8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_چوبی🥳🥳🥳
🟡 مواد لازم 😉
🔸شکرنصف پیمانه🍦
🔸نشاسته ذرت ۲ق،غ🧄
🔸شیر خشک شیرین نصف پیمانه🍋
🔸شیر ۲ لیوان 🥕
🔸پودر کاکائو ۳ ق،غ🫒
🔸وانیل نوک ق،چ🍞
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_جادویی🥳🥳🥳
مواد لازم:
شکر ۲۰۰ گرم(یک لیوان) برای قسمت کاراملی
برای قسمت کرم کارامل:
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۷۰ گرم(یک سوم لیوان)
شیر ۷۰۰ میلی لیتر(حدود سه لیوان)
رنده پوست لیمو کمی
اسانس وانیل کمی
برای قسمت کیک شکلاتی:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۹۰ گرم(حدود نصف لیوان)
روغن مایع ۷۰ میلی لیتر(یک سوم لیوان)
شیر ۷۰ میلی لیتر(یک سوم لیوان)
اسانس دلخواه
آرد ۱۲۰ گرم(حدود یک لیوان یه قاشق کمتر)
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت
#باقالی_قاتوق
#غذای_محلی شمالی
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
4.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ذرت_مکزیکی
مواد لازمش هم برای دو الی سه نفر 🔻
ذرت بخارپز ۲۵۰ گرم
کره سی گرم
قارچ صد گرم
لیمو ترش تازه یک عدد
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
آویشن و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز.
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اومدم یه ژله گوگولی و خوشگل بهت آموزش بدم که از خوشگلیش هر چی بگم کم گفتم😍😍
مواد لازم :
پودر ژلاتین برای لایه اول ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۱ لیوان
آب گرم ۳ لیوان
نیوه دلخواه ۳ مدل به غیر از کیوی و آناناس و میوه های آنزیم دار
خامه ۴۰۰ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
پودر ژلاتین برای لایه خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
نکات:حتما حتما خامه هم دما با محیط باشه . شیر ولرم رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و بعد ژلاتین آب گرفته رو اضافه کنین.
اگر خامه تو دسترس نبود از بستنی کاملا ذوب شده و به دمای محیط رسیده استفاده استفاده کنین
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش قارچ سوخاری رستورانی😎
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
4.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسپیرال سیب زمینی
مواد لازم:
4 عدد سیب زمینی (آب پز)
1 عدد تخم مرغ
1 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده
جعفری تازه خرد شده
4 قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته ذرت
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پول بیبر
1 قاشق چایخوری نمک
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
1.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش کرانچی مرغ😍
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بلانچ_گوجه به همراه #پوره_گوجه رو داریم.
البته میدونم همتون بلدین اما یه عده کمی هنوز بلد نیستن و چون تو پست های بعدی باهاش کار دارم براتون گذاشتم😉
#پوره_گوجه
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
.
⛰نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
.
⛰نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
قورمه سبزی خوووشمزه😋😋😋
دستور پخت: گوشت، لوبیا قرمز، پياز سرخ کرده، ليموعمانی، سبزی قورمه سرخ شده، نمک و فلفل. گوشت را به همراه پیاز تفت میدهیم، سبزی و لوبیا و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و آب کافی میریزیم تا بپزد، گوشت که کمی پخت لیمو عمانی را اضافه میکنیم و میذاریم خورش خوب جا بیوفته. نوووش جان
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#وینا_زعفرانی🌸
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.180g کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس 80gپودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود.1عدد زرده تخم مرغ را به همراه1/8ق.چ وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
1ق.چ زعفران غلیظ را نیز به همراه35g پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها نمک و1ق.چ بیکینگ پودر را با300g آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد.
3. بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالب های مینی تارتلت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و در هر طبقه وسط فر به مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
4. پس از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒