eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#اشکنه 🍵 پياز دو عدد متوسط سيب زميني يك عدد متوسط تخم مرغ …دوعدد شنبليله خشك…يك قاشق غذاخوري نعناخشك… يك قاشق غذاخوري نمك و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم. 🍲طرز تهیه اشکنه : اول پيازها رو خورد كرده و توي روغن يكم زياد سرخ ميكنيم چون خوشمزگي اشكنه به چرب بودنشه و زردچوبه و فلفل و نمك رو ميريزيم و تفت ميديم سيب زميني رو حبه كرده توي پيازداغ يكم سرخ ميكنيم حالا نوبت سبزيجات خشكه وقتي اضافه كرديم يه هم كه زديم عطر سبزي دراومد كافيه اب رو اضافه ميكنيم و نيم ساعتي ميزاريم بپزه. در اخر هم تخم مرغها رو هم ميزنيم و اضافه ميكنيم ده دقيقه زمان ميديم تا باهم جا بيوفته. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترشی_انار_و_لبو😋 اول یه دونه لبوی سایز متوسط رو بذارید تا بپزه در حدی که کمی نرم بشه ، نباید لبو کامل پخته بشه، بعد پوستشو بگیرید و رنده درشت کنید یا مثل من ساتوری کنید تا ریز بشه بعد به اندازه یک و نیم لیوان انار قرمز دون شده رو باهاش مخلوط کنید و‌توی شیشه بریزید ، آب لبوی پخته رو هم توش بریزید، در آخر روش سرکه بریزید تا روی مواد رو بگیره و بعد دو یا سه قاشق شکر و نوک قاشق چایخوری نمک روش بریزید و دربشو ببندید ، میتونید بجای شکر لابه لاش نبات بذارید. این ترشی بمب آنتی اکسیدان، ازش غافل نشید ، ترشی بعد یک هفته آماده ست ، حتما جاش سرد و خنک باشه. میتونید بجای سرکه از آب انار ترش استفاده کنید. ‌@ashpazy_irani
#مرغ_امپراطور خوشمزه خوشمزه 1 1/2 فنجان سوپ مرغ 3/4فنجان شکر 1/4 پیمانه ذرت 1/2فنجان سس سویا 1/2فنجان سرکه سفید 1/1 ق چ زنجبیل تازه، خرد شده 2عدد سینه مرغ بدون پوست 1/4فنجان سس سویا 1تخم مرغ بزرگ هم زده 2فنجان پیاز سبز فلفل سبز کباب شده به میزان دلخواه تمام ادویه ها را با هم مخلوط کنید و سو÷ مرغ را نیز به مواد اضافه کنید و به شدت هم بزنید و بگذارید در یخچال تا آماده شود.مرغ را با 1/4 فنجان سس سویا مخلوط کنید و تخم مرغ را به آن بیفزایید.مرغ را در روغن داغ سرخ کنید و ذرت را به آن اضافه کنید.وقتی که سرخ شد از روی گاز بردارید.در ماهیتابه ای جدا کمی روغن ریخته و بگذارید تا داغ گردد.÷ایز و فلفل ر در روغن داغ بریزید تا سرخ گردد.سسی را که آماده کرده و در یخچال گذاشته اید را به مخلوط مرغ اضافه کنید و بگذارید تا مواد غلیط گردد.باین غذا را باید با برنج تازه طبخ شده میل بفرمایید.نوش جان _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 🍳 @ashpazy_irani
#خورش_مرغ_و_هويج برای دو نفر مرغ دو تكه، هويج متوسط چهار عدد، رب گوجه فرنگي 1.5 ق غ، زعفران دمكرده غليظ يك ق غ، پياز متوسط يك عدد خرد شده، نمك، فلفل، زردچوبه، آبغوره يا آلو براي چاشني مقدارش به ذائقه خودتون بستگي داره به مرغ نمك و كمي فلفل قرمز بزنيد و حداقل نيم ساعت داخل يخچال بزاريد. بعد مرغها رو سرخ كنيد تا طلايي بشن و از تابه بيرون بياريد. داخل همون تابه پياز رو سرخ كنيد تا طلايي بشه و زردچوبه و رب رو تفت بديد و كمي فلفل سياه بزنيد بعد مرغها رو به همراه دو ليوان آب به تابه اضافه كنيد تا بپزن. هويجها رو پوست بگيريد و خلالي خرد كنيد، بعضيا درشت رنده ميكنن. هويجهاي خلالي شده رو در كمي روغن سرخ كنيد. وقتي مرغها تقريبا پخت، هويج، زعفران، چاشني (آبغوره يا آلو) و اگه نيازه نمك رو اضافه كنيد و بزاريد باهم بپزن. در آخر نبايد زياد آبدار باشه و سس بايد غليظ باشه. اين غذاي بسيار خوشمزه رو با برنج يا مثل خوراك با نون سرو كنيد. ———————— @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#واویشکای_گوشت کافیه پیاز فراون رو تفت بدیم, گوشت چرخکرده رو اضافه کنیم, نمک,فلفل سیاه, زردچوبه, دو حبه سیر, رب گوجه فرنگی, وقتی خوب تفت خورد گوجه فرنگی خرد شده یا پوره شده رو اضافه میکنیم و یک لیوان اب. با شعله ملایم و در بسته کامل میپزیم. کمی باید ابدار باشه. میشه از فلفل دلمه خرد شده هم استفاده کرد. همراه سیب زمینی سرخ شده. این غذا با نون یا برنج خورده میشه. @ashpazy_irani
#واویشکای_مرغ فوق العاده خوشمزه است از غذاهای سنتی گیلان هست .واسه درست کردنش ابتدا نصف سینه مرغ ،حبه حبه کردم گذاشتم کنار،مرحله بعد یک عدد پیازمتوسط رنده کردم ریختم داخل تابه ،بیست وپنج گرم کره همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت گاز با حرارت ملایم تفتش دادم وقتی پیاز سبک شد گوشت مرغ را اضافه کنید .دراین حین تا گوشت مرغ تفت بخوره وبرنگ سفید بشه .یک عدد گوجه فرنگی بزرگ نداشتین دوعدد رنده کردم همراه با یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی،نمک،زردچوبه یک قاشق چای خوری،فلفل سیاه، زعفران غلیظ دم کرده یکدقاشق غذاخوری، آبلیمو یک قاشق غذاخوری،اضافه کردم به پیازوومرغ تفت داده شده ،میتونید فلفل دلمه ای خورد شده نصف یک عدد اضافه کنید .سیب زمینی رو پوست کنده و قطعه قطعه میکنید کمی در روغن سرخ میکنید و به مرغ اضافه میکنید و در ظرف رو میگذارید تا جا بیفته و با دمی پلو نوش جان میکنید. @ashpazy_irani
#ژله_فالوده ابتدا ژله آلورا رو با 1.5 لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف ژله رو داخل قالب بریزین فالوده که از بیرون تهیه کردید بریزین تو آبکش آبش بره بعد توی ژله کمی بریزین بزارید یخچال تا نیم بند بشه. بعد بقیه ژله آلورا خیلی کم رنگ خوراکی آبی بریزین بعد روی ژله که نیم بند شد بریزین داخلش هم فالوده بریزین دوباره داخل یخچال بزارید. بعد یک بسته ژله بلوبری به یک‌و نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف کنید داخل یک قسمتش کمی رنگ آبی بریزین تا از قبلی کمی پر رنگتر بشه فالوده هم بریزین روی ژله قبلی که نیم بند شده بریزین. مرحله آخر دوباره تو قسمت آخر ژله بلوبری رنگ خوراکی آبی بیشتر بریزین فالوده هم بریزین روی ژله قبلی بریزین حدود نصف روز بزارید داخل یخچال تا کامل ببنده. رنگبندی کردن ژله دست خودتون هست. @ashpazy_irani
#نون_سیر 😋 براي نان سير و پنير مناسب ترين نون براي اين كار نون تست يا برش هايي از نون باگت يا اين نون كوچولو هاي كره آب كرده را با پودر سير آويشن / اروگانو پودر پياز كمي پاپريكا نمك فلفل سياه تركيب مي كنيم و روي نوني كه درسترس داريم با برس مي زنيم من علاوه بر پنير پيتزا چنتا تيكه گوجه خشك و زيتون سياه هم بهش اضافه كردم و فقط در حدي كه پنير اب بشه داخل فر گذاشتم 🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉 @ashpazy_irani
#میتلف مواد لازم: گوشت چرخ کرده 750 گرم آرد 0.۵ پیمانه شیر یک دوم پیمانه پیاز سرخ شده 4 ق غ جعفری خرد شده 3-2 ق غ تخم مرغ 4 عدد رب گوجه فرنگی 2 ق غ طرز تهیه: زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده و بعد زرده و گوشت را اضافه می کنیم سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم. کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته و برای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم 🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_گوشت_با_سيب_زميني 🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉 @ashpazy_irani
#اکبر_جوجه من جوجه هارو که 600 گرمی بودن رو توی آبلیمو و نمک مزه دار کردم حدودا سه ساعت و مرتب جابجاشون میکردم که همه جاش مزه دار دار بشه و توی یه قابلمه که کره و روغن داره ،بعد از خشک کردنش با دستمال آشپزخونه توی قابلمه گذاشتم و با شعله متوسط سرخ کردم اولش آب میندازه که بعد از چند دقیقه شروع به سرخ کردن میشه برای هر طرف حدود ده الی دوازده دقیقه زمان بدید تا سرخ بشه و با سس انار یا رب انار میل کنید. پ.ن. جوجه ها رو نپختم چون نیاز نبود خیلی جوجه ها ریز بودن اگه جوجه تون مرغ بود(🙊)اول کمی بپزیدش که دیگه من بهش نمیگم اکبر جوجه بهش میگم مرغ سرخ شده اصل این غذا اینه که جوجه های خام سرخ بشن پ.ن.2 برنج محلی چمپا(کته ) پ.ن. متشکرم از کامنتای مربوط به پست قبل اونایی که ندیدن یه نگاهی بندازن 🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉 @ashpazy_irani
آش آلوی ترش😋 این میزان برای 8 نفر هست . نخود نصف لیوان لوبیا نصف لیوان عدس نصف لیوان آلو یک لیوان قیصی یک لیوان پیازداغ فراوان سیرداغ میزان دلخواه رشته آشی نصف بسته رب گوجه یک قاشق پر شکر و سرکه به مقدار ذائقتون نمک و زردچوبه و نعنا و گلرنگ میزان لازم . اول پیازداغ فراوان درست کنید. بعد یک قاشق سیر داغ. و زردچوبه و دو قاشق نعنا و یک قاشق گلرنگ(از عطاری بخرید واجب هم نیس☺) هم بریزید و تفت بدین. بعد نخود و لوبیای (بهتره خیس شده باشه) بریزید و بذارید باهم بپزه. عدس هم جداگانه بپزید . آلو و قیصی هم با کمی شکر بذارید جداگانه بپزه. بعد از پخت لوبیا و نخود. عدس و آلو و قیصی رو بریزید داخلش. بعد سرکه و شکر (برای ملس شدن) و رب گوجه هم بریزید. یک ربع بجوشه. بعد رشته رو بریزید و بذارید تا جابیفته... 🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉 @ashpazy_irani
سلام☺️ روزتان منور باد ز طلوع و درخشندگی خورشید تابناڪ الهی قلبتان ❤️آڪنده باد از "عطر نفسهای خدایی" و دلتون "مملو از عشق الهی"🌹 صبحتون بخیر🌻 @ashpazy_irani
‍ #کالباس_خانگی : مواد لازم- سینه مرغ: دو عدد، سیر: یک بوته کوچک، زرده تخم‌مرغ: دو عدد، آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری، فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری، نمک: به میزان لازم، پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری، پودر هل: یک قاشق چایخوری، هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد، قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط، روغن مایع: سه قاشق غذاخوری. تصویر طرز تهیه کالباس خانگی طرز تهیه: گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخم‌مرغ و روغن را هم افزوده، آن‌قدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتی‌متر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت 5‌ /‌1 ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقه‌ای بزنید 🍠🥐🍆🍅🥝 @ashpazy_irani
اشترودل مرغ ‌ مواد لازم برای خمیر:👇 دو فنجان و نیم آرد سه قاشق غذاخوری شیر خشک یک قاشق غذا خوری خمیر مایه نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر دو قاشق ماست یک فنجان اب ولرم یک چهارم فنجان روغن نمک به میزان لازم دو قاشق شکر  دو عدد تخم مرغ که مقدار کمی از آن را برای مالیدن روی خمیر کنار میگذاریم.‌ ‌ ‌ مواد میانی:👇 پیاز ، فلفل سبز نگینی ، هویج رنده شده ، گوجه فرنگی رنده شده ، سینه مرغ آبپز و رنده شده ، نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، رب گوجه .‌ ‌ ‌ طرز تهیه :👇 ابتدا خمیر رو اماده میکنیم.  اول همه مواد مایع رو با هم مخلوط میکنیم و سپس بقیه مواد رو اضافه میکنیم و تا زمانی هم میزنیم که نرم بشه خمیر رو برای مدتی استراحت میدیم پیاز رو تفت میدیم سپس فلفل و هویج گوجه فرنگی و رب گوجه و ادویه رو به ترتیب اضافه میکنیم تا تفت داده بشن در اخر مرغها رو اضافه میکنیم و مواد رو برمیگردونیم و بمدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم میذاریم و سپس زیرش رو خاموش میکنیم خمیر رو با مواد پر میکنیم و اون رو بشکل دلخواه درمیاریم و روش رو با تخم مرغ می مالیم سپس روش کمی سرکه میزنیم و درون فر قرار میدیم تا بپزه و سپس نوش جان میکنیم.‌ 🍠🥐🍆🍅🥝🥥🍌🍉 @ashpazy_irani
#ایده یکی از خوردنی هایی که برای شب یلدا میتونه جالب و متفاوت باشه شکلات با دونه های اناره برای این کار اول انار رو به اصطلاح دون کنید در مرحله بعدی شکلات رو روی بخار آب جوش ذوب کنید و دونه های انار رو با شکلات آب شده مخلوط کرده و داخل قالب های شیرینی بریزید و اونها رو داخل یخچال قرار بدید تا سرد بشن ..🍫🧁 @ashpazy_irani
پفیلای رنگی 🍿 برای داشتن پفیلای رنگی قبل خارج کردن پفیلا از روی گاز مقداری ترافل روش بریزید و کامل هم بزنید و چون پفیلا داغه ترافل ها رو اون آب میشن 🍭🍭 @ashpazy_irani
#ژله_اناری 🍷 برای این کار ب دو کاسه ی ته گِرد نیاز داریم در دوسایز نزدیک بهم دو بسته پودر ژله قرمز رنگ و یک بسته ژله آلو ورا ژله آلورا رو با شیر داخل قالب کوچیک تر درست کنید داخلش دونه های انار بندازید و بزارید که ببنده ژله قرمز رنگ رو هم به اندازه یک بند انگشت داخل قالب بزرگتر بریزید وقتی گرفت ژله آلوورا رو از قالب جدا کنید و داخل قالب بزرگتر بزارید و ژله قرمز رنگ رو روش بریزید وقتی گرفت و از قالب خارج کردید یک کلاهک انار روش بزارید تا شبیه انار بشه 😍😘 @ashpazy_irani
ژله انار 😍 اینم یه ژله شیک مخصوص یلدا 🍹 درست کردنش خیلی ساده است فقط کافیه یک لایه ژله آلوئه ورا بریزین بزارین یخچال خودشو بگیره بعد یه لایه دونه انار و روشو دوباره ژله بریزین تا سه لایه به همین راحتی 👌 @ashpazy_irani
#تزیین_یلدایی 🍉 ایده زیبا میوه آرایی به هندونه‌و برش های پیوه که به سیخ چوبی وصل شده اند 🍡🍡 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از ویدئوی باسلوق ژله ای انار خیلی خوشمزه ست و درست کردنش هم همینطور که میبینید آسونه میتونید بجای آب انار از آب یا مخلوط آب و آب انار استفاده کنید. به دلخواه میتونید از اسانس و رنگ خوراکی هم میتونید استفاده کنید بجای انار میتونید از هر میوه ای که دوست دارید استفاده کنید #باسلوق_ژله_ای_شادی #باسلوق_ژله_ای_انار نشاسته گل ۱/۲ لیوان آب انار ۱ لیوان(میتونید از آب یا مخلوط آب و آب انار استفاده کنید) پودر ژله انار ۱ بسته شکر ۱ لیوان پودر ژلاتین ۱ ق م آب ۳ ق غ گلاب ۳ یا ۴ ق غ من از ظرف به سایز ۱۶ در ۲۰ استفاده کردم @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های #یلدا برا شب یلدا اینجوری کیک تزیین کن 😍 شیک و راحت @ashpazy_irani 🍰🍉🍰🍉🍰🍉🍰🍉🍰🍉
تخم مرغ2 عدد جعفری2 قاشق غذا خوری نان تست4 عدد پیاز2 عدد سیر3 حبه آرد سوخاری به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ماهی یک کیلو طرز تهیه و دستور پخت: برای تهیه این غذا، بهتر است از ماهی بدون استخوان یا فیله ماهی استفاده کنید. اما اگر به هر دلیلی در دسترس نبود هر ماهی که خریداری کردید قبل از شروع به پخت، پوست، تیغ و استخوان ماهی را حتما جدا کنید و آن را به شکل فیله در بیاورید. فیله ی ماهی را به همراه پیاز و سیر دو بار چرخ کنید که یکنواخت شود. اگر چرخ گوشت ندارید از میکسر استفاده کنید. حالا نان تست را باید در آب یا شیر به مدت 1 دقیقه خیس کنید که نرم شود تا با ماهی چرخ شده به خوبی ترکیب شود. ولی قبل از خیساندن آنها را خرد کنید. بعد بوسیله دست فشار دهید که رطوبت باقیمانده خارج شود. اگر نان تست در دسترس نبود از آرد سوخاری استفاده کنید. حالا مواد را با تخم مرغ، جعفری خرد شده و کمی نمک و فلفل در کاسه ای ریخته و قاطی کنید. بعد کوفته هایی به شکل و اندازه گردو از این مایه بسازید. کوفته ها را آغشته به آرد سوخاری کنید بعد روغن را درون ماهیتابه داغ کرده، کوفته ها را درون روغن داغ شده قرار دهید تا سرخ شوند. شعله را روی ملایم قرار دهید بگذارید به آهستگی سرخ شود نه اینکه آرد بسوزد. تا وقتی که برشته و طلایی شود. سپس نوش جان کنید. نکته: این غذا را میتوان با برنج یا نان همراه با سس سرو کرد و برای تزیین از سبزیجات مخصوصا جعفری استفاده کرد. @ashpazy_irani
ابتدا سیب‌ها ی قرمز و کاملا رسیده را پوست کنده، به تکه های درشت و یک اندازه تبدیل کنید در صورتی که مایل نیستید تکه های درشت در خورشت شما باشد آنها را خلالی ریز کنید، سپس در روغن یا کره تفت دهید. این تفت دادن چند دقیقه بیشتر نباید طول بکشد تنها به دلیل گرفتن طعم خام سیب و منسجم کردن بافت های سیب برای پختن آن است با این روش سیب ها در آب خورشت له نخواهند شد.بعد پیاز را پوست گرفته با گوشت، زردچوبه، زعفران و کمی آب بگذارید تا این مواد پخته شوند. پس از پخته شدن مواد، باید تنها یک لیوان آب باقی مانده باشد. حالا سیب‌هایی که قبلاً تهیه کرده‌اید رو به مواد اضافه کنید تا به همراه مواد چند جوش بخورد. اجازه ندهید که سیب ها له شوند. سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود آبلیمو را به مقدار لازم اضافه کنید تا کمی ملس شود. اگر مایل بودید شیرین تر باشد کمی هویج به آن اضافه کنید. خورش سیب شما آماده است آن را با برنج سرو کنید.  @ashpazy_irani
مواد مورد احتیاج: 6 عدد نان ترتیلا 500 گرم فلفل دلمه ای قرمز 300 گرم پنیر فتا 250 میلی لیتر خامه 100 گرم زیتون 50 گرم پوره گوجه یا رب گوجه فرنگی 50 گرم فلفل سبز 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری پودر فلفل مرحله اول: مواد داخل پیتزا مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید و فلفل دلمه ای ها را کمی تفت بدهید. سپس پوره یا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. زیتون ها و فلفل سبزها را خرد کنید و داخل تابه بریزید. نمک، فلفل و خامه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس اجازه دهید به مدت 5 دقیقه مواد روی گاز تفت داده گردد. مرحله دوم: آماده کردن پیتزا یک عدد نان ترتیلا را کف قالب قرار دهید. سپس چند قاشق از مواد را روی آن بریزید. اکنون کمی از پنیر فتا را روی مواد پیتزا خرد کنید و چند لایه دیگر هم به همین ترتیب که شرح داده شد درست کنید. مرحله سوم: پخت پیتزا قالب را داخل فر قرار دهید و فر را روی دمای 150 درجه سانتیگراد همراه با گردش هوا روشن کنید. به مدت 20 الی 30 دقیقه اجازه دهید پیتزا داخل فر بماند. سپس از داخل فر خارج کنید با چاقو برش های مثلثی بزنید مقداری پونه کوهی یا آویشن روی آن بریزید و تا زمانی که سرد نشده است سرو کنید. نوش جان @ashpazy_irani