#پاناکوتا_ستاره_ای 🍮 😋
مواد لازم
شیر : 2 لیوان
شکر : 4 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه : 4 قاشق غذاخوری
ژله بلوبری : 1 بسته
ژله پرتقال : 1 بسته
ژله آلبالو : 1 بسته
طرز تهیه
ابتدا ژله ها ی بلوبری ، پرتقالی ، آلبالو رو در 1 لیوان آب جوش جداگانه به روش بن ماری حل کرده و حالا 2 لیوان شیر رو روی حرارت گذاشته و وقتی گرم شد از روی حرارت برداشته و 4 قاشق خامه و 4 قاشق شکر رو بهش اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم و سپس ژله هامون که خنک شد چند قاشق از شیر و خامه رو به هر کدام از ژله ها اضافه کرده و داخل قالب مون اضافه میکنیم و میزاریم داخل یخچال تا بسته بشه و حالا لایه های بعدی پاناکوتا(لایه سفید) رو که مونده به قالب اضافه کرده و هر لایه رو بهش اضافه کرده داخل یخچال قرار بدید تا بسته بشه و بعد دوباره لایه بعدی رو میزاریم تا کاملا بسته بشه و برای خارج کردن ژله دور تا دور قالب مون رو با چاقو از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نطر برگردونید .
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
صورتت جوش داره 😾🍊
پوستی صاف و سفید میخوای🥝🍒
ناحیه های حساس بدنت تیره و سیاه شده!🔥☘
موهات وزه 👩🏼🦰🌀
بلد نیستی موهاتو ببافی 👩🏽🦱🧶
دندونات زرده ، دهنت بوی بدی میده 🍋🍒
اصلا ناراحت نباش چون همه این مشکلات تو این کانال رفع میشه💊🎀
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
اینجا خوشکل کن خودتو 🍓
کلی ترفند های آرایشی و بهداشتی گذاشتم🔮😌
#کاپوچینو ☕️ 😋
مواد لازم
نسکافه پودری و فوری نصف لیوان
شکر نصف لیوان
آبجوش یک سوم لیوان
شیر داغ به میزان لازم
#طرز_تهیه
ابتدا شکر و نسکافه و آبجوش رو مخلوط و با همزن دور تند میزنیم اینقدر باید بزنید تا حالا کرمی و کاملا سفت پیدا کنه مثل خامه من قدرت همزن زیاده دو یه دقیقه شد ممکنه تا پنج دقیقه هم طول بکشه
بعد از کرم که درست شد نصف فنجان رو پر میکنیم و شیر کاملا داغ رو روش می ریزیم .
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#لیمو_شکری
لیمو : ۲ کیلو
شکر : ۲ کیلو
سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب (جلو پنجره)گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال.
نکته:
حتما باید لیموها زرد رنگ و گوشتی باشن.
لیموها رو وقتی میشورید حتما باید خشک کنید
حتما حتما باید دونه هاشونو در بیارید وگرنه تلخ میشه.
میتونید دو سه ورق لیمو رو موقع خوردن چای داخل چایتون بریزید خوشمزه میشه😋
قاشق رو جوری باید بزنید که به ته شیشه بخوره تا شکری که ته نشین شده حل بشه.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ساندویچ_مرغ_و_قارچ
مواد لازم🧀
▫️نان تست
▫️سینه مرغ ریز شده یکعدد
▫️پیاز یکعدد متوسط
▫️خیارشور چند قاشق ریزشده
▫️کنسرو قارچ یک کنسرو کوچک
▫️پنیر گودا یا ورقه ای
▫️خامه دو ق غ
▫️نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه🥪
پیاز رو نگینی خرد میکنیم تفت میدیم سینه مرغ رو بهش اضافه میکنیم .
نمک و فلفل سیاه میزنیم
کنسرو قارچ اضافه میکنیم
به موادمون خامه میزنیم کلا ترکیب مرغ و قارچ و خامه عالی میشه
خیارشور رو ریز خرد میکنیم اضافه میکنیم .
نان تست رو اطرافشو جدا میکنیم یک لایه مواد بعد پنیر بعد نان میزاریم لای دستگاه یا توی تابه روی گاز میزاریم تا پنیرش آب بشه و نونش گریل بشه
🍀🍀🍀🍀
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌸 🌸 #کراکت_سیب_زمینی
ژامبون ریز خرد شده ۱۰۰ گرم (۳ برش)
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه خرد شده ۴ ق غ
سیب زمینی آب پز ۳ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
آرد سوخاری به مقدار لازم
پنیر ماتزرلا به مقدار لازم
سس فلفل چرخ شده ۱ ق غ
نمک،زردچوبه،ادویه،فلفل سیاه
روغن برای سرخ کردن
سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده کنید و بهش ژامبون،پیازچه،آرد سفید،نمک،ادویه،زردچوبه،فلفل سیاه،سس فلفل را اضافه کنید،با دست یکم ورز بدید و کف دستتون رو یکم چرب کنید،از مخلوط سیب زمینی کف دستتون بگذارید و یکم پنیر بگذارید روش و مخلوط رو با دستتون ببندید،توی دستتون شکل بدید و بعد در تخم مرغ هم زده بزنید بعد در آرد سوخاری،بعد در روغن داغ سرخ کنید.
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#دونات_شکری
#دونات_شکری
آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار
نمک نوک ق م
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر یک ق غ
کره ۵۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
تخم مرغ ۱ عدد درشت
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه؛
آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید . داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید . .و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید.
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_عسل_و_گردوی_یونانی @ashpazy_irani
#کیک_عسل_و_گردوی_یونانی
دوستان، یک کیک ساده و راحت ولی خوشمزه و لطیف از یونان براتون دارم که موادش ساده ودر دسترس است و امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم:
آرد ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
ماست یونانی ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ ml
شکر ۶۰ گرم
عسل ۱۰۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
بیکینگ پاودر ۲ ق چ
نمک ۱ پینچ
وانیل مایع ۱ ق چ
طرز تهیه:
_تخم مرغها و وانیل را با شکر زده که کرم و کشدار شود .
_بترتیب عسل و ماست و روغن را اضافه و هرکدام را کمی هم زده و مایه را یکدست کنید.(ماست را میشه با شیر جایگزین کرد.)
_آرد و ب پ و نمک و نشاسته را مخلوط و روی مواد قبلی الک کرده و با دور کند همزن و یا لیسک فقط در حد مخلوط شدن هم زده ولی زیادی نزنید.
_گردو را شسته و خشک و خرد کرده و با یک ق چ آرد آغشته کنید و با لیسک به مایه کیک بیفزایید. گردوی بیشتر هم میشود .
_ قالب گرد ۲۴ سانتیمتری را با کره چرب و آرد پاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.
_مایه کیک را در قالب ریخته و رویش تکه های گردوی اصافه چیده و در فر از قبل گرم ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت تقریبی ۴۰ دقیقه بپزید.
_کیک بعد از فر چند دقیقه درقالب بماند و بعد درآورده و روی شبکه فلزی خنک شود.
خود یونانیها برش های کیک را با ماست یونانی و عسل هم میل میکنند.
نوش جان👌.
@ashpazy_irani