eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
❖ بوے صبحانہ مے آید عطر چایے☕️ صفاے سفره صبح و "سنگگ داغ" چند لقمه زندگے ڪافیست.. ! تا "انرژے جاودانگے" در وجودمان شڪوفا شود و براے خلق ثانیہ هاے آفتاب طلوع ڪنیم... سلام عزیزان ♡ صبح زیبای چهارشنبه☕️ 🍃 اسفند ماهتون دل انگیز 💐
مواد لازم نودل 1 بسته آب جوش 2 پیمانه فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده 4/1 پیمانه کنسرو ذرت 8/1 پیمانه آناناس خرد شده 4/1 پیمانه پنیر کبابی چهارگوش خرد شده 6 تکه پودر تخم گشنیز 8/1 قاشق چایخوری فیله گوساله خلالی خرد شده 150 گرم پودر پنیر پارمسان 2 قاشق سوپخوری روغن کنجد طرز تهیه نودل و آب جوش را روی حرارت بگذارید تا آب نودل کاملا تبخیر شود؛ سپس فلفل دلمه‌ای‌های رنگی، کنسرو ذرت و آناناس خرد شده را همراه روغن کنجد و پودر تخم گشنیز مخلوط کنید. حال نودل‌ها را آبکش و با سبزیجات مخلوط کرده، پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید. در انتها فیله‌های تفت داده شده را اضافه می‌کنیم و پنیر کبابی سرخ کرده روی آن قرار می‌دهیم و به آرامی مخلوط کنید نوش جان ❤️ 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم برای۱۰ نفر روغن ۳۵۰ گرم پودر قند ۵۰۰ گرم مغز فندق ۴۰۰ گرم آرد سفید ۵۰۰ گرم هل ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه ۱- روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن بریزید تا رنگ آرد، خرمایی شود. ۲- مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم کنید ۳- سپس از روی حرارت برداشته پس از این که سرد شد پودر قند و هل را اضافه کنید. ۴- ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن کنید تا کاملاً سرد شود. ۵- پس از آن می توانید به شکل لوزی برش بزنید و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین کنید نوش جان 💝 🥠🌰🥠🌰🥠🌰🥠
🌮کوفته با گوشت قرمز همیشه خوشمزه خواهد بود اما در این دستور پخت قصد داریم کوفته‌ای متفاوت با گوشت را به شما آموزش دهیم 🧆مواد لازم برای کوفته: 907 گرم گوشت بوقلمون یک پیمانه کدو سبز یک قاشق غذاخوری سس ماهی یکچهارم پیمانه پیاز دو قاشق غذاخوری ریحان خرد شده دو قااشق چایخوری زنجبیل دو حبه سیر یک قاشق چایخوری خمیر کاری قرمز دو قاشق غذاخوری شیر نارگیل یک هشتم قاشق چایخوری فلفل تند 🍥برای سس: یک و یک دوم پیمانه شیر نارگیل سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری کاری یک قاشق چایخوری سس ماهی یک هشتم قاشق چایخوری فلفل تند طرز تهیه:🥣 در یک کاسه کوچک، مواد لازم برای کوفته را ترکیب کنید. با دست مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شود. حالا 28 کوفته تهیه کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، مواد لازم برای تهیه سس را ترکیب کنید و کنار بگذارید. یک ماهیتابه بزرگ را بر روی حرارت بگذارید و روغن را به آن اضافه کنید. کوفته را در آن سرخ کنید. سس را به آن اضافه کنید و حرارت را کمتر کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
طرز تهیه ادویه زعتر برای تهیه این ادویه کنجد بو داده، تخم گشنیز، آویشن وحشی، گردو چرخ شده، نخودچی پودر کرده، پودر زیره، مرزنجوش، سماق، رازیانه و نمک را ترکیب کنید. استفاده خوراکی: این ادویه مغذی و معطر به صورت خام استفاده می شود که برخی از این استفاده ها عبارتند از: به عنوان پیش غذا و به همراه روغن زیتون روی نان روی پلو به عنوان چاشنی برای سالاد چاشنی کباب چاشنی سبزیجات چاشنی گوشت قلقلی در تهیه نوشیدنی های سنتی نوش جان 💝 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
🥝مارمالاد کیوی🥝 مواد تشکیل دهنده: کیوی (خرد شده و بدون پوست) نیم کیلو آب 1لیوان شکر 2لیوان ژلاتین 1ورق جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری جوز هندی (رنده شده) 1هشتم قاشق چایخوری 🍨🍨 طرز تهیه:🥝 ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا قوام آید و شربت غلیظ شود سپس کیوی خرد شده را اضافه میکنیم بعد از 10 دقیقه پختن کیوی را از مایع مربا جدا کرده و داخل دستگاه غذاساز پوره میکنیم و مجددا" داخل شهد برگردانده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا نرم شود به محض نرم شدن ورق ژلاتین را داخل مارمالاد انداخته و بلافاصله هم میزنیم تا ورق حل شود سپس جوز هندی و جوهر لیمو را اضافه کرده و چند دقیقه صبر میکنیم و بعد زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن مارمالاد را در ظرف سرو میریزیم. 🥄نکته: به جای ورق ژلاتین از 1قاشق سوپخوری پودر ژلاتین هم میتوانید استفاده کنید. در صورت تمایل مقداری گلاب به مارمالاد اضافه کنید. نوش جان
🧇 پای مرغ و قارچ🍗🍗 _سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم _قارچ ریز شده ۳ لیوان _خامه صبحانه ۱ بسته _کره ۵۰ گرم _آرد ۳ قاشق غذاخوری _شیر نصف لیوان _پیازچه خرد شده ۱/۳ لیوان _آب مرغ ۱ لیوان _پودر سیر نصف قاشق چایخوری _نمک فلفل سیاه به میزان لازم .مواد خمیر پای : _آرد ۱/۵ پیمانه _ كره ۱۰۰ گرم _ تخم‌مرغ یك عدد _نمك یك قاشق مرباخوری _ آب سرد به میزان لازم طرز تهیه: در ابتدا برای تهیه خمیر پای، آرد و نمك را مخلوط كرده وسط آن كره، تخم‌مرغ و كمی آب سرد ریخته و كاملا با هم مخلوط می‌كنیم تا خمیر نرمی به دست آید. سپس فیله ها را روی تخته ی آشپزی خرد کنید. کره را در تابه ذوب کرده و فیله های خرد شده را درون آن بریزید. در حین تفت دادن کم کم نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پیازچه ها را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. قارچهای خرد شده را به تابه اضافه کنید.خامه، شیر و آب مرغ را روی مواد بریزید. در صورت تمایل می توانید یک قاشق سس خردل هم اضافه کنید. فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. حالا در طرف فر مورد نظر، مواد را بریزید و روی آن را با خمیر پای بپوشانید. اگر مقداری کره یا تخم مرغ زده شده روی خمیر بمالید.
سس گوجه فرنگی تند برای پاستا 🍅🍝 گوجه فرنگی رسیده، سیر، روغن زیتون فوق بکر، ریحان تازه و کمی فلفل سیاه همه چیزی است که برای تهیه یک سس پاستای غنی و معطر لازم است. 🍜مواد لازم: گوجه فرنگی رسیده 750 گرم سیر پوست شده 6 حبه روغن زیتون فوق بکر 4 قاشق غذاخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری اسپاگتی 400 گرم برگ ریحان یک مشت 🍃دستورالعمل پخت: گوجه فرنگی ها را داخل مخلوط کن پوره کنید و بعد با سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک درون یک تابه مخلوط کنید و اجازه دهید بپزد و همه مواد به خورد هم بروند. مقداری آب درون قابلمه بریزید و بعد از اینکه به جوش آمد، اسپاگتی را درون آن بریزید، پس از چند دقیقه که اسپاگتی آماده شد، آن را با سس گوجه فرنگی که از قبل آماده کرده اید سرو کنید و روی آن را با برگ های ریحان تزئین کنید.
😍🍔 نيم كيلو گوشت چرخي، پياز دو عدد ادويه كاري و زردچوبه ، فلفل سياه يا قرمز به مقدار لازم فلفل دلمه اي رب گوجه يك يا دو ق غ و گوجه فرنگي دو الي سه تا 🌶طرز تهيه: ابتدا پياز رو رنده كرده و آب پياز رو ميگيريم بعد با گوشت چرخ شده مخلوط ميكنيم به همراه ادويه كاري و زردچوبه و فلفل سياه ونمك,قبل از اينكه ماهي تابه رو روي اجاق گاز بذاريد ماهي تابه رو با كره يا مقداري روغن چرب ميكنيم و دونه دونه كباب ها رو در تابه سرد ميچينيم بعد كه همه كبابها رو چيديم ماهي تابه رو روي اجاق گاز ميگذاريم وقتي كبابها آب خودشون رو بيرون دادند و كمي خودشون رو جمع كردند سمت ديگه شو ميذاريم بپزه فقط سعي كنيد آب كبابها در حدي بخار نشه كه ماهي تابه حالت سوختگي بگيره چون غذاتون بدرنگ ميشه بعد از اينكه دو طرف كبابها رو كمي سرخ كرديد ميتونيد از پوره گوجه يا رب گوجه فرنگي رو با يك ليوان آب حل كنيد به همراه كمي روغن زيتون مخلوط ميكنيد و بعد بريزيد روي كبابها تا كبابتون مغز پخت بشه
مواد لازم نان تست يا داخل نان باگت: 3 عدد شير : 1 پيمانه كلم بروكلي خرد شده : 750 گرم آب ، نمك : به ميزان لازم تخم مرغ : 2 عدد پنير گودا : 100 گرم فلفل و نمك : به ميزان لازم جوز هندي : به ميزان دلخواه كره : 50 گرم طرز تهيه : مغز نان ها را در شير به مدت ده دقيقه بخيسانيد ، سپس خوب فشار دهيد تا شير اضافي آن خارج شود. كلم بروكلي ها را تميز شسته ، سپس خرد كنيد و با آب و نمك به مدت 10 الي 12 دقيقه ببنديد. و بعد آبكش كنيد. كلم ها را با تخم مرغ ، پنير رنده شده و نان ها به صورت خمير در آورده و با فلفل ، نمك و جوز هندي طعم دار كنيد. در آخر كره را اضافه كرده ، سپس مواد را داخل ظرف نسوز داخل فر روي حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه بگذاريد نوش جان 💖 🥦🍱🥦🍱🥦🍱🥦
🥘سیب زمینی و مرغ خامه ای🥗 مواد لازم : سیب زمینی کوچک ۵۰۰ گرم سینه ی مرغ ۴۰۰ گرم سیر ۳ الی ۴ حبه خامه ۱۵۰ گرم ریحان خرد شده ۱ ق غذاخوری آرد دو ق غذاخوری کره ۵۰ گرم آب مرغ یا سبزیجات ۲/۳ فنجان آویشن یک ق چایخوری پاپریکا نصف ق چایخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه : در ابتدا سیب زمینی ها را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در آب جوش بپزید ، سپس آنها را از آب خارج کرده و در روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود ، سپس ادویه ها را به همراه سیر خرد یا رنده شده اضافه کرده و با حرارت بسیار ملایم به مدت دو دقیقه تفت دهید سپس کره را اضافه کرده و با آن آرد را تفت داده تا آرد کمی تغییر رنگ دهد سپس خامه ی رقیق شده با آب مرغ را اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که به جوش برسد و مرغ هایی را که جدا سرخ کرده ایم را نیز به مواد اضافه می کنیم ، در انتها در تابه را بسته و حرارت را کم کرده تا به مدت ۲۰ دقیقه کامل بپزد و سس کمی غلیظ شود بعد از این که از روی شعله گاز برداشتید به آن ریحان ها را اضافه و نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥐توپک تن ماهی پنیری 🌮مواد لازم : 🔸کنسرو تن ماهی : ۲ عدد 🔸پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم 🔸تخم مرغ : دو عدد 🔸نمک و فلفل : به مقدار لازم 🔸پودر سوخاری : به مقدار لازم 🔸نان جو یا تست : به مقدار لازم 🔸آرد : به مقدار لازم 🥔طرز تهیه🥔 ۱- اول از همه تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید و سپس در ظرف گودی ریخته و یک عدد از تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل و پنیر به آن اضافه کرده و حسابی هم بزنید تا با هم مخلوط بشن . سپس شده نان جو یا نون تستی که دارین رو پودر کنید و به موادتون اضافه کنید . در حدی از پودر نان استفاده کنید که مواد به دست شما نچسبه و در نهایت مواد رو ۱ ساعت بذارین تو یخچال بمونه تا به قول معروف استراحت کنه . ۲- بعد از یک ساعت مواد رو از یخچال بیرون بیارین و به صورت یک گردو یک گردو کوچیک یا یه توپ کوچیک مواد رو در دست خودتون شکل بدین و اول در آرد معمولی بعد در یک تخم مرغ زده شده و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن بسیار داغ ولی با حرارت پایین سرخ کرده
🥯 😋 ▫️یک عدد سفیده تخم مرغ ▫️یک پیمانه روغن مایع من روغن زیتون استفاده کردم ▫️شیر گرم یک پیمانه ▫️خمیر مایه یک ق غذا خوری ▫️شکر یک ق ▫️نمک یک ق 🔸من برای شیر زرد چوبه ریختم تا رنگ نونم طلایی بشه آرد به اندازه ای که خمیر نرم باشه و به دست نچسبه یک ساعت خمیر رو استراحت می دیم بعد یک ساعت هر فرمی دوست داشتین به خمیر می دیم و با زرده تخم مرغ رو مال می کنیم در فر گرم 180 درجه تا وقتی روی نان طلایی بشه می پزید
🔻مواد لازم:📝 ▫️میگو: ۴۵۰ گرم ▫️سوسیس: ۲۰۰ گرم ▫️روغن زیتون : ۲ ق چ ▫️ادویه کبابی: ۲ ق غ ▫️مایونز: ۱/۳ پیمانه ▫️آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری ▫️سیخ چوبی: ۶ تا ۸ عدد ✍️ سیخ‌ها را حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در آب بخیسانید تا از سوختن آن‌ها روی گریل جلوگیری شود. ابتدا در یک کاسه بزرگ روغن زیتون را با ۱ قاشق غذاخوری ادویه کبابی مخلوط کرده و میگو‌ها را داخل این ترکیب بیندازید. سوسیس را با ضخامتی هم اندازه پهنای میگو‌ها برش بزنید. میگو‌ها را روی سیخ بزنید بطوری که به شکل منحنی باشند و بین دو بخش منحنی یک برش سوسیس باشد. مایونز، باقیمانده ادویه و آب لیمو را در یک کاسه ریخته سپس هم بزنید تا مخلوط شوند. آن را در یخچال نگه دارید. گریل را روی حرارت بالا به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید سپس حرارت آن را به حالت متوسط رو به بالا بگذارید. هر دو طرف سیخ را اسپری روغن بزنید سپس به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هر سمت را گریل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتا انار😋 مواد لازم🔻 ۱ بسته ژله انار ۱ لیوان آبجوش ۲ لیوان شیر نصف لیوان شکر ۲ ق غ پودرژلاتین ۱۰۰ گرم خامه صبحانه کمی وانیل کمی انار دون شده طرز تهیه🔻 اول از همه یه بسته ژله انار رو با آب جوش مخلوط کرده و میذاریم روی بخار کتری تا ذرات پودر ژله حل بشه بعد ژله ها رو میریزیم داخل ظرف مورد نظر البته تا نصف ظرف یا لیوان یا هر چی...😉 بعد یکی دو قاشق انار دون شده هم میریزیم داخلش و میذاریم تو یحچال تا کامل ببنده حدود ۴۵ دقیقه کافیه حالا بریم سراغ آماده سازی پاناکوتا شیر،شکر،پودرژلاتین،وانیل و خامه رو مخلوط کرده میذاریم روی حرارت ملایم تا شکر و پودر ژلاتین حل بشه ولی حواستون باشه نجوشه بعدش میزاریم کمی از حرارت بیفته حالا پاناکوتا رو میریزیم روی ژله و انارها و دوباره یکی دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد هم دسر پاناکوتای اناری آمادس با هر چی که دوست دارید تزئینش کنید و نوش جان کنید. من با چندتا دونه انار و خلال پسته تزئینش کنید
😋 🔸مرغ رو با روغن زيتون،فلفل سياه ،زردچوبه،سير رنده شده،پودر فلفل چيلي،خوب ماساژ بدين،با پياز مخلوط كنيد وحداقل دوساعت استراحت بدين.بعد تو ظرف پيركس پياز خورد كنيد مرغ ها رو بچينيد روش نمك بزنيد و روي ظرف فويل بكشيد ودو ساعت بزاريد تو فر ١٨٠ درجه، آب هم اصلاً نريزيد پياز ومرغ آب ميندازه... بعد از فر دربياريد،روش آبليمو ومحلول زعفرون بماليد و باقاشق عسل بريزيد،گريل فر رو روشن كنيد و بدون فويل يك ربع بزاريد تو فر... بعد از فر دربياريد وروش جعفري خورد شده بريزيدبچه ها اصلن طعم شيرين نميگيره (عسل تو فر رنگ كاراملي ميگيره و با آبليمو طعم فوق العاده اي به مرغ ميديك قاشق سوپخوري عسل براي اين مقدار مرغ كافيه
🥙 😋 🔸صدو پنجاه تا دویست گرم گوشت چرخ کرده را با دوتا پیاز رنده شده وسه عدد سیب زمینی بزرگ و یکی دو حبه سیر رنده شده (اگه دوس داریدمن این بار سیر نزدم)را مخلوط کنید نمک وفلفل وزردچوبه بزنید یه کمی زعفرون هم بزنید هم خوشرنگ میشه هم تو مزش تاثیر داره دو سه قاشق پودر سوخاری هم بزنید(من خمیرهای داخل نان باگت را خشک میکنم بعد آسیاب میکنم بیشتر به جای پودر سوخاری از همین آرد استفاده میکنم) وخوب ورز بدید ویک ساعت تو یخچال بزارید بعد هم تو روغن داغ شده سرخ کنید ونوش جان کنید ♦️بچه ها سیر یه طعم کاملا سلیقه ای هست تو کتلت من گاهی میریزم گاهی نمیریزم شما هم اگه دوست دارید استفاده کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ گ
❓❓❓❓ چرا کیک به قالب چسبیده است؟ 🥧🥧🥧🥧🥧 🧁قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است. 🧁کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است.. 🧁کیک به اندازه کافی نپخته است.
🍊🍊 📝مواد لازم:👇 🍭 پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری 🍭 شکر 2 پیمانه 🍭آب 1 پیمانه 🍭 آب میوه دلخواه 1 پیمانه 🍭رنگ خوراکی یا اسانس به میزان لازم 🍭👈 طرز تهیه پاستیل میوه‌ای: ۱- ابتدا یک کاسه کوچک بردارید، پودر ژلاتین و آب را داخل آن بریزید، سپس پودر ژلاتین را به روش بن ماری یا حرارت غیر مستقیم به خوبی حل کنید تا مایع شفافی به دست آوردید. ۲- در یک قابلمه شکر، آب میوه دلخواه و رنگ خوراکی یا اسانس متناسب با آب میوه ای که انتخاب کردید را بریزید و کمی مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا زمانی که جوش بزند و شکر در آب میوه حل شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. ۳- حالا پودر ژلاتینی که بن ماری کردید را به محلول شکری اضافه کنید و هم بزنید. ۴- پاستیلی را که درست کردید در قالب های سیلیکونی در طرح های مختلف بریزید. سپس حداقل برای 2 ساعت قالب را در یخچال بگذارید تا پاستیل ها آماده شوند. هنگام خارج کردن پاستیل های میوه ای از قالب، مقداری شکر یا پودر شکر بر روی آن ها بریزید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
ماکارونی با نون روغنی کاری از ریحانه جون 🍝🍝🍝🍝🍝🍝
🍜 😋 ▫️٥٠٠ گرم گندم ▫️٤٠٠ گرم گوشت گردن گوسفندى ▫️نمك به اندازه لازم ▫️آب حدود ١٤ ليوان 🔸روغن حيوانى كنجد دارچين براى تزيين طرز تهيه: گندم را از شب قبل خيس مى كنيم بعد آبشو خالى مى كنيم بعد با گردن و ١٤ ليوان آب و يك عدد پياز ميزاريم بپزه وقتى پخت گردن را بيرون ميياريم و بصورت ريش ريش در ميياريم بعد گندم را با غذا ساز يا گوشت كوب. برقى له مى كنيم بعد از آبكش فلزى رد مى كنيم تا پوسته گندم جدا بشه بعد گوشت ريش ريش شده را اضافه مى كنيم و روى شعله كم ميزاريم و مرتب هم مى زنيم تا جا بيفته و كشدار بشه در آخر داخل ظرف مى كشيم و روش را تزيين مى كنيم ♦️من از شب تا صبح گذاشتم روى كم تا گندم و گردن خوب بپزه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍘😍 📝مواد لازم: موز رسیده 2 عدد🍌 جو پرک 1 پیمانه🥣 کشمش یا گردو (یا هر دو) 1/4 پیمانه🥣 دارچین (دلخواه) 1/2 قاشق چایخوری🥄 🍭طرز تهیه: 1- اول از همه فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی فر رو هم چرب کنید یا کاغذ روغنی بکشید. 2- موزها رو پوست بکنید و داخل کاسه ای بریزید. خوب موز ها رو بکوبید و له کنید. بعد جو پرک، کشمش و گردو و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید. 3- هر دو قاشق از خمیر رو به شکل دایره ای داخل سینی بریزید و با پشت قاشق پهن کنید. 4- دوازده دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
خوب طرز تهیه این خوراک گوشتو لوبیام اینه که اول از همه باید یدونه پیاز خورد شده رو با یکم روغن تفت بدین تا نرم بشه و بعدش بهش یه قاشق مربا خوری سیر رنده شده و یه قاشق مرباخوری پودر پاپریکا اضافه کنین و باز تفت بدین تا بوی سیر بلند بشه حالا دویست گرم گوشت چرخ کرده بریزین توی مخلوط پیازو خوب تفت بدین تا گوشت بپزه بعدش یه قاشق رب گوجه و فلفل بزنین و ربم تفت بدین تا بپزه و از خامی دربیاد بعد نوبت دو تا گوجه خورد کرده و یه فلفل دلمه ای خورد کرده اس اینارم اضافه کنین و باز تفت بدین تا گوجه آب بندازه و فلفلم یکم نرم بشه آخرشم دو پیمونه کنسرو لوبیا چیتی یا لوبیایی طعم داری که خودتون پختین اضافه کنینو یه پیمونه آب گوشت هم بریزین (من از آب و قص طعم دهنده گوشت استفاده کردم) در قابلمه رو ببندین بذارین یه بیست دقیقه ای با هم بپزن تا مزه ها به خورد هم بره و تنگ آب بشه. همین دیگه خوراکتون حاضره و به نظرم با یکم گشنیز خورد کرده و ماست عاااالی میشه. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه ، دلبرانه ترین روزِ خداست ! از همان اولش انگار پر است از خبرهای خوب ... شبیه دخترکِ فال فروشی که توی کوله اش پر است از شعرهای زیبا و فال های خوش ، هر کدام را که برداری ، فرقی ندارد ؛ همه اش خیر است ... پنج شنبه ؛ باید پنجره را باز کرد ، چشم ها را بست و نفس کشید ... باید نفس کشید فراغتِ پایانِ هفته را ... _🍂🌞🍂________ ❄️
🍃پنجشنبه است 🌾به یاد آنهایی 🍃که دیگر میان ما نیستند 🌾و هیچکس نمیتواند 🍃جایشان را در قلب ما پر کند 🌾نثار روح پدران و مادران آسمانی 🍃فرزندان خواهران وبرادران درگذشته 🌾و همه در گذشتگان بخوانیم 🍃فاتحه و صلوات 🌾روحشون شاد یادشون گرامی🌾💛🧡❤️
🍲خورش گوجه نیجریه🍲 🥩2 کیلوگرم گوشت دلخواه (مرغ تازه ، گوشت بز ، بوقلمون یا گوشت گاو) 🧅1 عدد پیاز خرد شده 🍅9 عدد گوجه خرد شده 🌶1٫20 قاشق چایخوری فلفل قرمز 🥄1 قاشق چایخوری ادویه کاری 🌿1 قاشق چایخوری آویشن 🍾1٫20 فنجان روغن مایع 🧂نمک 📝همه مواد را تهیه کنید گوشت را با یک قاشق چای خوری نمک ، یک قاشق چایخوری کاری و آویشن ، و پیاز خرد شده مخلوط کنید.و اجازه دهید که بپزد. گوجه فرنگی ها را در یک ماهیتابه جداگانه سرخ کنید سپس آن را به گوشت پخته شده در قابلمه اضافه کنید. سپس آن را به گوشت پخته شده در قابلمه اضافه کنید. سپس سبزیجات را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه هم بزنید و بگذارید بجوش بیاید. بعد از یک ساعت خورش گوجه شما آماده میباشد
اول محلبى شكلاتى رو اماده مى كنيم،ابتدا يك ليتر شير رو با دو و نيم ق غ خورى نشاسته ،دو و نيم ق غ خورى ارد مخلوط مى كنيم تا حل بشن و بعدچهار ق غ خورى پودر كاكائو رو اضافه مى كنيم و تو شير مخلوط مى كنيم،روى شعله ى گاز ميداريم با شعله ى كم شير رو هم مى زنيم تابه غلظت فرنى برسه ،در اين مرحله يك ليوان شكر و ى ق غ خورى كره اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا شكر حل بشه،محلبى شكلاتيمون اماده شده توى ظرفامون ميريزيم وميريم سراغ محلبى پرتقاليمون دو نيم ليوان اب پرتقال طبيعى رو با دو و نيم ق غ خورى نشاسته حل مى كنيم و روشعله ى كم ميذاريم و هم ميزنيم تاغليظ بشه و در اخر نصف ليوان شكر و ى ق غ خورى كره اضافه مى كنيم و تا حل شدن شكر محلبى رو هم ميزنيم (اگه پرتقالتون ترش بود مى تونيد شكرش رو بيشتر بريزيد)و بعد از اماده شسبز ى محلبى شكلاتى ميريزيم و روش رو تزيين مى كنيم داخل يخچال ميذاريم تا خنك بشه. پيشنهاد مى كنم اين محلبى رو حتما امتحان كنيد حتما عاشقش ميشيد نوش جان 💖 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨