#کیک_لیمو_ماست 🥮
آرد 180 گرم
ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم
شکر 140گرم
تخم مرغ 3عدد
روغن مایع 100گرم
بیکینگ پودر 1.5 ق چ
رنده پوست لیمو یا پرتقال 1ق س پر
🔸ابتدا روغن، شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید. تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده و هر بار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شد طی سه مرحله و به تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید. مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید دمای فر 160درجه تا 170 درجه
#استیک_مرغ : یک غذای رژیمی ، خوشمزه ، سالم که بچه ها هم عاشقشن ☺️ سینه مرغ رو برش زدم کمی کوبوندم با فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، پرک فلفل قرمز ، سیر ، پیاز ، روغن زیتون ، نمک مزه دار کردم ، شما میتونید از پاپریکا ، زنجبیل سویا سس یا خردل هم برای مزه دار کردن استفاده کنید ، بعد از چند ساعت تو تابه گریل که فقط چرب شده بود دوطرفش رو گریل کردم .
دستور سیب زمینی تنوری اینجاس 👈🏻👈🏻👈🏻 #سیب_زمینی_تنوری
هویج رو با یه ته استکان آب در حد پنج دقیقه پختم بعد کدو سبز رو اضافه کردم همراه با یک قاشق روغن حرارت رو زیاد کردم تا کنی تفت بخوره ، بروکلی بلانچ شده رو هم اضافه کردم با یک قاشق سس بالزامیک ( یا سرکه بالزامیک ) و یک قاشق سویا سس مزه دار کردم . بسیاااااار خوشمزه 👌🏻درست کنید و لذت ببرید
#استیک_مرغ : یک غذای رژیمی ، خوشمزه ، سالم که بچه ها هم عاشقشن ☺️ سینه مرغ رو برش زدم کمی کوبوندم با فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، پرک فلفل قرمز ، سیر ، پیاز ، روغن زیتون ، نمک مزه دار کردم ، شما میتونید از پاپریکا ، زنجبیل سویا سس یا خردل هم برای مزه دار کردن استفاده کنید ، بعد از چند ساعت تو تابه گریل که فقط چرب شده بود دوطرفش رو گریل کردم .
دستور سیب زمینی تنوری اینجاس 👈🏻👈🏻👈🏻 #سیب_زمینی_تنوری
هویج رو با یه ته استکان آب در حد پنج دقیقه پختم بعد کدو سبز رو اضافه کردم همراه با یک قاشق روغن حرارت رو زیاد کردم تا کنی تفت بخوره ، بروکلی بلانچ شده رو هم اضافه کردم با یک قاشق سس بالزامیک ( یا سرکه بالزامیک ) و یک قاشق سویا سس مزه دار کردم . بسیاااااار خوشمزه 👌🏻درست کنید و لذت ببرید
مواد مرغش شامل سینه مرغ دویست گرم
فلفل دلمه یکی،پیاز یکی ،نمک،فلفل،یک ق سس مایونز،زردچوبه،ارد یک ق غ
تمام مواد رو توی خرد کن بریزید و چرخ کنید.
مواد گوشتی:
گوشت چرخ کرده،پیازرنده شده اب گرفته،ارد سوخاری،نمک،فلفل
تمام مواد رو ورز بدید و با مواد مرغی حدودا یک ساعت استراحت بدید.
توی تابه رژیمی کمی کره بندازید و از هر کدوم از مواد اندازه یک نارنگی کوچیک بردارید و کنار هم مطابق عکس قرار بدید.
با شعله متوسط اجازه بدید مغز پخت بشه.
و موقع برگردوندنشون حتما از سیخ چوبی استفاده کنید ک گوشتها جدا نشن از هم.یا کاملا با هم فیکس کنید .کنارش گوجه و فلفل سبز بذارید♥️
#سیب_پلو_کرمانشاهی
البته توی این غذا ، از سیب خبری نیست,منظور همون سیب زمینی هست.
وقتی برنج رو توی آب ، نمک و کمی زردچوبه ، در حال جوش ریختید ، چند قل زد ، سیب زمینی خرد شد ه رو اضافه کنید . دو تا قل که زد ، آبکش کنید . موقع دم دادن ، شوید خشک رو لابلای اون بریزید و دم بزارید . بهتر هست که روی اون ، روغن کرمانشاهی بریزید ولی اگه ندارید ، کره روی اون بزارید .
این پلوی خوشمزه رو با گوشت یا مرغ ، سرو میکنن . من امروز مرغ پختم . مرغ رو با هویج و پیاز ، زردچوبه و نمک و آلو پختم . سرخ کردم و بعد با آب مرغ ، رب گوجه فرنگی ، پودر سیر ، پاپریکا و کمی آب لیمو ، سس درست کردم و روی مرغ ریختم و باز کمی توی سس پختمو تمام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#چیپس_خونگی
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید
بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه .
#شیک_گيلاس
▫️بستني وانيلي 4-6 قاشق غذاخوري
▫️گيلاس8-10عدد
▫️گيلاس و خلال پسته براي تزئين
🔸ابتدا هسته گيلاس ها رو جدا ميكنيم و داخل فريزر ميذاريم تا كمي متجمد بشه و بعد ميريزيم داخل ميكسر يا مخلوط كن و حسابي ميزنيم تا ريز بشه و بعد بستني وانيليمون رو اضافه ميكنيم ميذاريم انقدري هم بخوره كه خوب يكدست بشه ، اين مخلوط بايد كاملا سفت و غليظ باشد. براي داخل مواد و تزئين نيز ميتوانيم از مغز پسته استفاده كنيم
♦️جدا از طعم دلنشين تر متجمد بودن گيلاس،اگه گيلاس رو غير متجمد خرد كنيم پوستش خيلي خوب ريز نميشه
♦️شيك رو بايد سريع بعد ساخت سرو كرد.اگر بخواهیم آن ها را مدتی نگه داریم باید در یک ظرف مقداری یخ ریخته و لیوانها را درون ظرف یخ قرار بدیم
#معجون_بستنی
مواد لازم برای #ساندویچ_بستنی :
آرد: 1 و 1/4 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
شکر 1 پیمانه
کره نرم 1/2 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
بستنی به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ بستنی:
کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید
تخم مرغ و شکر را به کره اضافه کنید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. مواد خشک ( آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس این مواد را کم کم به مخلوط کره ای اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید خمیر را داخل نایلون بگذارید و 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود خمیر شکلاتی را از یخچال خارج کنید و با کمک وردنه روی سطح کار پهن کنید ( برای راحتی کار خمیر را مابین دو کاغذ روغنی یا دو کیسه نایلونی قرار دهید سپس با وردنه پهن کنید ) خمیر را قالب بزنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ بگذارید ودرفری که از قبل روشن کرده اید 10 دقیقه قرار دهید
#شوکو_بیس:
خامه ساده:۱۰۰گرم
شکلات تلخ یا شیری:۸۰گرم (اگر بافت منسجم تری مد نظرتونِ میزان شکلات رو ۲۰۰_۲۵۰گرم در نظر بگیرید😊)
بیسکوئیت پتی بور خرد شده:۱بسته
فندق.گردو یا پسته خرد شده:۴۰گرم
خامه را گرم کرده اما نجوشد سپس شکلات خرد شده را افزوده همزده تا با گرمای خامه ذوب شود.
بیسکوئیت و مغز خرد شده را افزوده مخلوط میکنیم.
قالب مورد نظر را با کیسه فریزر پوشش داده و مایه شکلاتی را می ریزیم.
۵_۶ساعت فریز کرده و سپس پلاستیک را از شکلات جدا نموده و به دلخواه تزئین میکنیم.
پ.ن:اگر شوکو بیس رو سفت تر میپسندین بیسکوئیت رو بیشتر بریزید.
پ.ن۲:اگر شکلات تلخ استفاده میکنید میتونید یک ق س پودر قند هم اضافه کنید
#اکلر_تارت_توت_فرنگی
تخم مرغ: ۳عدد درشت
آرد:۱پیمانه(سه بار الک شده)
روغن مایع:۲ق غ
شکر:۲ق غ
وانیل:۱/۴ق چ
آب:۱/۴_ ۱ پیمانه
نمک:۱پنس
توت فرنگی یا میوه دلخواه: به میزان لازم
*** آب و شکر و روغن مایع و نمک رو توی قابلمه می ریزیم روی حرارت ملایم می زاریم تا به جوش بیاد بعد آرد رو یکباره اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه هم می زنیم تا مثل حلوا وسط ظرف جمع شه. خمیر رو از روی حرارت برمیداریم و اجازه می دیم تا ولرم شه بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه می کنیم تا خمیر سفت و چسبناکی داشته باشیم. کف قالب ۲۵ رو کاغذ روغنی می زاریم و خمیر رو یکدست پهن می کنیم و حدود ۴۰ دقیقه می زاریم توی فر. ۲۰ دقیقه اول با دمای ۲۰۰ درجه و بعد از اون با دمای ۱۷۰ درجه. تا زمانی که خوب طلایی شه. بعد از پخت خمیر اجازه بدید خوب سرد شه و با کرم دلخواه و میوه ی دلخواه تزیینش کنید.حدود یکساعت بزارید توی یخچال و بعد از اون میل کنید.
پ ن: برای کرم می تونید از #کرم_پاتیسر یا خامه فرم گرفته استفاده کنید.
کانال دسر و ژله مدرن
#ترایفل_کرامفیل_نوتلا
🔸توی یک قابلمه ۱لیتر شیر ،۱۰۰ گرم خامه، ۶ ق غ خ آرد، ۶ق غ خ شکر و ۱ عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش ۱ ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا ۲ بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم.
حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم.