#کراکت_سیب_زمینی
سیب زمینی آبپز 4 الی 5 عدد متوسط
آرد گندم نصف لیوان
پیازچه یا جعفری خرد شده 3 ق غ
پودر آویشن، فلفل سیاه، پودر سیر و نمک به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد
سس کچاب 2 ق غ
پودر سوخاری به میزان لازم
سیب زمینی آبپز، ادویه ها، آرد گندم و پیازچه رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید اگه مواد خیلی چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید، کف ظرفی آرد بریزید و سیب زمینی ها رو داخل قیف بریزید و مثل کلیپ رو آرد به شکل لوله ای قیف بزنید و داخل آرد بچرخونید تا به آرد آغشته بشه بعد به اندازه ی دلخواه برش بزنید داخل یخچال بزارید نیم ساعت استراحت کنه، تخم مرغ و سس کچاب رو هم بزنید، سیب زمینی ها رو اول داخل تخم مرغ بعد داخل آرد سوخاری بغلطونید بعد داخل روغن داغ شناور سرخ کتید روی دستمال بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه، با هر نوع سسی که دوست داشتید نوش جان کنید.
رسپی امتحان شده👌👌👌
#مربای_زردآلو
واما رسپی برای دوستانی که برای بار اول می خوان درست کنن
برای شروع اول 550 گرم اگر خیلی شیرین دوست دارید کمی بیشتر شکر رو با یک لیوان آب بزارید بجوشه وقوام بیاد در آخر هم کمی آب لیمو اضافه کنید بعد که قوام اومد بزارید کنار تا خنک بشه ...
در مرحله بعد هسته یک کیلو زردآلو رو جدا کنید ولی نزارید زردآلو ها از وسط نصف بشن، بعد که شربت قوام اومد زردآلو ها رو بهش اضافه کنید وبزارید روی حرارت واجازه بدید که بپزه فقط حواستون باشه زیاد له نشن ....
من کمی برای خوشرنگتر شدنش زعفران ریختم ولی بدون زعفران هم خوب ميشه
شکلات گل شاخه ای
ابتدا شکلات ها را روی بخار کتری ذوب میکنید توجه داشته باشید ظرفی که استفاده میشود کاملا خشک باشد اگر مشاهده کردید شکلات ها یک مقدار سفت هست به آن یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنیدسپس یک مقدار شکلات ها را داخل قالب ریخته و بعدمقداری مغز سپس شکلات و در آنها مغزیجات می تونید مغزیجات را با شکلات مخلوط کنید و یکباره در قالب بریزید ولی ممکن ظاهر گل شما را یک جاهای خراب کنه و مغزیجات پیدا باشه سپس قالب را در یخچال قرار میدهید ، وقتی یک مقدار شکلات بست نی را داخل آن قرار میدهید و دوباره داخل یخچال می گذارید تا کامل ببندد شکلات بایید یک مقداری ببندد تا نی داخل آن بایستد سپس وقتی کامل شکلات ها سفت شد ار یخچال خارج کرده و با ربان های رنگی تزیین میکنید
#تیرامیسو_بدون_تخم_مرغ
پنیر ماسکارپونه ۱ بسته یا ۲۵۰ گرم، خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم ، اسپرسو ۲ الی ۳ شات،بیسکویت لیدی فینگر ۱ بسته
خامه رو چند دقیقه بزنید تا فرم بگیره بعد پنیرو بهش اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنید تا ترکیب صاف شه کرم رو بریزید تو قیف بزارید کنار دستتون بیسکویتای لیدی فینگرو بزنید تو اسپرسو دو طرفشو خیس کنید بچینید تو ظرف یا قالب یا لیوانتون مورد نظرتون یه لایه کرم بزنید و بعد دوباره یه لایه بیسکویت و در آخر کرم مقداری پودر کاکائو روی تیرامیسوتون الک کنید بمدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت بزارید تو یخچال استراحت کنه تا خوب جا بیوفته
#شیر_موز_شکلاتی
🍌موز پوست کنده خرد شده 1 عدد - شیر سرد نصف لیوان - شکلات مایع 1 قاشق غذاخوری - شکر کمی - یخ 2 تکه
🥣تمام مواد را در میکسر ریخته مخلوط می نمائیم تا کف کند. بعد شیرموز را در لیوان میریزیم
#دسر كاستر
چهار لیوان شیر و چهار قاشق غذاخوری پودر کاسترد و چهار قاشق چایخوری شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو اجاق. مرتب هم زدم اواسط هم زدن دو قاشق گلاب هم ریختم . در حدی هم بزنید که رد قاشق روش بمونه نه زیادی شل باشه نه زیادی سفت. بعد یک لایه کاسترد ریختم کف ظرف ها و چند دقیقه فرستادم داخل یخچال . بیسکوییت ساقه طلایی رو آسیاب کردم و یک لابه ریختم و مجدد روش کاسترد ریختم . کاسترد لایه دوم چون کمی تو قابلمه موند تا لایه قبل رفت یخچال کمی سفت شد بعد روش گردو و پودر گل محمدی ریختم
#دلمه_پیاز
مواد داخل دلمه شامل پیاز داغ فراوان. گوشت چرخ کرده. برنج و لپه. سبزی معطر خشک شامل شوید و ریحان و جعفری. نمک. زردچوبه. فلفل سیاه. سرکه. شکر. دو قاشق ماست و دوقاشق سرشیر محلی.
پیازهارو هم بعد از پوست گرفتن از یک طرف پیاز به صورت عمودی یه برش عمیق میزنیم تا به وسط پیاز برسه و پنج دقیقه داخل آب میجوشونیم تا لایه هاش از هم باز بشن. یه سس درست کردم شامل پیاز داغ. دوتاحبه سیر هم خرد کردم و تفت دادم. رب گوجه و یه قاشق جعفری تازه خردشده. و نمک و ادویه دلخواه و روی دلمه ها رو ریختم و دم گذاشتم.
ماست و سرشیر دلمه رو منسجم و خوشمزه میکنه.
#تیرامیسو_بدون_تخم_مرغ
پنیر ماسکارپونه ۱ بسته یا ۲۵۰ گرم، خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم ، اسپرسو ۲ الی ۳ شات،بیسکویت لیدی فینگر ۱ بسته
خامه رو چند دقیقه بزنید تا فرم بگیره بعد پنیرو بهش اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنید تا ترکیب صاف شه کرم رو بریزید تو قیف بزارید کنار دستتون بیسکویتای لیدی فینگرو بزنید تو اسپرسو دو طرفشو خیس کنید بچینید تو ظرف یا قالب یا لیوانتون مورد نظرتون یه لایه کرم بزنید و بعد دوباره یه لایه بیسکویت و در آخر کرم مقداری پودر کاکائو روی تیرامیسوتون الک کنید بمدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت بزارید تو یخچال استراحت کنه تا خوب جا بیوفته