eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
برای امروزتون زيباترين حس‌ها رو خواهانم حس قشنگ آرامش حس دوست داشتن حس زيبا شدن حس وجود خدا در قلبتون حس لطافت گلها حس باران و حس داشتن لحظه‌های خوب امرزتون پر از دعای خیر💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخ در بهشت سنتی ایرانی بهترین دسر تابستانی ╭┅─🍀🌸🍀─┅╮
‍ # شیرماهی کبابی مواد لازم: نمک – یک قاشق چایخوری آبلیمو – سه قاشق سوپخوری پیاز متوسط – یک عدد سیخ چوبی – شش عدد روغن مایع – ۶۰ گرم فلفل کبابی – ۲۰۰ گرم فیله ماهی شیر – ۸۰۰ گرم زعفران آب کرده – سه قاشق سوپخوری فلفل سیاه – نصف قاشق چایخوری پودر سیر – نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: ماهی را به اندازه یک سایز و به ارتفاع سه سانتی‌متر برش می‌دهیم، بعد از شستن، پیاز را خلالی خرد کرده به همراه کلیه مواد به ماهی‌ها اضافه می‌کنیم. سپس درهر سیخ یک تکه ماهی و یک عدد فلفل کباب می‌زنیم .درون ماهی‌تابه کمی روغن می‌ریزیم و هر دو طرف ماهی‌ها را سرخ می‌کنیم، در نهایت آنها را داخل دیس گذاشته، دور آن را تزئین و سرو می‌کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩🍩🍩 90 میلی لیتر (6 قاشق غذاخوری) آب گرم ؛ 150 میلی لیتر (⅔ پیمانه) شیر پر چرب یا دوغ ؛ 1 عدد تخم مرغ 50 گرم (2 قاشق غذاخوری) کره، ذوب شده 500 گرم (4 پیمانه) آرد ؛ 50 گرم (¼ پیمانه) شکر ؛ 7 گرم (1قاشق غذاخوری) خمیرمایه خشک؛ کاستارد برای پر کردن(رسپی در کانال موجود هست) شکر برای پوشاندن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم پیتزای خونگی👇👇👇 سوسیس ۲ عدد 1قارچ ۲عدد فلفل دلمه رنگی ۲عدد ذرت پخته شده نصف پیمانه پنیر پیتزا به مقدار لازم سس کچاپ آویشن و کنجد به میزان دلخواه 🍔🍟...🍭...🍟🍔
با استفاده از ورقه های نازک سیب زمینی میتوان ظرف جالبی برای سرو انواع غذا درست کرد. کافیست سیب زمینی های ورقه شده را بین توری های کاسه ای قرار داده و آن را در روغن داغ سرخ کنید. 🍔🍟...🍭...🍟🍔
✔️گردو 1/2 پیمانه ✔️آب 1/2 پیمانه ✔️آب لیمو ترش 3 ق غ ✔️نمک به میزان مناسب همه ی این مواد رو با یه مخلوط کن برقی خوب میکس می کنیم و کشک گیاهی مون آماده میشه، همین😬😋 یه روش آسون تر هم خودم کشف کردم که با ارده درست میشه ولی طعمش کمی ضعیف تره و یه کوچولو به تلخی میزنه. رسپیش هم همینه فقط بجای گردو ارده بریزید و با قاشق هم بزنید و به قدری آب اضافه کنید که به غلظت مورد نظرتون برسه. 🍔🍟...🍭...🍟🍔
سلام خوشگلا چطورين چه خبر صبح كه پاشدم رفتم سراغ فريزر حوصله خريد نداشتم گفتم ببينم چى ميتونم درست كنم ديدم سه تا رون مرغ داريم گذاشتم بيرون تت يخش آب شه، بعد روشون با چاقو خط انداختم و با كمى پياز و آبليمو و پودر سير و نمك و فلفل گذاشتم مزه دار شه، بعد ته يه ظرف كمى سيب زمينى و هويج و گل كلم ، فلفل دلمه اى و پياز خرد كردم و مرغهارو چيزم روى سيب زمينى ها، كمى سس درست كردم( روغن زيتون نمك فلفل قرمز زعفرون پودر موسير كمى رب، آبليمو نمك و نصف ليوان آب )و با برس روى مرغها ماليدم باقيمونده سس رو روى سبزيجات ريختم،دوتا دونه هم ساقه رزمارى گذاشتم روش، فويل كشيدم و گذاشتمش توى فرى كه از قبل روى ٢٠٠ درجه گرم كرده بودم، يكساعت بعد فويل رو در آوردم و نيم ساعت هم گذاشتم تا كاملا روى مرغها سرخ بشه، به همين راحتى به همين خوشمزگى ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
سیب زمینی خوشمزه و لذیذ 😋😋😋😋😋 از پیج دوست عزیز: or.ki.de.design ✔مواد لازم سیب زمینی ۴ عدد متوسط پیاز ۲ عدد بزرگ تخم مرغ ۲ عدد نمک،فلفل قرمز،فلفل سیاه،زرد چوبه ✔سیب زمینی ها رو پوست گرفته و همراه پیاز رنده کنید. تخم مرغ و ادویه هارو اضافه کرده و کامل هم بزنید. یه ۱۰ دقیقه صبر کنید مواد کامل مزه بگیره. درون ماهیتابه روغن بریزید با کمی زرچوبه،یه قاشق از مواد بردارید و در ماهیتابه بریزید و با پشت قاشق بهش شکل بدین. ✔وقتی یه طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه ش سرخ بشه. بقیه مواد رو هم بهمین شکل کوکو درست کنید. نوش جان ❤ ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
ذرت مکزیکی ذرت پخته یک لیوان قارچ خرد شده یک لیوان پنیر پیتزا نصف لیوان سس مایونز دو ق غ نمک یک ق چ فلفل آویشن و پودر سیر به میزان لازم آبلیمو نصف ق غ کره یک ق ق غ ابتدا قارچ رو با آبلیمو و کره تفت میدیم کمی قارچ سبک شد و آب انداخت ذرت پخته رو اضافه میکنیم م مخلوط میکنیم دو سه دقیقه که ذرت گرم بشه...حواستون باشه قارچ آب انداخت ذرت رو اضافه کنید بعد هم پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم حتما موقع اضافه کردن پنیر شعله ملایم باشه و سریع هم بزنید پنیر یک طرف گلوله نشه و مرتب هم میزنیم تا آب بشه پنج شش دقیقه کافیه بعد هم خاموش میکنیم سس مایونز رو بهش نمک و ادویه میزنیم و تا ذرت گرمه بهش اضافه میکنیم حالا آماده شد به همین راحتی
🧅 🏃‍♀️ مواد لازم برای ۴ نفر: تخم مرغ ۲ عدد🥚 پیاز حلقه حلقه ۴ عدد🧅 زردچوبه ۱ ق چ 🥣 کره ۵۰ گرم🧈 نمک و فلفل🌶🧂 کره را در ماهیتابه بیاندازید و بگذارید داغ شود سپس پیاز را در آن تفت بدهید تا رنگش عوض شود زردچوبه نمک و فلفل را اضافه کنید و زیر رو کنید ۴ پیمانه آب اضافه کنید و به جوش بیاورید تخم مرغ را در قابلمه بشکنید و پس از لحظه ای هم بزنید . بعد از چند تا جوش بردارید😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌄 ☕🇦🇫 مواد لازم (6_8 نفر) چای سبز ۶ مربا خوری☘ شیر ۲ پیمانه🥛 سرشیر ۸ ق غ🍚 شکر ۵ ق غ🍙 تخم هل ساییده ۱ ق مرباخوری🍃 ۴ پیمانه آب را در شیر جوش بریزید و روی شعله زیاد به جوش بیاورید چای سبز را اضافه کنید و شعله را کم کنید و ۵ دقیقه بجوشانید تا چای رنگ بدهد. سپس چای را از صافی بگذرانید و در ظرفی دیگر بریزید(۱۰ مرتبه) .چای را از ارتفاع بریزید تا کف کند بعد زیر شیر جوش را روی شعله ملایم بگذارید تا به جوش بیاید شیر را در ظرف دیگر بریزید و روی شعله ملایم به جوش بیاورید.شکر و هل را اضافه کنید و هم بزنید. حالا شیر چای را در فنجان بریزید و روی هر فنجان ۱ ق سرشیر بگذارید و نووووش جان😊
🐠 🐠 🐠 این نوع ماهی شباهت زیادی به سنگسر دارد ولی از خانواده دیگری است.پشت این ماهی قهوه ای یا خاکستری مایل به نارنجی است و زیر شکمش سفید است پاک کردن این ماهی به سختی سنگسر نیست و گوشت آن به همان خوبی است یعنی هم برای سرخ کردن و هم برای قلیه مناسب است.
🇱🇧 🍛 مواد لازم(۳_۴ نفر) بادمجان کبابی ساطوری ۳ عدد🍆 سیر رنده شده ۳ حبه🧄 جعفری ۵ شاخه☘ ارده 1/3پیمانه🥣 روغن زیتون ۲ ق غ🫒 نمک به میزان لازم🧂 آب لیمو را بگیرید و با بادمجان و سیر در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید ارده و نمک را در آخر اضافه کنید بابا غنوچ را با روغن زیتون و جعفری تزیین کنید😊
🍛✅ 💥زعفران را خوب بسایید و چند تکه یخ کوچک در آن بیندازید اجازه دهید با دمای محیط آب شود تا زعفرانی خوشرنگ و خوش طعم داشته باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥪 مواد لازم: تخم مرغ ۱ عدد🥚 شیر ۱ لیوان 🥛 نمک اندک🧂 کره ۵۰ گرم🧈 نان تست ۱ بسته کوچک🍞 ژامبون ۱ بسته🥓 پنیر پیتزا ۱ بسته🧀 تخم مرغ،شیر و نمک را باهم مخلوط کنید و بگذارید کنار روی نان تست سس مایونز،ژامبون و پنیر پیتزا قرار دهید و روی آن را با نان تست بپوشانید و با ظرفی آن را فشار دهید داخل ماهیتابه کره بیندازید و اسنک را در آن سرخ کنید و نووووش جان کنید😊
🍯 مربا را بعد از اینکه جا افتاد از روی شعله بردارید و داغ در شیشه بریزید،درب شیشه را ببندید و شیشه را برعکس کنید تا خنک شود😊
اينم دستور يه فوق العاده با مواد لازم كره ٥٠ گرم اب شده دو ليوان و نيم ارد سفيد تخم مرغ دو عدد اب ولرم نصف ليوان شكر دو ق غ خورى خمير مايه يه ق چ خ نمك نوك ق م خ اب ولرم و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و چند دقيقه صبر مى كنيم تا ور بياد،تخم مرغ و نمك و كره رو هم اضافه مى كنيم و بعد ارد رو الك مى كنيم و بهش اضافه مى كنيم و ورز ميديم تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياد،روى خمير رو مى پوشونيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديم. خمير كه اماده شد،خمير رو به كمك وردنه پهن مى كنيم به قطر يك سانت و بعد با يه قالب گرد به هر اندازه كه دوست داريد قالب بزنيدو روى كاغذ روغنى بذاريد و روش يه دستمال بندازيد و بعد يك ربع شروع كنيد توى روغن داغ وبا شعله ى كم تا سرخ بشه،بعد اينكه سرخ شد روى دستمال بذاريد تا روغنش جذب دستمال بشه ... براى سس شكلاتى يه قاشق كره رو اب مى كنيم و شكلات تخته اى رو خرد مى كنيم و توش مى ريزيم وروى بخار اب ميذاريم تا اب بشه و كمى شير بعد اب شدن شكلات اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا يكدست بشه....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون نیاز به روغن اینمدلی عصرانه‌درست کنید درست کنید محشره طعمش خیلی هم‌برا سلامتی بهتره و توی این‌فصل این‌عصرانه‌سرد و یخچالی‌واقعا خوردن‌داره مواد لازم: شیر 1 لیتر 8 تخم مرغ 200 گرم شکر 20 گرم نشاسته ذرت 60 گرم آرد پوست لیمو وانیل 1 قاشق غذاخوری بیسکویت 320 گرمی 80 گرم کره پودر قند روش درست کردن زرده های تخم مرغ را با شکر ، نشاسته ذرت ، آرد ، شیر و پوست لیمو مخلوط کنید.و بپزید ، آجیل خرد شده را اضافه کنید. در اضافه کردن فنجان ، بیسکویت هایی با کره و سپس مخلوط آماده شده ، دوباره آن را تکرار کنید ، با آجیل و پودر قندبپاشید.
🍮 😋 کدوحلوایی پخته ۴۰۰ گرم شیر پر چرب ۳ لیوان پودر ژلاتین ۳ ق غ خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۱ لیوان زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق س پودر دارچین نوک قاشق چ گردو پودر شده ۱/۳ لیوان گلاب ۵ ق س 🔸کدو حلوایی پخته شده رو به همراه پودر گردو و گلاب و دارچین داخل میکر پوره میکنیم و میزاریم کنار. ژلاتین رو روی ۱/۴ پیمانه اب سرد میریزیم و میزاریم تا اسفنجی بشه و بعد بن ماری میکنیم تا شفاف بشه. شیر و شکر و خامه رو توی ظرفی روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا گرم بشه و شکر حل بشه(نیاز به جوشیدن نیست) ژلاتین شفاف و زعفران رو به مخلوط شیر اضافه میکنیم و زمانیکه کمی از حرارت افتاد با پوره کدو حلواییمون مخلوط میکنیم. ۲ پالس دیگه میزنیم و تمام قالب رو با خیلی کم روغن چرب میکنیم و دسر رو توش میریزیم و برای ۴ ساعت یا یک شب میزاریم توی یخچال. نهایتا هم با خامه فرم گرفته و پودر پسته تزئینش کردم
‌ آبگوشت سنتی ▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه ▪ ُسه عدد سیب زمینی کوچک ▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک ▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا ▪ دو عدد پیاز ● روش تهیه ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است