل یخچال بزارید تا نیم ساعت استراحت کنه. بعد درقالب پهن کرده ودرفر 180 درجه به مدت بیست دقیقه بگذارید تا خمیر کمی طلایی شه و وقتی از فر درآوردید اجازه دهید سرد شه وبعد از قالب جدا کنید.وداخلش کرم میوه ای رو بریزید واما طرز تهیه کرم داخل تارت👇👇 شیر 2پیمانه خامه صبحانه 1بسته شکر 1پیمانه آرد ذرت 2ق غ پودر نشاسته 2ق غ پودر ژلاتین 1ق غ وانیل 1ق چ 5عدد شلیل پوست گرفته شده وپوره شده. زرده تخم مرغ2عدد زرده وآرد ذرت ونشاسته ووانیل وشکر وشیر رو با هم خوب مخلوط کنید وروی حرارت بزارید ومرتب هم بزنید تا به غلظت برسه واز روی حرارت برداشته وخامه به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه کرده وهم بزنید تا یکدست شه وپودر ژلاتین رو به روش بن ماری با 3ق غ آب شفاف کرده اضافه کرده وداخل مایه مون میریزیم وهم بزنید تا مخلوط شن .این کرم رو روی تارت ریخته وداخل یخچال بزارید تا خنک شه وکمی خودش رو بگیره بعد با ميوه دلخواه تزئين كنيد @ashpazy_irani
اول کدو ها رو نواری بریدم و سرخ کردم، بعد تیکه های مرغ رو سرخ کردم، توی یه قابامه کوچولو یکم رب گوجه فرنگی رو با پودر سیر و پیاز و زردچوبه خیلی کم سرخ کردم و روش یه لیوان آب جوش ریختم، بعدم مرغ رو گذاشتم توی سس آماده شده و یک ربع که گذشت کدو ها رو لوله لوله کردم و گذاشتم دورش تا جا بیفته و چند تا دونه غوره هم اضافه کردم به عنوان چاشنی ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
یه متفاوت 😍😍 سوسیس، آویشن، جعفری و پیازچه را همراه نمک و فلفل مخلوط کرده و در دستگاه میریزیم تا خمیر یک دستی بدست آید و کلیه مواد کاملا با هم مخلوط شوند. تخم مرغ آبپز را به صورت درسته وسط خمیر قرار داده و خمیر را دور آن یک دست میکشیم در آرد سفید سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری میزنیم و در روغن سرخ میکنیم. نوش جان♥️ ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
برای از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس، کمی آبلیمو در آب سرد بریزید، سپس کاهو و کرفس را در آن خیس کنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.    ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#تزئین_سمبوسه ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#تزئین_ماست و خیار ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#شيريني_مينياتوري آرد دوپيمانه پودر قند نصف پيمانه كره قنادي ١٢٥ گرم تخم مرغ يك عدد بكينك پودر نصف قاشض غذاخوري وانيل مقداري پودر پسته ابتدا پودر قند وكره روخوب هم ميزنيم تا نرم بشن بعد تخم مرغ اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا مخلوط بشن بعد آرد وبكينگ پودر كه از قبل سه بار الك كرديم كم كم اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد خمير با دست ورز بديد تا يكدست بشه خمير با وردنه پهن مبكنيد قالب ميزنيد روش پودر پسته بريزيد فرازقبل گرم شود درجه ١٧٥ زمان ١٣ تا ١٥ دقيقه بيشتر باشه خشك ميشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#جغوربغور زنجان پیاز داغ فراوون کنید و بعد جگر سفید رو نیم پز کنید و بعد چرخش کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت بدید،نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید،جگر سیاه رو ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید و تفت بدید و مرتب هم بزنید تا بپزه،نصف لیوان غوره وچند تا فلفل تند یا شیرین بستگی به خودتون داره ،خرد کنید و بهش اضافه کنید و دوباره هم بزنید و در آخر چند تا گوجه رو خرد کنید و بهش اضافه کنید و بعد دوسه دقیقه هم زدن از روی اجاق بردارید نباید گوجه کاملا بپزه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani