این #ژله جیگرو فقط واسه خوشگلی تو تولدایی که تم داره مثل تم کفشدوزک و این جور وقتا درستش کنین
دلیلشم رنگ زیادیه که باید بزنین و ضرر داره
وگرنه رنگ خوراکی روی طعمش تاثیر نمیذاره
میتونین رنگ نزنین ولی قرمزتون صورتی میشه مشکیتونم خب مشکی نمیشه زیاد
من از رنگ ژله ای خط زرد استفاده کردم، قرمزم قرمز البالویی بود
یک و نیم بسته ژله قرمز، یک و نیم بسته ژله ی کولا یا الوئه ورا که خب باید رنگ مشکی بزنین نیاز داریم
قالبو با روغن مایع چرب کنین بذارین تو فریزر
هر بسته پودر ژله رو با یکلیوان اب جوش بنماری کنین ( رو بخار اب جوش هم بزنین) بهش رنگ خوراکی اضافه کنین و بذارین سرد شه
وقتی ژله سرد شد نصف لیوان شیر دمای محیط یا بستنی نرم شده اضافه کنین
( واسه نصف بسته بقیه چیزام نصف کنین)
هر رنگ رو که ریختین تو قالب بذارین تو یخچال نیمبند بشه بعد ژله ی بعدی رو اروم با قاشق بریزین تو قالب
تا پر شدن قالب مرحله مرحله این کارو انجام بدین و وقتی قالب پر شد بذارین حدودا 6 ساعت تو یخچال بمونه بعد اطراف ژله رو به سمت داخل بکشین تا از دیواره قالب جدا شه
و بعد از ازاد شدن ژله برگردونین تو ظرف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐💐💐
°#صبح
تمام عاشقانهها را
باید با توخواند
با تو بیدار شد
صبحانه را
به هواے تو صرف ڪرد
و برای هر صبح
آغازے شد تا صبحهاے دیڪَر ...
#مریمپورقلی
♡჻ᭂ࿐✰
14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#كباب_ديگى_سماقى 😋😍
مواد لازم براي 2 پرس ( هر پرس براي 2 نفر هست)
گوشت چرخ كرده 350 گرم
پياز 1 عدد درشت
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين
برنج 3 پيمانه
زعفران
روغن
سماق
كنجد
گوجه فرنگي
گوشت رو با پياز رنده و اب گرفته شده مخلوط ميكنيم ، نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين رو اضافه و حسابي ورز ميديم.
با اين ميزان مواد دو تا كباب تابه دو نفره ميشه درست كرد ، كف ماهيتابه يا ظرف تفلون پهنش ميكنيم و كنارش رو خالي ميكنيم كه روغن رو از كنار اضافه كنيم. .
🔴يادتون باشه اصلا اصلا كف تابه رو چرب نكنيد چون گوشت ترك ميخوره و يه تيكه نميشه .
بعد از پخت هر دو سمت برش ميداريم.
كف قالبمون رو چرب ميكنيم و كنجد ميريزيم ، يه كم از برنج اب كش شده رو زعفراني ميكنيم و ميديم كف قالب. سماق فراوان و بعدش كباب و در اخر برنج سفيد رو ميريزيم روش و فشار مياريم 😋
بعد از نيم ساعت روي حرارت ملايم غذا امادست 😍
گوجه هارو حلقه كنيد و سرخ كنيد 😍
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آلبالو_پلو 🍒🍚
.
🤝🍃👆😍🌸👌😋🥳 یک آلبالو پلو درجه یک و متفاوت، پیشنهاد میکنم امتحان کنید. وقتی امتحان کردید متوجه حرفهای من میشید.
-----
برنج: 4 پیمانه
گوشت: 400 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
آلبالو: 700 گرم
شکر: 3 قاشق غذا خوری (اگه شیرین دوست دارید، 4 تا بزنید)
ادویه گوشت:
زردچوبه: نصف قاشق چاییخوری
نمک + فلفل.
------
شما میتونید از برنج زعفرانی برای تزیین استفاده کنید.
------ مدت زمان پخت آلبالو و شکر 10 دقیقه هست. بعد از این زمان، یکم از شربت آلبالو جدا کنید، و بعد از اینکه سس گوشت و آلبالو و برنج رو لایهلایه داخل قابلمه ریختید، شربت رو روی برنج بریزید تا رنگش بهتر بشه.
قبل از کشیدن آلبالوپلو، میتونید مقداری کره یا روغن داغ روی برنجتون بریزید.
تاکید میکنم که برنج رو زودتر ابکش کنید (زنده تر) به دلیل اینکه سس گوشت و آلبالو یک مقدار آبکی هست و شما نباید اجازه بدید که برنج شفته بشه
میتونید با مرغ، ماهیچه و یا اصلا بدون گوشت هم درست کنید. .
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی
مواد لازم
بیسکویت پتی بور کره ای : 2 بسته
بیسکویت پتی بور شکلاتی : 2 بسته
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: 350 گرم
خامه قنادی: 300 گرم
شربت شیره انگور یا قهوه رقیق یا شیر : نصف لیوان
پودر قند: بنابه ذائقه
⠀
طرز تهیه
1.خامه قنادی رو از فریزر خارج کنید تا حالت نیمه منجمد بگیره و چند ثانیه با دور کند همزن و بعد 7 تا 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره و رد پره های همزن روی خامه بمونه
پنیر رو کمی میکس کنید تا نرم و یکدست بشه و بعد خامه فرم گرفته رو به پنیر اضافه کرده و ترکیب کنید
👈بنا به ذائقه خودتون میتونید کمی پودر قند به پنیر اضافه کنید
2.بیسکویت کره ای رو داخل شربت بزنید و دور قالب کمربندی بچینید ( حلقه قالب رو سفت نکنید اجازه بدید باز باشه)
و روی بیسکویت کرم بزنید
و بعد یک لایه بیسکویت شکلاتی بذارید و کرم بزنید این کار رو تکرار کنید تا قالب پر بشه
سپس حلقه قالب رو محکم و سفت کنید تا کیک فشرده بشه
سطح کیک رو کرم بزنید و حداقل 8 ساعت تا 1 روز داخل یخچال بذارید تا بافت کیک نرم بشه
سپس از یخچال خارج کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #بورک_اسفناج 🥓 😋👆
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قزلالا با سس ریحون و سالاد انبه😋
یک غذا از منو فرنگی
سس ریحون:
لیمو ترش
روغن زیتون
ریحون خشک
نمک و فلفل
ماهی قزلالا یا سالمون رو داخل ماهیتابه سرخ کنید و از سس به دو طرف ماهی بزنید. 3-4 دقیقه برای هر طرف کافیه.
سالاد انبه:
انبه
پاپریکا شیرین (یا فلفل دلمه)
پیاز
ریحون
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزای_خورشت_بادمجان
خورشت بادمجان بخاطر داشتن زمینه گوجهفرنگی، با پنیر در پیتزا تمایل خوبی دارد.
گوشت و بادمجان را از خورشت جدا کردم. آب خورشت را جوشاندم تا کمی غلیظ بشود و مطابق با سس پیتزا. بعد، مثل پیتزای معمولی، اول سس، بعد پنیر، سپس بادمجان، گوشت، پیاز، گوجه فرنگی، زیتون، فلفل شور و کمی پنیر موزارلا. (توجه کنید که پنیر پیتزا هیچوقت نباید بعد از محتویات دیگر روی پیتزا پهن بشود. دلیل انکه پنیر روی محتویات را میگیرد و جلوگیری از پختن آنها میشود. پنیر همیشه بعد از سس و قبل از محتویات دیگر اضافه میشود)
اونی هم که دور خمیر پیچیدم، شامل از سیبزمینی پخته و له شده، پنیر، پیاز، گشنیر و جعفری، سیر، فلفل و نمک هست.
بسیار خوشمزه. جای همه شما عزیزان خالی.
نکته دیگر انکه خمیر پیتزا در اصل فقط از آرد نان درست میشود و نه از آرد کیک. نان پیتزا باید مثل نان بربری و تافتون و غیره، کمی کش دار باشد و با کشیدن آن پاره بشود و نه مثل کیک یا بیسکوییت جدا شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_قارچ 😉
.
پیاز: یک عدد
هویج: یک عدد
قارچ: 200 گرم
شیر: نیم لیتر
استاک مرغ: یک لیوان
خامه: 2 ق غ
نمک و فلفل: به میزان لازم
کره: 50 گرم
آرد: یک ق غ
جعفری: 2 ق غ
.
پیاز رو تفت بدین و هویج رو اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدین و بعدش قارچ رو اضافه کنید ، آرد اضافه کنید و دو دقیقه تفت بدین و شیر و استاک رو اضافه کنید و اجازه بدین 40 دقیقه تا کاملا جا بیفته و در نهایت موقع سرو جعفری رو هم بهش اضافه کنید😋😋😋