فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#لازانیابدون_گوشت_بدون_فر🧑🍳
سویا و پیاز
قارچ و فلفل دلمه ای
ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،پاوریکا،آویشن،کاری)
رب گوجه فرنگی و سس کچاپ
ورقه ی لازانیا
شیر و آرد
پنیر پیتزا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂#سوپ_جو_مجلسی☂
💢پارت اول💢
مواد لازم :
جوی پخته
هویج پخته
پیاز
آب مرغ
رب گوجه
سیب زمینی(من نریختم)
زعفران (نصف لیوان)
نمیدونم چرا تو فیلم گفتم یک لیوان🙈
نمک
آبلیمو
جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #دسر راحت و خوشمزه😋
350 گرم شیر
2 تخم مرغ
35 گرم آرد برنج
0.5 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
1 قاشق غذاخوری کاکائو
شکر
1 قاشق غذاخوری روغن
همه چیز را مخلوط می کنیم و پنکیک های نازک را می پزیم.
برای خامه:
1 تخم مرغ
1 زرده
300 گرم شیر
1 قاشق غذاخوری سیب زمینی یا نشاسته ذرت
شکر
مواد را مخلوط میکنیم
خامه را هم می زنیم و می پزیم تا غلیظ شود.
ما رول را مانند یک فیلم جمع می کنیم ، آن را به مدت 5-6 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
بعد ، رول را برش دهید و لذت ببرید😋
من هم گاناش ، 80 گرم خامه داغ (33-35٪) و 80 گرم شکلات تیره ریختم. انجام شد
#کیک_کشمشی😍😍
تخم مرغ+شکر +اسانس ده دقیقه با دور تند همزن بزنید .
دور همزن و بیارید پایین ، روغن و شیر رو بهش اضافه کنید
گردو و کشمش رو هم اضافه کنید و هم بزنید .
همزن خاموش بشه و ارد و بکینگ پودر با لیسک اضافه بشه به مواد .
داخل قالب لوف ( ۲۳ ) کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید و مواد رو بریزید داخل قالب
دو سوم قالب بیشتر پر نشه
فر رو از قبل روی درجه ۱۸۰ گرم کنید و کیک رو به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا زمانی که تستر تمیز بیاد بیرون از داخل کیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #دسر راحت و خوشمزه😋
350 گرم شیر
2 تخم مرغ
35 گرم آرد برنج
0.5 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
1 قاشق غذاخوری کاکائو
شکر
1 قاشق غذاخوری روغن
همه چیز را مخلوط می کنیم و پنکیک های نازک را می پزیم.
برای خامه:
1 تخم مرغ
1 زرده
300 گرم شیر
1 قاشق غذاخوری سیب زمینی یا نشاسته ذرت
شکر
مواد را مخلوط میکنیم
خامه را هم می زنیم و می پزیم تا غلیظ شود.
ما رول را مانند یک فیلم جمع می کنیم ، آن را به مدت 5-6 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
بعد ، رول را برش دهید و لذت ببرید😋
من هم گاناش ، 80 گرم خامه داغ (33-35٪) و 80 گرم شکلات تیره ریختم. انجام شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسرتوپی🧑🍳
کیک شکلاتی آماده:۲ بسته
خامه برای کیک:۴ ق غ
شیر:۱/۵ لیوان
شکر:۵ ق غ پر
وانیل:نوک قاشق
آرد گندم:۶ ق غ
موز:۱عدد
گردو خرد شده:۳ ق غ
خامه:۴ ق غ
#کیک_خیس_کاراملی
مواد لازم:
شكر يك پيمانه سرخالي
شير يك پيمانه
روغن مايع يك پيمانه سر خالي
پودر كرم كارامل يك عدد
تخم مرغ سه عدد
وانيل نصف ق چ
آرد يك و نيم پيمانه
بكينگ پودر يك ق غ
طرز تهيه:
ابتدا شكر،شير و روغن مايع رو باهمزن خوب ميزنيم(يك دقيقه)سپس پودر كارامل رو اضافه كرده و يك دقيقه ي ديگه ميزنيم،حالا از اين مواد يك پيمانه برداشته و كنار ميگذاريم براي روي كيك(ميشه سس كارامل)
بعد تخم مرغ هارا دونه دونه به مواد اضافه ميكنيم و پس از ريختن هر تخم مرغ خوب هم ميزنيم،در آخر وانيل رو با اخرين تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط ميكنيم،حالا ارد و بكينگ پودر رو كه سه بار الك كرديم اضافه و با ليسك هم ميزنيم و مايه كيك رو داخل قالب چرب شده ميريزيم ميره تو فر از قبل گرم شده و بادماي ١٨٠به مدت ٣٥تا٤٠دقيقه بعد از پخت اجازه ميديم کمی.گرم رو به خنك شه سپس از قالب خارج كرده و برش ميزنيم ويك پيمانه سس كارامل رو كه كنار گذاشته بوديم كم كم روي كيك ميريزيم تا به خوردش بره كيكمون امادس يه كم بمونه خوشمزه ترهم ميشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_سالاد_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته شده 2عدددرشت
رنگ سیب زمینی هرچقدرزردتر باشه مرغوب تره ،برای جلوگیری ازترک خوردن سیب زمینی وواردشدن اب درون ان وحالت پودری پیدا کردن به دوروش عمل کنید اب درون قابلمه بریزید وقتی جوش امد وغل خوردسیب زمینی ها راداخل ان بیندازیدحرارت باعث سفت شدن سریع نشاسته وجلوگیری ازترک خوردن ان می شودو یا سیب زمینی راشسته وکمی چرب کرده وداخل اب بیندازیدوبپزید.
هویج پخته شده 1عدددرشت یک ظرف اب کنیدوقتی جوش امدیک قاشق نمک ویک قاشق سرکه درون ان بریزیدوهویج راحدود20دقیقه جوشانده تا نیم پز شود خیلی له نشه ،بااین روش هویج خوشرنگ وخوش طعمی خواهیدداشت
خیارشور150گرم (6عدد )بسیارریزشده ،اگرخیارشور ریزشده اب داشت درون ابکش ریخته تااب اضافی ان خارج شود
ژامبون،کالباس یامرغ پخته شده 120گرم بسیارریزخردشده
پنیرگودا4ورق
نان باگت فرانسوی 2عدد
فلفل سبزتند1عددخیلی ریزشده
سس مایونز5_4 ق غ پر
سس فرانسوی 2_1 ق غ پر
شویدوجعفری تازه ساطوری شده روی هم 30گرم
پودرپنیرپارمسان 3_2ق غ پر دلخواه
سیب زمینی ،هویج وخیارشور خیلی ریزخردشده رادرون ظرف ریخته ومخلوط کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آمد و🌸
وقت روشنائی آمد🍃
شبخیزان را🌸
دم جدائی آمد🍃
آن چشم چو پاسبان🌸
فروبست بخواب🍃
وقت هوس🌸
شکر ربائی آمد🍃
#مولانا
سلام صبح بخیر
امروزتون مملو از آرامش و شادی و مهر🌸🍃
____🍃🌸🍃____
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂#کوکی_ترکدار☂
💢پارت اول💢
موادلازم:
پودر کاکائو: دو ق.غ
آرد: تقریبا دو لیوان
بکینگ پودر: یک ق.غ
وانیل: ۱/۴ ق.چ
روغن مایع: ۱/۴ لیوان
پودر قند: نصف لیوان
تخم مرغ: دو عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂#کوکی ترکدار☂
💢پارت دوم💢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂#گلاب خونگی دوآتیشه☂
💢پارت اول💢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂#گلاب خونگی دوآتیشه☂
💢پارت دوم💢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_قارچ
من اول مرغ رو خوب سرخ میکنم ،بعد پیاز رو میزارم تا طلایی و سبک بشه، زرچوبه فلفل پودر سیر وپاپریکا رو به پیاز اضافه میکنم و حالا مرغارو به پیاز اضافه میکنم رب و هویج رو هم میریزم یه کم که تفت خورد و رب رنگش باز شد اب جوشیده رو میریزم و در قابلمه رو میزارم تا کاملا بخارپز بشه،بعد از حدود یک ساعت / یک ساعت و نیم سیب زمینی رو اضافه میکنم و بیست دقیقه بعپ که سیب زمینی ام بخار پز شد ابلیمو قارچ نمک و زنجبیل بهش اضافه میکنم و ده دقیقه اخر فلفل دلمه برا عطرش میریزم و حالا خوراک خوشمزه و خوش عطر قارچمون امادس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز با آموزش یه #ترشی_بادمجون جذاب اومدم و قشنگ تند شده از اونایی که من خودم عاشقشم 😍
.
بادمجون : یک کیلو
هویج : ۲ عدد
فلفل تند : ۳ عدد
ریحان : ۲۵۰ گرم
سرکه : سه لیوان
نمک: یک ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پرتقالی 🍊
مواد لازم :
آب پرتقال ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۴ ق غ
کره ۱ ق غ
نمک
نشاسته ذرت ۲۴۰ گرم ( 1.6 پیمانه)
بیکینگ پودر ۱ ق غ
پرتقال
آب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذایی_خوشمزه_باسیب_زمینی🥔
سیب زمینی ۶ عدد بزرگ
روغن زیتون به میزان لازم
ژامبون خرد شده ۱ پیمانه
پنیر خامهای رامک نصف پیمانه
پیازچه نصف پیمانه
نمک فلفل به میزان دلخواه
پنیر پیتزا رامک به میزان دلخواه
زیتون و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه
سس بشامل
کره محلی رامک ۲۵ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
#آش_حلبه 🍲 😋
▫️برنج یک پیمانه
▫️حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ
▫️زیرهٔ سیاه دو ق غ
▫️زرد چوبه و نمک به میزان لازم
برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب میشوییم بعد میریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ میکنیم و زرد چوبه را در آن تفت میدهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک میدهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر میرود) میگذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم میشود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه میکنیم و غذا حاضر است.
نکته: می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه میشود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید