🦋 #ایده_فانتزی 🌸🍃
تزیین زیبا و باسلیقه ماست با خیار های حلقه شده با قالب شیرینی نخودی و پودر گل محمدی 😍👏
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرز_تهیه_رول_پیتزا_خانگی
👩🍳👨🍳
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_بادمجان_قالبی
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بی تو هر منظرهای که میکشم
غـروب جـمعه از آب در میآیـد
#یاایهاالعزیز
خورشید جمعه غروب کرد بی حضورت
اللهم عجل لولیک الفرج
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مرغ_گریل_شده
طرز تهيه:🍗
ابتدا رو ی سینه مرغ چنتا برش زده که موقع گریل خوب بپزه(اگر از فیله استفاده کنید که دیگه احتیاج به اینکار نیست) بعد سینه مرغ رو داخل کاسه گذاشته و مقداری نمک و فلفل سیاه بزنيد بهش ،بعد مقداری لیمو ترش و سس سویا و یک قاشق سرخالی عسل زده یه قاشق سرخالی هم روغن کنجد بريزيد روش و یدونه پیاز هم خلالی کرده و روش ریخته و بعد درشو سلفون بكشيد و حدود 2تا 3ساعت داخل یخچال بزاريدبعد تابه رژیمی رو (قسمت گریل)روی حرارت گذاشته تا کمی داغ بشه وبعد پیازها رو از داخل مرغ جدا کرده و سینه مرغ رو داخل تابه بزاريد و سس رو روش ریخته و یدونه پیاز هم حلقه ایی برش زده و داخل تابه بچينيد و درشو بزاريد تا خوب بپزه(اگر از فیله استفاده کردین احتیاجی نیست که درشو بزارین)بعد که یک سمتش گریل شد برگردونيدوتا سمت دیگش
🍀🍀🍀🍀
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_گوشت
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_کاسه_ای
تخم مرغ، 4عدد
شکر، 120 گرم
روغن مایع، 120 میلی لیتر
آرد، 200 گرم
پودر کاکائو، 100 گرم
بکینگ پودر 16 گرم
شیر، 240 میلی لیتر
برای تزیین:
کرم پاتسیر
خامه
کرم فندقی
میوه تازه
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌸🌸 از بين بردن بوي چربي هنگام سرخ كردن مواد غذايي👇
اگر هنگام سرخ کردن مواد غذايي یک کاسه سرکه سفید را بیرون كنار اجاق گاز قرار دهید، بوي بد جذب سركه میشود و اجازه نمی دهد بوی بد ناشی از چربی فضای آشپزخانه را اشغال کند.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بادمجان_سوخاری_باسس_گوجه_فرنگی
مواد لازم
بادمجان ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
برگ ریحان و جعفری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری
پنیر پیتزا ،
سیر ۱ حبه
روغن ،نمک، ادویه
طرز تهیه
بادمجان ها رو بدون اینکه پوست بکنید به صورت خلقه ای برش بزنید روی آنها نمک بپاشید واجازه بدین آب تلخ آنها جداشود. سپس آنها رو بشویید وخشک کنید. تخم مرغ رو توی ظرفی بشکنید مقداری نمک و جعفری خورد شده بهش اضافه کنید. حالا جلقه های بادمجان را داخل مایع تخم مرغی زده در پودرسوخاری بغلتونید و بعد در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرفشون برشته بشن. حالا باید سس رو آماده کنید. گوجه ها رو رنده کنید مقداری نمک ادویه و سیرله شده بزنید حدود نصف لیوان آب بهش اضافه کنید و روی شعله ملایم بگزارین تا به جوش بیفته کمی غلیظ بشه. کف ظرف پیرکس یا هر قالب مناسب فر رو کمی چرب کنید چندقاشق از سس رو بریزین کف ظرف بادمجان های سوخاری رو یک ردیف توی ظرف روی سس بچینید روی هر کدام یکپر ریحان بگزارین و بعد روشون پنیر پیتزا بریزین و دوباره سس، بادمجان ریحان و پنیر و تا تمام شدن بادمجان ها ادامه بدین. لایه اخر رو پنیر پیتزا بریزین. در فر گرم شده با حرارت ۱۷۰ حدود ۳۰ دقیقه قرار بدین
🍀🍀🍀🍀
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
براى طبخ کوکو مرغ, بهتر است👇🏻
درب تابه باز باشد.
تخم مرغ ها را قبل از اضافه کردن به مواد, درون ظرف دیگری کاملا هم زنید و سپس به مواد اضافه کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#نان_اسفناج
مواد لازم
اسفناج 300 گرم سیر 3 حبه خرد شده خامه 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن 2 تا 3 قاشق غذاخوری نان همبرگر از وسط نصف شده 4 عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
1. اسفناجها رو شسته و خرد کرده و میذاریم آبشون که رفت، همراه سیر خرد شده و روغن مایه (اگر دوست داشتین می تونین کره استفاده کنین) می ریزیم داخل ماهیتابه و میذاریم تا آب بندازه.
2. اسفناج ها رو هم زده و وقتی که آبش کم شد، خامه رو همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم و مخلوط کرده و میذاریم آبش کامل کشیده بشه.
3. روی سطح نونها از مخلوط اسفناج ریخته و بعد با پنیر پیتزا سطحشون رو می پوشونیم.
4. نونها رو داخل سینی فر چیده و به فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد منتقل میکنیم.
نکته
آب پرتقال یادتون نره، بذارین آهن اسفناجها قشششنگ جذب بدنتون بشه
نوش جان 💗
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
جایگزینی سالم تر و ارزان تر برای گوشت قرمز
۱۰۰ گرم لوبیا قرمز
◽۲۴ گرم پروتئین
◽۸.۲ میلی گرم آهن
◽۱۴۰ گرم منیزیوم
◽صفر گرم کلسترول
◽گوشت گوساله
◽۲۲ گرم پروتئین
◽۲.۶ میلی گرم آهن
◽۲۱ گرم منیزیم
◽۷۸ میلی گرم کلسترول
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_نارنجی 🥕🧅🍜
#سوپ -برای ۴ نفر:
هویج: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد
آب یا آب مرغ (مرحله اول): ۴ لیوان
(بعد از پخت کامل هویج)
ادویه:
نمک: ۲ تا ۳ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
مریمگلی(یا نعنا خشک): نصف قاشق چایخوری
آبغوره: نصف فنجان
رشته ورمیشل: ۳ قاشق غذاخوری
آب (مرحله دوم): ۱ لیوان
جعفری تازه یا حتی خشک(خورد شده)
۱۵ دقیقه بعد از ریختن رشته ورمیشل، سوپ آماده هست.
.
برای نان تست:
نان باگت یا تست
جعفری خشک
روغن زیتون
پنیر پارمسان
.
امیدوارم که از این سوپ پر خاصیت و خوشمزه و در عین حال ساده استفاده کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#پاناكوتا_توت_فرنگي😍😍
شير ١٨٠ ميلي ليتر
شكر ٥٥ گرم
ژلاتين ٢ ق چ
خامه ٣٠٠ گرم
اسانس توت فرنگي چند قطره
توت فرنگي ٥ عدد
رنگ خوراكي صورتي
🔸شير، شكر، ژلاتين و خامه رو باهم مخلوط كنين روي حرارت قرار بدين تا گرم بشه ولي نجوشه
كمي كه از حرارت افتاد بهش توت فرنگي پوره شده، اسانس و رنگ خوراكي در صورت تمايل اضافه كنين
تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين كه داخل يخچال ببنده
#چای متفاوت و خوشمزه ☕️
میخک: 6 عدد دانه هل سبز: 7 عدد چوب دارچین: 2 عدد زنجبيل: 2 حلقه رازيانه: 2 قاشق سوپخوری چای سياه: 1 قاشق سوپخوری شير (داغ): 2 پيمانه عسل: 1 قاشق سوپخوری
میخک، هل، چوب دارچین، زنجبيل و رازیانه را در قابلمهای حاوی 2 پیمانه آب بریزید و بهمدت 10 دقيقه روي حرارت زياد قرار دهيد تا بجوشد پس از اين مدت، چاي سياه را به قابلمه بيافزاييد و بگذاريد بهمدت 5 دقيقه ديگر بجوشد، سپس شير داغ را به آن اضافه كنيد و قابلمه را از روي حرارت برداريد.چاي ماسالا را از صافي عبور دهيد و در فنجان مورد نظر بريزيد. عسل را به آن بيافزاييد و سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لذیذترین_ماکارونی_دنیا
#ماکارونی_بدون_آبکشی
تو فیلم کامل توضیح دادم،فقط چیزی که ممکنه مورد سوال باشه نوع ادویه هست،من از زردچوبه ، اویشن، پودرکچاب، فلفل تند، ادویه جنوبی، پودر سیر و پودر مخصوص ماکارونی استفاده کردم. درمورد تایم پخت این غذا هم یک ربع کافیه،خوبیش اینه که ابکشی نیاز ندارین و براحتی پخته میشه .
🍓 🍓
#فوت_وفن👌😉
بهتر است سبزی،خورشت قرمه سبزی خیلی ریزخردشود چون ب این ترتیب خورشت بهتر جا می افتد
بیستی یخی خوشمزه 🍦🍧
داخل قالبهای پاپسیکل یا بستنی کیم یا یخی پوره میوه همراه با آبمیوه مورد نظر رو بریزید و بذارید یخ ببنده اگر بخواین دو رنگ باشه نصف قالب رو پر از آبمیوه یا شربت کنید و بذارید یخ ببنده و بعدش آبمیوه دوم رو بریزید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی_بدون_فر
#کیک_سوپرایز😋😋
من خودم غششش😅😅😂😂 درخواست برا کیک بدون فر زیاد بود ، دیگه یه چیز خفن آوردم براتون کیف کنید 😍😍
🌸
✅مواد لازم:
_تخم مرغ سه عدد
_وانیل نوکِ قاشق مرباخوری
_شکر یک لیوان
_روغن نصف لیوان
_ماست دو سوم لیوان
_آرد سفید یکُ نیم لیوان
_نصف لیوان پودر کاکائو
_بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
🌸
✅طرز تهیه:
کف ظرف رو باکمی روغن چرب کرده و روش پودر کاکائو بپاشید.
یک قابلمه رو که قالب توش جا بشه، رو حرارت با دَرِ بسته بذارید تا گرم شه.
یک حلقه هم وسط قابلمه بذارید تا وقتی قالب رو گذاشتین داخلش، با کفِ قابلمه فاصله داشته باشه.
تخم مرغارو با وانیل و شکر ۷ دقیقه بزنین تا وقتی که کِرِم رنگ و کشدار بشه سپس روغن و ماست رو به مواد اضافه کنین اما زیاد هم نزنین چون باعث میشه پف کیک بخوابه، یک دقیقه بزنید کافیه
#کیک_شکلاتی_بدون_فر
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍂پوست کندن سیر🍂
می توانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن براحتی جدا شود. راه دیگر این است كه با گوشتكوب ضربهای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود.
🎀
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.