فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
شیرینی کشمشی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شیرینی_کشمشی
آرد 220 گرم،1 لیوان فرانسوی پر و سر صاف+ نصف لیوان
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 2 عدد
کره یا مارگارین یا روغن جامد 150 گرم به دمای محیط رسیده
کشمش پلویی حدود 150 گرم یا یک لیوان سرخالی
میتونید از نصف شکلات چیپسی نسوز و نصف کشمش استفاده کنید
پودر قند 160گرم یا یک لیوان فرانسوی پر سرصاف
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
.
فر را با دمای 170 درجه روشن کنید تا گرم شود.
برای فرهای برقی دمای فر حدود 20 درجه کمتر .
کره + پودر قند را برای 5 تا 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
سپس تخم مرغ ها را دانه دانه افزوده و هر کدام را یک دقیقه بزنید.
وانیل را با تخم مرغ آخر اضافه و با دور تند همزن بزنید.
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید و به تدریج اضافه و مخلوط کنید
درپایان کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود
کف سینی را کمی چرب و کاعذ روغنی بیندازید
موادرا درقیف بریزید یا به کمک دو قاشق کوچک با فاصله در سینی فر بریزید
سپس سینی را برای حدود 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی دور شیرینیها طلایی شود.
حرارت فقط از پایین.
سپس از فر در آورید و کمی که خنک شد از کاغذ جدا کنید.
اگه بیشتر از 15 تا 20 دقیقه در فر بمونه خشک و سفت میشه.
بعد از اینکه شیرینها خنک شدند در ظرف دربسته وجای خنک قرار بدید.
این شیرین تا 1 ماه قابل نگهداریه البته برای نگهداری طولانی مدت بهتره از کره داخل مواد استفاده نشه،چون کره ماندگاری شیرینی رو کم میکنه.
من از مارگارین برای شیرینی استفاده کردم.
اگه همه مواد در یک سینی جا نشد ،هیچ ایرادی نداره،روی باقی مانده مواد رو با سلفون بپوشانید و در جای خنک خارج یخچال بذارید و وقتی پخت سینی اول تمام شد،بقیه مواد رو بپزید.
این مقدار حدود 50 عدد شیرینی کشمشی با سایز متوسط میشه
میتونید در تابه دو طرفه دو لایه کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو روی کاغذ ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدید.یا قابلمه رو با دمکنی روی حرارت بذارید تا داغ بشه و سینی شیرینی را روی سه پایه داخل قابلمه بذارید تا شیرینی بپزه یا در توستر بپزید .
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#خورش_تره
مواد لازم
گوشت گوساله یا گوسفندی ۴۰۰ گرم
سبزی تره ساطوری شده ۵۰۰ گرم
کمی هم گشنیزو جعفری
لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه
پیاز متوسط ۱ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
رب گوجه ۲ الی ۳ ق غ
نمک ۱ قاشق چای خوری
گوجه های گیلاسی ۱۰ عدد
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
لوبیا را از شب قبل خیس کنید پیاز را خورد کرده و با روغن تفت دهیدزردچوبه اضافه کنید و گوشت را با پیاز تفت دهید
وقتی کمی تفت خورد لوبیا سفید را اضافه کنیدآب گرم اضافه کنید و در قابلمه را بزارید تا بپزد
تره،گشنیزوجعفری را ریز ساتوری کنید و با روغن تفت دهیدنیم ساعت مانده به پخت کامل خورش ، گوجه های گیلاسی و تره و لیمو عمانی و رب را اضافه کنید و بگذارید تا خورش حسابی جا بیوفتد
داخل ظرف سرو بکشید و با پلو نوش جان کنیدتوصیه میکنم حتما این خورش خوشمزه رو امتحان کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#دلمه_كلم
مواد لازم
گوشت چرخ کرده سيصد گرم
برنج دو پیمانه
لپه یک پیمانه لپه
پیاز یک عدد
سبزی معطر دلمه ترخون، مرزه، شوید
رب یک ق غ
ادویه، زرد چوبه، نمک،
سس دلمه شامل
رب گوجه فرنگی یک ق غ
روغن زیتون یا روغن دو ق غ
سرکه نیم استکان
شیره ی انگور یک استکان
اب به مقدار لازم
طرز تهیه
لپه را پخته، برنج را آب کشی میکنیم پیاز رو خرد کرده تو روغن تفت میدیم و گوشت را اضافه کرده بازم تفت میدهیم رب ادویه و نمک و به مواد اضافه میکنیم، سپس سبزی را اضافه کرده ورب زرد چوبه نمک میزنیم در اخر لپه برنج را اضافه کرده مخلوط میکنیم
برگ کلم را کمی داخل آب جوش گذاشته تا نرم شود، بعد مواد را داخلش میپیچیم و در قابلمه میچینیم
رب گوجه فرنگی رو تو روغن زیتون یا روغن تفت داده و سرکه و شیره انگور میزنیم و روی دلمه ها ریخته وبا شعله کم ميپزيم
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
قرمهسبزی رو ببین !
گرم میکنی خوشمزهست ،
سرد میخوری خوشمزهست ،
صبحونه میخوری خوشمزست ،
قاطیش میکنی خوشمزهست ،
جدا میخوری خوشمزه ست ،
یادش میفتی خوشمزه ست …
آخه انقد با کمالات ؟! انقد بزرگوار ؟!
سعی کنید تو زندگی قرمه سبزی باشید .
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#خورشت_كرفس 🥘 😋
▫️کرفس نیم کیلو
▫️سبزی(ترکیب جعفری و نعناع به نسبت 2به1) 200 گرم
▫️گوشت 200 گرم
▫️روغن به میزان لازم
▫️آب به میزان لازم
▫️آبغوره 2ق غ
▫️نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
▫️پیاز 1 عدد
▫️رب گوجه 1ق غ
🔸کرفس ها را خرد کرده و آن را سرخ می کنیم در ظرفي جدا سبزی ( جعفری – نعنا – برگ های کرفس ) را خرد میکنیم و داخل روغن تفت می دهیم
بعد خرد کردن گوشت آن را همراه پياز در روغن تفت داده رب گوجه رو هم تفت میدیم و مخلوط کرفس و سبزی را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدیم کاملاً پخته شود بعد نمک و آبغوره را به آن اضافه می کنیم و زیر شعله را کم کم می کنیم تا خورش کرفس جا بيفته و اماده بشه.
بحای نعناع و جعفری میتونید کمی سبزی قورمه اضافه کنید
ریختن لوبیا هم کاملا سلیقه ای هست
رب گوجه رو هم میتونید حذف کنید.
من بجای آبغوره کمی غوره ريختم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ماهي 🦪 😋
🔸ماهيا رو پاك ميكنيم پوستش ميگيريم خوب كه شستيم بهش پياز و سير رنده شده +گوشت ليمو خشك+ادويه ماهي+فلفل سياه و قرمز +زردچوبه و نمك ميزنيم و روي ظرف سلفون ميكشيم به مدت ٢الي٣ساعت بهش فرصت ميديم تا مواد خوب به خوردش بره بعد هم توي روغن داغ سرخش ميكنيم ،روغنش دور نريزين توش سيب زميني و گورجه هاتون سرخ كنين و لذتش ببرين
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#پاکوره 😋
آرد نخود:نصف پیمانه
آرد گندم یا همون آرد نول:نصف پیمانه
پودر خمیر فوری :یک قاشق غذا خوری
زردچوبه :یک مربا خوری
تخم گشنیز نیم کوب :یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم اما من از عصاره مرغ و نصف چایخوری نمک استفاده کردم
فلفل سیاه یا قرمز:یک مربا خوری
فلفل قلمی تند هرچی بیشتر بهتر
پیاز یک عدد متوسط
سبزی تازه شامل تره جعفری گشنیز کمی شوید خشک اندازه یک پیمانه ولی باز بستگی به خودتون داره چقدر بریزید
آب حدود یک لیوان و نصف لیوان دیگه اگه بخایین با عصاره مرغ مخلوط کنید شل بودن خمیر بستگی به خودتون داره توی فیلم به غلظت مواد دقت کنید
من موادم سه برابرکردم
بعد یک ساعت استراحت خمیر سبزی جات اضافه کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍛#ماش_پلو
👌#ماش_پلو بسیار غذای راحت و آسونیه در عین حال خیلی خوشمزه
✅این مقدار مواد تقریبا برای 3 الی 4 نفر کافیه .
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام کدبانوهای با سلیقه 😍😍
این یه صبحونه جنوبیه
در کل یه دسر خیلی خوشمزس
ولی ما جنوبیا به عنوان صبحونه یا یه وعده کامل میخوریم با تخم مرغ .
.
حتماامتحان کنیدپشیمون نمیشین🤗
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
با برنج سماق بخورید
با گوشت و مرغ سماق بخورید
با هرچه می توانید سماق بخورید
اثر ضد سرطانی بودن سماق 3 برابر خرماست
و همچنین چربیسوز
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
چه غذاهایی رو در ظروف مسی باید خورد؟
🔸عمده مصرفکنندگان ظرف مسی بدون اطلاع از عواقب جبرانناپذیر مصرف و پخت برخی غذاها در مس، از این ظروف استفاده بیحساب میکنند.
🔸ظرف مسی آن هم با قلع، فقط برای پخت برنج و شیرینیجات باید استفاده بشه.
🔸ترشیها، لبنیات و همچنین پخت گوشت، سوپ، آش، خورشت، سرخ کردنی و... در ظرف مسی بسیار مضره!
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#جيب_تاجر
#فينگرفود
دوتا نون تست رو روى هم بذاريد و با كاتر گِرد قالب بزنيد و با وردنه حسابى تختش كنيد تا نونها بهم بچسبن
يا ميتونيد اول با وردنه تخت كنيد بعد كاتر بزنيد من از روش اول استفاده كردم
بعد يه تخم مرغ رو بزنيد تا از لختگى دربياد ١/٤پيمانه شير بهش اضافه كنيد نون ها رو اول داخل تخم مرغ و بعد داخل ارد سوخارى بغلتونيد بعد داخل روغن داغ سرخ كنيد،نونها وقتى توى روغن برن پف ميكنن هر دو طرفش رو سرخ كنيد بعد از وسط با قيچى دونيم كنيد و داخلشرو باهر چيزى كه دوست داشتين پر كنين👇
اصلش اينه كه داخلش رو
با مرغ پخته و ريش شده
خيار شور نگينى خرد شده
يه كم جعفرى ريز خرد شده
سس مايونز
نمك و فلفل
همه رو با هم مخلوط كنيد و داخل جيب ها بذاريد
از مواد ماكارونى هم مي تونيد استفاده كنيد فقط خيلى كم روغن باشه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مصرف خرما صبح بامعده خالی در درمان کم خونی بسیار مفید است
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍎پوست هسته سنجد غضروف ساز است:
🔹برای ترمیم شکستگی،ترک و پوکی استخوان بینظیر است؛سردرد میگرنی را رفع و آلزایمر را کاهش میدهد
پودر هسته سنجد،غضروفسازست؛ برای ترمیم مفاصل و کمردرد آنرا با شیر میل کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍎اگر دست ها وپاهای شما همواره سردهستند ممکن است با مشکل سطح پایین آهن دربدنتان مواجه باشید!
🔹 گوشت قرمز،ماهی ،تخم مرغ،سبزیجات برگدار،غلات،شیرو مکمل های آهن استفاده کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرینیت_ماهی
#ماهی_سرخ_شده
چرا از آب پیاز به جای پیاز استفاده میکنیم؟
به دو علت...اول اینکه در تایم کوتاه تری بوی زهم ماهی از بین میره و دلیل دوم اینه که آب پیاز باعث ترد و لذیذتر شدن گوشت ماهی میشه
ادویه ها کاملا به سلیقه شما بستگی داره...من از زعفران،کمی زردچوبه،پودر تخم گشنیز و ادویه کاری استفاده کردم برای همین فلفل رو حذف کردم چون کاری به اندازه کافی تند هست...
میتونید به جای سیر ورقه شده به همراه سایر ادویه ها از پودر سیر استفاده کنید ...من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم چون عطر و طعم بهتری به ماهی میده
میتونید ماهی رو بدون غلتاندن در آرد سرخ کنید
از این روش برای مزه دار کردن انواع ماهی میشه استفاده کرده
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک موز و گردو👆🏻👆🏻👆🏻
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آنچه #زنان باید بدانند
از زیبایی #بدن گرفته تا زیبایی #ظاهر
کل آرایش صورتم فقط یه رژ لب بود💄☹️
بلد نبودم چه کرمی واسه صورتم بخرم
یاچجوری جای لک و جوش صورتمو با کرم کاور کنم😩
از اونجایی که هزینه آموزشگاه رفتن و آرایشگاه رو نداشتم😒 بعد از آشنایی با این کانال از سیر تا پیاز آرایش کردن رو یاد گرفتم😍
الان دیگه واسه مجالس کل فامیل و دوستامو خودم آرایش میکنم😅😜
اینجا رو به تمام خانم ها پیشنهاد میکنم👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e