11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش رشته 🔝🔝🔝👇👇👇👇
نخود و لوبیاچیتی را از روز قبل داخل آب خیس می کنیم.
بلغورجو، برنج و عدس میشوریم.
نخود، لوبیاچیتی، گوشت، شلغم، پیاز و بلغورجو را همراه با آب می پزیم.
بعد پخت گوشت، گوشت، پیاز و شلغم ها را جدا کرده و کامل له می کنیم.
سبزی آشی، عدس و برنج داخل قابلمه ای جدا می پزیم.
بعد پخت برنج و عدس، مواد له شده، نخود، لوبیاچیتی و بلغورجو پخته شده رو اضافه می کنیم، بعد جا افتادن آش، نمک و آبغوره می ریزیم و هم می زنیم. رب گوجه فرنگی داخل تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم زردچوبه، فلفل سیاه و نعناع خشک به آن اضافه و تفت میدیم و داخل آش می ریزیم.
آش شلغم با پیاز و نعنا داغ بصورت دلخواه تزئین کنید.
نوش جان 😄😍
نکات:
سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز و سبزی سیر خشک شده هست.
برای پخت گوشت به همراه بقیه مواد حتما به زودپز نیاز نیست، می توانید از قابلمه معمولی استفاده کنید.
به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ هم می توانید استفاده کنید.
ریختن رب گوجه و آبغوره داخل این آش به ذائقه شما بستگی دارد.
به جای سبزی خشک از سبزی تازه هم می توانید استفاده کنید.
#دسر_لیوانی 🍨🍨
#کاپوچینو
کاپوچینو 3بسته شیر 3لیوان شکرنصف لیوان
خامه صبحانه یک پاکت پودرژلاتین 2ق غ به همراه 1/4لیوان آب سرد
شیر رو داخل شیرجوش میریزیم وکاپوچینو شکر وخامه رو داخل شیر سرد مخلوط میکنیم ومیزاریم روحرارت متوسط تا شکر حل بشه ومرتب هم میزنیم تا کرمی بشه خاموش میکنیم و پودر ژلاتین #بن_ماری رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه و میزاریم محیط آشپزخونه که خنک شه وهر از گاهی هممیزنیم تا رویه نبنده بعد داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید من داخل لیوان بصورت تکنفره سروکردم گذاشتم یکی دوساعت تو یخچال بعد یه ردیف موز روش چیدم و بیسکویت ساقه طلایی رو بهمراه گردو آسیاب کردم و وروی موزها روباهاش پوشوندم بعد با هر چیزی که دلتون میخواد میتونید تزیین کنید
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#خورش_گوجه_سبز👩🍳
مواد لازم:🤗
گوجه سبز 500 گرم😌
نعنا سرخ شده 1 پیمانه🍃
جعرفی سرخ شده 2 پیمانه☘️
مرغ 300 گرم🍗
پیاز 1 عدد متوسط☝🏻
رب گوجه 1 ق.غ🥫
پیاز داغ آماده 1 ق.غ☝🏻
شکر 1 ق.غ🍚
نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین،زعفران به مقدار لازم👌🏻
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کته_خلال
گوشت چرخ کرده 350 گرم
نمک و فلفل سیاه
پیاز رنده شده
خلال پسته 2 قاشق غذا خوری سر پر
خلال بادوم 2 قاشق غذا خوری سر پر
کشمش 2 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
هویج 2 عدد
زرشک 2 قاشق غذا خوری
برنج 3 پیمانه
روغن 2 قاشق غذا خوری
.
.
این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید ،عدس پلو یا رشته پلو ،امیدوارم درست کنید و لذت ببرین
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_ماکارونی
خيارشور 200 گرم
هویج 1 عدد
ماکارونی فرمی 250 گرم
نخود فرنگی 200 گرم
ژانبون 300 گرم
سس مایونز 3 تا 4 ق غ خ سرپر
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
اول ماکارونی ها رو به همراه آب جوش و نمک و زردچوبه و روغن میزاریم بپزه سپس با آب خنک آبکش میکنیم. هویج رو نگینی خورد میکنیم و میپزیم. نخود فرنگی رو هم میپزیم. ژانبون و خیارشور رو نگینی خورد میکنیم. حالا همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم و سس مایونز و فلفل رو هم بهش اضافه میکنیم (من ذرت دوست نداشتم واسه همین نریختم شما اگه دوست داشتین اونم میتونید بریزید) همه مواد رو خوب باهم مخلوط میکنیم و داخل یه ظرف دربسته میزاریم چندساعت داخل یخچال بمونه تا خنک بشه.
#ساندویچ_تن_ماهی 🌯 😋
🔸یک قوطی تن ماهی رو بیست دقیقه بجوشونید بعد روغنش رو کاملا خالی کنید ، تن ماهی رو با یک سوم قوطی کنسرو ذرت و حدودا نصف پیمونه خیار شور ریز خرد شده همراه با سس مایونز و آبلیمو و فلفل سیاه مزه دار کنید و همراه با کاهو و نون باگت یا نون تست ساندویچ درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان باگت
مواد لازم :
آرد نان فانتزی : 400 گرم
بهبود دهنده : نصف قاشق چ
شکر : نصف ق غ
شیر ولرم : 150 گرم
آب ولرم : 100 گرم
خمیرمایه فوری : 10 گرم
روغن مایع : 20 گرم
نمک : نصف ق چ طرز تهیه :
ابتدا خمیرمایه را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده به مدت 10 دقیقه میزاریم تا عمل بیاد.
آرد بهبود دهنده و نمک و مخلوط کنید خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید و هم بزنید شیر و کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد.
بمدت 15 دقیقه ورز بدید بعد از دو دقیقه ورز دادن روغن مایع رو اضافه کنید.تست پنجره رو حتما انجام بدید.
ظرفتونو چرب کنید خمیرو بمدت 1تا 1/5 ساعت روشو بپوشونید بزارید استراحت کنه تا حجمش دوبرابر بشه.
بعد سینی فرتونو چرب کنید. خمیر و به چونه های 100 گرمی تقسیم کنید پهن کنید و طبق فیلم بپیچید و داخل سینی فر قرار بدید( طبق عکس) باز روشو بپوشونید تا نیم ساعت حجمش دوبرابر بشه و داخل فر 200 درجه بمدت 20 دقیقه بپزید.
قبل ازاینکه داخل فر بزارید با اسپری آب بپاشید و اگه دوست داشتید کنجد بزنید.
ظرف آب داخل فر یادتون نره بعد از 10 دقیقه ظرفو از فر خارج کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به طور کامل تو ویدیو توضیح دادم. فقط یه سری نکات اینجا مینویسم براتون.
پودر مخمر اگه بعد یک ربع پف نکرد یعنی خرابه و اصلا نباید استفاده کنید. چون نون بد درمیاد.
اگه میخواید نونتون شیرین باشه، موقع درست کردن خمیر، پنج شش قاشق شکر اضافه کنید.
بعد درست کردن خمیر. یک ساعت تا یک ساعت و نیم روی خمیر بپوشونید و جای گرم بذارید تا خوب پف کنه و بعد استفاده کنید. موقع پهن کردن خمیر و آماده کردنش، آرد زیاد نریزید تا خمیرتون سفت نشه. حتما باید خمیر نرم و لطیف باشه تا کروسان ها خوشمزه و نرم بشن.
کف ظرف فر روغن بمالید. اگه کاغذ روغنی دارید بذارید و کروسان هارو بچینید. یه ربع استراحت بدید تا پف کنن. بعد رومال کنید.
با همین طرز تهیه میتونید نون خونگی در هر شکلی که میخواید درست کنید. خیلی خوشمزه میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨سه شنبه تون عالی
🌾✨ان شاءالله
🌸✨امـروز بهترین روز
🌾✨زندگیتون باشـه
🌸✨حال خوب
🌾✨دلخوشی فراوان
🌸✨رزق و برکت بسیار
🌾✨لبریز از شادی و آرامش
🌸✨موفقیت پی درپی و
🌾✨نگاه مهربان خدا نصیبتون
🌸✨روزتون زیبـا و در پناه خدا 💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به اعضای دوست
داشتنی کانالمون
سلام صبح بخیر✋😍
💫
🌼🎻✨🌷✨🎻🌼