#باقلوای_خیلی_آسون وخوشمزه😋😍😋
🌀پودر مغزی جات رو با پودر هل و دارچین مخلوط کنید
خمیر یوفکا آماده رو نواری ببرید. یذره از مواد پودری وسطش بریزید و لوله اش کرده و سرخش کنید
بعد سرخ شدن هم داخل شهد بغلتونید😋
💢طرز تهیه#شهد مخلوط شکر و آب و گلاب و زعفرون روی حرارت ی ذره قوام بیاد. میتونید توش هل هم بندازید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کلوچه_زنجبیلی_با_فر
مواد لازم:🔻
روغن جامد ۲۵۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
ماست ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
آرد سبوس دار (آرد کامل گندم) ۱ کیلو گرم
طرز پخت:🔻🍪
روغن و شکر را با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغها را اضافه کنید. سپس ماست را با زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. بعد آرد را کمکم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید. خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت ۱ سانتیمتر پهن کرده قالب بزنید. بعد روی آن را با چنگال طرح بدهید و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید. نکته: میتوان به این کلوچه، طعمهای مختلف داد. (زعفرانی، کاکائویی، نارگیلی و...) ضمناً این کلوچه حالت بیسکویت دارد و میتوانید آن را در ظرف درب دار در محل خشک و خنک به مدت ۳ ماه نگهداری کنید. میتوان به جای آرد گندم، از آرد سفید هم استفاده کرد ولی با آرد گندم ترد میشود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سالاد_سیب_بروکلی🍎🥦🍎
یک سالادجدید وخوشمزه 😍😋
بروکلی ها رو گل گل کنید و در آب سرد خیس کرده و خوب بشوئید،سیب را به دلخواه برش زده و برای جلوگیری از سیاه و بدرنگ شدن در آب پرتقال قرار دهید هویج را رنده و پیاز قرمز را نگینی یا حلقه کنید(دقت کنید میزان پیاز در این سالاد به نسبت سایر مواد کمتر هست)
گردو و کشمش را هم اضافه کنید
برای سس سالاد از ترکیب مایونز(یا ماست یونانی)+خامه+کمی آبلیمو+کمی عسل یا یکی دو قاشق آب پرتقال به همراه مقداری نمک استفاده کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#همبرگر_خانگی(چیزبرگر)
🍔🍅🍔🍃🍔🍅🍔
فوق العاده خوشمزه، حتی خوشمزه تر از چیز برگرهای بیرون
♨️مواد لازم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز رنده شده 2 عدد
پودر سوخاری 6 ق س
نمک، فلفل، پودر سیر
📝طرز تهیه:
گوشت را به همرا پیاز رنده شده که آب آنرا گرفتیم و نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط میکنیم، بعد پودر سوخاری را اضافه میکنیم و کامل گوشت را ورز میدهیم، بعد به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته و روی یک سینی که سلفن کشیدیم پهن میکنیم به ضخامت حدود یک سانت، از این اندازه مواد هفت تا هشت همبرگر درست میشود، روی همبرگرها را سلفون میکشیم و در یخچال میگذاریم به مدت دوساعت، بعد در روغن تفت میدهیم...
وقتی همبرگرها داغ هستند یک ورقه پنیر روی همبرگر میگذاریم،
نان ساندویچ را برش میدهیم، یک لایه کاهو، همبرگر و پنیر، گوجه فرنگی، خیار شور و قارچ میگذاریم...
چیزبرگر خوشمزه ما آماده است... نوش جان😍😋
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#برگر_مرغ
🔴مواد لازم:🔻🍗
▫️مرغ چرخ شده 300 گرم(برای چهارتا برگر)
▫️سیر رنده شده دو عدد
▫️نمک و فلفل و پاپریکا از هر کدوم نصف قاشق غذاخوری
▫️نصف اب لیمو ترش تازه
▫️فلفل دلمه ریز خورد شده دو قاشق غذاخوری
🔴طرز تهیه:🔻🍔
🔸تمام مواد رو با هم خوب مخلوط کنید و نیم ساعت استراحت بدید.
داخل یه ظرف یه کیسه بزارید و به اندازه نارنگی از مواد مرغی بردارید و روی کیسه به شکل گرد باز کنید و شکل بدید بعد داخل تابه چدن یک قطره روغن بریزید و با برس پخش کنید بعد برگر ها رو داخلش سرخ کنید.
🔸اینقدر خوشحالم شکل برگرها داخل تابه چدن تغییری نکرد یه نکته جالب دیگه اینکه برگرها طعم ذغالی میداد. آبدار و خوشمزه و کاملا سالم و مقوی.
من سیب زمینی هم بخار پز کردم و بعد برش زدم و داخل تابه چیدم کمی نمک روش پاشیدم تا گریل بشه.قارچ ها رو با کمی ابلیمو مزه دار کردم داخلش چیدم و کلم بروکلی و گوجه فرنگی هم با نمک و فلفل گریل کردم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#تهدیگ_کتف و #بال
با ران و سینه مرغ هم میشه درست کرد.
.
ابتدا کتف و بال ها رو با آب کم و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و دوحبه سیر و یه تیکه فلفل دلمه ای و یک پیاز درشت خرد کرده میذاریم نیمپز بشه یا کامل بپزه و آبش تبخیر بشه.(من کامل میپزم چون طعمدار میشه)
کف قابلمه اصلی کمی روغن بریزید. و دوقاشق زعفران دم کرده و بجای تهدیگ کتف و بالها رو کف قابلمه میچینیم و برنج آبکش شده یا کته رو کم کم روش میریزیم و و مثل عکس چهارم سطح برنج رو صاف و یکدست و فشرده میکنیم. و دم میذاریم. با حرارت خیلی کم و یک ساعت به بالا . تا تهدیگ مون کاملا برشته و طلایی بشه. مواظب باشید خشک نشه.
قابلمه حتما نچسب باشه.
میتونید از ران یا سینه هم استفاده کنید.
👩🍳 @ashpazy_irani
#ته_چین_عدس_پلو
#عدس_پلو_قالبی شکم پر
اینجوری درست میشه👇🏻 یک پیمانه عدس خیس میکنم از شب قبل
بعد میپزم تا حدی که له نشه
بعد دو پیمانه برنج به اندازه کته داخلش آب میریزم به همراه زعفران نمک میذارم پخته بشه
بعد اواسط پخت عدس اضافه میکنم
آب برنج که کامل کشیده شده از داخل قابلمه خالی میکنم ،قابلمرو میشورم روغن (کمی بیشتر از حد معول)وقتی روغن کامل داغ شد سه چهارمبرنج و عدس رو داخل قابلمه بریزید و طبق عکس یه حفره ایجاد کنید وبرنجبه دیوارها بچسبونیدبعد مواد میانی و مقداری پیاز داغ بریزید و با بقیه برنج اضافه کنیدو سطح روی برنج کامل صاف کنید .
با دمکنی با حرارت ملایم حدود۳۰تا۴۵دقیقه زمان بدید تادم بکشه وته دیگش برشته بشه.
مواد میانی که من استفاده کردم،پیاز با نمک و فلفل زردچوبه زیره و ادویه کاری تفت دادم،گوشت چرخ کرده اضافه کردم و باز تفت دادم و در آخر یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم،بعد ازکمی تفت زیرش خاموش کردم.
برای سرو کشمش خلال پسته و بادام شستم با کمی کره تفت دادم.
نکته:باید حتما قابلمتون نچسب باشه.
روغن داغ کنید بعد برنج اضافه کنید.
👩🍳 @ashpazy_irani
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات 🥘 😋
فیله مرغ رو باپیازنگینی خردشده تفت میدهیم بهش زعفرون وادویه وفلفل وپودر گوجه اضافه میکنیم بعد سبزیجات خرد شده مثل لوبیا سبز _هویج_ساقه کرفس_کدو_فلفل دلمه ای سیب زمینی_چند حبه سیر را به مواد افزوده تفت میدهیم آب اضافه کرده میگذاریم تابپزند بعد رب گوجه فرنگی وآب لیمو تازه ونمک زده چندتا جوش بزند تا این غذای خوشمزه ورژیمی آماده بشود
👩🍳@ashpazy_irani
#هویج_پلو_با_مرغ_مجلسی 🍛
هویج رو رنده درشت کنید و بذارید روی حرارت تا کمی سبک بشه، روغن بریزید و سرخ کنید و کمی شکر بش اضافه کنید، تکه های مرغ رو با پیاز تفت بدید و به هویج ها اضافه کنید و نصف استکان زعفران دم کرده بش اضافه کنید، برنج رو آبکش کنید و کمی زعفران دم کرده بریزید ته قابلمه و روغن بریزید و کمی نمک کتف و بال رو بچینید و یک لایه برنج یک لایه از مواد هویج و مرغ دوباره برنج و دم بندازید، حرارت رو خیلی ملایم کنید تا کتف و بال ها کامل بپزه حدود دوساعت زمان میبره، میتونید فقط از کتف و بال برای ته قابلمه استفاده کنید و داخل مواد دیگه مرغ نریزید،
میتونید بجای رنده کردن، هویج رو به صورت نگینی ریز خرد کنید،
با زرشک و خلال پسته تزیین کنید،
حتماا نصف استکان زعفران دم کرده رو ته قابلمه بربزید تا با بخار شدن، کتف و بال ها مغز پخت بشه و نسوزه، میتونید نصف مواد رو لابهلای برنج بریزید و دم بندازید، نصف دیگه رو هم برای تزیین دور یا روی برنج استفاده کنید.
👩🍳@ashpazy_irani
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زرشک_پلو_با_مرغ 🍛
من ابتدا به مرغ زعفرون دم کرده و زردچوبه و نمک میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم مرغ رو جدا میکنم و پیاز رو با روغن مرغ اضافه میکنم میزارم کمی نرم بشه بعد هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای اضافه میکنم و کمی فلفل تند. زردچوبه، نمک، زعفران و جوز هندی (ضرورتی نداره اما باشه طعم ادویه ها رو قالب میکنه) میزنم به اندازه ۳ لیوان آب اضافه میکنم و یک تیکه چوب دارچین میزارم تا جوش بیاد و کمی مرغها پخته بشن بعد توی ی ظرف جدا رب گوجه فرنگی تفت میدم و به مرغا اضافه میکنم و میزارم جا بیفته و سسش غلیظ بشه برنج رو هم میپزم. زرشک رو با ۱ قاشق روغن و ۱قاشق چ شکر تفت دادم و ۲ قاشق آب اضافه کردم تا شکر حل بشه (میتونید از گلاب هم استفاده کنید) بزارید آبی ک اضافه کردید کشیده بشه بعد خاموش کنید (اضافه کردن شکر باعث میشه طعم زرشک ترش و شیرین بشه خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید)
👩🍳@ ashpazy_irani