5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت
#باقالی_قاتوق
#غذای_محلی شمالی
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
4.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ذرت_مکزیکی
مواد لازمش هم برای دو الی سه نفر 🔻
ذرت بخارپز ۲۵۰ گرم
کره سی گرم
قارچ صد گرم
لیمو ترش تازه یک عدد
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
آویشن و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز.
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اومدم یه ژله گوگولی و خوشگل بهت آموزش بدم که از خوشگلیش هر چی بگم کم گفتم😍😍
مواد لازم :
پودر ژلاتین برای لایه اول ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۱ لیوان
آب گرم ۳ لیوان
نیوه دلخواه ۳ مدل به غیر از کیوی و آناناس و میوه های آنزیم دار
خامه ۴۰۰ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
پودر ژلاتین برای لایه خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
نکات:حتما حتما خامه هم دما با محیط باشه . شیر ولرم رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و بعد ژلاتین آب گرفته رو اضافه کنین.
اگر خامه تو دسترس نبود از بستنی کاملا ذوب شده و به دمای محیط رسیده استفاده استفاده کنین
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش قارچ سوخاری رستورانی😎
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
4.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسپیرال سیب زمینی
مواد لازم:
4 عدد سیب زمینی (آب پز)
1 عدد تخم مرغ
1 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده
جعفری تازه خرد شده
4 قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته ذرت
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پول بیبر
1 قاشق چایخوری نمک
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
1.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش کرانچی مرغ😍
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بلانچ_گوجه به همراه #پوره_گوجه رو داریم.
البته میدونم همتون بلدین اما یه عده کمی هنوز بلد نیستن و چون تو پست های بعدی باهاش کار دارم براتون گذاشتم😉
#پوره_گوجه
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
.
⛰نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
.
⛰نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
قورمه سبزی خوووشمزه😋😋😋
دستور پخت: گوشت، لوبیا قرمز، پياز سرخ کرده، ليموعمانی، سبزی قورمه سرخ شده، نمک و فلفل. گوشت را به همراه پیاز تفت میدهیم، سبزی و لوبیا و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و آب کافی میریزیم تا بپزد، گوشت که کمی پخت لیمو عمانی را اضافه میکنیم و میذاریم خورش خوب جا بیوفته. نوووش جان
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#وینا_زعفرانی🌸
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.180g کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس 80gپودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود.1عدد زرده تخم مرغ را به همراه1/8ق.چ وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
1ق.چ زعفران غلیظ را نیز به همراه35g پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها نمک و1ق.چ بیکینگ پودر را با300g آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد.
3. بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالب های مینی تارتلت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و در هر طبقه وسط فر به مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
4. پس از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#کرم_زرد
مواد لازم
شیر۲۰۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
آرد سفید۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ۱ عدد
وانیل۱/۴ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده کمی
شیر و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
تخم مرغ را با آرد در ظرف دیگری مخلوط کنید.
مخلوط شیر و شکر را آرام آرام به تخم مرغ و آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط شود.
مواد را روی حرارت بگذارید (حرارت ملایم) و با قاشق یا مفتول هم بزنید تا مواد به ته ظرف نچسبد.
بعد از اینکه مواد غلیظ شد و به شکل کرم درآمد از روی حرارت بر دارید. وقتی کمی از حرارت افتاد، وانیل و زعفران را اضافه کنید و خوب هم بزنید؛ کرم آماده است.
از این کرم در پر کردن تارت میوه یا شیرینی ناپلئونی نیز می توان استفاده کرد.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#آلاسکا
مواد لازم
🍭 1 پیمانه آب
🍭 3 قاشق غذاخوری شکر
🍭 اسانس
🍭 رنگ خوراکی
🍭 چوب بستنی
مراحل
🥄 یک پیمانه آب رو با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه بعد ۸ قطره اسانس میوه ای بهش بزنید و رنگ دل خواهتون رو بهش بدید.
🥄 آلاسکاها رو بریزید تو ظرف مناسب و بذارید تو جا یخی تا نیم بند بشه بعد چوب بستنی ها رو بذارید توش و منتظر باشید تا کاملا ببند.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒