#صبحانه🌄
#قیماق_چای☕🇦🇫
مواد لازم (6_8 نفر)
چای سبز ۶ مربا خوری☘
شیر ۲ پیمانه🥛
سرشیر ۸ ق غ🍚
شکر ۵ ق غ🍙
تخم هل ساییده ۱ ق مرباخوری🍃
۴ پیمانه آب را در شیر جوش بریزید و روی شعله زیاد به جوش بیاورید چای سبز را اضافه کنید و شعله را کم کنید و ۵ دقیقه بجوشانید تا چای رنگ بدهد. سپس چای را از صافی بگذرانید و در ظرفی دیگر بریزید(۱۰ مرتبه) .چای را از ارتفاع بریزید تا کف کند بعد زیر شیر جوش را روی شعله ملایم بگذارید تا به جوش بیاید
شیر را در ظرف دیگر بریزید و روی شعله ملایم به جوش بیاورید.شکر و هل را اضافه کنید و هم بزنید. حالا شیر چای را در فنجان بریزید و روی هر فنجان ۱ ق سرشیر بگذارید و نووووش جان😊
#آشنایی_با_مواد_غذایی🐠
#ماهی_صبیتی🐠
#هفته_ای_یکبار_ماهی_بخوریم🐠
این نوع ماهی شباهت زیادی به سنگسر دارد ولی از خانواده دیگری است.پشت این ماهی قهوه ای یا خاکستری مایل به نارنجی است و زیر شکمش سفید است
پاک کردن این ماهی به سختی سنگسر نیست و گوشت آن به همان خوبی است یعنی هم برای سرخ کردن و هم برای قلیه مناسب است.
#دستور_بابا_غنوچ🇱🇧
#پیش_غذا🍛
مواد لازم(۳_۴ نفر)
بادمجان کبابی ساطوری ۳ عدد🍆
سیر رنده شده ۳ حبه🧄
جعفری ۵ شاخه☘
ارده 1/3پیمانه🥣
روغن زیتون ۲ ق غ🫒
نمک به میزان لازم🧂
آب لیمو را بگیرید و با بادمجان و سیر در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید ارده و نمک را در آخر اضافه کنید بابا غنوچ را با روغن زیتون و جعفری تزیین کنید😊
#فوت_کوزه_گری
🍛#خوشرنگ_شدن_زعفران✅
💥زعفران را خوب بسایید و چند تکه یخ کوچک در آن بیندازید اجازه دهید با دمای محیط آب شود تا زعفرانی خوشرنگ و خوش طعم داشته باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_خانگی🥪
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد🥚
شیر ۱ لیوان 🥛
نمک اندک🧂
کره ۵۰ گرم🧈
نان تست ۱ بسته کوچک🍞
ژامبون ۱ بسته🥓
پنیر پیتزا ۱ بسته🧀
تخم مرغ،شیر و نمک را باهم مخلوط کنید و بگذارید کنار
روی نان تست سس مایونز،ژامبون و پنیر پیتزا قرار دهید و روی آن را با نان تست بپوشانید و با ظرفی آن را فشار دهید
داخل ماهیتابه کره بیندازید و اسنک را در آن سرخ کنید و نووووش جان کنید😊
#فوت_کوزه_گری
#نگه_داری_مربا🍯
مربا را بعد از اینکه جا افتاد از روی شعله بردارید و داغ در شیشه بریزید،درب شیشه را ببندید و شیشه را برعکس کنید تا خنک شود😊
اينم دستور يه #پيراشكى فوق العاده با #سس_شكلاتى
مواد لازم
كره ٥٠ گرم اب شده
دو ليوان و نيم ارد سفيد
تخم مرغ دو عدد
اب ولرم نصف ليوان
شكر دو ق غ خورى
خمير مايه يه ق چ خ
نمك نوك ق م خ
اب ولرم و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و چند دقيقه صبر مى كنيم تا ور بياد،تخم مرغ و نمك و كره رو هم اضافه مى كنيم و بعد ارد رو الك مى كنيم و بهش اضافه مى كنيم و ورز ميديم تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياد،روى خمير رو مى پوشونيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديم.
خمير كه اماده شد،خمير رو به كمك وردنه پهن مى كنيم به قطر يك سانت و بعد با يه قالب گرد به هر اندازه كه دوست داريد قالب بزنيدو روى كاغذ روغنى بذاريد و روش يه دستمال بندازيد و بعد يك ربع شروع كنيد توى روغن داغ وبا شعله ى كم تا سرخ بشه،بعد اينكه سرخ شد روى دستمال بذاريد تا روغنش جذب دستمال بشه ...
براى سس شكلاتى
يه قاشق كره رو اب مى كنيم و شكلات تخته اى رو خرد مى كنيم و توش مى ريزيم وروى بخار اب ميذاريم تا اب بشه و كمى شير بعد اب شدن شكلات اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا يكدست بشه....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون نیاز به روغن اینمدلی عصرانهدرست کنید درست کنید محشره طعمش خیلی همبرا سلامتی بهتره و توی اینفصل اینعصرانهسرد و یخچالیواقعا خوردنداره
مواد لازم:
شیر 1 لیتر
8 تخم مرغ
200 گرم شکر
20 گرم نشاسته ذرت
60 گرم آرد
پوست لیمو
وانیل 1 قاشق غذاخوری
بیسکویت 320 گرمی
80 گرم کره
پودر قند
روش درست کردن
زرده های تخم مرغ را با شکر ، نشاسته ذرت ، آرد ، شیر و پوست لیمو مخلوط کنید.و بپزید ، آجیل خرد شده را اضافه کنید. در اضافه کردن فنجان ، بیسکویت هایی با کره و سپس مخلوط آماده شده ، دوباره آن را تکرار کنید ، با آجیل و پودر قندبپاشید.
#دسرکدوحلوایی 🍮 😋
کدوحلوایی پخته ۴۰۰ گرم
شیر پر چرب ۳ لیوان
پودر ژلاتین ۳ ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۱ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق س
پودر دارچین نوک قاشق چ
گردو پودر شده ۱/۳ لیوان
گلاب ۵ ق س
🔸کدو حلوایی پخته شده رو به همراه پودر گردو و گلاب و دارچین داخل میکر پوره میکنیم و میزاریم کنار.
ژلاتین رو روی ۱/۴ پیمانه اب سرد میریزیم و میزاریم تا اسفنجی بشه و بعد بن ماری میکنیم تا شفاف بشه.
شیر و شکر و خامه رو توی ظرفی روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا گرم بشه و شکر حل بشه(نیاز به جوشیدن نیست)
ژلاتین شفاف و زعفران رو به مخلوط شیر اضافه میکنیم و زمانیکه کمی از حرارت افتاد با پوره کدو حلواییمون مخلوط میکنیم.
۲ پالس دیگه میزنیم و تمام
قالب رو با خیلی کم روغن چرب میکنیم و دسر رو توش میریزیم و برای ۴ ساعت یا یک شب میزاریم توی یخچال.
نهایتا هم با خامه فرم گرفته و پودر پسته تزئینش کردم
آبگوشت سنتی
▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه
▪ ُسه عدد سیب زمینی کوچک
▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک
▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا
▪ دو عدد پیاز
● روش تهیه
ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد
سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد
سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد
اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است
#سالاد_آسیایی_با_پنیر_سرخ_شده_و_نودل
مواد لازم
نودل 1 بسته
آب جوش 2 پیمانه
فلفل دلمهای رنگی خرد شده 4/1 پیمانه
کنسرو ذرت 8/1 پیمانه
آناناس خرد شده 4/1 پیمانه
پنیر کبابی چهارگوش خرد شده 6 تکه
پودر تخم گشنیز 8/1 قاشق چایخوری
فیله گوساله خلالی خرد شده 150 گرم
پودر پنیر پارمسان 2 قاشق سوپخوری
روغن کنجد
طرز تهیه
نودل و آب جوش را روی حرارت بگذارید تا آب نودل کاملا تبخیر شود؛ سپس فلفل دلمهایهای رنگی، کنسرو ذرت و آناناس خرد شده را همراه روغن کنجد و پودر تخم گشنیز مخلوط کنید.
حال نودلها را آبکش و با سبزیجات مخلوط کرده، پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید.
در انتها فیلههای تفت داده شده را اضافه میکنیم و پنیر کبابی سرخ کرده روی آن قرار میدهیم و به آرامی مخلوط کنید
نوش جان ❤️
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#برشتوک_فندق
مواد لازم برای۱۰ نفر
روغن ۳۵۰ گرم
پودر قند ۵۰۰ گرم
مغز فندق ۴۰۰ گرم
آرد سفید ۵۰۰ گرم
هل ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
۱- روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن بریزید تا رنگ آرد، خرمایی شود.
۲- مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم کنید
۳- سپس از روی حرارت برداشته پس از این که سرد شد پودر قند و هل را اضافه کنید.
۴- ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن کنید تا کاملاً سرد شود.
۵- پس از آن می توانید به شکل لوزی برش بزنید و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین کنید
نوش جان 💝
🥠🌰🥠🌰🥠🌰🥠
🌮کوفته با گوشت قرمز همیشه خوشمزه خواهد بود اما در این دستور پخت قصد داریم کوفتهای متفاوت با گوشت #بوقلمون را به شما آموزش دهیم
🧆مواد لازم برای کوفته:
907 گرم گوشت بوقلمون
یک پیمانه کدو سبز
یک قاشق غذاخوری سس ماهی
یکچهارم پیمانه پیاز
دو قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
دو قااشق چایخوری زنجبیل
دو حبه سیر
یک قاشق چایخوری خمیر کاری قرمز
دو قاشق غذاخوری شیر نارگیل
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل تند
🍥برای سس:
یک و یک دوم پیمانه شیر نارگیل
سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق چایخوری کاری
یک قاشق چایخوری سس ماهی
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل تند
طرز تهیه:🥣
در یک کاسه کوچک، مواد لازم برای کوفته را ترکیب کنید. با دست مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شود. حالا 28 کوفته تهیه کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک، مواد لازم برای تهیه سس را ترکیب کنید و کنار بگذارید.
یک ماهیتابه بزرگ را بر روی حرارت بگذارید و روغن را به آن اضافه کنید. کوفته را در آن سرخ کنید. سس را به آن اضافه کنید و حرارت را کمتر کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
#ادویه_زعتر
طرز تهیه ادویه زعتر
برای تهیه این ادویه کنجد بو داده، تخم گشنیز، آویشن وحشی، گردو چرخ شده، نخودچی پودر کرده، پودر زیره، مرزنجوش، سماق، رازیانه و نمک را ترکیب کنید.
استفاده خوراکی:
این ادویه مغذی و معطر به صورت خام استفاده می شود که برخی از این استفاده ها عبارتند از:
به عنوان پیش غذا و به همراه روغن زیتون روی نان
روی پلو
به عنوان چاشنی برای سالاد
چاشنی کباب
چاشنی سبزیجات
چاشنی گوشت قلقلی
در تهیه نوشیدنی های سنتی
نوش جان 💝
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
🥝مارمالاد کیوی🥝
مواد تشکیل دهنده: کیوی (خرد شده و بدون پوست) نیم کیلو
آب 1لیوان
شکر 2لیوان
ژلاتین 1ورق
جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری
جوز هندی (رنده شده) 1هشتم قاشق چایخوری
🍨🍨
طرز تهیه:🥝
ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا قوام آید و شربت غلیظ شود سپس کیوی خرد شده را اضافه میکنیم بعد از 10 دقیقه پختن کیوی را از مایع مربا جدا کرده و داخل دستگاه غذاساز پوره میکنیم و مجددا" داخل شهد برگردانده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا نرم شود به محض نرم شدن ورق ژلاتین را داخل مارمالاد انداخته و بلافاصله هم میزنیم تا ورق حل شود سپس جوز هندی و جوهر لیمو را اضافه کرده و چند دقیقه صبر میکنیم و بعد زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن مارمالاد را در ظرف سرو میریزیم.
🥄نکته:
به جای ورق ژلاتین از 1قاشق سوپخوری پودر ژلاتین هم میتوانید استفاده کنید.
در صورت تمایل مقداری گلاب به مارمالاد اضافه کنید.
نوش جان
🧇 پای مرغ و قارچ🍗🍗
_سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم
_قارچ ریز شده ۳ لیوان
_خامه صبحانه ۱ بسته
_کره ۵۰ گرم
_آرد ۳ قاشق غذاخوری
_شیر نصف لیوان
_پیازچه خرد شده ۱/۳ لیوان
_آب مرغ ۱ لیوان
_پودر سیر نصف قاشق چایخوری
_نمک فلفل سیاه به میزان لازم
.مواد خمیر پای :
_آرد ۱/۵ پیمانه
_ كره ۱۰۰ گرم
_ تخممرغ یك عدد
_نمك یك قاشق مرباخوری
_ آب سرد به میزان لازم
طرز تهیه:
در ابتدا برای تهیه خمیر پای، آرد و نمك را مخلوط كرده وسط آن كره، تخممرغ و كمی آب سرد ریخته و كاملا با هم مخلوط میكنیم تا خمیر نرمی به دست آید. سپس فیله ها را روی تخته ی آشپزی خرد کنید. کره را در تابه ذوب کرده و فیله های خرد شده را درون آن بریزید. در حین تفت دادن کم کم نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پیازچه ها را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. قارچهای خرد شده را به تابه اضافه کنید.خامه، شیر و آب مرغ را روی مواد بریزید. در صورت تمایل می توانید یک قاشق سس خردل هم اضافه کنید.
فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. حالا در طرف فر مورد نظر، مواد را بریزید و روی آن را با خمیر پای بپوشانید. اگر مقداری کره یا تخم مرغ زده شده روی خمیر بمالید.
سس گوجه فرنگی تند برای پاستا
🍅🍝
گوجه فرنگی رسیده، سیر، روغن زیتون فوق بکر، ریحان تازه و کمی فلفل سیاه همه چیزی است که برای تهیه یک سس پاستای غنی و معطر لازم است.
🍜مواد لازم:
گوجه فرنگی رسیده 750 گرم
سیر پوست شده 6 حبه
روغن زیتون فوق بکر 4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
اسپاگتی 400 گرم
برگ ریحان یک مشت
🍃دستورالعمل پخت:
گوجه فرنگی ها را داخل مخلوط کن پوره کنید و بعد با سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک درون یک تابه مخلوط کنید و اجازه دهید بپزد و همه مواد به خورد هم بروند.
مقداری آب درون قابلمه بریزید و بعد از اینکه به جوش آمد، اسپاگتی را درون آن بریزید، پس از چند دقیقه که اسپاگتی آماده شد، آن را با سس گوجه فرنگی که از قبل آماده کرده اید سرو کنید و روی آن را با برگ های ریحان تزئین کنید.
#كباب_ديگي😍🍔
نيم كيلو گوشت چرخي، پياز دو عدد
ادويه كاري و زردچوبه ، فلفل سياه يا قرمز به مقدار لازم
فلفل دلمه اي
رب گوجه يك يا دو ق غ و گوجه فرنگي دو الي سه تا
🌶طرز تهيه:
ابتدا پياز رو رنده كرده و آب پياز رو ميگيريم بعد با گوشت چرخ شده مخلوط ميكنيم به همراه ادويه كاري و زردچوبه و فلفل سياه ونمك,قبل از اينكه ماهي تابه رو روي اجاق گاز بذاريد ماهي تابه رو با كره يا مقداري روغن چرب ميكنيم و دونه دونه كباب ها رو در تابه سرد ميچينيم بعد كه همه كبابها رو چيديم ماهي تابه رو روي اجاق گاز ميگذاريم وقتي كبابها آب خودشون رو بيرون دادند و كمي خودشون رو جمع كردند سمت ديگه شو ميذاريم بپزه فقط سعي كنيد آب كبابها در حدي بخار نشه كه ماهي تابه حالت سوختگي بگيره چون غذاتون بدرنگ ميشه بعد از اينكه دو طرف كبابها رو كمي سرخ كرديد ميتونيد از پوره گوجه يا رب گوجه فرنگي رو با يك ليوان آب حل كنيد به همراه كمي روغن زيتون مخلوط ميكنيد و بعد بريزيد روي كبابها تا كبابتون مغز پخت بشه
#سوفله_کلم_بروکلی
مواد لازم
نان تست يا داخل نان باگت: 3 عدد
شير : 1 پيمانه
كلم بروكلي خرد شده : 750 گرم
آب ، نمك : به ميزان لازم
تخم مرغ : 2 عدد
پنير گودا : 100 گرم
فلفل و نمك : به ميزان لازم
جوز هندي : به ميزان دلخواه
كره : 50 گرم
طرز تهيه :
مغز نان ها را در شير به مدت ده دقيقه بخيسانيد ، سپس خوب فشار دهيد تا شير اضافي آن خارج شود. كلم بروكلي ها را تميز شسته ، سپس خرد كنيد و با آب و نمك به مدت 10 الي 12 دقيقه ببنديد. و بعد آبكش كنيد. كلم ها را با تخم مرغ ، پنير رنده شده و نان ها به صورت خمير در آورده و با فلفل ، نمك و جوز هندي طعم دار كنيد. در آخر كره را اضافه كرده ، سپس مواد را داخل ظرف نسوز داخل فر روي حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه بگذاريد
نوش جان 💖
🥦🍱🥦🍱🥦🍱🥦
🥘سیب زمینی و مرغ خامه ای🥗
مواد لازم :
سیب زمینی کوچک ۵۰۰ گرم
سینه ی مرغ ۴۰۰ گرم
سیر ۳ الی ۴ حبه
خامه ۱۵۰ گرم
ریحان خرد شده ۱ ق غذاخوری
آرد دو ق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
آب مرغ یا سبزیجات ۲/۳ فنجان
آویشن یک ق چایخوری
پاپریکا نصف ق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا سیب زمینی ها را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در آب جوش بپزید ، سپس آنها را از آب خارج کرده و در روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود ، سپس ادویه ها را به همراه سیر خرد یا رنده شده اضافه کرده و با حرارت بسیار ملایم به مدت دو دقیقه تفت دهید سپس کره را اضافه کرده و با آن آرد را تفت داده تا آرد کمی تغییر رنگ دهد سپس خامه ی رقیق شده با آب مرغ را اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که به جوش برسد و مرغ هایی را که جدا سرخ کرده ایم را نیز به مواد اضافه می کنیم ، در انتها در تابه را بسته و حرارت را کم کرده تا به مدت ۲۰ دقیقه کامل بپزد و سس کمی غلیظ شود بعد از این که از روی شعله گاز برداشتید به آن ریحان ها را اضافه و نوش جان
🥐توپک تن ماهی پنیری
🌮مواد لازم :
🔸کنسرو تن ماهی : ۲ عدد
🔸پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
🔸تخم مرغ : دو عدد
🔸نمک و فلفل : به مقدار لازم
🔸پودر سوخاری : به مقدار لازم
🔸نان جو یا تست : به مقدار لازم
🔸آرد : به مقدار لازم
🥔طرز تهیه🥔
۱- اول از همه تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید و سپس در ظرف گودی ریخته و یک عدد از تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل و پنیر به آن اضافه کرده و حسابی هم بزنید تا با هم مخلوط بشن . سپس شده نان جو یا نون تستی که دارین رو پودر کنید و به موادتون اضافه کنید . در حدی از پودر نان استفاده کنید که مواد به دست شما نچسبه و در نهایت مواد رو ۱ ساعت بذارین تو یخچال بمونه تا به قول معروف استراحت کنه .
۲- بعد از یک ساعت مواد رو از یخچال بیرون بیارین و به صورت یک گردو یک گردو کوچیک یا یه توپ کوچیک مواد رو در دست خودتون شکل بدین و اول در آرد معمولی بعد در یک تخم مرغ زده شده و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن بسیار داغ ولی با حرارت پایین سرخ کرده
#نان_خوشمزه 🥯 😋
▫️یک عدد سفیده تخم مرغ
▫️یک پیمانه روغن مایع من روغن زیتون استفاده کردم
▫️شیر گرم یک پیمانه
▫️خمیر مایه یک ق غذا خوری
▫️شکر یک ق
▫️نمک یک ق
🔸من برای شیر زرد چوبه ریختم تا رنگ نونم طلایی بشه
آرد به اندازه ای که خمیر نرم باشه و به دست نچسبه
یک ساعت خمیر رو استراحت می دیم
بعد یک ساعت هر فرمی دوست داشتین به خمیر می دیم و با زرده تخم مرغ رو مال می کنیم در فر گرم 180 درجه تا وقتی روی نان طلایی بشه می پزید
#_میگو_و_سوسیس_کبابی
🔻مواد لازم:📝
▫️میگو: ۴۵۰ گرم
▫️سوسیس: ۲۰۰ گرم
▫️روغن زیتون : ۲ ق چ
▫️ادویه کبابی: ۲ ق غ
▫️مایونز: ۱/۳ پیمانه
▫️آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
▫️سیخ چوبی: ۶ تا ۸ عدد
✍️ سیخها را حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در آب بخیسانید تا از سوختن آنها روی گریل جلوگیری شود. ابتدا در یک کاسه بزرگ روغن زیتون را با ۱ قاشق غذاخوری ادویه کبابی مخلوط کرده و میگوها را داخل این ترکیب بیندازید. سوسیس را با ضخامتی هم اندازه پهنای میگوها برش بزنید. میگوها را روی سیخ بزنید بطوری که به شکل منحنی باشند و بین دو بخش منحنی یک برش سوسیس باشد. مایونز، باقیمانده ادویه و آب لیمو را در یک کاسه ریخته سپس هم بزنید تا مخلوط شوند. آن را در یخچال نگه دارید. گریل را روی حرارت بالا به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید سپس حرارت آن را به حالت متوسط رو به بالا بگذارید. هر دو طرف سیخ را اسپری روغن بزنید سپس به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هر سمت را گریل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتا انار😋
مواد لازم🔻
۱ بسته ژله انار
۱ لیوان آبجوش
۲ لیوان شیر
نصف لیوان شکر
۲ ق غ پودرژلاتین
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
کمی وانیل
کمی انار دون شده
طرز تهیه🔻
اول از همه یه بسته ژله انار رو با آب جوش مخلوط کرده و میذاریم روی بخار کتری تا ذرات پودر ژله حل بشه
بعد ژله ها رو میریزیم داخل ظرف مورد نظر البته تا نصف ظرف یا لیوان یا هر چی...😉
بعد یکی دو قاشق انار دون شده هم میریزیم داخلش و میذاریم تو یحچال تا کامل ببنده حدود ۴۵ دقیقه کافیه
حالا بریم سراغ آماده سازی پاناکوتا
شیر،شکر،پودرژلاتین،وانیل و خامه رو مخلوط کرده میذاریم روی حرارت ملایم تا شکر و پودر ژلاتین حل بشه ولی حواستون باشه نجوشه
بعدش میزاریم کمی از حرارت بیفته
حالا پاناکوتا رو میریزیم روی ژله و انارها و دوباره یکی دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد هم دسر پاناکوتای اناری آمادس با هر چی که دوست دارید تزئینش کنید و نوش جان کنید.
من با چندتا دونه انار و خلال پسته تزئینش کنید
#مرغ_عسلي 😋
🔸مرغ رو با روغن زيتون،فلفل سياه ،زردچوبه،سير رنده شده،پودر فلفل چيلي،خوب ماساژ بدين،با پياز مخلوط كنيد وحداقل دوساعت استراحت بدين.بعد تو ظرف پيركس پياز خورد كنيد مرغ ها رو بچينيد روش نمك بزنيد و روي ظرف فويل بكشيد ودو ساعت بزاريد تو فر ١٨٠ درجه،
آب هم اصلاً نريزيد پياز ومرغ آب ميندازه...
بعد از فر دربياريد،روش آبليمو ومحلول زعفرون بماليد و باقاشق عسل بريزيد،گريل فر رو روشن كنيد و بدون فويل يك ربع بزاريد تو فر...
بعد از فر دربياريد وروش جعفري خورد شده بريزيدبچه ها اصلن طعم شيرين نميگيره (عسل تو فر رنگ كاراملي ميگيره و با آبليمو طعم فوق العاده اي به مرغ ميديك قاشق سوپخوري عسل براي اين مقدار مرغ كافيه
#کتلت 🥙 😋
🔸صدو پنجاه تا دویست گرم گوشت چرخ کرده را با دوتا پیاز رنده شده وسه عدد سیب زمینی بزرگ و یکی دو حبه سیر رنده شده (اگه دوس داریدمن این بار سیر نزدم)را مخلوط کنید نمک وفلفل وزردچوبه بزنید یه کمی زعفرون هم بزنید هم خوشرنگ میشه هم تو مزش تاثیر داره دو سه قاشق پودر سوخاری هم بزنید(من خمیرهای داخل نان باگت را خشک میکنم بعد آسیاب میکنم بیشتر به جای پودر سوخاری از همین آرد استفاده میکنم) وخوب ورز بدید ویک ساعت تو یخچال بزارید بعد هم تو روغن داغ شده سرخ کنید ونوش جان کنید
♦️بچه ها سیر یه طعم کاملا سلیقه ای هست تو کتلت من گاهی میریزم گاهی نمیریزم شما هم اگه دوست دارید استفاده کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
گ