eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
#تزیین_شله_زرد 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
برای این کار به قلم موی سه صفر یا صفر,زعفران دم کرده,پودر دارچین مخلوط شده با آب و یک رنگ تیره نیاز دارین. که می تونید برای رنگ تیره از پودر کاکائو حل شده در آب و کمی روغن یا شکلات آب شده یا رنگ خوراکی استفاده کنید. برای شروع کار...👇 ۱:حتما بزارين رويه شله زردتون کاملا ببنده ۲:طرحتون رو خیلی کمرنگ با قلم موی سه صفر روی سطح شله زرد پیاده کنید. ۳:قسمت های سایه دار طرح رو با دارچین رنگ بزنید. ۴:کار رو با رنگ تیره کاملا دور گیری و آروم آروم طرح رو کامل کنید. ۵:قسمت هایی که میخواهید زرد تر باشه با زعفران سایه بزنید. ۶:حتما با احتیاط و آروم و با حوصله کار کنید تا رنگ ها پخش نشه. چون اگر یه جا خطا کنید دیگه قابل درست کردن نیست. ۷:خطوط ظریف مثل یال و دم اسب در این کار رو هر قدر هم ظریف بکشید باز هم چون شله زرد رطوبت داره پخش میشه و ظرافت اولیه رو نداره.پس خیلی خودتون رو اذیت نکنيد😉 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍗 😋 🔸سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون با‌چند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن. با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزه‌دار کنید و یک ساعت استراحت بدید. آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید . برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
طرز تهیه کمپوت چند میوه : طرز تهیه کمپوت سیب و هلو و شلیل  اگر یک موقع به هر دلیلی نتوانستید میوه تازه و خام نوش جان کنید به راحتی با تبدیل آن به کمپوت می توانید میوه دلخواهتان را بخورید.   میوه های دلخواهتان را پوست بگیرید، در ظرف مورد نظرتان آب بگذارید جوش بیاید میوه ها را داخل آب جوش بریزید طوری که آب روی آن ها را بگیرد چند تا قل بزند بعد یک مقدار شکر به اندازه دلخواهتان روی آن بریزید چند تا جوش زد بردارید که میوه ها له و بد شکل نشوند اگر دوست داشتید می توانید داخل آن وانیل یا مقدار کمی گلاب هم بریزید خوشمزه تر می شود. من گلاب ریختم. ظرفتان که خنک شد همان طور بگذارید یخچال تا کمپوت ها خنک شوند و بعد در ظرف مناسب سرو بریزید و نوش جان کنید.   🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
تخم مرغ:دوعدد شكر:يك پيمانه شير :سه چهارم پيمانه ارد:دوپيمانه سرپر وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري روغن مايع:يك چهارم پيمانه شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه ....... سیب زمینی سایز متوسط را انتخاب کنید وحلقه کنید نه نازک ونه زیاد وضخیم بعد هردوطرفش راسرخ کنید با روغن نسبتا کم مثل فیلم 👆 مواد روی پیتزا هر چیزی میتونه باشه ودستتون کاملا بازه من ازترکیب گوشت چرخی وفلفل دلمه استفاده کردم سیب زمینی را توی سینی فر بچینید روش سس پیتزا بریزید هشتک درست کردن سس پیتزا را گذاشتم بالای همین پست بینید بعد مواد گوشتی را بذارید ودر اخر پنیر پیتزا بربزید ودرصورت تمایل فیله گوجه وزیتون بذاربد ودر فر بذارید فقط شعله بالای فر روشن کنید همینکه پنیر اب بشه وطلایی کافیه ونیاز نیست بیشتر توی فر بمونه وتمااااام 😊 بدون فر...... دوستانیکه فر ندارن سیب زمینها را توی تابه نچسب بذاربد وبذاربد روی گاز وشعله پخش کن بذارید همینکه پنیر اب بشه کافیه فرقش با فر اینه که روش طلایی نمی شه درست کنید بزرگ وکوچک از خوردنش لذت ببرید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه اکبر جوجه شمالی 😍👩‍🍳 الان که دستمون از شمال و سفر رفتن کوتاهه بهترین کار درست کردن غذاهایی که ما رو یاد اونجا میندازه 😍 امروز با هم بریم یه اکبر جوجه درست حسابی بپزیم 😉 فوت کوزه گری : بهتره ظرفی که برای پختن استفاده میکنید نچسب باشه 👌 عموما فکر میکنن اکبر جوجه توی روغن فقط سرخ میشه ولی اینطوری نیست همون‌طور که دیدین توی آب روغن و کره اول با بهار آب پخته و بعدش سرخ میشه حدود یک تا دو ساعت طول می‌کشه 👌 رب انار هم که یکی از جذاب ترین قسمت های این غذا هستش میتونید با کمی آب و روغن زیتون بدون بو رقیقش کنید . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ نحوه پخت سریع مرغ بدون نیاز به آب هستش که برای مهمونی های یهویی عالیه فقط به شرطی که مرغ یخ زده نباشه و تروتازه باشه نیاز به ادویه هم‌ نداره در صورت تمایل در انتهای کار آب لیموی تازه میتونین بهش بزنین 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
_پلو 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍 مواد اولیه: سیب زمینی ۴_۵ عدد گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
سبزیهایی که استفاده کردم عبارتند از تره +جعفری +اسفناج +گشنیز +شوید و شنبلیله اگه بخوایم یک کیلو سبزی بخریم نیم کیلو تره و جعفری باشه نیم کیلوی دیگه از باقی سبزیها باشه داخل این یک کیلو تره از همه زیاد باشه شنبلیله هم از همه کم باشه مانند سبزی خوردن پاک کنید بعد از شستن روی پارچه تمیز پهن کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
وقتی آبش خشک شد با دستگاه سبزی خرد کن خرد کنید اگه دستگاه ندارید با چاقو ساطوری کنید بعد مرحله سرخ کردن مهمه ضرر هم داشته باشه این سبزی باید با روغن زیاد سرخ بشه ( باید کاملا سرخ بشه تا جایی که رنگ سبز پس بده) هر موقع دیدین روغن سبزی کم شد و به اصطلاح خشک شد باز روغن بهش اضافه کنید تا جایی سرخ کنید که سبزی رنگش تیره بشه اما نسوزه من از روغن لادن طلایی استفاده میکنم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.