آشپزی ایرانی🍔
#قرمه_سبزی 😋 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
ب #قورمه_سبزی من از یک تا ده چقد میدید🙈
#قورمه خوب قورمه ای ک سبزیش خوش عطر و خوش بو باشه، ما سبزی رو با حرارت ملایم تفت میدیم تا ابش کشیده شه بعد بهش روغن جامد رو اضافه میکنیم میزاریم با حرارت کم خوب سرخ شه تا جاییکه رنگش تیره شه هواستون باشه نسوزه وگرنه تلخ میشه(این راز خوش رنگ شدن و ب روغن افتادن قورمه سبزی هستش ،ما برا فریزر کردنش سبزی تازه رو خورد ک کردیم تو سلفون میزاریم و فریز میکنیم دیگه تفتش نمیدیم این روش عالیه عطر و بوش میمونه)
پیاز رو ریز خورد میکنیم با گوشت با حرارت ملایم 20 دقیقه خوب تفت میدیم تا اب گوشت جذب پیاز شه بعد بهش سبزی سرخ شده، لوبیا و نمک و فلفل رو اضافه،برا غلیظ شدن اگه آب گوشت یا آب قلمه(بزارید آب قلمه سرد شه بعد چربی روشو بگیرید تا خورشت زیاد چرب نشه) رو اضافه کنید قورمه مون جانانه میشه 😄خیلی لذیذ و لعاب دار میشه ،بعد اضافه کردن آب قلمه میزاریم اروم و با حرارت کم و ملایم جا بیفته و بپزه، ک ی کم زمان بره ولی نتیجه کار عالی میشه. اواخر پخت هم بهش لیمو ها رو اضافه کنید (ما از لیموهای ک چن پست پاینتر شیوه نگهداریشو برا خورشت گفتم استفاده کردیم از لیموی عمانی (خشک)خیلیییییییییییی خوشمزتره الانم ک فصل لیمو تا دیر نشده آمادش کنید.#لیمو
#ژله_ویترینی ::برای این ژله از دو بسته پودر ژله آلوئورا استفاده کردم، یکی از بسته رو با دو لیوان آب جوش بن ماری کردم و گذاشتم یخچال تا نیم بند شه(نباید بزارید کامل خودشو بگیره فقط تا حدی ک انگورها توش شناور نشن)نیم بند ک شد میریزیم تو قالب مون و انگور ها رو تو ژله فرو میکنیم (انگورها نباید ب کف و لبها ی قالب بخورن)بعد یک بسته ژله آلوئورا دیگه رو هم با دو لیوان آب جوش بن ماری کردم گذاشتم تا خنک شه ،بهش دو ق غ بستنی وانیلی اضافه کردم و خوب مخلوط میکنیم تا ژله و بستنی ب خورد هم برن میریزم رو ژله دیگه مون و میزاریم یخچال تا خودشو بگیره ☺میتونید انگور سیاه هم توش بریزید ب نظرم اینجوری بیشتر جذابتر میشه.
.
#رازهای یه قورمه سبزی #خوشمزه
_بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون خورش بهتر جا می افتد. اگر سبزی قورمه درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد
_ وقتی آب قورمه سبزی خشک شد، در انتهای پخت 5دقیقه زیرش رو خیلی کم کنیدکه روغن بندازه.
_ خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای خیلی کم نیاز دارد تا کاملا جا بیافتد.
_برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد برای سرخ کردن سبزی از روغن جامد استفاده کنید.
#کتلت_گوشت_و_سویا_دریانی
روزتون بخیر
من اکثرا بدون پیاز درست میکنم کتلت هامو و همیشه ام نتیجش عالی میشده اما اینسری تنوع دادم کلا برای اولین بار سویا به گوشت چرخی اضافه کردم به همراه پیاز و سیب زمینی خام و یسری ادویه جات که جاتون خالی واقعا خوشمزه شدش،و طعم همبرگر میداد قشنگگگگ مخصوصا وقتی پای اجاق گاز بودم و یدونشو لای نون پیچیدم و جاتون خالیییی روش سس هزار جزیره زدم و زدم تو رگ😆مجیدم خودشو فوری رسوندو بی نصیب نموند😂واقعا با همبرگر های بیرون مو نمیزد تازه خیلییییی ام خوشمزه تررررررر ولی اینی که من درست کردم دیگه گرد نیست و ورژن بیضی همبرگره😅
خب برای تهیه 200گرم گوشت چرخی به همراه 100گرم سویا ریز خیس کرده(تو پست های بعدی بهتون یاد میدم چطور سویاتون رو بی بو و خوش طعم کنید)
و یدونه پیاز متوسط رنده شده و حسابی ابگرفته شده و یدونه سیب زمینی خام رنده ریز شده و دو قاشق پودر سوخاری و یک عدد تخم مرغ به همراه ادویجاتی مثل پودر جوز هندی پودر انبه نمک زرچوبه سماق فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پودر سیر نیاز داریم
همرو باهم مخلوط کردم و یکربع حسابی ورز دادددم تا مزه ها به خورد هم بره بعد بهشون شکل دادم و داخل روغن داغ سرخ کردم،بعد که کتلت ها قشنگ سرخ شدن گوجه فرنگی هارو دو نیم کردم و خوب نمک پاشی کردم و داخل همون روغن کتلت سرخ کردم هر دو طرفشون رو،صدای جلز و ولز گوجه سرخ کرده واقعا ادمو هلاک میکنه،شمام خوشتون میاد اره؟😀
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کیک_پرتقال فوق العاده☺
تخم مرغ:۳عدد(درشت)
آرد:۳پیمانه
شکر:۱و۱/۲پیمانه
شیر:۱/۳پیمانه
روغن:۱پیمانه
آب پرتقال:۱پیمانه
بکینگ پودر:۱و۱/۲ق.چ
پوست پرتقال:کمی
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید
شکر بین سفیده و زرده به صورت مساوی تقسیم بشه
اول سفیده را خوب بزنید تا حجمش دو برابر بشه و از ظرفتون نریزه،بعد زرده و مابقی شکر و خوب بزنید تا کرم رنگ بشه،روغن و شیر و به زرده تخم مرغها اضافه کنید کمی بزنید،آب پرتقال را هم اضافه کنید،زست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودرو که الک کردید کم کم به مخلوط اضافه کنید و در همین حین سفیده تخم مرغها هم اضافه کنید(یعنی کمی آرد بزنید کمی سفیده بعد با لیسک آروم موادو ترکیب کنید).د قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه قرار بدین تا بپزه.
نوش جان🌸
نکته
این کیک بافتش فوق العاده نرم و سبکه
ماندگاریش تا یک هفته است
از قالب شماره ۲۰ تو ۲۲ برای این دستور استفاده کنید(عکس کیک در قالب ۲۰ درست شده)
.کار از بانوی هنرمند
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#بستنی_رژیمی_طالبی
❌مواد لازم:
طالبی تیکه شده و یخ زده ۳۰۰ گرم
شیر خنک یک لیوان
عسل ۱ ق غ
ابتدا طالبی رو به تیکه های کوچک برش زدم و داخل فریزر گذاشتی حداقل ۴ ساعتی بمونه و بعد داخل میکسر ریختم و به همراه شیر و عسل میکس کردم( میتونید از ۲ یا ۳ ق غ خامه قنادی یا خامه صبحانه هم استفاده کنید خوشمزه تر میشه اما من چون میخواستم کاملا رژیمی باشه استفاده نکردم)
بچشید اگر شیرینیش کم بود عسل بیشتری بریزید....
بعد داخل ظرف درب دار ریختم و گذاشتم فریزر ۷ الی ۸ ساعت بمونه تا خوب خودشو بگیره و بعد هم سرو کنید.
نکته:اگر از خامه قنادی استفاده کردید دیگه هیچ شیرین کننده دیگه ای اضافه نکنید چون خامه خودش شیرینه اما اگر خامه صبحانه استفاده کردین نیاز به شیرین کننده داره...
نوش جونتون🌹😋😋
.
.
با لایک ها و کامنتاتون بترکونیداااااا😍😍
آیا میدانستید با تگ کردن دوستان خود واجبات را بعمل می اورید😀😀 ثواب دارد ... 🤗🤗🤗
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
😋👌😍🌹🤝💃💋 کیک-هویج-گردو-
مواد لازم
تخم مرغ ۴عدد
آرد شیرینی پزی ۱پیمانه وسه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه
هویج سه عدد متوسط
گردو خرد شده نصف پیمانه
روغن مایه سه چهارم پیمانه
پودر هل نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین یک قاشق مرباخوری
بکین پودر یک قاشق غذا خوری
ابتدا تخم مرغ وشکرو خوب باهم مخلوط میکنیم وخوب هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بعد روغن مایه وگردو اضافه میکنیم وبعد هویج رنده شده رواضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم ومرحله آخر مواد خشک یعنی آرد ،بکین پودر،دارچین،پودر هل کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تایکدست بشه بعد قابلمه رو چرب میکنیم کاغذ روغنی میزاریم ودوباره چرب میکنیم ومواد داخلش میریزیم ودرشو دم کن میزاریم وروی حرارت میزاریم بااستفاده ازشعله پخش کن وحرارت کم به مدت یک ساعت ونیم اجازه میدیم تاکیک آماده بشه بعد بایک سیخ چوبی امتحان میکنیم تاکیکمون آماده شده باشه اگه مواد به سیخ نچسبید یعنی آماده شده ومیتونیم از قابلمه جدا کنیم
نوش جان
.
تجربه ای هم دارید خوشحالم میکنید تو کامنتها به اشتراک بزارید خیلی عشقید میدونید که😍😘
. عشق قشنگم وقتی لایک میکنی یا کامنت میزاری اول بگم این سخاوت و همکاریتو میرسونه دوم اینستا هوشمند میگه این اکانت که شما عزیز باشید این علایقش طبق علایقت بیشتر نشونت میده و اینکه باعث میشی بابت لطفت دوستانی که بعدا وقت میکنن بیان اینستا هم این پستو ببین
مرسی ی عالمه که هستی که اون قلب قرمز میکنی و مرسی که اینقدر با کامنتهای قشنگت انرژی میدی ایشالله روزگار بر وفق مردات باشه و به همه ارزوهای قشنگت برسی 😘💃.
🍫🍩@Ashpazy_irani🍩
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان نوتلا😋
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
✅دسر پرتقال 🍊 😋
✍ مواد لازم:
زرده ی تخم مرع ۴عدد
پودرقند نصف پیمانه
خامه ی صبحانه نصف بسته
پودرژلاتین ۲ونیم قاشق غذاخوری
اب پرتقال ۲پیمانه
وانیل وزست پوست پرتقال
🥣 طرز تهیه:
زرده ی تخم مرغ و پودر قند و وانیل وزست پوست پرتقال را با همزن زده تاخوب کرم رنگ وکشدارشود
پودرژلاتین را با آب پرتقال مخلوط کرده به صورت بنماری رو حرارت غیر مستقیم حل کرده وباخامه به تخم مرغ زده شده اضافه کرده (من یک بسته پودرژله ی پرتقال اماده شده راهم برای خوش طعم ترشدنش اضافه کردم ) داخل قالب موردنظر ریخته و بمدت ۲تا۳ ساعت داخل یخچال قرارمیدهیم.
#دسر_پرتقال
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🔷#سالاد_گرم
اول سس:دو ق روغن زیتون+دو ق آبلیمو تازه+دو ق جعفری ساطوری+یک حبه سیر رنده شده(یا پودر سیر)+نمک و فلفل رو مخلوط کنید و کنار بذارید.
حالا چهار عدد کدو رو ورقه ای نازک برش بزنید.یک تابه ی نچسب رو داغ کنید و کدوها رو داخلش «بدون روغن» تفت بدید.هر طرفشونحدود دو سه دقیقه.شعله رو خاموش کنید،سس رو به کدوها اضافه و مخلوط کنید،داخل ظرف بریزید و تا گرمه سرو کنید.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
آشپزی ایرانی🍔
کیک وانیلی با موس توت🍰😍😋 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
⠀کیک وانیلی با موس توت
مواد لازم:
تخم مرغ 5 عدد
آرد 160 گرم
شکر 200 گرم
بیکینگ پودر 12 گرم
آب گرم 125 گرم
وانیل شکری 10 گرم
نشاسته ذرت 75 گرم
⠀
مواد خشک را ترکیب کرده و در یک کاسه جداگانه الک کنید.کنار بگذارید.
زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید.
سفیده و نصف شکر را بزنید تا به استیف پیک برسد. زرده را با باقی شکر و وانیل بزنید تا حجمش زیاد شود و کرم رنگ شود. حالا مواد خشک را به مخلوط زرده اضافه کنید. با یک لیسک مخلوط کنید. به آرامی آب جوش را اضافه کنید ، و دوباره مخلوط کنید. به آرامی 1/3 سفیدههای زده شده را به مخلوط زرده اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید. به تدریج 2/3 سفیده باقیمانده را نیز اضافه کنید. با لیسک هم بزنید تا ترکیب شود. داخل قالب قطر ۲۰ یا ۲۲ بریزید و در فر گرم شده با دمای 180درجه تا 40-40 دقیقه بپزید. بعد از اینکه کیک پخت اجازه دهید خنک شود بعد در سلیفون پیچیده حداقل ۸ ساعت در یخچال بگذارید.
مواد لازم شربت:
50 گرم شکر
50 گرم آب
آب و شکر راترکیب کنید ، به جوش بیاورید و بگذارید خنک شود.
مواد لازم کانفیت توت:
ژلاتین 5 گرم
آب 30 گرم
نشاسته ذرت 6 گرم
شکر 55 گرم
پورهانواع توت 150 گرم
ژلاتین را با آب بخیسانید و بگذارید تا شکوفته شود. در یک تابه مخلوط پوره توت و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
در یک کاسه جداگانه ، نشاسته را با دو قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید، سپس آنرا به پوره توت گرم اضافه کنید و هم بزنید تا 1-2 دقیقه بجوشد ، از روی حرارت بردارید و بعد از چند دقیقه وقتی کمی از دما افتاد، ژلاتین شکوفته را اضافه کنید. مخلوط توت را درون قالب قطر ۱۸ که با سلیفون پوشیده شده است بیریزید. در فریزر بگذارید تا منجمد شود.
⠀
مواد لازم موس توت:
پوره توت 100 گرم
شکر 50 گرم
نشاسته ذرت 6 گرم
ژلاتین 5 گرم
30 آب 30 گرم
خامه نیمه فرم گرفته 140 گرم
ژلاتین را با آب بخیسانید و بگذارید تا شکوفته شود. در یک تابه مخلوط پوره توت و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
در یک کاسه جداگانه ، نشاسته را با دو قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید، سپس آنرا به پوره توت گرم اضافه کنید و هم بزنید تا 1-2 دقیقه بجوشد ، از روی حرارت بردارید و بعد از چند دقیقه وقتی کمی از دما افتاد، ژلاتین شکوفته را اضافه کنید. بگذارید تا خنک شود (تا دمای 40-42 درجه) خامه را بزنید تا نیمه فرم بگیرد و به پوره توت اضافه کنید. به آرامی موس را مخلوط کرده ودر قالب قطر ۱۸ که با سلیفون پوشیده شده است بیریزید. در فریزر بگذارید تا منجمد شود.