مواد مرغش شامل سینه مرغ دویست گرم
فلفل دلمه یکی،پیاز یکی ،نمک،فلفل،یک ق سس مایونز،زردچوبه،ارد یک ق غ
تمام مواد رو توی خرد کن بریزید و چرخ کنید.
مواد گوشتی:
گوشت چرخ کرده،پیازرنده شده اب گرفته،ارد سوخاری،نمک،فلفل
تمام مواد رو ورز بدید و با مواد مرغی حدودا یک ساعت استراحت بدید.
توی تابه رژیمی کمی کره بندازید و از هر کدوم از مواد اندازه یک نارنگی کوچیک بردارید و کنار هم مطابق عکس قرار بدید.
با شعله متوسط اجازه بدید مغز پخت بشه.
و موقع برگردوندنشون حتما از سیخ چوبی استفاده کنید ک گوشتها جدا نشن از هم.یا کاملا با هم فیکس کنید .کنارش گوجه و فلفل سبز بذارید♥️
#سیب_پلو_کرمانشاهی
البته توی این غذا ، از سیب خبری نیست,منظور همون سیب زمینی هست.
وقتی برنج رو توی آب ، نمک و کمی زردچوبه ، در حال جوش ریختید ، چند قل زد ، سیب زمینی خرد شد ه رو اضافه کنید . دو تا قل که زد ، آبکش کنید . موقع دم دادن ، شوید خشک رو لابلای اون بریزید و دم بزارید . بهتر هست که روی اون ، روغن کرمانشاهی بریزید ولی اگه ندارید ، کره روی اون بزارید .
این پلوی خوشمزه رو با گوشت یا مرغ ، سرو میکنن . من امروز مرغ پختم . مرغ رو با هویج و پیاز ، زردچوبه و نمک و آلو پختم . سرخ کردم و بعد با آب مرغ ، رب گوجه فرنگی ، پودر سیر ، پاپریکا و کمی آب لیمو ، سس درست کردم و روی مرغ ریختم و باز کمی توی سس پختمو تمام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#چیپس_خونگی
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید
بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه .
#شیک_گيلاس
▫️بستني وانيلي 4-6 قاشق غذاخوري
▫️گيلاس8-10عدد
▫️گيلاس و خلال پسته براي تزئين
🔸ابتدا هسته گيلاس ها رو جدا ميكنيم و داخل فريزر ميذاريم تا كمي متجمد بشه و بعد ميريزيم داخل ميكسر يا مخلوط كن و حسابي ميزنيم تا ريز بشه و بعد بستني وانيليمون رو اضافه ميكنيم ميذاريم انقدري هم بخوره كه خوب يكدست بشه ، اين مخلوط بايد كاملا سفت و غليظ باشد. براي داخل مواد و تزئين نيز ميتوانيم از مغز پسته استفاده كنيم
♦️جدا از طعم دلنشين تر متجمد بودن گيلاس،اگه گيلاس رو غير متجمد خرد كنيم پوستش خيلي خوب ريز نميشه
♦️شيك رو بايد سريع بعد ساخت سرو كرد.اگر بخواهیم آن ها را مدتی نگه داریم باید در یک ظرف مقداری یخ ریخته و لیوانها را درون ظرف یخ قرار بدیم
#معجون_بستنی
مواد لازم برای #ساندویچ_بستنی :
آرد: 1 و 1/4 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
شکر 1 پیمانه
کره نرم 1/2 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
بستنی به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ بستنی:
کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید
تخم مرغ و شکر را به کره اضافه کنید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. مواد خشک ( آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس این مواد را کم کم به مخلوط کره ای اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید خمیر را داخل نایلون بگذارید و 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود خمیر شکلاتی را از یخچال خارج کنید و با کمک وردنه روی سطح کار پهن کنید ( برای راحتی کار خمیر را مابین دو کاغذ روغنی یا دو کیسه نایلونی قرار دهید سپس با وردنه پهن کنید ) خمیر را قالب بزنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ بگذارید ودرفری که از قبل روشن کرده اید 10 دقیقه قرار دهید
#شوکو_بیس:
خامه ساده:۱۰۰گرم
شکلات تلخ یا شیری:۸۰گرم (اگر بافت منسجم تری مد نظرتونِ میزان شکلات رو ۲۰۰_۲۵۰گرم در نظر بگیرید😊)
بیسکوئیت پتی بور خرد شده:۱بسته
فندق.گردو یا پسته خرد شده:۴۰گرم
خامه را گرم کرده اما نجوشد سپس شکلات خرد شده را افزوده همزده تا با گرمای خامه ذوب شود.
بیسکوئیت و مغز خرد شده را افزوده مخلوط میکنیم.
قالب مورد نظر را با کیسه فریزر پوشش داده و مایه شکلاتی را می ریزیم.
۵_۶ساعت فریز کرده و سپس پلاستیک را از شکلات جدا نموده و به دلخواه تزئین میکنیم.
پ.ن:اگر شوکو بیس رو سفت تر میپسندین بیسکوئیت رو بیشتر بریزید.
پ.ن۲:اگر شکلات تلخ استفاده میکنید میتونید یک ق س پودر قند هم اضافه کنید
#اکلر_تارت_توت_فرنگی
تخم مرغ: ۳عدد درشت
آرد:۱پیمانه(سه بار الک شده)
روغن مایع:۲ق غ
شکر:۲ق غ
وانیل:۱/۴ق چ
آب:۱/۴_ ۱ پیمانه
نمک:۱پنس
توت فرنگی یا میوه دلخواه: به میزان لازم
*** آب و شکر و روغن مایع و نمک رو توی قابلمه می ریزیم روی حرارت ملایم می زاریم تا به جوش بیاد بعد آرد رو یکباره اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه هم می زنیم تا مثل حلوا وسط ظرف جمع شه. خمیر رو از روی حرارت برمیداریم و اجازه می دیم تا ولرم شه بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه می کنیم تا خمیر سفت و چسبناکی داشته باشیم. کف قالب ۲۵ رو کاغذ روغنی می زاریم و خمیر رو یکدست پهن می کنیم و حدود ۴۰ دقیقه می زاریم توی فر. ۲۰ دقیقه اول با دمای ۲۰۰ درجه و بعد از اون با دمای ۱۷۰ درجه. تا زمانی که خوب طلایی شه. بعد از پخت خمیر اجازه بدید خوب سرد شه و با کرم دلخواه و میوه ی دلخواه تزیینش کنید.حدود یکساعت بزارید توی یخچال و بعد از اون میل کنید.
پ ن: برای کرم می تونید از #کرم_پاتیسر یا خامه فرم گرفته استفاده کنید.
کانال دسر و ژله مدرن
#ترایفل_کرامفیل_نوتلا
🔸توی یک قابلمه ۱لیتر شیر ،۱۰۰ گرم خامه، ۶ ق غ خ آرد، ۶ق غ خ شکر و ۱ عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش ۱ ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا ۲ بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم.
حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_خانگی
مواد لازم برای شربت فالوده 👇🏻
آب ۴ لیوان
شکر ۲ونیم لیوان
گلاب ۵ ق غ
هل نوک قاشق
#کوکی بدون تخم مرغ شکلات موز گردو
۲عدد موز رسیده
۱/۲پ کره
۲ پ ارد
۱ ق غ نشاسه ذرت
۱/۲ق چ جوش شیرین
۱ ق چ نمک
۱ پ شکر قهوه ای
وانیل
۱/۲ پ شکلات تلخ خرد شده
۱/۲پ گردو خرد شده
۱/۲پ جو دو سر پرک
ابتدا ارد جوش شیرین نشاسه ذرت نمک را مخلوط و کنار گذاشته.
کره موز پوره شده شکر را مخلوط کنید.تا پف دار و روشن شود.وانیل را اضافه کنید.مخلوط ارد را اضافه کنید.بعد شکلات گردو و جو دوسر را.خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
و بعد روی سینی فر کاغذ انداخته و از مواد روی کاغذ اسکوپ کنید و برای ۱۰ الی۱۲ دقیقه تا جایی که یکم طلایی شود در فر گذاشته...
بعد از خنک شدن از روی کاغذ جدا کنید.
نکته☝️☝️
این کوکی هاکاملانرم وبافت خوبی داره
#کاکائو_خرمایی دسری مقوی
مواد لازم برای ۵ نفر :
خرما بدون هسته : یک پیمانه
گردو : یک پیمانه
پودر نارگیل : یک پیمانه
گلاب : ۳ قاشق غذاخوری
شکلات : ۵۰ گرم
بیسکوییت کاکائویی : یک بسته
۱- بیسکوییتها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
۲- شکلات تختهای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
۳- پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند