#آش_شلغم🍲🍲🍲
🥄 مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت چرخکرده 400 گرم🥩
برنج نیم دانه 1 پیمانه
عدس ½ پیمانه
ماش ½ پیمانه
پیاز متوسط 2 عدد
شلغم 5-6 عدد
سبزی آش 250 گرم
آبغوره یا آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه:🍵🍵
۱- یک عدد پیاز🧅 را رنده کنید. گوشت چرخکرده، نمک فلفل و زردچوبه را به پیاز رنده شده اضافه کنید. مواد را باهم مخلوط کرده و با دست ورز دهید. پس از اینکه مخلوط گوشت و پیاز به چسبندگی لازم رسید، از مواد گلوله های کوچک به اندازه گردو درست کنید.
۲- یک عدد پیاز باقی مانده را نگینی خرد کنید تفت دهید تا سبک شود. سپس کوفته ریزه های آماده شده از مرحله قبل را درون پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن ها تغییر کرده و طلایی شود.
۳- از قبل عدس و ماش را جداگانه با مقداری آب قرار داده تا پخته شوند. برنج نیم دانه را نیز از حدود 3 ساعت قبل بخیسانید.۴- شلغم ها را پوست گرفته و به شکل مکعبی خرد کنید. وقتی آب درون قابلمه به جوش آمد، شلغم های خام را به مواد اضافه کنید. نیم ساعت آخر پخت، عدس و ماش پخته شده و سبزی را نیز به مواد آش شلغم اضافه کنید.
🥙🥙🥙🥙🥙#سالاد_عدس_و_نخود
📝طرز تهیه👇👇
🥣1 و نیم پیمانه عدس و 1 پیمانه نخود پخته را با 1/4 پیمانه زرشک خیس خورده و کمی جعفری خرد شده مخلوط کنید.
🍋 سپس آب یک عدد لیمو ترش، 1/4 پیمانه ماست، 1/4 پیمانه روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری سس خردل و کمی نمک و فلفل را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. سس را موقع سرو به سالاد اضافه کنید و در ظرف مورد نظر یا در پوست لیمو بریزید.🍋
#فریتاتا_بروکلی
مواد لازم
1 قاشق سوپ خوری نمک ( 25 گرم )- 2 فنجان بروکلی ( 200 گرم )- 2 فلفل قرمز ( 85 گرم )- 5 تخم مرغ متوسط ( 300 گرم )- 2 فنجان پنیر خرد شده ( 200 گرم )- 1 قاشق سوپ خوری کره ( 25 گرم )- 1 1 / 2 فنجان شیر ( 165 میلی لیتر )
اولین کاری که باید انجام دهید این است که بروکلی را در قابلمه کوچک بجوشانید سپس آب اضافی را تخلیه کنید.
دقت کنید گاز را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید .
در همین حال، تخم مرغ را با شیر در تابه هم بزنید
سپس فلفل قرمز خرد شده، نمک و کمی پنیر اضافه کنید.
این ترکیب را به مدت 5 دقیقه با حرارت کم بپزید.
از روی حرارت بردارید و داخل فر بگذارید. بیش از 15 دقیقه داخل فر نگذارید
نوش جان 💖
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برشتوک🍘
#آسانترین_شیرینی😍
مواد لازم:👇
آرد سفید 1/2 پیمانه🥣
آرد نخودچی 1/2 پیمانه🥄
کره آب شده 1/3 پیمانه🧈
پودر قند 1 سوم پیمانه🍙
پودر هل 1 قاشق چایخوری🥄
شکلات تخته ای خرد شده 150 گرم🍫
♨️طرز تهیه:♨️
اول از همه شکلات رو آب کنید و با قیف یا قاشق مرباخوری داخل قالب سیلیکونی بریزید. یک سوم از هر قسمت قالب باید از شکلات پر بشه. بعد قالب رو کمی تکون بدید و چند بار روی سطح بزنید تا سطح شکلات صاف بشه. ده دقیقه در یخچال بگذارید و بعد بیرون بیارید. توی این مدت مراحل بعدی رو انجام بدید.
🔰🔰🔰
آرد سفید رو هفت هشت دقیقه در تابه گود تفت بدید. بعد آرد نخودچی رو روش الک کنید و پنج دقیقه دیگه هم تفت بدید. مخلوط آرد رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید و بعد مجددا توی تابه الک کنید.
کره ذوب کرده رو اضافه کنید و خوب با لیسک سیلیکونی زیر و رو کنید. وقتی آرد کامل به کره آغشته شد، پودر قند رو روی بقیه مواد الک کنید. هل رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله ای از پودر قند در مایه باقی نمونه.
تکه های کوچک از خمیر بردارید و با دست روی شکلات ها داخل قالب سیلیکونی فشار بدید.🍮🍮
#ایده_خوشمزه
هسته خرما رو دربياريد و خرما رو باز كنيد بعد توش كره بادام زمينى بزنيد.
يك ميان وعده عالى و پرانرژى براى بچه هاى عزيزتون
نوش جان 💝
🍠🍠🍠🍠🍠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_پیتزا
مواد لازم:
6 و یا به تعداد نفرات تخم مرغ
نمک
1 قاشق غذاخوری فلفل کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه ای)
3 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ریز خرد شده
به دلخواه سوسیس ، ذرت ، فلفل سبز (من امروز استفاده نکردم)
1 استکان سوجوک رنده شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
حدود1 استکان اسفناج ریز خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده ، به دلخواه پنیر چدار
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها و نمک را 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. اسفناج ها را اضافه کنید و هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گرم کنید. تخم مرغ های زده شده را داخل ماهیتابه بریزید 2 دقیقه با در بسته بپزید سپس گوجه فرنگی و فلفل قرمز خرد شده و سوجوک رنده شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجدد در ماهیتابه را بذارید. وقتی پنیر پیتزا آب شد روی املت جعفری خرد شده بپاشید و برش بزنید و سرو کنید. نوش جان
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#قنبر_پلو_شیرازی
مواد لازم
گوشت چرخكرده 1 کیلو
برنج چهار فنجان
پیاز 1 عدد
نمک یك قاشق غذاخوری
زردچوبه یك قاشق چایخوری
آرد نخودچی به میزان دلخواه
کشمش 200 گرم
روغن به میزان دلخواه
رب انار دو قاشق غذاخوری
شیره انگور یك قاشق غذاخوری
گردو 100 گرم
طرز_تهیه
گوشت را به همراه كمی نمك و زردچوبه ورز داده و پس از مخلوط كردن با آردنخودچی آن را به شكل كوفته در اندازههای كوچك درآورده و در روغن سرخ كنید. در تابهای دیگر گردو، پیاز و كشمش را سرخ كرده و برنج صاف شده را درقابلمه ریخته، کوفته ها، گردو، پیازداغ و کشمش سرخ شده را لابهلای برنج ریخته و كمی رب انار تفت داده شده همراه شیره انگور روی برنج بریزید تا به مدت 15 دقیقه دم بكشد
نوش
#کیک_موز_هرمی
راحت و خوشمزه بدون نیاز به پخت
دو بسته پتی بور رو خرد کرده با مقداری مغز گردو ریز شده، یک قاشق پودر کاکائو و 100 گرم شکلات تلخ بنما ری شده مخلوط می کنیم، سپس روی سلفون مواد رو پهن میکنیم
دو تا موز رو بین مواد گذاشته و به فرم مثلث با کمک سلفون شکل می دهیم، پس از چند ساعت در یخچال برش داده و تزیین می کنیم
نوش جان💝
🍌🍰🍌🍰🍌🍰🍌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#كوفته_با_پوره_سيب_زمينى
موادلازم
500 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیمانه پودر نان بیات یا آرد سوخاری
1 پیاز
1 تخم مرغ
زیره، نمک، فلفل سیاه
براى سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2-3 گوجه فرنگی
2 پیمانه آب گرم
روغن مایع
براى پوره:
3 سیب زمینی، پوست کنده و درشت خرد شده
3/4 پیمانه شیر
1ونیم قاشق غذاخوری کره
نمک
طرزتهيه
همه موادو ورز بدین، شکل بدین و در پیرکس که چرب کردین، بچینین و در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن، بعد دربیارین و با ماسوره روشون پوره بدین و سس گوجه بریزین و پنیر پیتزا بریزین و دوباره بزارین فر تا کمی سرخ شه
برای پوره سیب زمینی
سیب زمینی هارو داخل قابلمه بریزین و روشون آب بریزین تا غرق شن داخل آب و 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کنین و بزارین بپزن و نرم شن.بعد آبشو بریزین و سریع کره رو اضافه کنید و مخلوط کنید، بعد شیر رو اضافه کنین و اگه نیاز بود، داخل مخلوط کن، پوره کنید.
برای سس گوجه
رب رو در روغن تفت بدین، گوجه هارو اضافه کنین و وقتی جوشید، آب گرم و نمک اضافه کنین و یبار که جوشید از روی حرارت بردارید
نوش جان 💝
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شامی_پوک
موادلازم
گوشت بدون استخوان 500 گرم
لپه 500 گرم
تخم مرغ 5 عدد
زعفران دم کرده 1 ق س
پیاز متوسط 1عدد
نمک دریا و فلفل به میزان لازم
لپه پاک کرده و شسته شده را با کمی نمک دریا و مقداری آب می پزیم. بطوریکه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ریخته تا آب آن کاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پیاز خرد شده را روی حرارت قرار می دهیم تا آب گوشت کشیده شده و پیاز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم. کل مواد را داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته کمی بهم می زنیم. زعفران را اضافه می کنیم. سپس گوشت و پیاز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمک دریا و فلفل می ریزیم. تمام مواد را خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس در ظرفی روغن ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و از مایه گلوله ای به اندازه یک نارنگی برمی داریم در دست گرد و نازک می کنیم وسط آن را با انگشت یک سوراخ کوچک می نماییم و دو طرف شامی ها را در روغن سرخ می کنیم
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥞کرپ فرانسوی🥞
📝مواد لازم:
🔮آرد 1 پیمانه
🔮شکر 2 قاشق چایخوری
🔮نمک 1/4 قاشق چایخوری
🔮تخم مرغ 2 عدد
🔮شیر 1 و 1/4 پیمانه
🔮کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
🥚طرز تهیه کرپ:
۱- آرد، شکر و نمک را با هم در ظرفی الک کنید.
۲- تخم مرغ و شیر و کره آب شده را در ظرف دیگری بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
۳- مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.
۴- بعد از این که مایه را خوب مخلوط کردید آن را از صافی رد کنید تا گلوله هایش گرفته شود.
۵- روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود کرپ موقع پخت پاره نشود.
۶- یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. با کمی کره کف آن را چرب کنید. با ملاقه حدود 1/3 پیمانه از مایه بردارید و کف تابه بریزید (باید در ابتدا حدود 1/2 تا 3/4 از کف تابه را بپوشاند). سپس به سرعت تابه را در جهت های مختلف کج کنید تا مایه در سطح پخش شود و کاملاً کف تابه را بپوشاند.
۷- کرپ به سرعت میپزد. بعد از حدود ۳۰ ثانیه آن را برگردانید. بعد از این که طرف دوم هم طلایی شد آن را از تابه خارج کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
#_صب_القفشه
🔻مواد لازم : 📝
▫️آرد سفید ۱ لیوان
▫️آرد نخود ۱ ق غ
▫️شیر خشک ۱ ق غ
▫️پودر هل ۱ ق چ
▫️زعفران نصف ق چ
▫️نشاسته ۱ ق غ
▫️روغن یک چهارم لیوان
▫️خمیر فوری ۱ ق م
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️آب سه چهارم لیوان
✍️ابتدا تخم مرغ با همزن خوب میزنیم بعد پودر هل و زعفران اضافه کرده بعد باقی مواد به جز آب رو به تدریج اضافه می کنیم چون نوع آرد فرق میکنه غلظتش باید از لقیمات بیشتر باشه بعد که خوب موادمون مخلوط شد میزاریم خمیر استراحت کنه خمیرمون که پف کرد با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا زعفرون خوب مخلوط بشه و یکدست بشه توی تابه روغن میریزیم روغن نباید روی خخمیر رو بپوشونه باید تا نصفش بیشتر نباشه روغن که گرم شد مواد رو با قاشق میریزیم و با حرارت متوسط سرخش میکنیم وقتی سرد شد میریزیم توی شربت و هم میزنیم تا کمی شربت به خوردش بره اگه می خواین کم شیرین باشه فوری از شربت بیارین بیرون یا میتونید روی شیرینی ها پودر قند و هل بپاشید .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#آش_ماست
🍲🍲يه پياز كوچيك رو تو كمي روغن تفت ميديم شيشه اي بشه بعد نيم كيلو سبزي (گشنيز وشويد وجعفري (نسبت جعفري كمتر باشه) ميتونه اسفناجم باشه من نميريزم) دوتا فلفل سبز روخيلي كم درحدي كه سبزي عطرش دربياد وخاميش گرفته شه وآب گوشت يا مرغ يا آب سرد معمولي رو اضافه كنيد بايد اندازه باشه نه خيلي كم ونه زياد ميذاريم با حرارت متوسط بجوشه حالا يك كاسه ماستي برنج نيم دون رو ميشوريم وميريزيم تا زمانيكه دون بشه و يك كاسه ماستي لپه ويك كاسه عدس از قبل پخته شده رو اضافه ميكنيم و باهم مخلوط ميكنيم و ميزاريم جا ٢٠-١٥دقيقه زمان ميبره بايد مايه آش يكم آبش بمونه خاموش كنيد چون خودش لعابداره و غليظ ميشه حالا بسته به اون اندازه كه ميخواين سروكنيد ماست شيرين رو هم ميزنيد بامفتول (ميتونيد بايه تخم مرغ هم روي گاز حرارت بدين اين كار باعث ميشه آش ترش نشه) به مايه آش اضافه كنيد وبا پياز داغ ونعنا داغ تزيين كنيد ونوش جان كنيد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#پاپریکا 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
برای درست کردن پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز طوریکه قشنگمیشوریم و تخماشو جدا میکنیم و به صورت خلالی برش میدیم و روی پارچه تمیز یا آبکش تو هوای بیرون میزاریم خشک شه (۱-۳روز ) یا روی شوفاژ یا میتونید بزارید تو فر با دمای خیلی کم طوریکه باید یه قاشق چوبی لای در فر بزارید که رطوبتش خارج بشه یا با دستگاه میوه خشک کن آسون ترین راه خلاصه بعد از پروسه خشک کردن باید بلافاصله آسیاب کنید تا دردمای محیط خونه نرم نشه میتونید تو انواع پیتزا یا فست فودا یا مرغ و غذاهای گوشتی استفاده کنید بسیار خوش عطر وبو و بسیار خوش طعم هست ودرعین حال خیلیم پر خاصیت هستش حتما تو خونه درست کنید هیچ کار خاصی نداره هم بهداشتیه هم مقرون به صرفست.
پی نوشت:میتونید از فلفل دلمه ای های رنگیم استفاده کنید ولی ادویه پاپریکا در اصل فلفل دلمه قرمز هستش🤗
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#بریانی_افغانی
دو پیاز کوچک رو حلقه ای خورد کردم و داخل قابلمه با کمی روغن سرخ کردم تا طلاییی شود.به مقدار فراوان زردچوبه میزنیم و تفت میدیم.فلفل سیاه و فلفل ترکی افزوده و هم میزنیم تا بوی ادویه ها دربیاد.سه تا چهار ران مرغ یا تیکه های سینه مرغ را به پیاز و ادویه اضافه میکنیم و در قابلمه را میبندیم و میزاریم مرغها خوب تفت بخوره و کمی هم سرخ بشه با زردچوبه.نمک و یه زره ابلیمو طبیعی میزنیم و شش پیمانه آب اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میزاریم تا گوشت مرغ پخته شود.در این مرحله چهار پیمانه برنج را که از قبل خیس کردیم شسته و به مرغ اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و مثل کته میزاریم پخته و دم بکشه.
با سیب زمینی سرخ کرده و ترشی و سالاد سرو میکنیم.
نکته اینکه مرغ را با حرارت ملایم و درب بسته قابلمه بپزیم تا آب مرغ تبخیر نشود و برای برنجمون اب مرغ غلیظ و خوشمزه باقی بمونه بپزید
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#دسر_زعفرانی 🍮 😋
۳ لیوان شیر
۱ لیوان شکر
وانیل، زعفران وگلاب به مقدار لازم
خامه۲۰۰گرم
بستنی۱عدد
ژلاتین به ازای هر ۱ لیوان ۱ قاشق
🔸ابتدا ۳ لیوان شیر رو در ظرفی ریخته و روی شعله کم قرار میدیم مقداری وانیل و ۱ پیمانه شکررا به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدیم شک اب شود سپس مقداری زعفران دم کرده هم به مواد اضافه میکنیم ۲ قاشق گلاب هم می افراییم و کم کم خامه و بستنی رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم و در اخر ۳ قاشق ژلاتین رو که با اب روی کتری بن ماری کردیم رواضافه میکنیم و در قالب مورد نظر میریزیم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖
"مهدے جان (عج)"
جمعه شد تا باز
جای خالی توحس شود🌸🍃
تا شقایق باز
دلتنگ گل نرگس شود...
آفتاب پشت
ابرم نام تو دارم به لب
خواستم نور تو گرمی
بخش این مجلس شود🌸🍃
" اللهم عجل لولیڪ ألفرج "
❖
#صبحانه_خوشمزه
نان فرانسوي را برش زده مقداري پنيرخامه اي و خامه و سير روي نان ماليده و روش آويشن و سبزي معطر بپاشيد و براي چند لحظه در فر قرار داده تا برشته شود.
نوش جان 💖
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
#ترشی_مخلوط_گل_کلم 😋
گل کلم 1 عدد
هویج 500 گرم
ساقه کرفس 1 دسته
سیب زمینی ترشی 5000 گرم
سرکه مقدار لازم
فلفل سبز تند 5 عدد
نمک مقدار لازم
ترخون و پودر گلپر مقدار لازم
تمام سبزی ها را بشوئید و خشک کنید سپس سبزی ها را به اندازه دلخواه خرد کنید.
سبزی های خرد شده و فلفل های تند را درون شیشه های مناسب قرار دهید و روی انها مخلوط نمک و سرکه بریزید و تا لبه شیشه ترشی پر کنید سپس شیشه های ترشی را در جای مناسبی به مدت 2 هفته قرار دهید تا ترشی ها اماده مصرف شوند.
در صورت تمایل از مقداری کلم سفید یا قرمز هم میتوانید استفاده کنید ، برای قرمز شدن رنگ این ترشی کمی آب لبو به سرکه اضافه کنید.
#فسنجان_مرغ 🥘 😋
🔸گردو رو آسیاب کردم و از شب بار گذاشتم تا خوب روغن پس بده.
بعد سیزده تا چهارده ساعت که با شعله ی کم پخت و خوب روغن پس داد،فیله ی مرغ مرینت شده (زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،آبلیمو،پیاز)رو که حالت حلزونی فرم داده بودم رو کمی همراه کره و پیاز تفت دادم و داخل مایع خورشت قرار دادم و دو ق پوره پخته ی کدو حلوایی هم اضافه کردم،چهار ق رب انار ملس رو اضافه کردم ،من شکر نمیزنم اگه ملس تر دوس دارین یک ق شکر هم اضافه کنین،من نمک اضافه کردم ،و اجازه دادم خوب جا بیافته
اگه از شب فرصت نشد گردو رو بار بزارین،موقع گذاشتن خورشت هربیس دقیقه تا نیم ساعت یه قالب کوچیک یخ بندازین تو خورشت تا شوک وارد بشه وحسابی روغن پس بده
#خورشت_غوره_مسما 🥘 😋
🔸دو تا پیاز و خرد کنید و بعد که طلایی رو با سرخ شدن رفت، از داخل تابه خارج کنید و توی همون روغن سه چهار تکه مرغی که با نمک و زردچوبه و کمی زعفرون دم شده مزدار کردیم رو سرخ کنید وقتی یه طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه وسط تابه رو خالی کنید، بعد یک قاشق رب گوجه رو تفت بدید تا خوشرنگ بشه بعد یک قاشق رب غوره رو اضافه کنید. پیاز طلایی شده رو بریزید و باهم یه تفت مختصر بدید دو سه لیوان آب بریزید تا مرغ بپزه ( من یه تکه برگ بو و یه حبه سیر هم داخلش انداختم، شما میتونید از چوب دارچین هم استفاده کنید) نیم ساعت که آروم جوشید حدود دو سه قاشق غوره اضافه کنید تا مزه بگیره نمک و فلفلش و اندازه کنید فقط مواظب باشید شور نشه چون هم به مرغ نمک زدیم هم به رب غوره پس احتیاط کنید .
هفت هشت تا بادمجون رو پوست بگیرید و بعد داخلشو شکاف بزنید و کمی نمک بپاشید بذارید تا عرق کنه،بعد با دست فشار بدید آبش کشیده بشه.سپس داخل روغن سرخ کنید وقتی سرخ شد چند تا گوجه هم کنارش قرار بدید تا کمی سرخ بشه برای خوشمزه شدنش وقتی بادمجون سرخ شد دو ملاقه آب مسما رو روش بریزید
#فالوده_خونگی #فالوده
مواد لازم برای شربت فالوده 👇🏻
آب ۴ لیوان
شکر ۲ونیم لیوان
گلاب ۵ ق غ
هل نوک قاشق
طرز تهیه :
آب و شکر رو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه،هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه،بعد داخل یه ظرف فلزی ۱۲ ساعت میزاریم فریزر،بعد از ۱۲ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه.
❌در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه❌
📌ظرف حتما باید فلزی باشه.
یک بسته رشته ی فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم،۵دقیقه زمان میدیم بپزه،بعد با آب سرد آبکشی میکنیم،حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم(شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)،پوره که کردیم،حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تاااا بالا بعد دوباره ۱۵ دقیقه بزاریم فریزر ، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون.
با لیموی تازه و شربت سرو کنین😊
#ترشی_گل_کلم 🍲 😋
🔸کلم قرمز رو برش های نازک زده بعد میشوریم و آبکش میکنیم تا آبش بره.
توی یه قابلمه من بصورت مساوی سرکه و آب جوشی که سرد شده رو به همراه نمک مخلوط میکنم. من خودم سرکه رو کمتر میریزم ، چون این ترشی رو شور دوست دارم . شما اگه دوست دارین سرکه رو بیشتر بریزید.
ازش بچشید تا ببینید که نمکش اندازس ، بعد زیرش رو روشن کنید ، کلم ها بهش اضافه کنید برای این مقدار من 2 قاشق شکر ریختم و 1 قاشق پودر لبو که قبلا خشک کرده بودم ( لبوها رو نازک برش زدم و خشک کردم و بعد آسیاب کردم و از ی صافی ریز رد کردم ازش به عنوان ی رنگ خوراکی سالم استفاده میکنم که هم عالیه و هم خوش رنگ)
بهش اضافه کنید( میتونید از آب لبو قرمز هم استفاده کنید حدودا یک لیوان ، اگرم نبود مشکلی نیس خود کلم رنگ داره) از کناره ها که ریز جوش زد برمیداریم ، نمی خواهیم که بجوشه و بعد میزاریم که خنک شه و بعد میریزیم داخل ظرف و درش رو هم محکم میبندیم بعد از یک هفته آمادس.
مقدار کلم برای من دو تا متوسط بود که شد همین مقداری که داخل عکس میبینید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦